Jump to content

[Επίσημο] Nokia N85

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

xthes molis pira to n85 me sindesi dwrean apo tin wind...to kinito einai apisteyto!mpravo stin nokia!

makran kalitero apo n95 kai 96!mpravo

Symbian, Die hard

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Είναι τελικά καλύτερες οι παρτίδες οι τελευταίες ?

Παρακολουθώ το θέμα του Ν85 από όταν βγήκε και ενώ ήθελα να το πάρω, το "πάγωσα" το θέμα λόγων προβλημάτων που διάβασα ότι έχει.

Τζόγο στο slide, τρίξιμο του ακουστικού κατά τη διάρκεια κλήσης, restarts, φωτογραφίες μέτριες (υστερεί σε σχέση με άλλα 5άρια. και δεν εννοώ τη νύχτα λόγω έλλειψης xenon flash, αλλά και την μέρα), κολλήματα στην αναπαραγωγή βίντεο.

Οι τελευταίες παρτίδες είναι αξιοπρεπείς ? Ή έχουν τα προβλήματα που προανέφερα ?

Αν δεν το αγοράσω τελικά, θα πάρω το innov8, το οποίο όμως είναι αρκετά ακριβότερο κ μεγαλύτερο σε μέγεθος και γιαυτό το σκέφτομαι.

Επίσης θέλω μια διευκρίνηση: το GPS του δεν απαιτεί καμμία "κίνηση" internet (gprs) ?

Είναι τελικά καλύτερες οι παρτίδες οι τελευταίες ?

Παρακολουθώ το θέμα του Ν85 από όταν βγήκε και ενώ ήθελα να το πάρω, το "πάγωσα" το θέμα λόγων προβλημάτων που διάβασα ότι έχει.

Τζόγο στο slide, τρίξιμο του ακουστικού κατά τη διάρκεια κλήσης, restarts, φωτογραφίες μέτριες (υστερεί σε σχέση με άλλα 5άρια. και δεν εννοώ τη νύχτα λόγω έλλειψης xenon flash, αλλά και την μέρα), κολλήματα στην αναπαραγωγή βίντεο.

Οι τελευταίες παρτίδες είναι αξιοπρεπείς ? Ή έχουν τα προβλήματα που προανέφερα ?

Αν δεν το αγοράσω τελικά, θα πάρω το innov8, το οποίο όμως είναι αρκετά ακριβότερο κ μεγαλύτερο σε μέγεθος και γιαυτό το σκέφτομαι.

Επίσης θέλω μια διευκρίνηση: το GPS του δεν απαιτεί καμμία "κίνηση" internet (gprs) ?

Εμένα δεν έχει πολύ τζόγο. Είναι λίγο περισσότερος από του Ε66 και πολύ λιγότερος από του Ν96 (τα είχα και τα δύο). Το ακουστικό και η ποιότητα λήψης είναι καλύτερα από του Ε66, και στα επίπεδα του Ν96. Δηλαδή πολύ καλή. Έχω πάρει πολλά ΝΟΚΙΑ σειράς 60. Το Ν85 σε θέμα κατασκευής είναι κατότερο από την σειρά Ε αλλά το καλύτερο Ν. Το GPS δεν χρειάζεται gprs. Αν βάλεις το destinator ή το garmin θα έχεις πολύ καλή πλοήγηση χωρίς επιπλέων χρεώσεις. Το GPS του είναι άψογο.

Για το τζογο θα σου προτεινα να σου ανοιξουν τη συσκευη και να την πιασεις στα χερια σου πριν την αγορασεις. Το δικο μου μετα απο ενα μηνα και πολυ λιωσιμο ειναι πραγματικα αψογο... χωρις ιχνος τζογου. Αλλα εχω πιασει στα χερια και αλλα Ν85 που πηγαιναν βαρκα γυαλο.

Τριξιμο στο ακουστικο ετυχε σε ενα φιλο, αλλαξε το ακουστικο σε Νοκια shop και ολα κομπλε.

Κολληματα στο βιντεο παρουσιαζει η μαμισια καρτα εγω πηρα μια sandisk 8αρα και ησυχασα.

Για τις φωτο νομιζω οτι τη μερα βγαζει περιπου σαν Ν82, νομιζω χωρις να ειμαι απολυτος ας πει καποιος αλλος καλυτερα που εχει το Ν82. Αλλα μην ξεχνας οτι ειναι σε πρωτο σταδιο ακομα το firmware στο μελλον κατα πασα πιθανοτητα θα βελτιωθει κι αλλο η καμερα του.

Οσο για τη νυχτα εκει δεν συγκρινονται και λογικο ειναι, αλλα εχω προσεξει κατι...

Σε κλαμπομπαρομπουζουκοκαταστασεις!!! αν το αφησεις στο αυτοματο δε θα βγαλει καλες φωτο. Αν ομως το βαλεις σε νυχτερινο πορτετο πραγματικα οι φωτο του για led φλας ειναι παρα πολυ καλες... Εχουν τρομερη διαφορα προς το καλυτερο. Παρα πολυ μεγαλη διαφορα, αφου την τελευταια φορα σε μια εξοδο που δοκιμασα να βγαλω φωτο με νυχτερινο πορτρετο εμεινα λαλακας με αυτο που ειδα σε σχεση με καποιες που ειχα βγαλει στο αυτοματο.Οι φωτο ηταν αξιοπρεπεστατες και ανετα θα μπορουσα να εκτυπωσω καποιες.

Εγω δεν εχω δει ποτε επανεκκινηση, παρα μονο αυτες που εκανα και κανω καμμια φορα μονος μου!Ας οψεται το Garmin...

O δεκτης GPS ειναι παρα πολυ καλος. Δε χρησιμοποιω a-gps και σε λιγοτερο απο 30'' κλειδωνει... αν βαλεις και a-gps γινεται αστραπιαια.

Το μοναδικο προβλημα της συσκευης μου που μπορω να διαπιστωσω ειναι οτι καποιες φορες οταν το συνδεσεις με bluetooth ακουστικο κανει αποσυνδεσεις στην αρχη. Νομιζω οτι αυτο ειναι κοινο προβλημα και κατα 99% ειναι θεμα firmware που ελπιζω να λυθει στο μελλον.

Γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο τη συκευη που εχω στα χερια μου. Ισως να μου εκατσε και καλο κομματι τι να πω... Παντως εμενα με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις-διευκρινήσεις σας.

Επίσης δεν ήξερα πως παίζει το destinator σε symbian, νόμιζα πως ήταν μόνο για Windows Mobile.

Πρόσφατα έγινε διαθέσιμο για τις συσκευές μας.

Αλλά σπασμένο μη περιμένεις να το βρεις... τουλάχιστον ακόμη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πότε θα δούμε ένα αναλυτικό review του ν85 από το my phone...........Τεσπα!Έχουμε κανά νέο site με αναλυτικές συγκρίσεις αυτού του κινητού με άλλα ανταγωνιστικά σαν αυτά τα ωραία που βλέπουμε εδώ κατά καιρούς;;;;;
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Τελικά το πήρα κι εγώ χθες. Ημουν μεταξύ αυτού και του Ν79, αλλά αυτό το γκρί το χρώμα του Ν79 μου φαινόταν πολύ θαμπό. Εχω τώρα δυο μέρες που το επεξεργάζομαι, οπότε μπορώ να πω κάποιες πρώτες εντυπώσεις:

Πρώτα από όλα, η ποιότητα καρασκευής είναι κάτι παραπάνω από άψογη. Ο μηχανισμός ανοίγει και κλείνει ομαλότατα, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός τζόγος. Δεν τρίζει και δεν κουνιέται τίποτα. Τα πήκτρα της πάνω επιφάνειας, είναι λίγο σκληρά, αλλά δίχνουν να συνηθίζονται με τον καιρό.

Το μέγεθος είναι πραγματικά ιδανικό και μπορείς εύκολα να συνηθίσεις να γράφεις με το ένα χέρι. Το βάρος δε, ακόμα πιο ιδανικό.

Η κάμερα και το βίντεο στέκονται αξιοπρεπώς σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και θα ικανοποιήσουν όλους τους χρήστες.

Το μοναδικό πράγμα που με ενοχλεί, είναι οτι το κινητάκι δεν μπορεί να σταθεί στο πλάι, έτσι ωστε να κάνεις αυτοφωτογράφηση με το χρονοδιακόπτη.

Το προτίμησα λοιπόν και από το Ν79, αλλά και από το C905, λόγω του ανοιχτού λογισμικού του και της δυνατότητας που έχει να δέχεται κάποια προγράμματα που με ενδιαφέρουν.

Μετά από πολλά χρόνια λοιπόν. επιστροφή στη Νόκια και την s60, αλλά ομολογώ οτι θα διατηρήσω και την παράλληλη σχέση μου με τα wm ppc phones...!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

όχι δεν εννοώ preview,αλλά review σαν αυτό του iphone............:rolleyes:

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Review, όχι δεν υπάρχει.

Και δεν γνωρίζω αν θα υπάρξει κιόλας.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Θέλω να ρωτήσω κάτι... ίσως να είμαι λίγο off-topic, το sar του (0.85) θεωρείται υψηλό ?

1.5 είναι το όριο ?

Το μέγιστο είναι τα 2 W/kg.

Το 0.85 το θεωρώ αρκετά καλή τιμή.

Καλημέρα,

Επειδή τόσο καιρό παρακολουθούσα το Nokia 5800 και τελευταία στιγμή αποφάσισα να αγοράσω τελικά το N85, μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω μόλις το αγοράσω;

Ποιό είναι το τελευταίο firmware, πως αναβαθμίζω;

Να κάνω Hard Format στην συσκευή και στην κάρτα πριν περάσω τηλέφωνα κλπ; Χρειάζεται κάτι backup;

Ποιό είναι το ελληνικό ΙΜΕΙ για να το τσεκάρω αν είναι οκ;

Μπορώ να περάσω τηλέφωνα και κυρίως μηνύματα, από συσκευή με S40 που είχα πριν; (Nokia 6500 slide). Πως;

Γενικά αξίζει το κινητό;

Ευχαριστώ.

Καλημέρα,

Επειδή τόσο καιρό παρακολουθούσα το Nokia 5800 και τελευταία στιγμή αποφάσισα να αγοράσω τελικά το N85, μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω μόλις το αγοράσω;

Καλημέρα. Όλα αυτά που ρωτάς αναφέρονται παραπάνω από μία φορές.

Κάνουμε αναζήτηση πρώτα και μετά ρωτάμε!

Ποιό είναι το τελευταίο firmware, πως αναβαθμίζω;
V 11.047 (19-11-2008)

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ :: Πως κάνω αναβάθμιση λογισμικού;

Να κάνω Hard Format στην συσκευή και στην κάρτα πριν περάσω τηλέφωνα κλπ; Χρειάζεται κάτι backup;
Στη κάρτα μνήμης να κάνεις μορφοποίηση.

Το τηλέφωνο δεν χρειάζεται. Ούτε back up χρειάζεται.

Ποιό είναι το ελληνικό ΙΜΕΙ για να το τσεκάρω αν είναι οκ;
Το product code εννοείς και όχι το imei. Το ελληνικό είναι το 0560508.

Μπορώ να περάσω τηλέφωνα και κυρίως μηνύματα, από συσκευή με S40 που είχα πριν; (Nokia 6500 slide). Πως;

Γενικά αξίζει το κινητό;

Ευχαριστώ.

Πάρε back up μέσω του PC Suite, αλλά μην επιλέξεις την επιλογή Ρυθμίσεις.

Παιδιά καλησπέρα κ από εμένα!!!

Είναι λιγάκι δύσκολο, εώς ακατόρθωτο να διαβάσω όλες τις σελίδες :)

Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει κάπου που μπορώ να δώ πως λειτουργούν οι χάρτες του κ κάποια βοήθεια όσον αφορά την απενεργοποίηση του GPS για να μην μου ρθει ο λογαρισμός και πάθω shock ,ή είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των χαρτών??

Ευχαριστώ πολύύύ !!:)

na perasis kapoio programa gia gps oste na min xreonese px garmin i sigic pou me ayta mporis na exeis tzampa ploigisi :)

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

Παιδιά καλησπέρα κ από εμένα!!!

Είναι λιγάκι δύσκολο, εώς ακατόρθωτο να διαβάσω όλες τις σελίδες :)

Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει κάπου που μπορώ να δώ πως λειτουργούν οι χάρτες του

Καλησπέρα.:)

Δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά ανοίγεις το Nokia Maps (γι' αρχή, διότι αν θέλεις κάτι καλύτερο θα πρέπει να στραφείς αλλού, βλέπε garmin ή sygic) και περιμένεις να κλειδώσει δορυφόρους.

Το πρώτο κλείδωμα κάνει περισσότερη ώρα απ το συνηθισμένο.

κ κάποια βοήθεια όσον αφορά την απενεργοποίηση του GPS για να μην μου ρθει ο λογαρισμός και πάθω shock ,ή είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των χαρτών??

Ευχαριστώ πολύύύ !!:)

Το GPS ως υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν. Αυτό που ενδέχεται να σε χρεώσει είναι το υποβοηθούμενο GPS «A-GPS» και μόνο όταν αναζητεί δορυφόρους ώστε να κλειδώσει.

Το A-GPS ουσιαστικά βοηθά στα να κλειδώνει δορυφόρους πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Η χρέωση είναι της τάξης των 4 με 5 kb, ουσιαστικά μηδαμινή ως προς το όφελος που αποκομίζεις.

Αν θέλεις φυσικά έχεις τη δυνατότητα να το απενεργοποιήσεις.

na perasis kapoio programa gia gps oste na min xreonese px garmin i sigic pou me ayta mporis na exeis tzampa ploigisi :)

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

ayta ta logismika gia gps einai eleuthera gia katevasma h' prepei na ta agorasoume?

Symbian, Die hard

Είναι ελεύθερα στα γνωστά μέρη...

Περισσότερα στα ανάλογα θέματα, όπου παρέχονται και οδηγίες εγκατάστασης.

Επίσης θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

Επιτέλους,έπετα από 18 μέρες αναμμονής ήρθε το Ν85 από το service της Nokia.Θυμάστε που σας έλεγα που έκανε επανεκκινήσεις...Το πιο ωραίο όμως είναι ότι κάνει ακριβώς ότι έκανε πριν το στείλω στην Nokia...ΧΧΧΧ ΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayta ta logismika gia gps einai eleuthera gia katevasma h' prepei na ta agorasoume?

Ναι και μπορείς να τα βρείς και σε rapidshare links αλλα και σε torrent αν αντιμετώπισης πρόβλημα στείλε μου pm να σε βοηθήσω ;)

Ναι και μπορείς να τα βρείς και σε rapidshare links αλλα και σε torrent αν αντιμετώπισης πρόβλημα στείλε μου pm να σε βοηθήσω ;)

καλά το script για τα greeklish είναι για τα μπάζα :D

ελληνικά έγραψα μπαρμπαααααααα αι τα ζα μου παν αργαααααα :lol::lol:

Επιτέλους,έπετα από 18 μέρες αναμμονής ήρθε το Ν85 από το service της Nokia.Θυμάστε που σας έλεγα που έκανε επανεκκινήσεις...Το πιο ωραίο όμως είναι ότι κάνει ακριβώς ότι έκανε πριν το στείλω στην Nokia...ΧΧΧΧ ΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια απο τα ιδια την πρωτη φορα , τωρα ειναι παλι στην νοκια για δευτερη :lol::lol::lol:

ρε παιδια μου εκαναν δωρο τα χριστουγεννα το ν85 και γυρνώντας από αθήνα στην καλαματα δουλευε κανονικα το gps δηλαδη συνδεόταν με δορυφόρο

τώρα δεν συνδέεται με δορυφόρο στην καλαμάτα

έβαλα και το garmin αλλά και πάλι δεν με συνδέει

και πώς ακριβώς ενεργοποιώ τους 3 μήνες δωρεάν πλοήγηση που έλεγε το κουτι?