Jump to content

[Επίσημο] Nokia N85

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα

εμένα πάλη το πρόβλημα με την τα κολλήματα κατά την εγγραφή βίντεο δεν λύθηκαν, όπως είπανε μερικοί να κάνω μορφοποιηση κάρτας. υπάρχει κανένας άλλος τρόπος η να το πάω πίσω για service?

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλησπέρα

εμένα πάλη το πρόβλημα με την τα κολλήματα κατά την εγγραφή βίντεο δεν λύθηκαν, όπως είπανε μερικοί να κάνω μορφοποιηση κάρτας. υπάρχει κανένας άλλος τρόπος η να το πάω πίσω για service?

Να παρεις αλλη καρτα μνημης ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

καλησπέρα

όπως λέει κ ο nervrous αλλαγή κάρτας. για να καταλάβεις κ μόνος σου ότι είναι θέμα κάρτας κ όχι συσκευής αφαίρεσε την κάρτα κ τραβά ένα βίντεο αποθηκεύοντας το στην μνήμη τηλ. θα δεις οτι δεν θα κολαει

ξέρει κάποιος τι γίνεται με το ραδιόφωνο διαδικτύου.

μέχρι την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα λειτουργούσε κανονικά

σήμερα όταν προσπαθώ να κάνω αναζήτηση σταθμών , μου βγάζει μήνυμα η σύνδεση έληξε προσπαθήστε πάλι.

αυτά με wifi,

η περιήγηση δουλεύει κανονικά

η εκδοση λογισμικού είναι 11.047.

Να ρωτήσω ρε παιδιά. Στο N85 βλέπω μόνο SIP profiles και όχι Internet Telephony.

Τελικά το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει Internet Telephony;

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλεις VoIP manually, δηλαδή εκτός Fring κτλ. ;

1) Θα αναφέρω κάτι περίεργο που μου συνέβη να μου πείτε αν σας έχει συμβεί και εσάς και κατά πόσο ανησυχητικό είναι..

Τις προάλλες το βράδυ λίγο πριν να κοιμηθώ έβαλα το Ν85 μου να φορτίσει. Κατά τις 4 τα ξημερώματα ξύπνησα από έναν θόρυβο που έκανε ( υψηλός τόνος συνεχής). Η οθόνη φαινότανε να είναι ανοιχτή σε μαυρο χρώμα. Το βγάζω από τον φορτιστή ο θόρυβος σταματάει . Το κινητό όμως συνεχίζει να είναι κολλημένο (η οθόνη συνέχιζε να είναι μαυρη). Προσπάθειες ανοίγματος - κλεισίματος από το κουμπί απέτυχαν. Βγάζω την μπαταρία την ξαναβάζω αμέσως 1 - 2 φορές τίποτα. Ελαφρώς σοκαρισμένος ότι δεν έχω κινητό και το πρωί πρέπει να το πάω για επισκευή βγάζω την μπαταρία για πέντε λεπτά - εδώ να προσθέσω ότι όποτε έβαζα και τον φορτιστή άκουγα τον παραπάνω θόρυβο και η οθόνη μαυριζε- την ξαναβάζω και πήρε....

2) Ύστερα από την τελευταία αναβάθμιση σε nokia shop τα παιχνίδια του N-Gage δεν παίζουν, στο cd του κινητού δεν βρίσκονται για να τα ξαναεγκαταστήσω. Καμία λύση ?(μου άρεσε πολύ το ψάρεμα..)

3) Έχω ένα clarion κασσετόφωνο αυτοκινήτου με δυνατότητα bluetooth handfree κάτι το οποίο με εξυπηρετεί αφάνταστα, με το N80 που είχα συνδεόμουνα άψογα πράγμα που δεν συμβαίνει με το N85( 1 στις 10 συνδέσεις είναι επιτυχής τις άλλες δείχνει συνδεδεμένο αλλά δεν μεταφέρει τον ήχο ) . Είμαι διατεθειμένος να αλλάξω κασσετόφωνο πράγμα ποιο οικονομικό πιστευω από το να τρακάρω το αμάξι μου απατώντας το τηλεφώνο... Ζαχαρώνω ένα sony ραδιοcd συγκεκριμένα το MEX-BT3600U με δυνατότητα bluetooth handsfree , μήπως το έχει πάρει κάποιος φίλος και ξέρει αν συνδέεται απροβλημάτιστα με το Ν85?

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο κασσετόφωνο (με δυνατότητα bluetooth και usb host αν είναι δυνατόν ) που συνδέεται με το Ν85?

Ελπίζω να μην κούρασα εκτός από το θέμα bluetooth το κινητάκι είναι άψογο.

Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4

Η τελευταία πρόσφατη έκδοση λογισμικού είναι η 11.047.
Μια επιπλέον ερωτησούλα. Μπορεί να έχει ξανααναφερθεί και ζητώ συγνώμη. Εγώ ψάχνω για ενημέρωση μέσω Wifi και μου λέει πως δεν υπάρχει update με την έκδοση 11.047. Ξέρει κανείς γιατί; Είναι θέμα ελληνικών; Με το Νοκια Software Update από υπολογιστή θα βρεί την καινούργια έκδοση;
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

Μια επιπλέον ερωτησούλα. Μπορεί να έχει ξανααναφερθεί και ζητώ συγνώμη. Εγώ ψάχνω για ενημέρωση μέσω Wifi και μου λέει πως δεν υπάρχει update με την έκδοση 11.047. Ξέρει κανείς γιατί; Είναι θέμα ελληνικών; Με το Νοκια Software Update από υπολογιστή θα βρεί την καινούργια έκδοση;

Μέχρι να "ανέβει" στο FOTA(Firmware Update over the air) μπορεί να καθυστερήσει λίγο ενώ πάντα πρώτα ανεβαίνει στους servers που χρησιμοποιεί η υπηρεσία NSU(Nokia Software Updater),η έκδοση 11.047 είναι διαθέσιμη και με τους δυο τρόπους απ΄ότι έχω μάθει από φίλους που αναβάθμισαν από την 10... στην 11.047 και μέσω FOTA.

Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

Ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Επέστρεψα ύστερα από σχεδόν ένα μήνα στην Αφρική.:) (διακοπές)

Διάβασα κάμποσες σελίδες και είδα ότι αρκετοί κάτοχοι του Ν85 έχουν ακόμα κάποια προβληματάκια πιστεύω αμελητέα. Πάντως έφτιαξαν έστω και λίγο τα πράγματα. Και ειδικά με την αναβάθμιση.

Πήρα τηλέφωνο ένα nokia shop στην Καλλιθέα και ρώτησα για την αναβάθμιση. Το κακό είναι ότι δεν έχω σήμερα το κινητό μαζί μου, μιας και με ρώτησαν, για να δω ποια έκδοση 'φοράω'. Από αύριο θα ξέρω που θα το έχω μαζί μου. Είμαι περίεργος να δω τι θα μου πουν. Πάντως η αγορά είχε γίνει 19/10 οπότε μάλλον κάτι 'παλιό' θα έχω στα χέρια μου. Έιδωμεν...

Έχω παρατηρήσει όμως κατα την ακρόαση μουσικής ότι τα ηχεία σαν να παραμορφώνουν τον ήχο λίγο. Τι εννοώ... Βάζοντας να ακούσω ένα τραγούδι mp3 που έχω περάσει, το παίζει κάπως παραμορφωμένα χωρίς να είναι τέρμα η ένταση. Δοκίμασα και με άλλα τραγούδια αλλά και πάλι το ιδιο μου κάνει. Να σημειώσω ότι βάζοντας να ακούσω μουσική από το ραδιόφωνο με wi fi μέσω internet, είναι όλα μια χαρά. Δυνατά και καθαρά. Τώρα δεν ξέρω τι φταίει, τα ηχεία ή το λογισμικό. Και το λέω αυτό γιατί θα μου το έκανε νομίζω σε ότι και αν έβαζα να παίξει.

Ελπίζω, κάνοντας την αναβάθμιση να λυθεί το πρόβλημα αν οφείλεται από αυτό.

Θα ενημερώσω κατάλληλα όταν γίνει αυτό.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέχρι να "ανέβει" στο FOTA(Firmware Update over the air) μπορεί να καθυστερήσει λίγο ενώ πάντα πρώτα ανεβαίνει στους servers που χρησιμοποιεί η υπηρεσία NSU(Nokia Software Updater),η έκδοση 11.047 είναι διαθέσιμη και με τους δυο τρόπους απ΄ότι έχω μάθει από φίλους που αναβάθμισαν από την 10... στην 11.047 και μέσω FOTA.
Ευχαριστώ. Περίεργο δηλαδή που δεν μου πρότεινε update. Θα το ψάξω αν και πρώτα εννοείται θα πάω να το αλλάξω για το καμένο pixel και θα ασχοληθώ με το καινούργιο.

Παρατηρείται συχνα καμένο pixel στο κινητάκι ή είμαι γκαντέμης (από την άλλη δεν έχω έστω εκ πρώτης όψης τα άλλα προβλήματα); Διότι διαβασα λίγο (κάνοντας εύρεση την λέξη pixel) και δεν αναφέρεται.

Ευχαριστώ. Περίεργο δηλαδή που δεν μου πρότεινε update. Θα το ψάξω αν και πρώτα εννοείται θα πάω να το αλλάξω για το καμένο pixel και θα ασχοληθώ με το καινούργιο.

Παρατηρείται συχνα καμένο pixel στο κινητάκι ή είμαι γκαντέμης (από την άλλη δεν έχω έστω εκ πρώτης όψης τα άλλα προβλήματα); Διότι διαβασα λίγο (κάνοντας εύρεση την λέξη pixel) και δεν αναφέρεται.

Πλέον σπανίζει το θέμα "καμμένο pixel" και αυτό μάλλον οφείλεται και στους τελικούς ελέγχους πριν τις διαδικασίες packaging στις γραμμές παραγωγής που βελτιώθηκαν για λόγους ευνόητους;),ωστόσο δεν έχει εξαλειφθεί τελείως,καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες που απαιτούν απόλυτο συντονισμό όλων των συντελεστών παραγωγής(...και αυτό είναι πολύ δύσκολο τις περισσότερες φορές...).

Πλέον σπανίζει το θέμα "καμμένο pixel" και αυτό μάλλον οφείλεται και στους τελικούς ελέγχους πριν τις διαδικασίες packaging στις γραμμές παραγωγής που βελτιώθηκαν για λόγους ευνόητους;),ωστόσο δεν έχει εξαλειφθεί τελείως,καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες που απαιτούν απόλυτο συντονισμό όλων των συντελεστών παραγωγής(...και αυτό είναι πολύ δύσκολο τις περισσότερες φορές...).
Ναι συμφωνώ. Άρα είμαι γκαντέμης :lol:.

1) Θα αναφέρω κάτι περίεργο που μου συνέβη να μου πείτε αν σας έχει συμβεί και εσάς και κατά πόσο ανησυχητικό είναι..

Τις προάλλες το βράδυ λίγο πριν να κοιμηθώ έβαλα το Ν85 μου να φορτίσει. Κατά τις 4 τα ξημερώματα ξύπνησα από έναν θόρυβο που έκανε ( υψηλός τόνος συνεχής). Η οθόνη φαινότανε να είναι ανοιχτή σε μαυρο χρώμα. Το βγάζω από τον φορτιστή ο θόρυβος σταματάει . Το κινητό όμως συνεχίζει να είναι κολλημένο (η οθόνη συνέχιζε να είναι μαυρη). Προσπάθειες ανοίγματος - κλεισίματος από το κουμπί απέτυχαν. Βγάζω την μπαταρία την ξαναβάζω αμέσως 1 - 2 φορές τίποτα. Ελαφρώς σοκαρισμένος ότι δεν έχω κινητό και το πρωί πρέπει να το πάω για επισκευή βγάζω την μπαταρία για πέντε λεπτά - εδώ να προσθέσω ότι όποτε έβαζα και τον φορτιστή άκουγα τον παραπάνω θόρυβο και η οθόνη μαυριζε- την ξαναβάζω και πήρε....

Μου έχει συμβεί μία φορά με ακριβώς τα ίδια συμπτώματα. Το τηλέφωνο έκανε έναν οξύ ήχο και φαινόταν νεκρό. Επανήλθε με τον τρόπο που περιέγραψες.

Μου έχει συμβεί μία φορά με ακριβώς τα ίδια συμπτώματα. Το τηλέφωνο έκανε έναν οξύ ήχο και φαινόταν νεκρό. Επανήλθε με τον τρόπο που περιέγραψες.

Και εμένα μου το έχει κάνει...Σε 1 εβδομάδα 2-3 φορές με κλειστό το κινητό έβγαζα τον φορτιστή και δεν σταματαγε μέχρι που έβγαλα και την μπαταρία για να σταματήσει ο ήχος...!!!

Θα κανει κανα booooom....και μετα να δω τι θα γινει.Πηγε κανενας να αναφερει το προβλημα σε μαγαζι?

Σήμερα μου το κανε και δευτερη φορά .. Δεν χρειαστηκε να βγάλω την μπαταρία απλώς το έβγαλα από τον φορτιστή (σταμάτησε ο θόρυβος) και το άνοιξα. Πήρε αμέσως. Να προσθέσω ότι την πρώτη φορά το ρολόι ήταν δύο ώρες πίσω και ότι και τις δύο φορές η μπαταρία ήταν άδεια (χρειάστηκε να το ξαναφορτίσω).Αν προλάβω θα πάω σήμερα σε nokia shop και θα ρωτήσω.
Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4

Σήμερα μου το κανε και δευτερη φορά .. Δεν χρειαστηκε να βγάλω την μπαταρία απλώς το έβγαλα από τον φορτιστή (σταμάτησε ο θόρυβος) και το άνοιξα. Πήρε αμέσως. Να προσθέσω ότι την πρώτη φορά το ρολόι ήταν δύο ώρες πίσω και ότι και τις δύο φορές η μπαταρία ήταν άδεια (χρειάστηκε να το ξαναφορτίσω).Αν προλάβω θα πάω σήμερα σε nokia shop και θα ρωτήσω.
Ωχ ωχ, πρόβλημα με το κύκλωμα φόρτισης; !!:(

Παιδιά το πρόγραμμα που όταν σε καλούν το γυριζεις ανάποδα και σταματάει που 8α το βρω?
Άλλη ερώτηση και συγνώμη διότι έχω πολύ καιρό να πιάσω symbian τηλέφωνο. Άλλο λειτουργικό άφησα και άλλο βλέπω! Πατώντας το power button η τελευταία επιλογή μετά τα προφίλ είναι κάτι σας εξοικονόμηση ενέργειας η κάτι τέτοιο. Τί κάνει; Πως εξοικονομεί ενέργεια; Ευχαριστώ.

Δεν ξερω ακριβως τι κανει παντως εγω εχω παρατηρησει την μειωση της φωτεινοτητας.Σιγουρα θα κανει και αλλα παργματα αλλα αυτο ειναι φανερο.

Λογικα μονο αυτο κανει.Χαμηλωνει την φωτεινοτητα της οθονης για εξοικονόμηση ενέργειας.Επισης οταν τελειωνει η μπαταρια,μπαινει αυτοματα σε αυτην την λειτουργεια.

Και εμένα έχει συμβεί. Παρατήρησα ότι το κάνει μόνο όταν έχει μπεί στην εξοικονόμηση ενέργειας λόγω χαμιλής μπαταρίας. Σε αυτή την περίπτωση αν το κλείσω και το βάλω να φορτήσει έχω αυτά τα προβλήματα. Αν το βάλω στον φορτηστή πριν το κλείσω, απενεργοποιεί την εξοικονόμηση ενέργειας και αρχίζει να φορτήζει. Μετά το κλείνω κανονικά. Δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα αν το κλείσω πριν ενεργοποιηθεί η εξοικονόμηση, ή αν μείνει από μπαταρία και το βάλω μετά για φόρτηση. Πρέπει να είναι κάποιο σφάλμα στο λογισμικό. Δοκιμάστε και εσείς αν σας συμβαίνει αυτό που παρατήρησα.