beez Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 λοιπον ενω με τον SE K850 ηθελα να το πετάξω απο το παράθυρο και ελεγα ποτε SE ξανα πραγματικα παρατηρώ καποια χρησιμα features που λειπουν απο το N79 και εξηγουμε το SE οταν εκανες εισαγωγη αριθμου προς κληση ειχε ενα εξυπνο συστημα στιλ Τ9 οπου σου εβγαζε πιθανους αριθμους που ειχες καλέσει παλιοτερα βάσει των ηδη επιλεγμένων ψηφίων. εχει τετοια δυνατότητα το νοκια? για προγραμμα navigation για το gps τι προτείνετε , το τομ-τομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 υπαρχει κατάσταση εκτός σύνδεσης;;αν δεν το λέγατε δεν θα το πρόσεχα...άσχετο αλλά έχετε δοκιμάσει τον opera στο κινητό;αξίζει να το βάλω ή ο browser της nokia είναι καλύτερος; Ο Opera είναι πιο γρήγορος και λίγο πιο εύχρηστος, αλλά δεν υποστηρίζει flash, οπότε εγώ απλά τον έχω να κάθεται μήπως και τον χρειαστώ καμιά φορά. Άποψή μου είναι ότι δε χρειάζεται ο Opera. Υπάρχει και ο Skyfire, αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα. λοιπον ενω με τον SE K850 ηθελα να το πετάξω απο το παράθυρο και ελεγα ποτε SE ξανα πραγματικα παρατηρώ καποια χρησιμα features που λειπουν απο το N79 και εξηγουμε το SE οταν εκανες εισαγωγη αριθμου προς κληση ειχε ενα εξυπνο συστημα στιλ Τ9 οπου σου εβγαζε πιθανους αριθμους που ειχες καλέσει παλιοτερα βάσει των ηδη επιλεγμένων ψηφίων. εχει τετοια δυνατότητα το νοκια? για προγραμμα navigation για το gps τι προτείνετε , το τομ-τομ? Για αυτό που λες για τον αριθμό κλήσης δεν ξέρω, αλλά το καλύτερο μακράν πρόγραμμα πλοήγησης για κινητό στην Ελλάδα είναι το Garmin Mobile XT (νομίζω τελευταία είναι η έκδοση 5.0.20) και δεύτερο (με πολύ μεγάλη διαφορά, τουλάχιστον στην κάλυψη του χάρτη) έρχεται το Sygic, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω. Με το Garmin είμαι απόλυτα καλυμμένος και θα ήμουν ακόμα και αν είχα 4x4 ή ιστιοπλοϊκό, αλλά τον δρόμο μου τον έχει με άλλο όνομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 λοιπον ενω με τον SE K850 ηθελα να το πετάξω απο το παράθυρο και ελεγα ποτε SE ξανα πραγματικα παρατηρώ καποια χρησιμα features που λειπουν απο το N79 και εξηγουμε το SE οταν εκανες εισαγωγη αριθμου προς κληση ειχε ενα εξυπνο συστημα στιλ Τ9 οπου σου εβγαζε πιθανους αριθμους που ειχες καλέσει παλιοτερα βάσει των ηδη επιλεγμένων ψηφίων. εχει τετοια δυνατότητα το νοκια? Όχι δεν υπάρχει το εν λόγω χαρακτηριστικό. Τουλάχιστον στο N79. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Πολύ ωραίο το μαύρο!:D Ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα? Παιδιά εσείς που έχετε το κινητό, το καπάκι της μπαταρίας εφαρμόζει σωστά γιατί ένα θεματάκι με τα καπάκια η Nokia το έχει με αρκετά μοντέλα.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Πολύ ωραίο το μαύρο!:D Ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα? Παιδιά εσείς που έχετε το κινητό, το καπάκι της μπαταρίας εφαρμόζει σωστά γιατί ένα θεματάκι με τα καπάκια η Nokia το έχει με αρκετά μοντέλα.:worry: το πισω καπακι ειναι τοσο σφικτο που δεν ξεκουμπωνει!!! ουτε ενας τριγμος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisco Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Καλησπερα σε ολους. Εχω αποφασισει να παρω το τηλεφωνο Ν 79. Απλα μια ερωτηση της τελευταιας στιγμης σε οσους το εχουν ηδη αν ειναι ευχαριστημενοι αρκετα.Τελικα ειναι καλη συσκευη οσο διαβαζω εδω μεσα? ;) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Κοίτα δεν ξέρω τι περιμένεις να γίνει με το που την πιάσεις στα χέρια σου, αλλά δε θα γίνει ο Transformer κολλητός σου! Για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Έχουμε πει και τα κακά της εδώ μέσα και τα καλά της. Διαλέγεις και παίρνεις. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία να στη λύσουμε, αλλά τόσο γενικά που ρωτάς ναι, γενικά είναι καλή. Η τελική απόφαση είναι δική σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisco Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Οχι ενταξει με καλυπτεις :) Απλα σε συγκριση με το 5800 τα κακα του που διαβασα ειναι αρκετα ποιο πολλα και τα χρηματα και των δθο ειναι σχεδον τα ιδια. Με καλυψες :D ΥΓ: Και κατι ακομα. Η αναβαθμιση εκδοσης που μπορει να γινει και μεσω FOTA στο Ν79 , δεν χρειαζεται back up αρχειων , εφαρμογων κτλ οπως γινοταν μεσω NSU για τα αλλα Νseries(πχ Ν95)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Ξέρετε αν γίνεται να δώσουμε δικές μας φωνητικές εντολές για τις επαφές που θέλουμε; Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον αναγνώστη που έχει και δεν καταλαβαίνει κάποιες σημαντικές για μένα ακόμα και με κατεβασμένη την ακρίβεια. Ακόμα, σε όσες επαφές μου έχουν τον χαρακτήρα * διαβάζει ένα ένα τα γράμματά τους, ενώ με τα >,< δεν έχει κανένα πρόβλημα. Πάντως θα μου ακουστεί λίγο άκυρο αν δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 ΥΓ: Και κατι ακομα. Η αναβαθμιση εκδοσης που μπορει να γινει και μεσω FOTA στο Ν79 , δεν χρειαζεται back up αρχειων , εφαρμογων κτλ οπως γινοταν μεσω NSU για τα αλλα Νseries(πχ Ν95)? Στο N79 καθώς και σε όλα τα τελευταία μοντέλα της Nokia, τα δεδομένα δεν χάνονται μετά από αναβάθμιση από το NSU. Εννοείται πως ισχύει και για αναβάθμιση μέσω FOTA. Ξέρετε αν γίνεται να δώσουμε δικές μας φωνητικές εντολές για τις επαφές που θέλουμε; Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον αναγνώστη που έχει και δεν καταλαβαίνει κάποιες σημαντικές για μένα ακόμα και με κατεβασμένη την ακρίβεια. Ακόμα, σε όσες επαφές μου έχουν τον χαρακτήρα * διαβάζει ένα ένα τα γράμματά τους, ενώ με τα >,< δεν έχει κανένα πρόβλημα. Πάντως θα μου ακουστεί λίγο άκυρο αν δε γίνεται. Όχι, δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Κοίτα δεν ξέρω τι περιμένεις να γίνει με το που την πιάσεις στα χέρια σου, αλλά δε θα γίνει ο Transformer κολλητός σου!γιατί το λες αυτό;;;;τι θες να σου φτιάχνει καφέ και να βλέπεις ποδόσφαιρο ταυτόχρονα;κρίμα αυτα δεν τα κάνει όλα τα υπόλοιπα σχεδόν τα κάνει.. @tolisco το κινητό παρ'το αν θες nokia με οθόνη αφής γνώμη μου να περιμένεις για το Ν97 που θα βγει κοντά στην άνοιξη-καλοκαίρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisco Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 γιατί το λες αυτό;;;;τι θες να σου φτιάχνει καφέ και να βλέπεις ποδόσφαιρο ταυτόχρονα;κρίμα αυτα δεν τα κάνει όλα τα υπόλοιπα σχεδόν τα κάνει.. @tolisco το κινητό παρ'το αν θες nokia με οθόνη αφής γνώμη μου να περιμένεις για το Ν97 που θα βγει κοντά στην άνοιξη-καλοκαίρι... Αυτο ηθελα να παρω :) Αλλα μαλλον η τιμη του θα ειναι ιδαιτερα τσουχτερη και τα βρηκα με τον εαυτο μου οτι ξανα 600€ + για κινητο δεν θα δωσω;) Αν και θα ειναι κορυφαιο βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Καλημέρα! Προχθές το αγόρασε ένας συναδελφός μου και διαπίστωσα οτι σε αρκετές μας προσπάθειες όταν "πλαγιάζαμε" το κινητό (από portrait σε landscape) το κινητό δεν "άκουγε" με αποτέλεσμα να μην αλλάζει η οθόνη και να χρειάζεται 2-3 προσπάθειες. Αυτά που θέλω να ρωτήσω (μέσω του συναδέλφου βέβαια) είναι αν το παραπάνω λύνεται με κάποια αναβάθμιση και η αναπνοή που αναφέρετε τι ακριβώς είναι; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Eαν θελεις δοκιμασε το rotateme εχει επιλογη για να το ρυθμισεισ ποσο ευαισθητο να ειναι στην κινηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Για το πρώτο δεν ξέρω αλλά όταν λέμε αναπνοή εννοούμε ότι στο κεντρικό πλήκτρο(ανάμεσα από το d-pad) ανάβει λίγο φώς γύρω από αυτό με ρυθμό αναπνοής. Με αυτό καταλαβαίνω ότι το κινητό είναι ανοικτό και μέσα στο σκοτάδι μπορώ και να το βρώ. Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 για την οθόνη δεν νομίζω πως χρειάζεται κάποια εφαρμογή αλλά λίγος χρονος με το κινητό για να το συνηθίσει.το λέω αυτό γιατί και εγώ στην αρχή δεν τα πήγαινα καθόλου καλά με τη περιστροφή οθόνης αλλά τώρα μετά από τόσο καιρο του εχω πάρει τον αέρα!όσο για την αναπνοή εχω να πω ότι είναι το πιο όμορφο χαρακτηριστικό που εχω δει σε κινητό και με βολεύει αφάνταστα.μην ξεχνάς ότι με την αναπνοή ,που περιέγραψε ο φίλτατος απάνω που είναι ακριβώς , μπορείς να δεις και αν έχεις αναπάντητη κλίση ή μηνύμα διότι τότε ''αναπνέει'' πιο γρήγορα! Τώρα που το σκέφτομαι δεν θα ήταν τέλειο αν έβγαζαν μια εφαρμογή του στιλ media player που θα χρησιμοποιούσε την αναπνοή οπότε έπαιζε μουσική για να αναπνέει στο ρυθμό της μουσικής! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 gianpithio,Loukas_94 και cute_eyes σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisco Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Tο απολυτο ξενερωμα:( Πηγα σημερα να το παρω με την προσφορα της Vodafone και μου ειπαν οτι σε αυτην την συσκευη δεν ισχυει η προσφορα:( Ελεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Αγόρασα χθες το Ν79. Άψογο το κινητό. Απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Έχω paired το bluetooth Jabra BT530 στο iPhone και το N79. Όταν με καλέσουν στο iPhone και τελειώσω την κλήση το Jabra συνδέεται αυτόματα με το Ν79 αλλά μπαίνει στο μενού της μουσικής. Ακόμα και όταν είναι κλειδωμένο. Είναι πάρα πολύ σπαστικό. Παλαιότερα όταν το είχα paired στο 6300 υπήρχε ένα παρόμοιο θέμα και όταν συνδεόταν ξεκινούσε να παίζει κάποιο κομμάτι. Αλλά μπορούσα να βάλω το Jabra σε pairing mode με το A2DP κλειστό και έτσι το πρόβλημα σταματούσε. Στην περίπτωση του N79 υπάρχει πρόβλημα ακόμα και με το A2DP κλειστό από το bluetooth. Τι μου προτείνετε να κάνω? Κάποιος με κάποια ιδέα για το πρόβλημά μου? Τελικά τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα...Όχι μόνο μπαίνει στην μουσική αλλά ξεκινάει και παίζει κομμάτι με αποτέλεσμα να μου τελειώνει την μπαταρία και από το κινητό αλλά και από το Jabra.:blink: Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 31, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Διάβασε το manual του Jabra και δες μήπως κανείς reset και στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Διάβασε το manual του Jabra και δες μήπως κανείς reset και στρώσει. Έχω κάνει reset. Το θέμα είναι ότι κάνω pair το jabra με το n79 με το A2DP απενεργοποιημένο αλλά τίποτα..... Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 εχω κάποιες απορίες...όταν στέλνουμε mms με nokia εχω προσέξει ότι είναι κάπως ''φτωχό'' σε σχέση με τα SE αλλά σήμερα ανακάλυψα ότι μπορούμε να στείλουμε παρουσίαση και αν το επιλέξουμε μπορούμε να βάλουμε εικόνες να αλλάξουμε το χρώμα του φοντου των γραμμάτων..όμως υπαρχει περίπτωση λέει το κινητό ο παραλήπτης να μην μπορεί να το διαβάσει.αυτό όμως είναι παράξενο αφού η παρουσίαση είναι ίδια ακριβώς με τη απλή επεξεργασία-αποστολή των SE.την έχετε δοκιμάσει τη παρουσίαση;μπορούν να τη διαβάσουν αλλά κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Ναι μπορούν. Αυτό έχει να κάνει με την έκδοση του πρωτοκόλλου mms που υποστηρίζει το κινητό. Όλα τα νέα κινητά μπορούν να διαβάσουν παρουσιάσεις mms. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Επειδή δεν πολυκατάλαβα τι είναι οι παρουσιάσεις που λέτε και αυτό που λέει στην έκθεση, μου εξηγείται? Δηλαδή μπορώ να βάλω κάποιο powerpoint στο κινητό? Αν ναι πώς? Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Όχι, καμία σχέση με την Έκθεση. Εμείς μιλάμε για τα mms. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts