Jump to content

[ΕΠΙΣΗΜΟ] HTC Dream (T-Mobile G1)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πατα ακυρο η not now δεν θυμαμαι τι λεει και καντο μεσω wifi

η πατα το home screen και πηγαινε στις ρυθμισεις κτλ κτλ

• Απαντήσεις 674
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως το κάνω μέσω wifi?

Έβαλα αυτές τις ρυθμίσεις

Operator: - Cosmote

GPRS APN: - internet

Username: - {blank}

Password: - {blank}

αλλά δεν δούλεψαν.Καμιά ιδέα?

Καλησπέρα. Μολις παρέλαβα το συγκεκριμένο κινητό απο Αμερική , συγκεκριμενα απο Ebay , της Τ-Μοbile. Στο κινητό έχουμε βάλει sim της Cosmote. Ξεκινώντας το κινητό ζητάει το Pin το οποίο και βάζουμε αλλά μετά ζητάει και ένα Sim Network unlock PIN στο οποίο δεν ξέρουμε τι να βάλουμε και πατάμε dismiss. Το τηλέφωνο μετά ζητάει δημιουργία google account ή είσοδος. Κάναμε λογαριασμό μέσω υπολογιστή αλλά το θέμα είναι πως θα συνδεθούμε καθόσον χωρίς αυτο το βήμα το τηλ. δεν μπαίνει στο μενού. Πρέπει να περάσουμε APN Settings στην μονοαδικη ρύθμιση που έχει το τηλ. Καμοιά ιδέα ?

Ε ναι. APN settings. Το ποστ ακριβώς απο πάνω σου σου λέει ακριβώς και τι να κάνεις. (αφού είσαι cosmote).

Δεν γίνεται. Προφανώς το κινητό είναι κλειδωμένο και θα χρειαστεί το Sim Network unlock PIN σε επικοινωνία με την T-Mobile

καλημέρα,

έβαλα την JacHeroskin, είναι πολύ ωραία αλλά σέρνεται.

Τελικά έβαλα την CyanogenMod, η οποία πάει σφαίρα, αλλά δεν έχει τις ομορφιές της JacHero.

Τελικά κατέληξα με cyanogenmod 4.1.7 με palmpre theme, το οποίο είναι καταπληκτικό.

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

• 3 weeks later...

επειδη ψαχντοντας στο θεμα δεν βρηκα κατι σχετικα καινουργιο,απο ελληνικα μπορει να με ενημερωσει κανεις τι υποστιρηξη υπαρχει αυτη τη στιγμη?μονο στα sms και virtual keyaboard?

• 2 weeks later...
Τελικά κατέληξα με cyanogenmod 4.1.7 με palmpre theme, το οποίο είναι καταπληκτικό.

μήπως έχεις κρατήσει το theme; γιατί το ψάχνω και μάλλον το έχουν κατεβάσει απο παντού!!!:cry:

• 1 month later...

Παιδιά αγορασα κ γω ενα g1 t-mobile απο ebay, το οποιο οπως ελεγε ο πωλητης ειναι unlocked. Το ανοιξα, εβαλα την sim (vodafone), εκανα login με το google account μου, κ ολα δουλευουν μια χαρα.. Κ τωρα? Υπαρχει κανενας οδηγός για αρχαριους η κατι?

Επισης, πηγα στις ρυθμισεις κ προσπαθησα να κανω update αλλα δεν δουλευει. εχω την 1.1 απο τι καταλαβα. Πως μπορω να βαλω την 1.5 ή οποια ειναι η τελευται εκδοση?

Σορρυ για τις αρχαριες ερωτησεις, προηγουμενως ειχα iphone. Τωρα πηρα το g1, το εχω 4 μερες κ δεν μπορω να κανω τιποτα, μου φαινονται ολα αλλιωτικα:cry:

Γεια σου streetbaler, και με γεια το κινητο!

Αρχικά πρέπει να μάθεις τι ρομ φοράει το g1 σου. Αν είναι επίσημη ή όχι.

Μπορείς να το αναβαθμίσεις σε κάποια επίσημη ή μη, πιο σύγχρονη.

Χρειάζεται αρκετό διάβασμα. Δες εδώ και εδώ. (το δεύτερο είναι η σελίδα για μία συγκεκριμένη ρομ, πολύ καλή κατά τη γνώμη μου..

• 4 weeks later...

Καλησπέρα σας, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει. Μόλις μου κάνανε δώρο το Τ Μοbile G1 από Αμερική.

1. Πως το ενεργοποιώ (έχω SIM Wind) και τι πρέπει να προσέξω γενικότερα;.

2. Για γλώσσα (Ελληνικά) γίνεται;

Σας ευχαριστώ

Ολα οκ εγώ το ξεκλείδωσα και δουλεύει ;)

πωωωωωωωως το ξεκλείδωσες;:(

Επίσης ως δώρο το Τ Μοbile G1 μου ήρθε χωρίς κανένα συνοδευτικό cd. Κάποιος που το έχει αποκτήσει καινούργιο ας μου πει εάν συνοδεύεται από cd

• 2 weeks later...
Καλησπέρα σας, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει. Μόλις μου κάνανε δώρο το Τ Μοbile G1 από Αμερική.

1. Πως το ενεργοποιώ (έχω SIM Wind) και τι πρέπει να προσέξω γενικότερα;.

2. Για γλώσσα (Ελληνικά) γίνεται;

Σας ευχαριστώ

πωωωωωωωως το ξεκλείδωσες;:(

Επίσης ως δώρο το Τ Μοbile G1 μου ήρθε χωρίς κανένα συνοδευτικό cd. Κάποιος που το έχει αποκτήσει καινούργιο ας μου πει εάν συνοδεύεται από cd

Αν θες απλα να γραφεις ελληνικα κατεβασε απο το market to greek IME.Αν θες η ρομ που φοραει το κινητο να υποστηριζει ελληνικα θες αρκετη δουλεια πρεπει να το κανεις rooted αρχικα και μετα θα σου προτεινα να βαλεις την τελευταια ρομ του cyanogenmod.Ολα αυτα με πολυ διαβασμα και προσοχη απο εδω

http://wiki.cyanogenmod.com/index.php/Full_Update_Guide__G1/Dream_Firmware_to_CyanogenMod

Aν το τηλεφωνο σου ειναι ηδη rooted τα πρωτα βηματα δεν χρειαζονται.Παντως αν αποφασισεις να το φλασαρεις διαβασε πρωτα καλα στους xda developers τα παντα,για να μην χαλασεις το κινητο

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Έχει μήπως τελικά κάποιος καταφέρει να χρησιμοποιήσει το Wind plus non stop (με τον proxy) G1/Android?

Μετά από διάφορες προσπάθειες, φάνηκε να το καταφέρνω χθες, βάζοντας για proxy port 9201 (που είναι λάθος όμως), αλλά τελικά με χρέωσε κανονικότατα στο υπόλοιπο χρόνου ομιλίας!

Δοκίμασα πολλές παραλλαγές των ρυθμίσεων, αλλά σε καμία δεν εμφάνισε τελικά το "G" (ή "3G") εικονίδιο των data...

Έχει μήπως τελικά κάποιος καταφέρει να χρησιμοποιήσει το Wind plus non stop (με τον proxy) G1/Android?

Μετά από διάφορες προσπάθειες, φάνηκε να το καταφέρνω χθες, βάζοντας για proxy port 9201 (που είναι λάθος όμως), αλλά τελικά με χρέωσε κανονικότατα στο υπόλοιπο χρόνου ομιλίας!

Δοκίμασα πολλές παραλλαγές των ρυθμίσεων, αλλά σε καμία δεν εμφάνισε τελικά το "G" (ή "3G") εικονίδιο των data...

Ενα παλιοτερο τηλεφωνο που ειχα δουλευε μονο με 9201 port και οταν ρωτησα στη wind μου ειπαν οτι κι αυτο το port ισχυει για ορισμενες συσκευες,οποτε δεν ειναι λαθος.Εμενα παντως δεν με χρεωνε.

Για το G1 θα σε συμβουλευα παντως να ενεργοποιησεις το wind internet email.Το ελαχιστο παγιο ειναι 8 ευρω και σου δινει 120 mb οποτε πιστευω οτι συμφερει και δεν μπλεκεις με proxy κτλ απλα βαζεις το APN gint.b-online.gr

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

Ενα παλιοτερο τηλεφωνο που ειχα δουλευε μονο με 9201 port και οταν ρωτησα στη wind μου ειπαν οτι κι αυτο το port ισχυει για ορισμενες συσκευες,οποτε δεν ειναι λαθος.Εμενα παντως δεν με χρεωνε.

Για το G1 θα σε συμβουλευα παντως να ενεργοποιησεις το wind internet email.Το ελαχιστο παγιο ειναι 8 ευρω και σου δινει 120 mb οποτε πιστευω οτι συμφερει και δεν μπλεκεις με proxy κτλ απλα βαζεις το APN gint.b-online.gr

Ευχαριστώ sardas! Η αλήθεια είναι ότι τις γνωρίζω τις διάφορες επιλογές με συμβόλαια, απλά επιμένω σε καρτοκινητό :)

Η αποτυχία πάντως του "gwap" με το android είναι μάλλον φταίξιμο του android :(. Μου μοιάζει για bug που δεν έχουν δει/λύσει ακόμη εκεί στην google ή στο XDA. Σε οποιοδήποτε άλλο κινητό έχω δοκιμάσει, παίζει (windows mobile, samsung, nokia, SE). Προσπαθώ και απο κάποιο log (logcat) να βγαλω συμπέρασμα, αλλά δεν... ούτε το customer care της Wind μπόρεσε να βοηθήσει.

Ευχαριστώ sardas! Η αλήθεια είναι ότι τις γνωρίζω τις διάφορες επιλογές με συμβόλαια, απλά επιμένω σε καρτοκινητό :)

Η αποτυχία πάντως του "gwap" με το android είναι μάλλον φταίξιμο του android :(. Μου μοιάζει για bug που δεν έχουν δει/λύσει ακόμη εκεί στην google ή στο XDA. Σε οποιοδήποτε άλλο κινητό έχω δοκιμάσει, παίζει (windows mobile, samsung, nokia, SE). Προσπαθώ και απο κάποιο log (logcat) να βγαλω συμπέρασμα, αλλά δεν... ούτε το customer care της Wind μπόρεσε να βοηθήσει.

Τι να σου πω...μηπως ειναι επιτηδες φτιαγμενο να μη δουλευει με wap αφου χρειαζεται να συγχρονιζει με gmail,κι αποσο ξερω με wap δεν δουλευουν τα email?

εγινε ported το καινουργιο google maps με multitouch και navigation για συσκευες με android 1.6.Στο G1 δουλευει πολυ καλα αν και δεν εχω δοκιμασει ακομα το navigation.Υπαρχει εκδοση και για non rooted συσκευες.Περισσοτερα εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=627582

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

• 3 weeks later...
Hello ρε μαγκες ΕΧΑΣΑ το g1 μου......τι να κανω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market

Hello ρε μαγκες ΕΧΑΣΑ το g1 μου......τι να κανω....

Είχες βάλει κάποιο πρόγραμμα tracking? Ή που να σε ειδοποιεί αν μπει μέσα άλλη σιμ?

Αν ναι κάνε ό,τι πρέπει και μην το ανακοινωσεις δημοσια.

Αν όχι κάνε οικονομίες για να πάρεις nexus one, magic κλπ...

Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Φυσικά κάνε μία κατάθεση στην αστυνομία δίνοντας το ΙΜΕΙ και ό,τι άλλα στοιχεία έχει το κουτί του κιν, που μπορεί να αναγνωρίσουν απόλυτα το κινητό σου, απλα για να υπάρχει το record.

Είχες βάλει κάποιο πρόγραμμα tracking? Ή που να σε ειδοποιεί αν μπει μέσα άλλη σιμ?

Αν ναι κάνε ό,τι πρέπει και μην το ανακοινωσεις δημοσια.

Αν όχι κάνε οικονομίες για να πάρεις nexus one, magic κλπ...

Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Φυσικά κάνε μία κατάθεση στην αστυνομία δίνοντας το ΙΜΕΙ και ό,τι άλλα στοιχεία έχει το κουτί του κιν, που μπορεί να αναγνωρίσουν απόλυτα το κινητό σου, απλα για να υπάρχει το record.

το παμε για nexus μου αρεσε

επεφτε η bat οποτε δεν μπορεσα να το κανω tracking

παντως δεν ημουν προετοιμασμενος

προτεινω να κανετε μια υπόθεση εργασιας οτι το χανεται για να δειτε πως θα το βρειτε

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market

το παμε για nexus μου αρεσε

επεφτε η bat οποτε δεν μπορεσα να το κανω tracking

παντως δεν ημουν προετοιμασμενος

προτεινω να κανετε μια υπόθεση εργασιας οτι το χανεται για να δειτε πως θα το βρειτε

Σχετικα με αυτο το wavesecure εδωσε παραταση στη δωρεαν χρηση του απο χρηστες android μεχρι 31 Μαρτιου,αποτι ειδα χθες στο update που εκανα απο το μαρκετ,οποτε οσοι θελετε ενα συστημα εντοπισμου για το κινητο σας το οποιο να σας ενημερωνει με το νουμερο της καινουργιας sim που τοποθετηθηκε στο κινητο σας,κατεβαστε το οσο ειναι ακομη δωρεαν

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!