Jump to content

micmat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by micmat

  1. Και εμένα μου το έκανε, αρκετές φορές σε 4 ημέρες που το είχα στα χέρια μου και αυτός ήταν ένας λόγος που δεν το αγόρασα τελικά.
  2. Είχα το κινητάκι για 4 ημέρες (ευγενική χορηγία φίλου:) ) Έχουμε και λέμε: Θετικά Η Ποιότητα Κατασκευής είναι υποδειγματική, η οθόνη ευανάγνωστη και καθαρή, δεν με προβλημάτισε το μέγεθος της αν και προέρχομαι από diamond. Υποδειγματικό ημερολόγιο (δεν χάνεις καμία εργασία ή υπενθύμιση). Εύκολα το προσαρμόζεις στις ανάγκες σου και πού καλός ο συγχρονισμός με PC (μέσω bluetooth). Αρνητικά Δυσλειτουργία με ακουστικό Bluetooth (itech) που όταν απομακρυνόμουνα από την εμβέλεια του, κάποιες φορές ή δεν ξανασυνδέονταν ή αργούσε πολύ να συνδεθεί. Λίγες φορές συνδέθηκε αυτόματα και γρήγορα. Με δυσκόλεψε το μέγεθος του παραθύρου της κλήσης, αφού η φοτο του καλούντος είναι μικρή (σε σχέση με ότι έχω συνηθίσει). Με κούρασε το menu. Μου φάνηκε πολύ εκτεταμένο (αυτό όχι απαραίτητα κακό) αλλά νομίζω ότι υπήρχαν επαναλήψεις σχετικά με κάποιες λειτουργίες κυρίως με την συνδεσιμότητα. Με δυσκόλεψε η θέση του «0» στο αριθμητικό πληκτρολόγιο (έγραψα πολλά space αντί για «0») και το πληκτρολόγιο γενικά με στρίμωξε λίγο. Γενικά είναι ένα πολύ καλό εργαλείο. Έχω την πάγια άποψη ότι δεν υπάρχει μια συσκευή που να είναι όπως την θέλω εγώ, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αρά χωράει πολύ υποκειμενικότητα. Προέρχομαι από μία συσκευή με Touch οθόνη, που είναι πρακτική (πολλές φορές άγγιζα την επιλογή στην οθόνη…)και WM που σου δίνουν μια ελευθερία (σου στερούν όμως από την σταθερότητα ;-) )
  3. Τρέχει μια χαρά.. Έχω το Gigabyte U8000. Σημ. Όπως όλα τα TV tunner παίζουν πολύ καλά με εξωτερική κεραία.
  4. Φίλε μου το φορητάκι λέει χοντρά. Το έχω σδέ και 2 μήνες και δεν το αλλάζω με τίποτα. Φυσικά θα πάρεις τα 2 GB, εγώ τότε πήρα το 1GB (δεν υπήρχε το 2ΓΒ) και έβαλα μνήμη μετά. ΠΕΤΑΕΙ. Δεν κολάει πουθενά. Στην συσκευασία έχει κάλυμα. Τσάντα πάρε την πιο μικρή που θα βρείς (και πάλι άδεια θα είναι ;)
  5. Πάτα στο μεγάφωνο στην αρχική οθόνη και μετά το βελάκι πάνω αριστερά αριστερά, σε πάει απο " ένταση συστήματος" σε "ένταση κουδουνίσματος". Στα άλλα συμφωνώ στον προγράψαντα... :)
  6. και το κόκκινο είναι Θεϊκό!!!!
  7. Service φίλε μου. Νου φαίνεται για H/W πρόβλημα :-((
  8. Messaging είναι η απάντηση. Προσωπιά το Τ9 ποτέ δεν το συμπάθησα. Μάλλον φταίω εγώ. Αλλά το qwerty είναι οπως και να το κάνουμε πιο βολικό.
  9. Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά πάντα έτσι θα είναι. Πάντα θα μας παίρνουν τα ίδια λεφτά. Δες πόσο κάνει το Shift. Τόσα θα μας παίρνουν είτε αγοράζουμε κινητό και LPT είτε όλα σε ένα.
  10. MSI U100 έχω εδώ και 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μου το έκλεψαν (μέ όλη την τσάντα μου) και την ίδια μέρα πήρα το ίδιο. Δεν το σκέφτηκα καν. Το δουλεύω σαν βασικό υπολογιστή και στο γραφείο, οπού εκτός απο βασική «γραφειακή» - MS office κλπ, χρήση, φτιάχνω και γρήγορες μακέτες με το MS Publisher. Μικρό, δυνατό, ελαφρύ και γρήγορο (και άσπρο είναι κούκλα).
  11. Υπάρχουν κινητά που είναι και φορητός υπολογιστής. Δες HTC shift ή και άλλα. Τα WM δεν είναι ακόμα σε επίπεδο Vista, αλλά προς τα εκεί πάμε. Τα κινητά μεγαλώνουν (σε χαρακτηριστικά) και τα Laptops μικραίνουν σε μέγεθος. Κάπου θα συναντηθούν. Το Renoir δεν είναι τέτοιο, ούτε για τέτοιο το αγόρασε κανείς. Σίγουρα όχι εγώ. Για μικρό φορητό πήρα πριν από μήνες το eeepc και μετά το MSI U100 (το οποίο παρεμπιπτόντως το έχω πλέον για βασικό φορητό, κάνοντας στην άκρη, τα άλλα τα μεγάλα, μάλλον οριστικά). Για κινητό έχω το διαμάντι. To Renoir είναι κινητό. Βάζεις επαφές και εργασίες και συγχρονίζεις με το PC (λίγο πρωτόγονα δεν λέω!). Όλα είναι σχετικά. Δεν σου κρύβω ότι ψήνομαι να φύγω από WM και οθόνη αφής και αντικαταστήσω το διαμάντι με το E71. Πιθανόν να φύγω και να επιστέψω μετά από καιρό, αλλά αυτή την στιγμή, διαχωρίζω κινητό με φορητό. Για αυτό και το 910 είναι ένα καλό κινητό.
  12. Είμαι κάτοχος του "διαμαντιού" απο τις πρώτε ημέρες κυκλοφορίας του, το καλοκαίρι του 2008, αλλά τώρα ήρθα στην παρέα σας. Έκανα την αναβάθμιση του ROM και το κινητό πετάει, αν και δεν είχα προβλήματα με την ταχύτητά, μετά απο την πρώτη αναβάθμιση που είχε βγεί. Με κοψοχόλιασε βέβαια, γιατί για άγνωστο λόγω διακόπηκε η διαδικασία αναβάθμισης και με πέταξε έξω με διαγραμμένη rom, αλλά χωρίς να το αποσυνδέσω ξεκίνησα εκ νέου την διαδικασία και όλα καλά. Μικροπροβληματάκια με τα sms (όπως και παραπάνω γράψατε) με το πλήθος των χαρακτήρων με ενεργοποιημένο το T9, αλλά μικρής σημασίας. Πιο μεγάλο για εμένα είναι το πρόβλημα με τον συγχρονισμό σε 2 PC, ο οποίος ουσιαστικά και τυπικά δεν είναι εφικτός.
  13. Το πήρα στην γυνάικα μου το κινητάκι. Είναι το πρώτο με οθόνη αφής που έχει και το συνήθησε αμέσως αν και δεν μπορώ να πώ ότι είναι εξοπικιωμένη με την τεχνολογία. Το ερωτεύτικες και μεταξύ μας λίγο και εγώ (παρότι έχω το diamond, έρωτας μεγάλος και αυτός).;) Της άρεσε πολύ. Εμένα μου άρεσε το γεγονός ότι έχει όλα τα καλούδια που έχει ένα σύγχρονο κιν, χωρίς να έχει WM os (που για την γυνάικα μου θα ήταν πρόβλημα...κόλησε, restart, βγες και ξαναμπές, κλείσε τις εφαρμογές, άδειασε την μνήμα κλπ κλπ). Έχει πολύ καλή camera χωρίς προβλήματα στο video κλπ, καλό πιάσημο στο χέρι, καλή οθόνη και γενικά ότι θέλεις να κάνεις το κάνεις. Πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι είναι ένα κινητό τηλέφωνο και όχι ένας φορητός Η/Υ.
  14. Με έχετε φτιάξει με αυτά που διαβάζω και μαζί και ένας φίλος μου που το έχει το κινητό και το έπαιξα λίγο. Είναι εξαιρετικό, αν και ίσως μου φαίνεται λίγο μικρό το πληκτρολόγιο, ειδικά όταν θέλεις να σχηματίσεις έναν αριθμό για να κάνεις κλήση και ίσως η θέση του "0" που το έχω συνηθίσει να είναι κάτω από το "8" και μου φαίνεται λίγο ξένο, εκεί δεξιά του "9". Αλλά και πάλι νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειάς. Ε; Σε λίγες ημέρες θα μπω και εγώ στο club. Μέχρι τότε ενημερώνομαι ...:)
×
×
  • Create New...