panos_25 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μήπως είναι branded συσκευή? Το αγόρασες από κάποιο κατάστημα Vodafone ή Cosmote ή Wind? Αν ναι τότε γι' αυτό δεν σου δίνει την τελευταία διαθέσιμη έκδοση firmware. Οι branded συσκευές ακολουθούν άλλη διαδρομή για τις αναβαθμίσεις. Είτε έρχονται καθυστερημένα είτε και καθόλου σε κάποιες περιπτώσεις. Βασικά το αγόρασα από Γερμανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Βασικά το αγόρασα από Γερμανό. Δες κάτω από την μπαταρία τι product code αναγράφεται και μετά σύγκρινε το με τα Ελληνικά product codes που αναγράφονται στο πρώτο μήνυμα του παρόντος θέματος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Είναι διαφορετικό και από τους 2 product codes.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Είναι διαφορετικό και από τους 2 product codes.... Τότε το product code που έχεις θ' αναφέρεται σε κάποιο product code της Cosmote. Αν θες ψάξε το στο google, σίγουρα θα στο εμφανίσει. Τώρα όσο αφορά για την αναβάθμιση, για να περάσεις την τελευταία διαθέσιμη έκδοση firmware τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ -> Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Τότε το product code που έχεις θ' αναφέρεται σε κάποιο product code της Cosmote. Αν θες ψάξε το στο google, σίγουρα θα στο εμφανίσει. Τώρα όσο αφορά για την αναβάθμιση, για να περάσεις την τελευταία διαθέσιμη έκδοση firmware τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ -> Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής Αν τον ακολουθήσω θα χάσω τίποτα; π.χ εγγύηση, κλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Αν τον ακολουθήσω θα χάσω τίποτα; π.χ εγγύηση, κλπ.... Όσο ήταν η Alpha copy αντιπρόσωπος της Nokia υπήρχε περίπτωση να στο βγάλουν εκτός εγγύησης. Τώρα που πλέον υπάρχουν μόνο τα Nokia Care δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Έχω πάει κινητό στο οποίο είχε γίνει αλλαγή product code και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Θα το σπασω το ρημαδι... Εξηγώ: συχνά, κυρίως όταν γράφω SMS, κολλάει. Το μόνο πλήκτρο που αποκρίνεται, είναι το power key οπότε το σβήνω και το ξανα-ανάβω. Και αμέσως μετά πάω να γράψω SMS και πάλι, και δωσ'του... Συνήθως αυτό γίνεται όταν πατήσω "απάντηση" και γίνεται με αυξανόμενη συχνότητα. Αποφασίζω λοιπόν να κάνω ένα reset στο τηλέφωνο, κάνω Backup, πατάω τα γνωστά τρία πλήκτρα, όλα ΟΚ. Πάω να επιλέξω χώρα που ζητάει μετά την επαναφορά, τίιιιιιπτις τα πλήκτρα. Ξανά reset, τώρα φαίνεται να δουλεύει, να δω για πόσο. Επίσης "χάζεψε" και ο φωτισμός του τηλεφώνου, "ακούν" τα μενού και το λαμπάκι σβηστό. Δεν έχει πέσει πρόσφατα, δεν έχω βάλει πρόσθετο software πρόσφατα για να πεις ότι ίσως επηρεάστηκε. Κρίμα, αν δεν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το σουτάρω. Ίσως δοκιμάσω να ξαναπεράσω και το λογισμικό πριν πάει στα αποδυτήρια... Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι δεν έχω βρει άλλο τηλέφωνο που να μ'αρέσει και να είναι και σε λογική τιμή αγοράς. Ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Δοκίμασε να ξαναπεράσεις την νεότερη αναβάθμιση από πάνω. Ξανακάνε φορμάτ με το γνωστό *#7370# και κάνε και στην κάρτα μνήμης. Μην επαναφέρεις ρυθμίσεις παρά μόνο επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις και μηνύματα. Μπορεί από εκεί να προέρχεται το κόλλημα αν και δείχνει να είναι στο hardware. Αν δεν στρώσει ούτε και έτσι, θα πρέπει να το πας σε Nokia Care να στο κοιτάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Ευχαριστώ. Το "μην επαναφέρετε ρυθμίσεις" ήταν το "motto" από τότε που το πήρα και δεν είχε ποτέ άλλοτε πρόβλημα. Τώρα θα κάνω την δοκιμή με το λογισμικό και το format και ότι βρέξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) reset = fail reset + format mem card = fail reinstall firmware = fail Σε κάθε περίπτωση, επανέφερα μόνο τις επαφές. Μία φορά δεν επανέφερα ούτε τις επαφές, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Χτες ξεκίνησε να κολλάει και σε άλλα προγράμματα, όχι μόνο όταν έγραφα SMS. Σήμερα κόλλησε όταν περνούσα το PIN μετά από κόλλημα και επανεκκίνηση :lol: Πολύ πολύ κρίμα... :( Θα με αναγκάσει να ξαναγυρίσω στο παλιό πιστό W810i γιατί απλά δεν αντέχω αυτήν την κατάσταση. Το αν θα πάει για σέρβις ή στο "μουσείο" μένει να αποφασιστεί. Κατεχάκη είπαμε ότι είναι το "καλό" σέρβις ε; Edited November 29, 2010 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 ναι, πήγαινε το εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) Τελικά έφταιγα εγώ. Ένα ατύχημα με καφέ στο γραφείο που έλουσε τα πάντα (νόμιζα ότι δεν είχε πάρει το τηλέφωνο) και τελικά... Η καφέ κηλίδα κάτω από το πληκτρολόγιο έλυσε την απορία. Του πήρε πολλές μέρες να "πεθάνει" όμως και δεν το συνέδεσα ως γεγονός. Και πήρε παράταση ζωής, γιατί γλυκοκοιτούσα το Ν8 όλες αυτές τις μέρες... Ευγενέστατοι και ταχύτατοι στην Κατεχάκη, χωρίς καμμία διάθεση να "τ'αρπάξουν", ακριβώς ότι ΔΕΝ περιμένεις να κάνει ο τυπικός μάστορας/επισκευαστής... Edit: Δείτε τι μου έστειλαν σήμερα οι αλήτες... Αγαπητέ/ή Ioannis, Φανταστήκατε τη ζωή σας μετά το Nokia N79 σας; Έχουμε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ νέα για εσάς. Το νέο Nokia N8 έφτασε! Φτου σας θέλω να ηρεμήσω και δεν μ'αφήνετε... LOL LOL LOL Edited December 10, 2010 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 μπήκα μετά από τόσο καιρό για να πω τα εξης: 1)από σήμερα το κινητακι μου είναι 2 χρόνων και είναι σαν να το πήρα χθες(σχεδόν :P , και ευτυχώς γιατί τα νέα κινητά με οθόνη αφής τα κοιτάζω με μισό μάτι) 2)εντελώς τυχαία βρέθηκα στο youtube και κάνει κανονικά αναπαραγωγή χωρίς προβλήματα στη mobile έκδοση του site(παλιότερα θυμόμουν ότι δεν καναν αναπαραγωγή στη mobile μάλλον το αναβαθμίσαν) στη πλήρη οθόνη υπάρχει ακόμα θέμα αλλά δεν πειράζει... αυτα...χρόνια πολλά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Πηρα σημερα μια καρτα μνημης για το κινητο, sandisk 8gb και εχω καποια θεματα. Αντεγραψα σχεδον ολα τα αρχεια που ειχε η προηγουμενη καρτα στην καινουρια αλλα το κινητο δεν μου βρισκει τιποτα, αμα παω μεσω διαχειρησης αρχειων τα βλεπω ολα αλλα αμα μπω στην μουσικη δεν βρισκει κανενα τραγουδι και το ιδιο και για εικονες κλπ. Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Έκανες ανανέωση βιβλιοθήκης στην μουσική; Τότε εμφανίζει τις νέες προσθήκες τραγουδιών. κάνε και μια επανεκκίνηση στην συσκευή σου και ξαναδοκίμασε. Για να εμφανιστούν και οι εγκατεστημένες στην κάρτα μνήμης εφαρμογές, πρέπει να μεταφέρεις στη νέα κάρτα και τους κρυφούς φακέλους, private, sys, resource κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Τελικα τα βρηκε ολα αλλα δεν μου αναγνωριζει τις δημιουργημενες φωτογραφιες δηλαδη οι δημιουργημενες ειναι κενες και επισης ειναι αρκετα πιο αργη απο την αλλη, και φαινεται πολυ αυτο οταν βλεπω τις εικονες και γυρνανε ολες δεν προλαβαινει ουτε να τις δειξει και οσες δειχνει δεν φαινονται καλα αν δεν περιμενεις λιγο, φταει η καρτα μνημης γιαυτο? Edited January 4, 2011 by kotsosbb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 μπήκα μετά από τόσο καιρό για να πω τα εξης: 1)από σήμερα το κινητακι μου είναι 2 χρόνων και είναι σαν να το πήρα χθες(σχεδόν :P , και ευτυχώς γιατί τα νέα κινητά με οθόνη αφής τα κοιτάζω με μισό μάτι) 2)εντελώς τυχαία βρέθηκα στο youtube και κάνει κανονικά αναπαραγωγή χωρίς προβλήματα στη mobile έκδοση του site(παλιότερα θυμόμουν ότι δεν καναν αναπαραγωγή στη mobile μάλλον το αναβαθμίσαν) στη πλήρη οθόνη υπάρχει ακόμα θέμα αλλά δεν πειράζει... αυτα...χρόνια πολλά σε όλους! 1) Και γω μαζί σου είμαι. Δε μου πέρασε από το νου εδώ και 2 χρόνια να το αλλάξω το κινητό αν και τελευταία σε μερικές περιπτώσεις δεν θέλω να το βλέπω μπροστά μου(δε διαβάζει την κάρτα μνήμης, ζητάει 2 φορές πιν, αλλάζει θέματα κ.α.). Από την άλλη όμως δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές στα νέα κινητά για να με κάνουν να το αλλάξω. 2) Όσον αφορά το youtube εγώ έχω την εφαρμογή και είναι άψογη για αναπαραγωγή και πολύ καλή ποιότητα. Δεν σου δίνει βέβαια την ευχέρεια για σχόλια κλπ κλπ αλλά είναι ότι πρέπει. + δεν γεμίζει η cache. Άντε, και του χρόνου μας βλέπω μ'άλλο... Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 φαινεται πολυ αυτο οταν βλεπω τις εικονες και γυρνανε ολες δεν προλαβαινει ουτε να τις δειξει και οσες δειχνει δεν φαινονται καλα αν δεν περιμενεις λιγο, φταει η καρτα μνημης γιαυτο? αυτα τα εκανε στην αρχη το κινητο που δεν ειχαν βγει ενημερωσεις..μαλλον πρεπει να κανεις ενα γενικο φορματ για να ξερεις στα σιγουρα...τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα. 1) ν και τελευταία σε μερικές περιπτώσεις δεν θέλω να το βλέπω μπροστά μου(δε διαβάζει την κάρτα μνήμης, ζητάει 2 φορές πιν, αλλάζει θέματα κ.α.). καθαροαιμο νοκια χωρις αυτα δεν γινετε!! 2) Όσον αφορά το youtube εγώ έχω την εφαρμογή και είναι άψογη για αναπαραγωγή και πολύ καλή ποιότητα. Δεν σου δίνει βέβαια την ευχέρεια για σχόλια κλπ κλπ αλλά είναι ότι πρέπει. + δεν γεμίζει η cache. την ειχα και εγω αλλα για καποιο περιεργο λογο εκεινη την εποχη το κινητο ανοιγοκλεινε συνεχεια μονο του :X και απο τη στιγμη που διεγραψα την εφαμογη σταματησε. Άντε, και του χρόνου μας βλέπω μ'άλλο... :p :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 καλησπέρα μετά από πολύ καιρό! :) Έχει λίγο καιρό που δε παρακολουθώ το θέμα και μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες.. Μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές που από δική τους βούληση πήγαν στη μνήμη του τηλεφώνου και τώρα δεν έχει μείνει byte ελεύθερο στην κάρτα μνήμης? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Να μεταφέρεις εφαρμογές,όχι δεν μπορείς.Μόνο να τις διαγράψεις και εκ νέου εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Ναι μάλλον αυτή είναι η λύση αλλά λογικά πάλι στο τηλέφωνο θα μπουν όπως και την πρώτη φορα! Χωρίς λογο... Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 καλησπέρα μετά από πολύ καιρό! :) Έχει λίγο καιρό που δε παρακολουθώ το θέμα και μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες.. Μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές που από δική τους βούληση πήγαν στη μνήμη του τηλεφώνου και τώρα δεν έχει μείνει byte ελεύθερο στην κάρτα μνήμης? Μήπως εννοείς δεν έχει μείνει byte ελεύθερο στην μνήμη του κινητού? Αν ναι, ε όλοι λίγο πολύ το πάθαμε αυτό. Εγώ έβαλα το x-plore και μετέφερα ότι είχε η μνήμη του κινητού στην κάρτα μνήμης και μετά διάγραψα (ό,τι μπορούσα να διαγράψω) ότι είχε η μνήμη του κινητού. Έτσι άδειασα 50MB. Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Ναι ναι αυτό εννοώ. Το x-plore είναι προγραμματάκι? Που μπορώ να το βρω γιατί είναι πολύ πολύτιμα αυτά τα 50mb που άδειασες!! Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 :google: Google it και θα το βρεις. Δούλεψε το λίγο μέχρι να το μάθεις γιατί είναι λίγο διαφορετικές η εντολές του και μετά σου προτείνω να βρείς την cache από τη μνήμη του κινητού, να την αντιγράψεις στην κάρτα και μετά να την διαγράψεις από τη μνήμη του κινητού. Στην cache πάει συνήθως η μνήμη του κινητού. Αν θες κάτι άλλο ρώτα...:) Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 @femiros Το X-Plore θα το βρεις στο http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts