Jump to content

elizzzza

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About elizzzza

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

elizzzza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. elizzzza

    Huawei P8

    Καλησπέρα σε όλους!! Διάβασα μία ερώτηση σε προηγούμενη σελίδα, για την οποία φανταζομαι ενδιαφερόμασε αρκετοι! :lol: Υπάρχει δυνατότητα αγοράς του κινητού πιο οικονομικά από το εξωτερικό? Στο skroutz η μικρότερη τιμή που δίνει είναι 430
  2. Απ'οσο μπορώ να δω δν έχει κάποια παραπάνω χρέωση! Που μπορώ να απευθυνθώ για να μάθω πώς ακριβώς γίνεται ο υπολογισμός ? ( Σίγουρα όχι στη Wind! ) @sotos1981 : Την πάτησααααα όντως!!!
  3. Εκανα κανονικά την αίτηση φορητότηας σε ένα κατάστημα Γερμανου για να πάω από τη Wind στην cosmote, κ μ είπαν οτι σε 1 βδομάδα θα έχει γίνει η αλλαγή. Σήμερα λοιπόν με πήρε μία υπάλληλος της Wind, και με "προειδοποίησε" ότι αν θέλω να φύγω από τη Wind θα πρέπει να πληρώσω το 50 % της επιδότησης που είχα πάρει πριν 8 μήνες! Δηλαδή η επιδότητση μου ήταν 220 , κ μ είπαν να πληρώσω 110! Με τον παραπάνω υπολογισμό μου βγαίνει περίπου 72 € , γιατί έχει άλλους 4 μήνες για να λήξει το συμβόλαιο..! Τι κάνω τώρα? Πως το υπολογιζω? :worry:
  4. πωωωωωω.... κοίτα να δεις που μπλέξαμε τωρα..!!! :D
  5. Καλησπέρα και απο εμένα! Θεωρόντας ότι είναι πιο συμφέρον για μένα οικονομικά, θέλησα και εγω το καημένο να κάνω φορητότητα αριθμού, από τη Wind, στην Cosmote, παίρνοντας και καινούρια συσκευή Ihpone! Έκανα κανονικά την αίτηση φορητότηας σε ένα κατάστημα Γερμανου, κ μ είπαν οτι σε 1 βδομάδα θα έχει γίνει η αλλαγή. Σήμερα λοιπόν με πήρα μία υπάλληλος της Wind, και με "προειδοποίησε" ότι αν θέλω να φύγω από τη Wind θα πρέπει να πληρώσω το 50 % της επιδότησης που είχα πάρει πριν 8 μήνες! Ισχυέι κάτι τέτοιο??Μήπως να πάρω ένa τηλέφωνο την Cosmote, να την ενημερώσω, να το χειριστούν εκείνοι, απο τα κεντρικά? θα καταφέρω τίποτα έτσι, ή θα πρεπει να κλείσω χρόνο και να παραμείνω στη Wind? PLease Help! :worry:
  6. MCDE ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω! προσωπικά το θέλω για μένα, όχι για να τις ανεβάσω κάπου οπότε θα δοκιμάσω ο ACDSee ή το Fastsone , και θα σας ενημερώσω :) ευχαριστώ πολύ!!
  7. Έτσι το χω και εγώ , απλά έλεγα οτί πέρα απο τις photos που εχω τραβήξει πχ στην Πάρο το 2009 , να ειχα ένα "φίλτρο" που θα μπορούσε να μου δείξει όλες τις φωτογραφίες του "Γιώργου" που υπάρχουν σε όλο το φάκελο φωτογραφίες
  8. Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω ένα πρόγραμμα το οποίο θα με βοηθήσει να τακτοποιήσω λιγάκι τις εικόνες μου! Στο οποίο να μπορώ να κάνω tag ονόματα και ίσως και περιοχές , για να μπορω να βρίσκω εύκολα ότι ψάνω: πχ ποιές φωτογραφίες έχουν τη "Μαρία" , ποιές τραβήχτηκαν στην Αθήνα κλπ Έχετε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας? Θα βοηθούσε παρα πολύ για να τακτοποιήσω λίγο παραπάνω το χάος του PC μου! :)
  9. Τρελό πακέτο!!! Παρηγγειλα απο Κίνα, το συγκεκριμενο κινητό και μου το έστειλαν!!! Κ με πολύ χαρα το άνοιξα!! Αλλα.... είχε θέση μόνο για μια Sim ..:mad::mad::mad: Τώρα ψάχνω να το πουλήσω...από το λίγο που το επεξεργάστηκα πάντως,ήταν πολύ γρήγορο και η ανταπόκριση στην οθόνη πολύ καλή!!
  10. YOU MAY WANT TO GO TO A PLACE WHERE THERE IS ONE AVAILABLE, LIKE A FRIEND’S HOUSE OR A STARBUCKS.!!! xaxaxaxaxaxaxaxa Σε ευχαριστώ πάάάάάαρα πολύ!!!! Σώθηκα!!!
  11. Καλή μέρα κ από εμενα!Έκανα scan με το Kaspersky και το acer - laptop μου έκλεισε από μπαταρία! (Λειτουργικό XP ) Ανοιγοντάς το μετά απο καμια ωρίτσα,κονονικα στην πρίζα, ανοίγει, επιλέγω χρήστη και κάνει "Φόρτωση προσωπικών ρυθμίσεων" , βγάζει την επιφάνεια εργασίας, χωρίς να φορτώνει τα εικονίδια, και μετά επιτόπου "αποσύνδεση χρήστη" , και πάλι στην οθόνη επιλογής χρηστών! Το ίδιο κάνει και σε safe mode,με ή χωρίς τη μπαταρία πάνω του! Καμία ιδέα??? Help!!! :wacko::wacko:
  12. Είναι ότι ακριβώς αυτό που ήθελα!!!! Σε ευχαριστώ πολυ!!!!!!!!!!
  13. Για να πάρεις μία εικονα στο πως είναι το αρχείο δες εδώ..αυτο ειναι με 14 ομίλους κ εχουμε το ιδιο αρχει με 8 ,12,20 ομίλους! Έχει πολύύύ δουλειά!!:):) στο 3ο φύλλο είναι κ κάποιες δοκιμές που έκανα..!
  14. Καταρχήν σε ευχαριστώ πολυ!!! Δεν μου το άνοιγε γιατι το επίπεδο ασφαλείας φια τις μακροεντολές ήταν υψηλό , αλλά κ που το άλλαξα πάλι δεν μου τρέχει μακροεντολή, κ στο Εργαλεία ---> Μακροεντολές δεν υπάρχει καμία μακροεντολη :confused: ...Πρίν ανοιξει το αρχείο μου βγάζει "Compile error in hidden module: ThisWorkbook .
  15. Καλημέρα κ από εμένα!! Έχω ένα πίνακα με 2 στήλες και 20 γραμμες: 1 αεκ 2 παο 3 οσφπ κλπ Θέλω να βάλω μία συνάρτηση στο excel στην οποία όταν πατάω πχ. το 1, να μου βγάζει στο δίπλα κελι το αντίστοιχο (αεκ).. (θέλω να βγάλω αγωνιστικές για πρωταθλημα 7*7 κ να μν γραφω συνέχεια τα ίδια) ! Ευχαριστώ!:)
×
×
  • Create New...