niknik Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Έκανα, δε γίνεται τίποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Έκανα, δε γίνεται τίποτα :( Το επομενο βημα ειναι firefox!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Φίλε niknik βάλε τον firefox 4 beta είναι το ίδιο καλός με τον chrome σε ταχύτητα και σχεδόν έχουν τον ίδιο σχεδιασμό πια.Εγώ αυτό έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Φίλε niknik βάλε τον firefox 4 beta είναι το ίδιο καλός με τον chrome σε ταχύτητα και σχεδόν έχουν τον ίδιο σχεδιασμό πια.Εγώ αυτό έκανα. Γιατί να βάλει beta εκδοση ο άνθρωπος? Αφού θέλει σταθερότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Χρησιμοποιώ αναγκαστικά FireFox εδώ και λίγες ημέρες. Δυστυχώς από θέμα ταχύτητας και ευχρηστίας ο Chrome υπερέχει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Χρησιμοποιώ αναγκαστικά FireFox εδώ και λίγες ημέρες. Δυστυχώς από θέμα ταχύτητας και ευχρηστίας ο Chrome υπερέχει :( Ταχυτητας δεν ξερω μιας και πιστευω δεν υπάρχουν και μεγαλες διαφορές αλλα απο ευχρηστία ο firefox είναι το συνώνυμο της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Να το ξεθαψω το θέμα... Είπα να χρησιμοποιήσω λίγο το chrome να δω πώς είναι αλλά δεν παίζει το youtube...καμμιά ιδέα? ΜΕ mac είμαι... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Ταχυτητας δεν ξερω μιας και πιστευω δεν υπάρχουν και μεγαλες διαφορές αλλα απο ευχρηστία ο firefox είναι το συνώνυμο της. συμφωνω κι εγω...ο firefox με εχεi βολεψει περισσοτερο απο τον chrome... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 στον chrome υπαρχει καποιο extension που να "κατεβαζει" τα tab κατω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 (edited) Ειχα ηδη τον Chrome Browser και πριν λιγες μερες μεσα απο το "Σχετικα με τον Chrome" τον αναβαθμισα στην εκδοση 10.0.648.133 που ειχα διαβασει ειναι συμβατη με WebGL και hardware acceleration.Μπηκα με τον Chrome στο site Chrome Experiments http://www.chromeexperiments.com/webgl και στην ενοτητα "WebGL Experiments διαλεξα το "Protein Robbon Model" ομως μολις ανοιγει το παραθυρο της εφαρμογης γραφει "Your Browser Does not Support WebGl" .Το ιδιο κανει και με τον firefox (3.6 εκδοση). Τελικα ο Chrome 10 υποστηριζει WebGl?Γιατι Δεν μπορω να τρεξω τα WebGl Experiments?ΤΙ πρεπει να κανω? Edited March 14, 2011 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Κανονικά θα έπρεπε να το υποστηρίζει. Εχω την ίδια έκδοση και δούλεψε ένα experiment που δοκίμασα. Εξαρτάται όμως από το λειτουργικό που έχεις απ'ότι βλέπω εδώ: http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=4ed2cebe3379b1a2&hl=en Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Κανονικά θα έπρεπε να το υποστηρίζει. Εχω την ίδια έκδοση και δούλεψε ένα experiment που δοκίμασα. Εξαρτάται όμως από το λειτουργικό που έχεις απ'ότι βλέπω εδώ: http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=4ed2cebe3379b1a2&hl=en εχω XP και αποτι ειδα στο λινκ που εδωσες κ αλλοι εχουν αυτο το προβλημα. ενας εδωσε την καλυτερη απαντηση... Best answer - steinrr (Asker) Go to this answer On Windows XP, GPU acceleration is now blacklisted. If you want to enable http://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=72975 You can re-enable WebGL and Accelerated Compositing by using '--ignore-gpu-blacklist' startup switch. που ομως δεν καταλαβαινω τι ενοει.τι ειναι αυτο που πρπει να κανω enable και πως?λεει να κανουμε enable χρησιμοποιοντας το --ignore-gpu-blacklist' startup switch .Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι και πως????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 τελικα δουλεψε!!!!για οποιον ενδιαφερετε να πως:βαζουμε τη φραση --ignore-gpu-blacklist οπως ακριβως δειχνει η εικονα: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα bookmarks του google chrome από τον παλιό μου υπολογιστή στον καινούριο?Απ΄όσα διάβασα δε μου έγινε ξεκάθαρο αν γίνεται ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα bookmarks του google chrome από τον παλιό μου υπολογιστή στον καινούριο?Απ΄όσα διάβασα δε μου έγινε ξεκάθαρο αν γίνεται ή όχι. Πας στα bookmarks και τα κανεις Export απο τον παλιο σου υπολογιστη και μετα αυτα που εβγαλες τα κανεις import στον καινουργιο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα bookmarks του google chrome από τον παλιό μου υπολογιστή στον καινούριο?Απ΄όσα διάβασα δε μου έγινε ξεκάθαρο αν γίνεται ή όχι. Εργαλεία(customize)->bookmark manager->organize->export, import Mε πρόλαβε άλλος:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Μπορείς επίσης να ρυθμίσεις να συγχρονίζονται αυτόματα. Πάνε στα options->personal stuff->set up sync. Το κάνεις αυτό πρώτα στον παλιό υπολογιστή και μετά το ίδιο πάλι στον καινούριο. Χρειάζεται λογαριασμό google. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Τέλεια το έκανα ήδη!Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korto51 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) Γειά σας παρατηρώ ότι στον chrome οταν ανοίξω την σελίδα "σχετικά με τον google chrome" δείχνει μήνυμα ότι "η ενημέρωση του διακομιστή δεν είναι διαθέσιμη (σφάλμα 3). Την πρώτη φορά που το παρατήρησα ξανακατέβασα τον chrome και πήρα τις σχετικές αναβαθμίσεις.Πάλι όμως το παρουσίασε.Γιατί το κάνει? το έχει δεί κανείς? Τι πρέπει να κάνω? Επίσης παρέλειψα να πω ότι έχω σύνδεση ADSL. Αν παίζει ρόλο.... Edited May 17, 2011 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Επίσης παρέλειψα να πω ότι έχω σύνδεση ADSL. Αν παίζει ρόλο.... αρα δεν φταει το ιντερνετ...κανε απεγκατασταση και ξανα εγκατεστησε το Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (edited) Καλημέρα... θέλω να κάνω Format το PC (Windows Vista) και δεν ξέρω πως περνώ backap τους Σελιδοδείκτες..! από το Google Chrome..! μπορεί κάποιος να βοηθήσει???;) ευχαριστω..!:) o.k. το βρήκα..!!! Μαζί με το νέο update του Chrome ίσως κάποιοι απο εσάς να παρατηρήσατε ένα νέο χαρακτηριστικό στις επιλογές του browser της Google. Στο “Personal Stuff” (προσωπικά στοιχεία)των επιλογών θα πρέπει να υπάρχει ένα κουμπί με τη λέξη “Sync”. Εδώ και αρκετό καιρό η Google είχε υποσχεθεί πως θα υλοποιήσει το χαρακτηριστικό του συγχρονισμού του Chrome με όλες τις προσωπικές προτιμήσεις ενός χρήστη να είναι ένα κλίκ μακριά ωστε να τις έχει σε κάθε PC που χρησιμοποιεί στο σπίτι, στη δουλειά, σε ένα κοινόχρηστο PC και να μπορεί να έχει παντού και πάντα μπροστά του τα Apps που έχει κατεβάσει, τα Autofill δεδομένα, τα Bookmarks, τα Extensions, τα Passwords, τα Themes και τις διάφορες μικροπινελιές ρυθμίσεων που θέλει να έχει όταν χρησιμοποιεί τον Chrome όπου και να βρίσκεται. Αυτό γίνεται με ένα single sign-on πληκτρολογώντας το username και το password του Google account του και όλα τα άλλα να τα αναλαμβάνει η Google αποθηκεύοντας ένα ένα όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν τον Chrome εξ’ολοκλήρου “δικό σου”. Δοκίμασα και έκανα sync τον δικό μου Chrome σε 3 υπολογιστές και το Sync δούλεψε αψεγάδιαστα. Είναι ένα πολύ βολικό κόλπο για να παίρνεις τις ρυθμίσεις του browsers σου μαζί όπου κι αν πάς! Εσείς; Το δοκιμάσατε; http://s7.directupload.net/images/110702/rz4d4q5t.png Edited July 1, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Ναι φιλε, αυτη λειτουργια του συγχρονισμου υπαρχει και καιρο στον Chrome. Μπορεις μαλιστα να τους επεξεργαστης απο google.com/bookmarks ;) Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milkamarious Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Γεια σας! Εχω προβλημα με το Chrome.. Δεν μπαινει σε καμια σελιδα και μου λεει αυτο: Η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη Η προσπάθεια σύνδεσης του Google Chrome στον ιστότοπο http://www.facebook.com απορρίφθηκε. Ο ιστότοπος ενδέχεται να είναι εκτός λειτουργίας ή να μην είναι σωστά διαμορφωμένο το δίκτυό σας. Δείτε ορισμένες προτάσεις: Επαναλάβετε τη φόρτωση αυτής της ιστοσελίδας αργότερα. Ελέγξτε τη σύνδεση σας στο Διαδίκτυο. Επανεκκινήστε δρομολογητές, μόντεμ ή άλλες συσκευές δικτύου που ενδεχομένως χρησιμοποιείτε. Δοκιμάστε να προσθέσετε το Google Chrome ως επιτρεπόμενο πρόγραμμα στις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας ή του λογισμικού προστασίας από ιούς. Αν συμπεριλαμβάνεται ήδη στα επιτρεπόμενα προγράμματα, δοκιμάστε να το διαγράψετε από τη λίστα με τα επιτρεπόμενα προγράμματα και να το προσθέσετε ξανά. Εάν χρησιμοποιείτε ένα διακομιστή μεσολάβησης, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης ή επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του δικτύου σας για να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί. Αν δεν πιστεύετε ότι απαιτείται η χρήση διακομιστή μεσολάβησης, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης: Μεταβείτε στο μενού με το κλειδί > Επιλογές > Σύνθετες επιλογές > Αλλαγή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης... > Ρυθμίσεις LAN και αποεπιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου "Χρήση διακομιστή μεσολάβησης για το δίκτυο LAN". Σφάλμα 102 (net::ERR_CONNECTION_REFUSED): Ο διακομιστής απέρριψε τη σύνδεση. Κατεβασα απο το mozilla το Chromium .. ειναι ολοιδιο με το chrome και 8ελω να παρω τους σελιδοδεικτες απο το chrome. Αυτο με τον συγχρονισμο δεν γινεται γιατι στο chrome μου λεει δεν εγινε συνδεση με τον διακομιστη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 πως μπορώ να αποθηκεύσω μια σελίδα στον google chrome; π.χ. στον firefox παω αρχειο-->αποθήκευση σελίδας ώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 πως μπορώ να αποθηκεύσω μια σελίδα στον google chrome; π.χ. στον firefox παω αρχειο-->αποθήκευση σελίδας ώς... πατάς πάνω δεξιά που έχει ένα κλειδάκι θα σου ανοίξει της ρυθμίσεις και θα δεις στην έκτη σειρά την φράση "αποθήκευση σελίδας ώς..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts