Jump to content

[Επίσημο] Nokia N79

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκανα ενα hard reset στο κινητο και στο Backup που κρατησα (αφου πριν ειχα δοκιμασει ολα τα αλλα εκτος απο αυτο) δε συμπεριελαβα τα αρχεια της καρτας τηλεφωνου (εγκατεστημενα προγραμματα εν ολιγης) και το θεμα με τα bluetooth λυθηκε. τωρα ποια εφαρμογη το μπλοκαρε καινουριο κινητο δε μπορω να καταλαβω.

Συ είπας... Τα εργοστασιακά προγράμματα δεν θεωρούνται πρόσθετα. Και αν δεν κάνω λάθος, δεν "χάνονται" με το format. Άρα κάποιο πρόσθετο ή κάποια ρύθμιση έφταιγε. Το θέμα είναι ότι το βρήκες... :) Έχει ειπωθεί πολλές φορές, ένα format λύνει πολλά θέματα! Κρίμα που πρέπει να γίνεται σχετικά συχνά.

Εμένα με έχει ψιλο-κουράσει η αναζήτηση (που έκρυψαν το.... οτιδήποτε πάλι) στα S.E. μου φαίνεται πιο λογικά δομημένο το μενού αν και δεν απέχει και τόοοοσο πολύ. Αυτό το office γιατί το έκρυψαν τόσο καλά; Το ντρέπονται; Θα περίμενα να είναι πιο "πάνω". Συνηθίζεται γρήγορα όμως.

Έβαλα ένα λογαριασμό hotmail στην οθόνη αναμονής αλλά δεν μου άρεσε που φαινόταν στην κεντρική οθόνη η διεύθυνση του πιο πρόσφατου αποστολέα και τον έσβησα.

loredut αυτό γίνεται για να μπορέσει να εστιάσει η φωτογραφική, αν κλείσεις το φλας ή θα αργεί να εστιάσει αν δεν έχει αρκετό φως ή δεν θα εστιάζει ποτέ.

Με το θέμα led-φακός, αυτό είναι ΠΟΛΥ σπαστικό, η SE το κάνει εδώ και χρόνια, πόσο δύσκολο είναι για τη Nokia να το βάλει σαν επιλογή;

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα με έχει ψιλο-κουράσει η αναζήτηση (που έκρυψαν το.... οτιδήποτε πάλι) στα S.E. μου φαίνεται πιο λογικά δομημένο το μενού αν και δεν απέχει και τόοοοσο πολύ. Αυτό το office γιατί το έκρυψαν τόσο καλά; Το ντρέπονται; Θα περίμενα να είναι πιο "πάνω". Συνηθίζεται γρήγορα όμως.

Τι εννοείς πως έκρυψαν το οτιδήποτε...;

Έχεις την δυνατότητα να διαμορφώσεις τη διάταξη του μενού όπως εσύ θέλεις (Επιλογές > Μετακίνηση ή Επιλογές > Μετακίνηση σε φάκελο).

Μη κολλάτε σε μικροπράγματα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλά, δεν το συζητάμε, το τηλέφωνο παραμετροποιείται όπως το θέλει ο κάθε ένας, απλά έχοντας τόσα χρόνια συνηθίσει κάποια πράγματα σε μιά θέση, υπάρχει περίοδος προσαρμογής. Κάποιες ρυθμίσεις/προγράμματα, απλά θα ήταν πιο λειτουργικό να μην είναι 3-4 μενού κάτω ή να μην είναι σε δύο θέσεις. Δεν κόλλησα, απλά ξαναμαθαίνω, όπως είναι λογικό. Και με εκπλήσσει ευχάριστα πολλές φορές... "κάνει ΚΑΙ αυτό"... Καφέ δεν ψήνει, αλλά με αυτό το SAR ίσως μπορεί να το κάνει και αυτό! :lol: Φτου φτου μη το ματιάσω...

Μα, δεν χρειάζεται περίοδος προσαρμογής. Απλά, παίρνεις το κάθε μενού, τον κάθε φάκελο και τον βάζεις εκεί που είχες συνηθίσει. Πχ, εγώ σε κάθε νέα συσκευή, τακτοποιώ τα εικονίδια με έναν συγκεκριμένο τρόπο, όπως ακριβώς τα έχω εδώ και 5 χρόνια. Στο 5800, που είναι και το τελευταίο μου, όλα ήταν εντελώς διαφορετικά, τα έφτιαξα όμως όπως ακριβώς τα είχα σε όλα μου τα προηγούμενα και δεν χρειάζεται καν να κοιτάω την οθόνη για να βρίσκω αυτό που θέλω. ;)

στο θεμα format.

1) δεν περιεχει παντα οσα περιεχει απο το εργοστασιο αν κανεις hard reset. για την ακριβεια εγω εχασα πληρως το N-Gage μαζι με τα παιχνιδια του μετα το φορματ (αν και δε με απασχολει).

2) δεν λυνει τα παντα. καμια φορα δημιουργει και προβληματα. πχ οταν εκανα hard reset την πρωτη φορα βαζοντας θεμα με διαφορετικα εικονιδια, τα εικονιδια "Εργαλεια" και "Μουσικη" δεν αλλαξαν. οτι θεμα και να εβαζα. μετα περασα τα αρχεια του τηλεφωνου προbackup εποχης και το θεμα ξαφνικα λυθηκε (οπως και το N-gage επανηλθε) αλλα ξανα μπλοκαρε το Bluetooth. οποτε προτιμω να εχει ενα μικρο-bug με τα εικονιδια και να μην εχω N-gage παρα να μην μπορω να λειτουργησω τα bluetooth με οσους εχουν ericsson(κακα τα ψεμματα ειναι πολλοι).

αυτο που θελω να τονησω ειναι οτι επειδη ολοι μου οι γνωστοι εχουν sony ericsson, τετοια θεματα ειτε σειρας Wxxx ειτε Cxxx ειτε Txxx ειναι, αν υπαρχουν στην αρχη (πολυ λιγοτερα θεματα απο τα δικα μας) λυνονται στις αναβαθμισεις δια παντως. αυτο σας το λεω με εγγυηση. το τι αναβαθμιση εχω κανει σε sony ericsson απο τον υπολογιστη μου, δε λεγεται!! ειναι πολυ πιο σταθερα κινητα γενικα.

πχ ολοι εχουμε ανοιξει τον "Ιστο" και εκει που κοιταμε μια σελιδα ξαφνικα η εφαρμογη κλεινει. το ιδιο και με πολλες εφαρμογες built-in. αυτο δε θα γινει ΠΟΤΕ σε sony ericsson.

αναφερομαι παντως μονο σε αυτον τον τομεα. κατα τα αλλα εγω ειμαι κολλημενος πλεον με τα symbian και τα θεωρω τα μονα καταλληλα για τις αναγκες μου. με τα κακα τους και τα καλα τους. μονο με τις εφαρμογες κανανε μεγαλη πατατα. ειναι θεμα δικο μας αν η εφαρμογη που θα βαλουμε ειναι ασφαλης η οχι. δε γινεται να μας το απαγορευει αυτο. και δεν αναφερομαι απαραιτητα στις σπασμενες (που ουτε με αυτο συμφωνω και αλλωστε γιαυτο το εκαναν) αλλα στις freeware που πολλες απο αυτες δε τις δεχεται!!!

λυσεις υπαρχουν αλλα δε θα επρεπε να τιθεται θεμα. η windows στις εκδωσεις PDA ειναι χαζη δηλαδη που δε μπλοκαρει τιποτα?

όντως τα s.e. είναι πολύ σταθερά και καλά κινητά αλλά στο θέμα εξέλιξης τα πάνε χάλια γι' αυτό τη κάνουν σιγά-σιγά προς symbian και ναι δεν είναι το ''τέλειο'' λειτουργικό για κινητά αλλά με τις τοσσσσσες εφαρμογές που υπάρχουν θα βρεις αυτή που σε βολεύει..τώρα αν δεν τις δέχεται το κινητό αυτό είναι περίεργο.πιστοποιητικό πήρες;για τον ιστό που λες εμένα με πετά εξω όταν μπαίνω σε κάποια συγκεκριμένη σελίδα που είναι υπερβολικά βαριά ή γεμάτη flash αλλά για τέτοιες σελίδες εχω δεύτερο πρόγραμα που με βολεύει πολύ!για τα windows mobile δεν ξέρω...το κάνει απλά για να σου σπάσει τα νεύρα...

Και τα SE είχαν σοβαρά θέματα αστάθειας... Αλλά διορθώνονται όντως 2-3 μήνες μετά. Πάντως ούτε η SE τα λύνει όλα και αρκετές φορές λύνοντας ένα θέμα ανοίγει άλλο, καλή ώρα όπως και η Νοκια. Από τη στιγμή που γίνονται τόσο περίπλοκα τα κινητά, είναι επόμενο. Και οι δύο εταιρίες πάντως, ποιοτικά είναι πίσω σε σχέση με τα "άθραυστα" κινητά του παρελθόντος τους.

Και οι δύο εταιρίες πάντως, ποιοτικά είναι πίσω σε σχέση με τα "άθραυστα" κινητά του παρελθόντος τους.
παλια περναμε τα κινητα τα πεταγαμε κατω και μετα τα σηκώναμε απλα τα ξεσκονίζαμε και τελος τωρα

κλαίμε που δεν μπορουμε να τα ανοιξουμε τσακωνόμαστε κανα δυο βδομαδες με υπαλληλους προσπαθοντας να τους πείσουμε οτι δεν μας επεσε και τι ειναι αυτα που λετε???και παλι απο την αρχη...

1) δεν περιεχει παντα οσα περιεχει απο το εργοστασιο αν κανεις hard reset. για την ακριβεια εγω εχασα πληρως το N-Gage μαζι με τα παιχνιδια του μετα το φορματ (αν και δε με απασχολει).

Το hard format επαναφέρει το λειτουργικό στην αρχική κατάσταση και το καθαρίζει από σκουπίδια. Πρόσθετες εφαρμογές ή αρχεία τα οποία δεν είναι ενσωματωμένα στο λειτουργικό λογικό είναι να μην επαναφερθούν

2) δεν λυνει τα παντα. καμια φορα δημιουργει και προβληματα. πχ οταν εκανα hard reset την πρωτη φορα βαζοντας θεμα με διαφορετικα εικονιδια, τα εικονιδια "Εργαλεια" και "Μουσικη" δεν αλλαξαν. οτι θεμα και να εβαζα. μετα περασα τα αρχεια του τηλεφωνου προbackup εποχης και το θεμα ξαφνικα λυθηκε

Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο.

Τέλος, είναι αδόκιμο να συγκρίνει κανείς συσκευές Series 60 με οποιαδήποτε συσκευή SE. Μόνο με τις UIQ θα μπορούσε να γίνει κάποια σύγκριση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Το hard format επαναφέρει το λειτουργικό στην αρχική κατάσταση και το καθαρίζει από σκουπίδια. Πρόσθετες εφαρμογές ή αρχεία τα οποία δεν είναι ενσωματωμένα στο λειτουργικό λογικό είναι να μην επαναφερθούν

Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο.

Τέλος, είναι αδόκιμο να συγκρίνει κανείς συσκευές Series 60 με οποιαδήποτε συσκευή SE. Μόνο με τις UIQ θα μπορούσε να γίνει κάποια σύγκριση.

βασικα συγκρινω παρομοιας τιμης χαρακτηριστικων κινητα. πχ εχω 2 γνωστους με SE C902 που ειναι το αντιπαλο δεος σε ολα με το N79. και ειναι σταθεροτατο σε ολα. κανενα bug με αναβαθμιση.

βασικα συγκρινω παρομοιας τιμης χαρακτηριστικων κινητα. πχ εχω 2 γνωστους με SE C902 που ειναι το αντιπαλο δεος σε ολα με το N79. και ειναι σταθεροτατο σε ολα. κανενα bug με αναβαθμιση.

Ξεχνάς όμως το βασικότερο: το Ν79 είναι κινητό με λειτουργικό symbian, ενώ το C902 έχει κλειστό λειτουργικό. Η διαφορά χαώδης...

δεν υπαρχει και καμια τρομερη διαφορα στις δυνατοτητες τους ως προς τα προγραμματα κτλ. οτι εφαρμογη κυκλοφορει για symbian κυκλοφορει και για καθε S.E.

οποτε εκ του αποτελεσματος ουτε εκει υστερουν... μονο στο οτι τα symbian μπορουν να τρεχουν 2-3 εφαρμογες ταυτοχρονα. πχ κοιτας τα μηνυματα σου χωρις να κλεισεις το παιχνιδι σου ή τον ιστο σου...

τεσπα ανυπομονω να ερθει καποια στιγμη η αναβαθμιση v30.011 να δω τι θα διωρθοθει...

γνωριζει κανεις αν μπορουμε να κανουμε οπισθοδρομιση στην εκδοση symbian. διοτι και το hard reset σε παει στην αρχικη μορφη της υπαρχουσας εκδοσης και οχι αυτης που αγορασες το κινητο. θα με ενδιεφερε να το γυρισω στην v11.049 μηπως λυθει το προβλημα με τα εικονιδια.

οσο για το N-Gage φταιω και εγω καθως στην memory card, σου εχει προαποθηκευμενο αν θυμαμαι καλα το instaler και εγω για εξοικονομιση χωρου το διεγραψα απο την πρωτη μερα.

δεν υπαρχει και καμια τρομερη διαφορα στις δυνατοτητες τους ως προς τα προγραμματα κτλ. οτι εφαρμογη κυκλοφορει για symbian κυκλοφορει και για καθε S.E.

Αυτό είναι εντελώς λάθος. Οι συσκευές με κλειστό λειτουργικό τρέχουν μόνο java εφαρμογές-παιχνίδια. Οι εφαρμογές τύπου sis-sisx, είναι χιλιάδες και αποτελούν τουλάχιστον το 90% του όγκου των εργαλείων που χρησιμοποιούμε στις συσκευές series 60.

Γνωρίζει κανεις αν μπορουμε να κανουμε οπισθοδρομιση στην εκδοση symbian. διότι και το hard reset σε παει στην αρχικη μορφη της υπαρχουσας εκδοσης και όχι αυτης που αγορασες το κινητο. θα με ενδιεφερε να το γυρισω στην v11.049 μήπως λυθει το προβλημα με τα εικονίδια.

Δεν γίνεται να περάσεις σε παλιότερη έκδοση λογισμικού. Ακόμα και σε Nokia shop να πας, δεν θα στο κάνουν. Οπότε, απλά περιμένεις την 30.

προβλημα σοβαρο: το εχω εδω και 2 εβδομαδες και ξαφνικα σημερα δε μπορω να παρω πουθενα τηλεφωνο.... μου βγαζει σφαλμα συνδεσης.... και οταν με παιρνουν λεει κατελειμμενο....

δοκιμαζω αλλη καρτα δε βρισκει καθολου δικτυο....

τι στην ευχη φταιει????

Καθαρα προβλημα δικτυου ειναι και δεν ευθυνεται το κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

αφου δοκιμαζω την ιδια καρτα σε αλλο κινητο και λειτουργει κανονικοτατα.... πως ειναι προβλημα δικτυου????

ουφ... μολις εφυγε το σκαλωμα που επαθε.... θα το εσπαγα απο τα νευρα μου αλλιως....

παντως καποιο κολλημα εφαγε η συσκευη.... το τι? μακαρι να ξερα...

αφου δοκιμαζω την ιδια καρτα σε αλλο κινητο και λειτουργει κανονικοτατα.... πως ειναι προβλημα δικτυου????

Εγραψες οτι δοκιμασες και με αλλη καρτα και οχι οτι δοκιμασες με αλλο κινητο.Τα μηνυματα αυτα οταν εμφανιζονται σημαινει οτι ειναι καθαρα θεμα δικτυου και δεν εχει καμια σχεση η συσκευη.Δεν ειχες προβλημα σε αλλη συσκευη γιατι εκεινη την στιγμη που εβαλες την καρτα για να δοκιμασεις δεν ειχε προβλημα το δικτυο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

τωρα στελνει μηνυματα αλλα κλησεις ουτε παιρνει ουτε δεχεται.... αντε βγαλε ακρη....

βρε εβαλα την δικη μ καρτα σε ενα παλιο παλιο νοκια και λειτουργησε κανονικοτατα.....

κατι συμβαινει με το κινητο.......

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

προβλημα σοβαρο: το εχω εδω και 2 εβδομαδες και ξαφνικα σημερα δε μπορω να παρω πουθενα τηλεφωνο.... μου βγαζει σφαλμα συνδεσης.... και οταν με παιρνουν λεει κατελειμμενο....

δοκιμαζω αλλη καρτα δε βρισκει καθολου δικτυο....

τι στην ευχη φταιει????

αν έχεις watch up κάτι είχε πάθει το δίκτυο πριν λίγη ώρα...

κ εμένα είχε κολλήσει...

τώρα έφτιαξε...

λοιπόν, το πρόβλημα με την cosmote υπάρχει εδώ και κανα μήνα. Πότε θα το φτιάξουν οι καραγκιόζιδες δεν ξέρω. Έχουνε πρόβλημα και οι συνδέσεις και τα καρτοκινητά. Το πρόβλημα με τα εικονίδια μετά το φορμάτ το έχω και γώ. Επίσης μετά το φορμάτ μου σβήστηκε και μένα το ngage αλλά είδα οτι το εκτελέσιμο υπάρχει ακόμα μέσα στο κινητό και το ξαναέβαλα. Όσο για τα SE είναι πολύύύύ χάλια. Είχα 7-8 στην ζωή μου και ξέρω από πείρα. Και το service τους ειναι άθλιο.

Καλησπερα παιδια,πριν λιγο καιρό είχα ενα Nokia N95 8GB το οποίο το είχα ταλαιπωρησει πολύ γενικά,το έστειλα στην Νοκια γιατι τρεμοπαιζε το φως της οθονης και εσβηνε και καμια φορα,φλεξα ηθελα σιγουρα τωρα δεν ξερω τι αλλο θα χρειαστει..για καλη μου τυχη εμφνιστηκε ο ανθρωπος που προμυθευομε κινητα και ετσι πειρα ενα Ν79,στο οποιο ειχε αλλαξει κωδικο και δεν τον θυμοτανε,εγώ ειπα ενταξει υπαρχει nemesis kai jaf οποτε δεν ανυσιχησα,για ενα περιεργο λογο ομως το κινητο κολησε οταν εγραψα την permanent memory σε αυτο και τωρα πλεον περνω το μηνυμα "Phone Start Up Failed Contact Retailer" και το τηλεφωνο δεν ανοιγε με τιποτα,προσπαθησα να του κανω hard reset με "3 , * , πρασινο κουμπι +power button" αλλα παλι τιποτα,δηλαδη το εκανε το reset γιατι μετα αλλαξε γλωσσα το τηλεφωνο και πειγε στα αγγλικα απλα προφανως δεν περιλαμβανεται στην διαδικασια του hard reset το reset της permanent memory....τωρα θα μου πειτε γιατι ποσταρω εδω γι αυτο το θεμα...θα σας πω...η βασικη μου ερωτηση ειναι "αν το παω στην νοκια θα του κανουν αναβαθμιση πιθανον (που θελω να τονισω οτι δεν ειναι ιδια με το nokia software update) ,χρεωνουν κατι ?αργει ι διαδικασια ?το στελνουνε στα κεντρικα η το κανουνε σε οποιοδηποτε καταστημα Νοκια ?υπαρχει αλλο μερος που θα μπορεσω να παω το τηλεφωνο και να το παρω maximum την επομενη μερα ?
The deadly glance of Condor

Σίγουρα θα πληρώσεις 16€.

Η διαδικασία είναι περίπου 45 λεπτά, αλλά το αν θα το πάρεις επί τόπου ή θα περιμένεις καμιά μέρα έγκειται στο φόρτο εργασίας που θα έχει το Nokia Shop που θα επισκεφτείς.