gianpithio Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Δοκίμασε να κάνεις format την κάρτα μέσα από την συσκευή, μπορεί να στρώσει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Έχω βρει το εν λόγω κινητό στο apiastos.gr στα 298 ευρώ. Θέλω να ρωτήσω αν κατά τη γνώμη των κατόχων του αξίζει να το πάρω. Μου αρέσει πάρα πολύ από πλευράς εμφάνισης και το προτιμώ από πλευράς λογισμικού από οποιοδήποτε άλλο (είμαι Symbianakias!). Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Δεν είναι και λίγα 300€ για μια συσκευή κοντά 2 χρονών... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 298€ πολλά δεν είναι; Από Nokia shop το πήρα 280€ πριν λίγους μήνες. Θα περίμενα να είναι πιο φθηνό εκτός του επίσημου δικτύου της Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 ...Θέλω να ρωτήσω αν κατά τη γνώμη των κατόχων του αξίζει να το πάρω... 300 το πήρα πέρυσι τέτοιες μέρες... Τι να σου πω, όλα θέμα γούστου είναι, αν σε φτιάχνει περισσότερο από ότι άλλο είδες μην το συζητάς. Είναι καλό τηλέφωνο, καλό GPS, καλή διάρκεια μπαταρίας, καλή ποιότητα κατασκευής αν και λίγο ευπαθή πλαστικά. Η κάμερα είναι απλά ΟΚ, ο media player αξιοπρεπής, ο browser έτσι και έτσι αλλά έχεις και άλλες επιλογές σε αυτό. Με εξαίρεση το περίεργο σήμα που μερικές φορές θα ήθελα καλύτερη λήψη, παράπονο δεν έχω. Εμ, ΟΚ, το καλοκαίρι σε εξωτερικό χώρο με πολύ φως "χάνεται" η οθόνη... Αλλά αυτό μάλλον συμβαίνει με τα περισσότερα κινητά. Περίεργο πάντως που δεν έχει πέσει σε τιμή, γιατί εμπορικά δεν πήγε και τόσο καλά. Από πλευράς "επένδυσης" μου φαίνεται μεγάλο ποσό για παλιό μοντέλο. Με τα ίδια χρήματα ή έστω λίγο περισσότερα, έχει πολύ πιο φρέσκες προτάσεις στην αγορά, εξίσου ικανά τηλέφωνα και η Nokia και άλλες εταιρίες. Και παραμένω ιδιαίτερα ενοχλημένος με το θέμα χάρτες και πλοήγηση γιατί το δούλεμα "δωρεάν για ΟΛΑ τα smartphones της Nokia" συνεχίζεται... Τουλάχιστον μας επιτρέπουν να παίρνουμε τους τελευταίους χάρτες... Είχε και εκεί μια ανανέωση πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Έχω βρει το εν λόγω κινητό στο apiastos.gr στα 298 ευρώ. Θέλω να ρωτήσω αν κατά τη γνώμη των κατόχων του αξίζει να το πάρω. Μου αρέσει πάρα πολύ από πλευράς εμφάνισης και το προτιμώ από πλευράς λογισμικού από οποιοδήποτε άλλο (είμαι Symbianakias!). Εγω θα σουλεγα οτι ναι μεν αξιζει σαν συσκευη,αλλα οχι 300 ευρω!το πηρα απο βιτρινα καταστηματος στα 170 κ με την επιδοτηση πηγε 50 ευρω (μη ρωτησεις πως,μονο στη wind κανουν τετοιες μαγκιες) και το θεωρω πολυ ολοκληρωμενο κινητο γιατι κ καλο GPS εχει (εμενα μενδιαφερει να το χρησιμοποιω 3-4 φορες το χρονο που θα ψαξω μια διευθυνση κλπ,δε τοχω καθε μερα ανοιχτο για να ξερω λεπτομερειες,κ με 10 ευρω το χρονο ανανεωση ειναι μια χαρα,κ garmin βαζεις για πιο πολλα αν θες) και μικρο σχετικα ειναι,κ απο τα ελαχιστα ΝΟΚΙΑ που ειναι ομορφα,ειδικα με τη λευκη προσοψη. κ οι photos του ειναι σχετικα καλες!Γενικα θεωρω οτι καλυτερες photos απο τα Κ της ericsson δεν εχει η νοκια,αλλα οκ,το κινητο αυτο δεν εχει κανενα μειονεκτημα που να σε κανει να μη το θες,κ ειναι σε ολα απο καλο κ πανω.ομως σημερα να σκασεις 300 ειναι πολλα(εξαλλου κριση εχουμε,να ριξουν τις τιμες) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loredut Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Εδώ και ορισμένες ημέρες το κινητό μου δεν παίζει την εικόνα από τα βίντεο αλλά μόνο τον ήχο. Τα μόνα αρχεία που παίζει κανονικά με εικόνα είναι της μορφής .flv. Έχετε καμία αιδέα πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό? Υ.Γ. Πρόσφατα πέρασα το Garmin, υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Εδώ και ορισμένες ημέρες το κινητό μου δεν παίζει την εικόνα από τα βίντεο αλλά μόνο τον ήχο. Τα μόνα αρχεία που παίζει κανονικά με εικόνα είναι της μορφής .flv. Έχετε καμία αιδέα πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό? Υ.Γ. Πρόσφατα πέρασα το Garmin, υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό? To παθαίνω συχνά αυτό με τα βίντεο αλλά βγαίνω και ξαναμπαίνω και όλα καλά. Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loredut Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 ακόμα και αν κλείσω το τηλέφωνο δεν τα παίζει. κατεβαζω και το real player για symbian για να κανω και παλι εγκατασταση και μου βγάζει "η εγκατάσταση του real player.sis δεν υποστηρίζεται" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Παιδια εχω το κινητο τοσο καιρο και πριν απο τρεις μερες μου εβγαλε καποια πιξελ σαν καμενα σε μια γραμμη τα οποια εχουν επεκταθει. ξερει κανεις τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Δεν είναι απαραίτητο να φταίει κάτι. Το έχω πάθει σε ενα κινητό μου χωρίς να το προκαλεσω εγώ με κάποια ενέργεια μου. Αν είναι πολλά να το πας σε κάποιο Nokia care κατάστημα και να το δουν. Αν είναι πάνω απο 3 καμμένα και ισχύει ακόμα η εγγύηση τότε στην αλλάζουν χωρίς καμία χρέωση. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Παιδιά πόση ώρα σας κάνει να λοκάρει δορυφόρους; Σε εμένα κάνει περίπου 5λεπτά... Σε διάφορα άλλα site διαβάζω ότι είναι υπόθεση μερικών δευτερολέπτων.(!) Τι μπορεί να φταίει; :confused: Υ.Γ: Έχω ρυθμίσει το a-gps. (Τουλάχιστον έτσι νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Παιδιά πόση ώρα σας κάνει να λοκάρει δορυφόρους; Σε εμένα κάνει περίπου 5λεπτά... Σε διάφορα άλλα site διαβάζω ότι είναι υπόθεση μερικών δευτερολέπτων.(!) Τι μπορεί να φταίει; :confused: Υ.Γ: Έχω ρυθμίσει το a-gps. (Τουλάχιστον έτσι νομίζω) Καλημέρα. Στο A-GPS τι σημείο πρόσβασης έχεις βάλει για να συνδέεται όταν ανοίγεις την εφαρμογή Χάρτες? Αν έχεις επιλέξει σημείο πρόσβασης wap τότε άλλαξε το και βάλε σημείο πρόσβασης internet (π.χ. wind wind internet, cosmote internet, κτλ). Αυτή την επιλογή θα την βρεις στην διαδρομή Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Γενικές > Εντοπισμός θέσης > Διακομιστής τοποθεσίας > Σημείο πρόσβασης. Επίσης διάβασε και το GPS, A-GPS, Nokia Maps και η πρώτη χρήση από το S60 3rd Edition Platform FAQ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 (edited) Καλημέρα. Στο A-GPS τι σημείο πρόσβασης έχεις βάλει για να συνδέεται όταν ανοίγεις την εφαρμογή Χάρτες? Αν έχεις επιλέξει σημείο πρόσβασης wap τότε άλλαξε το και βάλε σημείο πρόσβασης internet (π.χ. wind wind internet, cosmote internet, κτλ). Αυτή την επιλογή θα την βρεις στην διαδρομή Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Γενικές > Εντοπισμός θέσης > Διακομιστής τοποθεσίας > Σημείο πρόσβασης. Επίσης διάβασε και το GPS, A-GPS, Nokia Maps και η πρώτη χρήση από το S60 3rd Edition Platform FAQ. Οι μόνες ρυθμίσεις που εχω ειναι το Wind Plus και το Wind Plus (01). Όταν επιλέξω μια από αυτές τις δύο για το a-gps, κατεβάζει μόνο 656Β και ανεβάζει άλλα 656Β. Εκτός αυτού δε διευκολύνει το κλείδωμα δορυφόρων, αφού πάλι θέλει τουλάχιστον 5'. Θέμα καθαρού ουρανού δεν τίθεται, αφού δίπλα εχω ένα Ε52 που λοκάρει σε μισό λεπτό μάξιμουμ. Τι λες να παίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edit: κυρίως το garmin χρησιμοποιώ, αλλά και οι χάρτες το ίδιο αργοί ειναι. Edited August 15, 2010 by panos_25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Και σε μένα και σε ένα άλλους δύο φίλους μου με Nokia το Garmin αργεί αρκετά να κλειδώσει (κάποιες φορές εκνευριστικά), ενώ με άλλα προγράμματα κλειδώνει αμέσως. Μάλιστα ο ένας που έχει και συσκευή της Garmin μου έχει πει ότι και εκείνη δεν κλειδώνει πολύ γρήγορα. Κανονικά δε θα έπρεπε να έχει σχέση το πρόγραμμα στο κλείδωμα, αλλά σου λέω τι έχω δει. Μιλάω χωρίς το A-GPS ενεργοποιημένο στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 (edited) Και σε μένα και σε ένα άλλους δύο φίλους μου με Nokia το Garmin αργεί αρκετά να κλειδώσει (κάποιες φορές εκνευριστικά), ενώ με άλλα προγράμματα κλειδώνει αμέσως. Μάλιστα ο ένας που έχει και συσκευή της Garmin μου έχει πει ότι και εκείνη δεν κλειδώνει πολύ γρήγορα. Κανονικά δε θα έπρεπε να έχει σχέση το πρόγραμμα στο κλείδωμα, αλλά σου λέω τι έχω δει. Μιλάω χωρίς το A-GPS ενεργοποιημένο στο κινητό. Ναι μόνο που σε εμένα και οι "χάρτες" το ίδιο αργούν. Εσένα με απενεργοποιημένο το a-gps κλειδώνουν γρήγορα οι χάρτες; εμένα κάνουν γύρω στο πεντάλεπτο. edit: μόλις ανοίγω τους χάρτες μου βγάζει μήνυμα που λέει: "δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Πηγαίνετε επιλογες--->εργαλεία--->σύνδεση". Εγω πηγαίνω, επιλέγω σύνδεση, και μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα. Edited August 15, 2010 by panos_25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 εμενα στο garmin κλειδωνει ποιο γρηγορα απο στο ovi maps:p ...τεσπα..για να μην σου αργει πολυ το gps ανοιξε το προγραμα που θες και μετα ασε την εφαρμογη να τρεχει και πηγαινε εργαλεια-συνδεσιμότητα-δεδομενα gps-κατασταση δορυφορων και παρακολουθα το θεμα απο εκει(αν δειχνει μονο μια μπαρα για πολυ ωρα τοτε αλλαξε θεση ή κλεισε το προγραμμα ή κλεισε και το κινητο ολοκληρο ή βγες σε ανοιχτο χωρο), συνήθως οταν γεμισουν 3-4 μπαρες γινονται σκουρες μπλε και εισαι συνδεμενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Το πρόβλημα απ' όσο κατάλαβα είναι πως οι μόνες ρυθμίσεις που έχω για να ρυθμίσω το A-GPS είναι οι WIND PLUS και WIND PLUS (01). Τις ρυθμίσεις Wind Internet πού μπορώ να τις βρω; εμενα στο garmin κλειδωνει ποιο γρηγορα απο στο ovi maps:p ...τεσπα..για να μην σου αργει πολυ το gps ανοιξε το προγραμα που θες και μετα ασε την εφαρμογη να τρεχει και πηγαινε εργαλεια-συνδεσιμότητα-δεδομενα gps-κατασταση δορυφορων και παρακολουθα το θεμα απο εκει(αν δειχνει μονο μια μπαρα για πολυ ωρα τοτε αλλαξε θεση ή κλεισε το προγραμμα ή κλεισε και το κινητο ολοκληρο ή βγες σε ανοιχτο χωρο), συνήθως οταν γεμισουν 3-4 μπαρες γινονται σκουρες μπλε και εισαι συνδεμενος... Τα έχω κάνει όλα αυτά. Ευχαριστώ πάντως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Φτιάξε το σημείο πρόσβασης μόνος σου. Τις ρυθμίσεις μπορείς να τις βρεις εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Έχω το συγκεκριμένο κινητό από το Φεβρουάριο και τελευταία μου κάνει κάτι περίεργο. Στα καλά καθούμενα το βρίσκω κλειστό και δεν ανοίγει αν δεν το συνδέσω στο φορτιστή. Αυτό βέβαια θα ήταν φυσιολογική συμπεριφορά αν έμενα από μπαταρία, αλλά μάλλον δεν είναι αυτό ή δεν είναι μόνο αυτό. Τι εννοώ; Ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να μείνω από μπαταρία χωρίς να το αντιληφθώ. Να δω δηλαδή 1-3 γραμμές στην μπαταρία ή να ακούσω τον προειδοποιητικό ήχο. Παράλληλα χρησιμοποιώ και το 6120. Ποτέ δεν έκλεισε από μπαταρία χωρίς να το περιμένω ώρες πριν. Το ίδιο και το Ν79 μέχρι 1 μήνα πριν. Σκέφτηκα ότιο ίσως τα έπαιξε ο δείκτης της μπαταρίας και ενώ δείχνει γεμάτη ή λείπει μια γραμμή στην πραγματικότητα τελειώνει και κλείνει απροειδοποίητα. Ούτε αυτό όμως πρέπει να είναι, γιατί εκεί που η μπαταρία του N79 κρατούσε περίπου 1.5 φορές περισσότερο από αυτή του 6120, τώρα κρατάει πάνω - κάτω το ίδιο ή και λιγότερο. Έχετε ακούσει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα; Υπάρχει περίπτωση να τα έχει παίξει η μπαταρία (χωρίς πολλή χρήση) μέσα σε έξι μήνες και να έχει μειωθεί η απόδοση, αλλά ταυτόχρονα να μπερδεύει και τον δείκτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Καλημέρα @phph Μήπως έχεις περάσει τίποτα εφαρμογές που επηρεάζουν την διάρκεια της μπαταρίας? Έχει κοιτάξει με κάποιο task manager τι διεργασίες και εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο? Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις hard format στην συσκευή και χωρίς να περάσεις καμία εφαρμογή παρακολούθησε την συμπεριφορά της μπαταρίας. Αν δεις ότι το πρόβλημα σταμάτησε τότε ή κάποιο κόλλημα θα ευθυνόταν ή κάποια εφαρμογή έτρεχε συνέχεια στο παρασκήνιο και σου "έτρωγε" μπαταρία. Μετά μπορείς σιγά σιγά να περνάς εφαρμογές ενώ παράλληλα να συνεχίσεις να παρακολουθείς την συμπεριφορά της μπαταρίας. Επίσης αν δεν έχεις την τελευταία διαθέσιμη έκδοση firmware να κάνεις αναβάθμιση. Ακόμα ένα μπορείς να κάνεις είναι να το πας σε κάποιο nokia care και να ελέγξουν την μπαταρία ή να κοιτάξεις μόνος την μπαταρία και να δεις αν έχει φουσκώσει πουθενά (σε αυτή την περίπτωση θέλει άμεσα αλλαγή). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν τρέχουν άλλες εφαρμογές το έχω κοιτάξει αυτό. Μπορεί να είναι απλά εγκατεστημένες και να επηρεάζουν την μπαταρία χωρίς να τρέχουν; Η μπαταρία οπτικά φαίνεται εντάξει. Η έκδοση λογισμικού είναι η 32.001.53.1. Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία, πάντως αυτήν έχω από την αρχή και δεν είχα πρόβλημα. Στα Nokia care μπορούν να μου πουν αν έχει πρόβλημα η μπαταρία; Επί τόπου ή πρέπει να το αφήσω να το στείλουν αλλού και τρέχα γύρευε; Hard format έ; Πρέπει να βρω πως κάνω backup τα πάντα. Πρέπει να κάνω format και στην κάρτα ή δεν υπάρχει λόγος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Δεν τρέχουν άλλες εφαρμογές το έχω κοιτάξει αυτό. Μπορεί να είναι απλά εγκατεστημένες και να επηρεάζουν την μπαταρία χωρίς να τρέχουν; Αν δεν τρέχουν τότε δεν την επηρεάζουν την μπαταρία. Εκτός και αν τρέχει κάποιο process της εφαρμογής ακόμα και αν αυτή είναι κλειστή. Π.χ. αυτό συνέβαινε με το Garmin, το όποιο όταν άνοιγες την εφαρμογή ακόμα και μετά που την έκλεινες αυτό συνέχιζε να τρέχει. Γι' αυτό σου είπα να δεις και τις διεργασίες (processes). Η έκδοση λογισμικού είναι η 32.001.53.1. Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία, πάντως αυτήν έχω από την αρχή και δεν είχα πρόβλημα. Αυτή που έχεις είναι η τελευταία. Στα Nokia care μπορούν να μου πουν αν έχει πρόβλημα η μπαταρία; Επί τόπου ή πρέπει να το αφήσω να το στείλουν αλλού και τρέχα γύρευε; Πιστεύω ότι θα την μετρήσουν εκείνη την στιγμή και θα δουν αν είναι εντάξει ή όχι. Αν δεν είναι εντάξει τότε από την στιγμή που δεν έχουν περάσει 6 μήνες στην αλλάζουν χωρίς να πληρώσεις, γιατί καλύπτεται από την εγγύηση. Πριν το πας όμως μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις για να είσαι σίγουρος και να μην ταλαιπωρηθείς. Hard format έ; Πρέπει να βρω πως κάνω backup τα πάντα. Πρέπει να κάνω format και στην κάρτα ή δεν υπάρχει λόγος; Καλό θα ήταν να κάνεις και στην κάρτα μνήμης. Για το πως κρατάς αντίγραφο διάβασε το Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας (backup). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Αυτή που έχεις είναι η τελευταία. Αυτή είναι η τελευταία; Εμένα γιατί δε μου τη βρίσκει; Όταν πρωτοαγόραασα το κινητό είχε την 11.xxx. Έκανα την αναβάθμιση στην 20.175.231.4 και από τότε όποτε ψάχνω για αναβαθμίσεις από το κινητό, και χωρίς να το συνδέσω στο pc, μου βγάζει ότι το κινητό είναι ενημερωμένο. Τι φταίει; Υ.Γ: Θέμα παραεισαγωγής δεν παίζει να είναι γιατί το είχα προσέξει όταν το αγόρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Αυτή είναι η τελευταία; Εμένα γιατί δε μου τη βρίσκει; Όταν πρωτοαγόραασα το κινητό είχε την 11.xxx. Έκανα την αναβάθμιση στην 20.175.231.4 και από τότε όποτε ψάχνω για αναβαθμίσεις από το κινητό, και χωρίς να το συνδέσω στο pc, μου βγάζει ότι το κινητό είναι ενημερωμένο. Τι φταίει; Υ.Γ: Θέμα παραεισαγωγής δεν παίζει να είναι γιατί το είχα προσέξει όταν το αγόρασα. Μήπως είναι branded συσκευή? Το αγόρασες από κάποιο κατάστημα Vodafone ή Cosmote ή Wind? Αν ναι τότε γι' αυτό δεν σου δίνει την τελευταία διαθέσιμη έκδοση firmware. Οι branded συσκευές ακολουθούν άλλη διαδρομή για τις αναβαθμίσεις. Είτε έρχονται καθυστερημένα είτε και καθόλου σε κάποιες περιπτώσεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts