Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια βοηθεια.. το renoir μου επεσε στο νερο... το σημα του κινητου μου εχει κοκκινησει απο την υγρασια..... ανοιγει αλλα δεν την παλευει...

ξερει μηπως κανενας αν το πιανει η εγγυηση και αν οχι ποσο θα μου κοστησει η επισκευη..?? οποιος μπορει ας μου απαντησει.. ευχαριστω

για ριξε μια ματια εδω....http://www.g-phone.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=17

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

χαιρεται....παιδια ποσο ειναι η τιμη του? εχω επιδοτηση 250 ευρω...αξιζει να το παρω????? ο γερμανος το εχει κανονικα????.....ευχαριστω εκ των προτερων:)

• 1 month later...

Χαίρεται παιδια. Να ρωτήσω κατι...

Μπορεί να απεικονίσει τα πλήκτρα συμβατικού κινητού για γρήγορη γραφή sms? (ελληνικό Τ9)

Ευχαριστώ

καλημέρα παιδια, κάτοχος κ εγώ πλέον του kc910i, όλα καλά μέχρι τώρα, το wetravel λειτούργησε κανονικά με την πρώτη. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν παίζουν τα βιντεάκια του Youtube και στον τηλεφωνικό κατάλογο εμφανίζει συνέχεια όλες τις καταχωρήσεις (τηλεφώνου και sim) κάθε φορά που το επανεκκινώ. Το αλλάζω μετά με το φίλτρο που έχει αλλά μετά από επανεκίνηση ξανά τα ίδια. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σταθεροποιηθεί στις επαφές τηλεφώνου μόνο?

καλημέρα παιδια, κάτοχος κ εγώ πλέον του kc910i, όλα καλά μέχρι τώρα, το wetravel λειτούργησε κανονικά με την πρώτη. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν παίζουν τα βιντεάκια του Youtube και στον τηλεφωνικό κατάλογο εμφανίζει συνέχεια όλες τις καταχωρήσεις (τηλεφώνου και sim) κάθε φορά που το επανεκκινώ. Το αλλάζω μετά με το φίλτρο που έχει αλλά μετά από επανεκίνηση ξανά τα ίδια. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σταθεροποιηθεί στις επαφές τηλεφώνου μόνο?

το θέμα με τις επαφές το βρήκα, το άλλο με τα βίντεο του Youtube παραμένει. Κάτι άλλο, έβαλα τους χάρτες του mgmaps και ενώ λέει ότι το μέγεθος είναι 600Mb στην μνήμη καταλαμβάνει 7Gb και μου γεμίζει όλη την κάρτα, ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό?

Μπορουμε να βαλουμε άλλα themes?

εννοείται. και ωραία interfaces. δες στο mygreatphone.com --> renoir. θα βρεις πολλα θεματα. ψάξε γενικότερα.

το θέμα με τις επαφές το βρήκα, το άλλο με τα βίντεο του Youtube παραμένει. Κάτι άλλο, έβαλα τους χάρτες του mgmaps και ενώ λέει ότι το μέγεθος είναι 600Mb στην μνήμη καταλαμβάνει 7Gb και μου γεμίζει όλη την κάρτα, ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό?

Διότι τα 600mb μικροαρχειάκια, άλλον χώρο καταλαμβάνουν στην μνήμη του υπολογιστή κι άλλο στην μνήμε του κινητού. Βέβαια όταν λες 7gb ακούγεται τρελό, ίσως να φταίει κάτι άλλο. Θα συνιστούσα να κάνεις ένα φορμάτ (αφού κρατήσεις μπακαπ) την κάρτα μνήμης και επίσης καλό θα ήταν να κάνεις κι μια ολική επαναφορά απο το κινητο (αφου επισης κρατησεις επαφες ).

Υστερα ξαναφοτωσε τους χαρτες πρωτα κιαν δεις να καταλαμβανουν 7gb... παιζει αλλου το προβλημα....

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

φίλε tsoump είσαι και πατρίδα (Ξυλόκαστρο), ελληνικούς χάρτες για το trekbuddy έχουμε πουθενά? Απλά να το δοκιμάσω και αυτό, δοκίμασα και το wetravel, μια χαρά πλοήγηση κάνει για τα δεδομενα των κινητών.Όταν ενεργοποιούμε το fullscreen τα 4 βελάκια που έχει κάτω και κάτι άλλα κουμπάκια εξαφανίζονται? Γιατί σε μένα ακόμα παραμένουν, απλά μόνο μια μικρή μπάρα εξαφανιζεται.Χρησιμοποιώ την τελευταια έκδοση 9.12.Και κάτι τελευταίο, skins που βρίσκουμε και πως εγκαθίστανται? Μέσα από το πρόγραμμα δεν έχει τίποτα στο skin.Βασικά το backround θέλω να αλλάξω στο μενού γιατί με αυτό που έχει με τα γρανάζια δεν ξεχωρίζεις εύκολα τα υπομενού. Edited by argiris77

η ενταση ηχειου του renoir μου ειναι εκνευριστικα χαμηλη. μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες για να την αυξησω οπως ειχα κανει και με το viewty παλιοτερα? εψαξα στο mygreatphone.com αλλα δε με βοηθησε ιδιαιτερα :/
[sIGPIC][/sIGPIC]

φίλε tsoump είσαι και πατρίδα (Ξυλόκαστρο), ελληνικούς χάρτες για το trekbuddy έχουμε πουθενά? Απλά να το δοκιμάσω και αυτό, δοκίμασα και το wetravel, μια χαρά πλοήγηση κάνει για τα δεδομενα των κινητών.Όταν ενεργοποιούμε το fullscreen τα 4 βελάκια που έχει κάτω και κάτι άλλα κουμπάκια εξαφανίζονται? Γιατί σε μένα ακόμα παραμένουν, απλά μόνο μια μικρή μπάρα εξαφανιζεται.Χρησιμοποιώ την τελευταια έκδοση 9.12.Και κάτι τελευταίο, skins που βρίσκουμε και πως εγκαθίστανται? Μέσα από το πρόγραμμα δεν έχει τίποτα στο skin.Βασικά το backround θέλω να αλλάξω στο μενού γιατί με αυτό που έχει με τα γρανάζια δεν ξεχωρίζεις εύκολα τα υπομενού.

ρε παιδια ποσοι Ξυλοκαστρίτες ειμαστε εδω? χαιρετισματα απο Ξυλοκαστρίτη που φοιτά στην Πάτρα, και μιλαει με KC910 renoir εδω και 1+ χρόνο.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

η ενταση ηχειου του renoir μου ειναι εκνευριστικα χαμηλη. μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες για να την αυξησω οπως ειχα κανει και με το viewty παλιοτερα? εψαξα στο mygreatphone.com αλλα δε με βοηθησε ιδιαιτερα :/

Υπάρχουν αρκετά guides . Μπορείς να βρείς και στις πιο πίσω σελίδες. Επίσης tips στο mygreatphone ,μεσω του κρυφου μενου, υπαρχουν για την καλυτερη δυνατη ποιοτητα. κοίτα κι εκεί.

Increase the sound of the speaker (mp3 player):

Υ.Γ. στο Χ , βαλε τιμη 7 και γυρνα το σε - 200 .

φίλε tsoump είσαι και πατρίδα (Ξυλόκαστρο), ελληνικούς χάρτες για το trekbuddy έχουμε πουθενά? Απλά να το δοκιμάσω και αυτό, δοκίμασα και το wetravel, μια χαρά πλοήγηση κάνει για τα δεδομενα των κινητών.Όταν ενεργοποιούμε το fullscreen τα 4 βελάκια που έχει κάτω και κάτι άλλα κουμπάκια εξαφανίζονται? Γιατί σε μένα ακόμα παραμένουν, απλά μόνο μια μικρή μπάρα εξαφανίζεται.Χρησιμοποιώ την τελευταια έκδοση 9.12.Και κάτι τελευταίο, skins που βρίσκουμε και πως εγκαθίστανται? Μέσα από το πρόγραμμα δεν έχει τίποτα στο skin.Βασικά το background θέλω να αλλάξω στο μενού γιατί με αυτό που έχει με τα γρανάζια δεν ξεχωρίζεις εύκολα τα υπομενού.

Το fullscreen αυτο ειναι μια ρυθμιση του προγραμματος. Δεν εχει προοριστει για αυτο το κινητο, αποκλειστικα οποτε βλεπεις να συμβαινει αυτο. Επισης η LG στα μοντελα τυπου renoir,viewty,arena... εμφανιζει υποβοηθητικο πληκτρολογιο. Αυτο αφαιρειται με αλλον τροπο, σε καθε εφαρμογη ξεχωριστα.

Το trekkbuddy το ξεκινησα να το παλευω μεχρι που ηρθε η επανασταση του we-travel.

Θα απογοητευτεις τρομερα, γιατι ειναι εικονες , κι οχι ιχνη στον χαρτη.

Θεματα, skins, κ.ο.κ. εγκαθιστώνται μέσω του συγχρονισμου efs tools --> lgmdp και απο το δευτερο διαχειρίζεσαι πλήρως τα αρχεια του κινητου. Βεβαια καθενα απο τα themes εχουν διαφορετικο τροπο εγκαταστασης, οπου δινονται οδηγειες.

Ένα πολύ καλό και βολικό που προτείνω είναι ANDROID theme: http://drop.io/jbw0lvc

ρε παιδια ποσοι Ξυλοκαστρίτες ειμαστε εδω? χαιρετισματα απο Ξυλοκαστρίτη που φοιτά στην Πάτρα, και μιλαει με KC910 renoir εδω και 1+ χρόνο.

Χαιρετώ τους πατριώτες ωρέ!

Edited by tsoump

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Γεια σας παιδιά!:) Έχω μια ερώτηση: Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση, δε με ακούει το άτομο που μιλάω μαζί του, ενώ εγώ το ακούω κανονικά. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?:worry:

Γεια σας παιδιά!:) Έχω μια ερώτηση: Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση, δε με ακούει το άτομο που μιλάω μαζί του, ενώ εγώ το ακούω κανονικά. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?:worry:

Hardwariko το πρόβλημα φαίνεται. Γενικά κι εγώ έχω πρόβλημα στην ανοιχτή ακρόαση. δεν με ακούν δυνατά. Οπότε το 'χω παραλείψει.

Απευθύνσου στην LG για περεταίρω πληροφορίες.

Αν πάλι θες να πειραματιστείς μπας κι φτιάξεις τίποτα, παίρνα μια άλλη official έκδοση. (http://www.mygreatphone.com)

• 2 weeks later...
Γεια σας, έχω το renoir και γω και θέλω να το κάνω windows mobile τι μπορώ να κάνω?

δυστιχος δεν μπορεις να κανεις τπτ, δεν μπορεις να τα βαλεις

Γεια σας, έχω το renoir και γω και θέλω να το κάνω windows mobile τι μπορώ να κάνω?

Προσευχές μέχρι να έχει την ικανότητα να Δέχεται ανοιχτά λειτουργικά!

ok thanks...στο facebook θα μπορώ να μπω?

Βεβαίως αλλά χωρίς ικανότητα παρακολούθησης των πλαϊνών διαφημίσεων , λόγω έλλειψης ανοιχτού λειτουργικού συνεπώς και flash player. :p

Καλησπερα σας μπαινει το renoir στο facebook γραφοντας απλα http://www.facebook.com η θελει και καποιο java?

νομίζω είναι προφανές.

Γνωριζει κανεις καποια εγκυρη διευθυνση να κατεβασω το efs tool?

:google: ή mygreatphone.com

νομίζω είναι προφανές.

:google: ή mygreatphone.com

ευχαριστω.το κατεβασα απο εδω αλλα δεν ειναι συμβατο με το renoir.

..ok τα καταφερα .θελει πρωτα ανοιγμα το lgmdp(tools-service programming) και μετα efs tool

Edited by mcgyver

ευχαριστω.το κατεβασα απο εδω αλλα δεν ειναι συμβατο με το renoir.

2ο..ok τα καταφερα .θελει πρωτα ανοιγμα το lgmdp(tools-service programming) και μετα efs too[/b]l

Ναι , ωραιος. το 2ο.