Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πλέον το κινητό κάνει τα πάντα που υπόσχεται.

-Το joggin buddy δουλέυει απρόσκοπτα, πλέον λοκάρει σε δευτερόλεπτα.

-Το geotaggin επίσης, σήμερα μάλιστα λόκαρε κ αυτό πολύ γρήγορα.

Κ τα 2 με αυτόνομο gps, ισχύει αυτό που είπε ο pkout, αποφύγετε να δουλεύετε google maps και μετα τα παραπάνω, κάντε επανεκίνηση.

Ολα καλά με το ρενουάρ..:)

Ace of Hearts..

Δεν υστερεί κάπου?:confused:

Υστερεί σε :

- flash :down:

- camera :p:p:p:lol:

- Ένταση ηχείου

- Κλειστό λειτουργικό

ίσως είναι και κάτι λεπτομέριες ακόμη..

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Δεν υστερεί κάπου?:confused:

Υστερεί σε :

- flash :down:

- camera :p:p:p:

- Ένταση ηχείου

- Κλειστό λειτουργικό

ίσως είναι και κάτι λεπτομέριες ακόμη..

βρε tsoump μου, εννοειται οτι δεν υπαρχει κινητο που να μην υστερει.απλα δεν ηθελα να εχω ενα κινητο που μου εταζε geotaggin π.χ και να μη μου δουλευει :)

Ace of Hearts..

Α, οκ! Άλλο ενόησες! Excuse moi!:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Γεια σας παιδιά, το πήρα κι εγώ το κινητάκι από ένα αγγλικό μαγαζί στο eBay και περιμένω τέλη αυτής της εβδομάδας - αρχές της επόμενης να μου έρθει... για να αλλάξω επιτέλους και αυτό το avatar με το Ν72! 2 χρόνια + 2 μήνες το έχω, το βαρέθηκα. :P

Σε περίπτωση που παρουσιάσει κάποια βλάβη, θα με εξυπηρετήσουν από την εγχώρια αντιπροσωπεία (όπως γίνεται με τα Nokia) ή ισχύει η απαράδεκτη πολιτική αλά iPhone;

Επίσης, η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει όλες τις τελευταίες σελίδες αλλά έχω πελαγώσει με το GPS, το jogging buddy κτλ και το πώς θα τα κάνω να λειτουργήσουν... :S Μπορείτε να γράψετε απλά και συνοπτικά τα βήματα για να λειτουργήσει το GPS, ή -για να μη σας κουράζω- τις σελίδες του topic που αυτά ήδη έχουν αναφερθεί; Σας ευχαριστώ!

Από το 2001 που πήρα για πρώτη φορά κινητό, είχα πάντοτε λόγω συνήθειας Nokia και πρώτη φορά πάω σε άλλη εταιρεία... Ελπίζω να μην το μετανιώσω!

Παιρνουμε ως δεδομένο οτι το gps θα το λειτουργήσεις σε ανοιχτο χώρο-χρησιμοποιώντας το google maps θα το εχεις ως assisted gps και όχι αυτόνομο.Για πρώτη φορα θα αργήσει λίγο, αλλα τις επόμενες θα λοκάρει γρήγορα.

Περι joggin buddy , παλι σε ανοιχτο χώρο, θα το εχεις το gps ως αυτόνομο, θα αργήσει επίσης-εμενα μου πήρε 3 λεπτα περιπου την πρώτη φορα.

Τα google maps, amaze gps, mobile gmaps σε ΧΡΕΩΝΟΥΝ.Δε σε χρεωνει το wetravel, το οποιο εγω δεν το εχω καταφερει, αλλα αλλοι το χουν καταφέρει να δουλέψει.

Μολις παρεις το κινητο σου, δουλεψε το κ εδω ειμαστε.Το να κανεις το gps να λειτουργησει ειναι σχετικα απλο, μην ανησυχεις.Το κακο ειναι οτι χρεωνεσαι λόγω κλειστου λειτουργικου

Ace of Hearts..

Δε σε χρεωνει το wetravel, το οποιο εγω δεν το εχω καταφερει, αλλα αλλοι το χουν καταφέρει να δουλέψει.

Μολις παρεις το κινητο σου, δουλεψε το κ εδω ειμαστε

Μετά τις 22:30 θα ειμαι σπίτι, pm το msn, jabber id σου να το κάνουμε βημα-βημα και να μη φορτώνουμε το thread με πολλα μηνύματα.

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Καλησπέρα σας και πάλι...ήθελα να σας πω κάτι άσχετο. :p Καθώς έψαχνα στο internet (κλασικά για να περάσει η ώρα) έπεσα πάνω στο παρακάτω βίντεο, το βίντεο παρουσιάζει ένα πολύ ωραίο adventure παιχνίδι για το iPhone και πραγματικά πιστεύω ότι τέτοιο στυλ adventure game είναι ότι πρέπει για touch phones.To δεύτερο link είναι από youtube και δείχνει πως παίζεται. Απλά το βάζω γιατί πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε. :ninja:

Μακάρι (αν και δεν πρόκειται :wacko:) να βγει κάτι παρόμοιο για το Renoir!!!:)

http://vimeo.com/2361700?pg=embed&sec=2361700
http://www.youtube.com/watch?v=EIpOEnYlW3E

Καλησπέρα σας και πάλι...ήθελα να σας πω κάτι άσχετο. :p Καθώς έψαχνα στο internet (κλασικά για να περάσει η ώρα) έπεσα πάνω στο παρακάτω βίντεο, το βίντεο παρουσιάζει ένα πολύ ωραίο adventure παιχνίδι για το iPhone και πραγματικά πιστεύω ότι τέτοιο στυλ adventure game είναι ότι πρέπει για touch phones.To δεύτερο link είναι από youtube και δείχνει πως παίζεται. Απλά το βάζω γιατί πιστεύω ότι αξίζει να το δείτε. :ninja:

Μακάρι (αν και δεν πρόκειται :wacko:) να βγει κάτι παρόμοιο για το Renoir!!!:)

http://vimeo.com/2361700?pg=embed&sec=2361700
http://www.youtube.com/watch?v=EIpOEnYlW3E

Παιχνιδαρα...

Ace of Hearts..

Παιχνιδαρα...

Και εμένα μου φάνηκε φοβερό γιαυτό το έβαλα, αλλά δυστυχώς είναι για το iPhone και λίγο δύσκολα να δούμε κάτι παρόμοιο στο Renoir-ακι μας!!! :(

Το πήρα στην γυνάικα μου το κινητάκι. Είναι το πρώτο με οθόνη αφής που έχει και το συνήθησε αμέσως αν και δεν μπορώ να πώ ότι είναι εξοπικιωμένη με την τεχνολογία. Το ερωτεύτικες και μεταξύ μας λίγο και εγώ (παρότι έχω το diamond, έρωτας μεγάλος και αυτός).;)

Της άρεσε πολύ. Εμένα μου άρεσε το γεγονός ότι έχει όλα τα καλούδια που έχει ένα σύγχρονο κιν, χωρίς να έχει WM os (που για την γυνάικα μου θα ήταν πρόβλημα...κόλησε, restart, βγες και ξαναμπές, κλείσε τις εφαρμογές, άδειασε την μνήμα κλπ κλπ). Έχει πολύ καλή camera χωρίς προβλήματα στο video κλπ, καλό πιάσημο στο χέρι, καλή οθόνη και γενικά ότι θέλεις να κάνεις το κάνεις. Πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι είναι ένα κινητό τηλέφωνο και όχι ένας φορητός Η/Υ.

Το καλύτερο κινητό είναι το επόμενο κινητό :!:

Σωστα τα λες, αλλα γιατι να μην ειναι και ενας φορητος υπολογιστης?

Σωστα τα λες, αλλα γιατι να μην ειναι και ενας φορητος υπολογιστης?

Υπάρχουν κινητά που είναι και φορητός υπολογιστής. Δες HTC shift ή και άλλα. Τα WM δεν είναι ακόμα σε επίπεδο Vista, αλλά προς τα εκεί πάμε.

Τα κινητά μεγαλώνουν (σε χαρακτηριστικά) και τα Laptops μικραίνουν σε μέγεθος. Κάπου θα συναντηθούν.

Το Renoir δεν είναι τέτοιο, ούτε για τέτοιο το αγόρασε κανείς. Σίγουρα όχι εγώ. Για μικρό φορητό πήρα πριν από μήνες το eeepc και μετά το MSI U100 (το οποίο παρεμπιπτόντως το έχω πλέον για βασικό φορητό, κάνοντας στην άκρη, τα άλλα τα μεγάλα, μάλλον οριστικά). Για κινητό έχω το διαμάντι. To Renoir είναι κινητό. Βάζεις επαφές και εργασίες και συγχρονίζεις με το PC (λίγο πρωτόγονα δεν λέω!). Όλα είναι σχετικά. Δεν σου κρύβω ότι ψήνομαι να φύγω από WM και οθόνη αφής και αντικαταστήσω το διαμάντι με το E71. Πιθανόν να φύγω και να επιστέψω μετά από καιρό, αλλά αυτή την στιγμή, διαχωρίζω κινητό με φορητό. Για αυτό και το 910 είναι ένα καλό κινητό.

Κοιτα... ειναι καποιοι οι οποιοι γουσταρουν πολυ την ολη φαση, αλλα δεν τους βοηθαει το οικονομικο! Ετσι συνδυαζουν κινητο-φορητο Η\Υ. Σε ο,τι ανεφερες, μαζι σου, συμφωνω, αλλα αν τσεκαρεις και την μερια του οικονομικου τομεα θα δεις πως κινητο (οχι WM, αλλα ενα ικανο. βλ. kc910) είναι κοντα στα 400 € (πες) + laptop (σχετικά καλό) φτανεις αμέσως στα 900 €. Συνολο? Ενας μηνιαιος μισθος + tips!(:p) :confused:

Κοιτα... ειναι καποιοι οι οποιοι γουσταρουν πολυ την ολη φαση, αλλα δεν τους βοηθαει το οικονομικο! Ετσι συνδυαζουν κινητο-φορητο Η\Υ. Σε ο,τι ανεφερες, μαζι σου, συμφωνω, αλλα αν τσεκαρεις και την μερια του οικονομικου τομεα θα δεις πως κινητο (οχι WM, αλλα ενα ικανο. βλ. kc910) είναι κοντα στα 400 € (πες) + laptop (σχετικά καλό) φτανεις αμέσως στα 900 €. Συνολο? Ενας μηνιαιος μισθος + tips!(:p) :confused:

Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά πάντα έτσι θα είναι. Πάντα θα μας παίρνουν τα ίδια λεφτά. Δες πόσο κάνει το Shift. Τόσα θα μας παίρνουν είτε αγοράζουμε κινητό και LPT είτε όλα σε ένα.

Σωστα... ;)

Στα δικά μας τώρα!Java εφαρμογές/games δέχεται και απο a1200 κινητο? Που είναι επισης touchscreen?Ή απο οποιδήποτε άλλο μοντέλο?

μηνιαίος μισθός τα 900 euro?:>

εβδομαδιαίως ίσως ^^

Μη Περήφανος Κάτοχος Ενός "LG Renoir" :(

900 + 400 ( laptop + mobile) = 1300 € !

Συγγνωμη, εσυ ποσα παιρνεις? 1,300 μια εσυ το βλεπεις για εβδομαδιαιο???:confused:

900 + 400 ( laptop + mobile) = 1300 € !

Συγγνωμη, εσυ ποσα παιρνεις? 1,300 μια εσυ το βλεπεις για εβδομαδιαιο???:confused:

Εξαρτάται τι δουλειά κανεις ;)

Μη Περήφανος Κάτοχος Ενός "LG Renoir" :(

Χασισέμπορας! 3,000 € την μέρα!:lol::lol::p:p:p

(Άννα βίσσυ):lol:

Σωστα... ;)

Στα δικά μας τώρα!Java εφαρμογές/games δέχεται και απο a1200 κινητο? Που είναι επισης touchscreen?Ή απο οποιδήποτε άλλο μοντέλο?

Ό,τι έχω δοκιμάσει απο viewty δουλεύει κ στο ρενουάρ.Tsoump δώσε κανα λινκ με εφαρμογες απο το a1200 να τις δοκιμάσουμε.

Ace of Hearts..

Ό,τι έχω δοκιμάσει απο viewty δουλεύει κ στο ρενουάρ.Tsoump δώσε κανα λινκ με εφαρμογες απο το a1200 να τις δοκιμάσουμε.

Είναι πολλές εφαρμογές .(.pkg όπως και στα linux .pc, διότι το κινητό τρέχει Linux λογισμικό)Αλλά στο kc910 θα παίζουν μόνο java, βεβαίως.

Πολλές εφαρμογές ή και παιχνίδια μπορείς να βρείς στο motorolafans.com .

Links:

http://www.motorolafans.com/forums/a1200-applications/10279-list-apps-work-a1200.html - βλ. 1.2 java , games section. ( ΌΧΙ ΤΑ MPKG, διότι δεν τρέχουν σε άλλο κινητό.ΜΌΝΟ σε linux λειτουργικά)

http://www.motorolafans.com/forums/a1200-general-chat/18534-faqs-popular-links-downloads-updated-jan-09-a.html - και εδώ πολλές εφαρμογές (χρήσιμες μερικές , όπως mini excel, mini word κλπ.. οι οποίες είναι touchsreen)

Τα μινι word, sheet , measures convertor δουλευουν κανονικά.

Τo quick notes οχι.

Θα κατεβασω κ αλλα κ θα σ πω.

Ace of Hearts..