rhmomanhs Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Δυσλειτουργίες προγραμμάτων έχουνε συναντήσει συχνά στα Windows. Δοκίμασε (αν δεν την έχεις) τη νέα έκδοση (V.4G3.77.090206) του προγράμματος από το site της LG και ίσως σου διορθωθούν τα προβλήματα. Και μένα η προηγούμενη έκδοση (από το CD) μου έκανε διάφορα. Καλό μήνα σε όλους thanks.........i will try μετα απο 3 ωρες προσπαθειας να κατεβασω το update....δεν τα καταφερα!!!!!!!! με το που κατεβαινει ολοκληρο διαγραφετε μετα μονο του.........:mad::!: Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Εχει ο adapτορ ενα διακοπτακι που το βαζεις στο "Lock" ή στην άλλη θεση που συνεπαγεται "Unlock". Ωστοσο επιλογοντας την δευτερη θεση και κανοντας πχ διαγραφη, μου βγαζει μηνυματα το pc: file mou ston antaptora pou vazeis tin microSD kai tin kanei SD ekei exei ena mikro klipsaki pou grafei lock ekeino peirakse,,,oxii kati sto laptop:) polles fores kolaei ksi den paizei rolo se pia thesei einai....opote peirakseto arketes fores kai des Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix20 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Εχει ο adapτορ ενα διακοπτακι που το βαζεις στο "Lock" ή στην άλλη θεση που συνεπαγεται "Unlock". Ωστοσο επιλογοντας την δευτερη θεση και κανοντας πχ διαγραφη, μου βγαζει μηνυματα το pc: λογικα το εχεις στο unlock ετσι?οποτε βαλτο δες αν μπορεις να κανεις διαγραφη πχ κ αν δν μπορεις βγαλτο κ δες σε ποια θεση ειναι το διακοπτακι.εγω καθε φορα που το εβαζα στο laptop μου απο μονο του πιεζοταν προς τα πανω κ πηγαινε στο lock οποτε δεν με αφηνε να κανω τιποτα...ευτυχως ειχα εναν παλιο adaptor γιατι με αυτον της lg δεν γινεται δουλεια.μπορει απλα να ειναι χαλασμενος ο δικος μου δεν ξερω.δοκιμασε το κ πες μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Με τους χάρτες garmin και το mapgenerator θα κάνουμε τίποτα? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Με τους χάρτες garmin και το mapgenerator θα κάνουμε τίποτα? Ναι , όντως παιδιά , κάτι πρέπει να γίνει!! Δώστε guide δώστε κάποια πληροφορία , να κινηθούμε.... :D:D Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 παιδια μπορουμε να αλλαξουμε καπως τις συντομευσεις? http://img524.imageshack.us/my.php?image=kc910frontdfbhgs.jpg Δεν ξερει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Παιδια μολις αναβαθμισα το κινητό μου, στην v10k από την επισημη σελίδα και tool της lg. με επιτυχια. ομως, στην κάμερα, και πάλι δεν εχει την επιλογη no sound στο κλείστρο.Έτσι ειναι γενικα η εκδοση 10k φανταζομαι ε? Παντως, το κινητάκι όσο περισσότερο το χρησιμοποιώ, τοσο ανεβαινει στα ματια μου η LG...Προχθες δοκιμασα με ενεργο το wifi το google maps, και μπορω να πω πως ειχε απιστευτα λεπτομερεις χαρτες. Βρηκα το χωριο μου, στην ορεινη Κορινθια, που εχει συνολικα 15 κατοίκους !!!! Τελικα life is good.... ;) Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Παιδια μολις αναβαθμισα το κινητό μου, στην v10k από την επισημη σελίδα και tool της lg. με επιτυχια. ομως, στην κάμερα, και πάλι δεν εχει την επιλογη no sound στο κλείστρο.Έτσι ειναι γενικα η εκδοση 10k φανταζομαι ε? Παντως, το κινητάκι όσο περισσότερο το χρησιμοποιώ, τοσο ανεβαινει στα ματια μου η LG...Προχθες δοκιμασα με ενεργο το wifi το google maps, και μπορω να πω πως ειχε απιστευτα λεπτομερεις χαρτες. Βρηκα το χωριο μου, στην ορεινη Κορινθια, που εχει συνολικα 15 κατοίκους !!!! Τελικα life is good.... ;) Εγώ πάλι το αντίθετο. Προσπαθούσα με το wifi να μπώ στο browser game που παίζω και έδειχνε μόνο τα μισά και παραμορφωμένα. Το σκυλομετάνιωσα που δεν πήρα το Arena Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Να μια φωτο και απο μενα στο αυτοματο με μακρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ V10k παρατηρησα ενα bug, όταν στελνω μηνυμα, μου ερχεται αναφορα οτι το μηνυμα παραδοθηκε σε διαφορετικόν απο αυτόν που το έστειλα..(επιλεγει τυχαια ενα νουμερο, ειτε απο τον καταλογο του κινητού, είτε και αγνωστο). ειναι λιγο ενοχλητικό, αλλά ενταξει το θεωρω λεπτομερεια.εχει βαλει κανενας νεότερη εκδοση απο την v10k? (ειναι πιο νεα απο την v10j που ειχα πριν , έτσι?) Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ V10k παρατηρησα ενα bug, όταν στελνω μηνυμα, μου ερχεται αναφορα οτι το μηνυμα παραδοθηκε σε διαφορετικόν απο αυτόν που το έστειλα..(επιλεγει τυχαια ενα νουμερο, ειτε απο τον καταλογο του κινητού, είτε και αγνωστο). ειναι λιγο ενοχλητικό, αλλά ενταξει το θεωρω λεπτομερεια.εχει βαλει κανενας νεότερη εκδοση απο την v10k? (ειναι πιο νεα απο την v10j που ειχα πριν , έτσι?) την 10k εχω και εγω και οι αναφορες ερχονται κανονικα... και απ'οσο ξερω δεν το εχει αναφερει κανεις αλλος στο φορουμ οποτε μαλλον κατι αλλο πρεπει να φταιει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 την 10k εχω και εγω και οι αναφορες ερχονται κανονικα... και απ'οσο ξερω δεν το εχει αναφερει κανεις αλλος στο φορουμ οποτε μαλλον κατι αλλο πρεπει να φταιει :O +1 Πρωτη φορα ακουω για τετοια περιπτωση! Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Oρισμενες φοτο και απο μενα ολα στο αυτοματο..... η δευτερη ειναι με μπολικο ζοομ!!!! Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix20 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Oρισμενες φοτο και απο μενα ολα στο αυτοματο..... η δευτερη ειναι με μπολικο ζοομ!!!! οταν λες αυτοματο εννοεις αυτοματη εστιαση?κ γιατι βαζετε ολοι φωτος ρε παιδια?προσπαθουμε να συγκρινουμε κατι?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 οταν λες αυτοματο εννοεις αυτοματη εστιαση?κ γιατι βαζετε ολοι φωτος ρε παιδια?προσπαθουμε να συγκρινουμε κατι?:D Eννοω ολες οι ρυθμισεις στο αυτοματο και η εστιαση....γιατι δεν ειναι ωραιες οι φοτο?:p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 +1 Πρωτη φορα ακουω για τετοια περιπτωση! Ειχα 150 εξερχομενα μηνυματα, και περιπου 100 εισερχομενα.Τα διεγραψα όλα, και σαν να εφτιαξε.Ίσως αυτό να έφταιγε.(σε 1 μηνυμα που εχω στειλει εως τωρα, ηρθς η σωστη αναφορά). Παιδια, στην v10k δεν υπαρχει η επιλογή "no sound" στην καμερα έτσι? σε ποιες εκδόσεις υπάρχει, ξέρουμε? Ευχαριστω προκαταβολικά. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 οταν λες αυτοματο εννοεις αυτοματη εστιαση?κ γιατι βαζετε ολοι φωτος ρε παιδια?προσπαθουμε να συγκρινουμε κατι?:D Ναι ποιο από τα Renoir μας βγάζει καλύτερες φωτό!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Eννοω ολες οι ρυθμισεις στο αυτοματο και η εστιαση....γιατι δεν ειναι ωραιες οι φοτο?:p Καταρχην οι φωτο ειναι ωραιες, αλλα υπαρχει ξεχωριστο topic για τις φωτογραφιες. Επισης να τις ανεβαζεις στο turboimage.com για να τις βλεπουμε φουλ αναλυση. Σου συνιστω επισης να παιξεις με τις ρυθμισεις, σε εσωτερικους χωρους μη βγαζεις ποτε στο αυτοματο.Η φωτο με το αυτοκινητακι μπλεδιζει λιγο-δοκιμασε να δεις τη διαφορα βαζοντας "φθορισμο". Ειχα 150 εξερχομενα μηνυματα, και περιπου 100 εισερχομενα.Τα διεγραψα όλα, και σαν να εφτιαξε.Ίσως αυτό να έφταιγε.(σε 1 μηνυμα που εχω στειλει εως τωρα, ηρθς η σωστη αναφορά). Παιδια, στην v10k δεν υπαρχει η επιλογή "no sound" στην καμερα έτσι? σε ποιες εκδόσεις υπάρχει, ξέρουμε? Ευχαριστω προκαταβολικά. Δεν υπαρχει στην 10k.Δε θυμαμαι αν υπηρχε στη 10j, παντως στη 10b υπηρχε.Μπορεις να χακαρεις κ να βγαλεις τον ηχο, σε προηγουμενες σελιδες αρκετα πισω αναφερεται. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Δεν υπαρχει στην 10k.Δε θυμαμαι αν υπηρχε στη 10j, παντως στη 10b υπηρχε.Μπορεις να χακαρεις κ να βγαλεις τον ηχο, σε προηγουμενες σελιδες αρκετα πισω αναφερεται. Ε δεν με πολυπειραζει, και δε θελω να το "χακάρω" με ανεπισημα κολπα.Αφου οταν απετυχε η αναβαθμιση που ειχα δοκιμασει (σελιδα 100 περιπου περιγραφω τι επαθα),και εμεινα 3 μερες χωρις κινητό (ηταν και φρεσκο, καμιας εβδομάδας ) τα ειχα παιξει. Χθες το αναβαθμισα, και αν δε παρουσιασει κατι τρομερό, δεν το ξαναπειράζω... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantopoulosh Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Δείτε λίγο τι βρήκα.! http://74.125.39.132/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=fr&tl=en&u=http://muvctrl.leforum.eu/t1500-PACK-THEMES-Complet-x9-by-OMX-NEW.htm&prev=_t&usg=ALkJrhjvBXgEBvU_GYE9CJ8xaFtk_jHdkw Εγώ πάντως έχω βάλει το "I-Renoir Next Gen Eraser 2 Gfx Pack" απο εδώ http://renoir.natarajxt.com/downloads/icones/ και τα σπάει.! Πιστεύω πως αξίζει να ασχοληθούμε.!Δεν νομιζω να το κάνει κάποιος άλλος για εμάς.! Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει εκ πείρας. Mark Twain Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Παιδια δεν ξερω αν εχει ξαναερωτηθει και ας με συγχωρεσετε,ειδα σημερα το ΑΡΕΝΑ και μου αρεσε το μενου του,μπορουμε να βαλουμε τετοιο? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddion40 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Χθες το Ρενουάρ μου βυθίστηκε σε λίγο γάλα. Μου παρουσίαζε δυσλειτουργίες αλλά φαινόταν και η οθόνη λίγο λερωμένη στη μέσα πλευρά. Το έχω αφήσει να στεγνώσει, μήπως διορθωθεί η κατάσταση. Εάν ξέρει κάποιος, μπορώ να το ανοίξω μόνος μου να το καθαρίσω; Η 6 εμφανείς βιδούλες που ξεβίδωσα δεν αρκούσαν. Πρέπει να το πάω στο service; Υπάρχει κάποιο service manual (Τα καταφέρνω στα ηλεκτρονικά); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Με τους χάρτες garmin και το mapgenerator θα κάνουμε τίποτα? ρε παιδια, ενημερωστε... γιαυτο ζουμε τον τελευταιο καιρο... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 ρε παιδια, ενημερωστε... γιαυτο ζουμε τον τελευταιο καιρο... nai ρε παιδια πειτε κατι Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aligator21 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Ουφφ... Άντε να βγει κάτι καλό για το GPS γιατί έχω αρχίσει και ξενερώνω λίγο με το όλο θέμα. Παράθεση Always be your self... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts