Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους... η 1η μέρα συμβίωσης με το κινητό αρχίζει. απο την πρώτη επαφή με το κινητό έχω να πω: το βίντεο που τραβηξα κολλάει αρκετά είναι σίγουρα από την kingston? δεύτερον στις ρυθμίσεις της κάμερας και του βίντεο μια επιλογή ζουμ χ2 χ4 χ8 τι είναι? δεν εννοώ το ζουμ που έχει στην οθόνη, αυτό που λέω είναι στις ρυθμίσεις. τέλος το κινητό έχει την 10f είναι η τελευταία? και κάτι ακόμη που παρατήρησα είναι η ποιότητα του ακουστικού στην κλήση ... μου φένεται κατώτερο από το κ800 που είχα πριν...ευχαριστώ πολύ...

Σου κολλάει αρκετά ε;Δοκίμασε να βιντεοσκοπήσεις με επιλογη αποθήκευσης το κινητό.Η kingston είναι..

Το ζουμ ειναι πολυ απλο που λες.Επιλέγεις απο πριν τι ζουμ θες να έχεις οταν φωτογραφίζεις/βιντεοσκοπείς.

τελεύταια είναι η 10k

Ace of Hearts..

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

στο κινητό οκ.. δεν έχω κανα πρόβλημα! αν δεν θέλω ζουμ τι πρέπει να κάνω..? επίσης αν πάρω μια sandisk 8gb θα έχω το ίδιο πρόβλημα?
PaOk RE!!!!

στο κινητό οκ.. δεν έχω κανα πρόβλημα! αν δεν θέλω ζουμ τι πρέπει να κάνω..? επίσης αν πάρω μια sandisk 8gb θα έχω το ίδιο πρόβλημα?

Κατά πάσα πιθανότητα δε θα έχεις πρόβλημα.Δε λέω σίγουρα γιατι δεν έχω πάρει εγω.Αλλά χρήστης εδώ είχε πει οτι δεν είχε πρόβλημα με 8αρα sandisk, όπως και χρήστες σε άλλα φόρουμς.

Αν δε θες ζουμ;Δε ζουμάρεις...

Ace of Hearts..

λοιπόν πωλείται η κάρτα μνήμης μου... την έβαλα και αγγελία ... δεν μπορώ ξενερώνε που κολλάει το βίντεο... έχει να προτείνει δοκιμασμένα κανείς καμιά άλλη μάρκα?
PaOk RE!!!!

Καλησπερα στην παρεα

Αναφορικα με το video ηθελα να αναφερω τα εξης:

1) Η καρτα Sandisk αποτελει εγγυηση σε θεματα ποιοτητας και αδιακοπης λειτουργιας χωρις οριο εγγραφης.

2) Επισης θα ηθελα να μοιραστω μια παρατηρηση μαζι σας.Οταν κανω βιντεοσκοπηση (ειτε στην μνημη του κινητου ειτε της καρτας) και μετα παω να δω τι τραβηξα ειτε απο το κινητο ειτε απο τον υπολογιστη που λογω μεγεθους φαινεται καλυτερα η παρατηρηση μου , βλεπω μια αναιπαισθητα μικρη διαφορα, μια ιδεα που λεμε, πιο γρηγορη κινηση (ιδιαιτερα στο περπατημα ατομων,κινηση αυτοκινητων κλπ)στο play του video ενω ο ηχος κυμαινεται σε κανονικο επιπεδο και η ομιλια και τα λοιπα ακουσματα.

Καμια αναλογη παρατηρηση?

Ευχαριστω

jg

Ανυπόμονος όπως με συνιθίζεται, ΠΗΓΑ ΑΘΗΝΑ στα αδέλφια μου να τα δω , και τσίμπησα και το κινητάκι.Είμαι πολύ χαρούμενος, και ευχαρστώ ένα φιλαράκι γιαυτό! ;)

Όλα τα είδα φανταστικά, πλήν του gps, που θελω να το χρησιμοποιήσω στην κόρινθο.Το wetravel δεν λειτουργουν οι χαρτες του, καποιο αλλο ολοκληρομενο προγραμμα χωρις συνδεση σε νετ?

στω!ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΙ!!!!!1:D:D

H δικια μου η μπαταρια ειναι 1000mah!

- Ψάχνω και το msn για το viewty. Είχα δώσει κάποτε site σε κάποιον αλλά δν τ βρίσκω.......

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

να ρωτήσω αυτό το class 4 που γράφει στην κάρτα μνήμης τι μας δείχνει? εγώ αν πάρω class 6 θα έχω πρόβλημα?
PaOk RE!!!!

δε ξερω τι ειναι αυτο με το class 4 και class 6, sorry

εχει δοκιμασει κανεις να βαλει καρτα 16GB?

βεβαια, ισως ειναι υπερβολη, αλλα για 5-10 ευρω που 8α εχει παραπανω (φανταζομαι) μπορει και να αξιζει. Το θεμα ειναι να μην κολλαει.

Παντως, ειναι πολυ σημαντικο κολλημα αυτο στο βιντεο και το χειροτερο ειναι οτι δεν φαινεται να σκοπευει να κανει κατι γι αυτο η LG. ΟΚ, δωρεαν την δινει την καρτα, αλλα ουσιαστικα σε αναγκαζει να παρεις αλλη γιατι εδω που τα λεμε, ναι μεν αν τα αποθηκευεις στην εσωτερικη δεν υπαρχει προβλημα, ομως

1. ειναι πολυ κουραστικο να μεταφερεις τα αρχεια καθε τοσο

2. αν τραβας σε υψηλη ποιοτητα, μπορεις να τραβηξεις μονο ως 3 σερι λεπτα περιπου

mmmm nai auto me ta class 4 k 6 to paratirisa k egw ....egw nomizw oti oso megaliteri klasi toso pio grigori engafi mporei na gini stin karta....

thelw na rwtisw kati egw twra stin foto exei mia epilogi gewgrafikes plirofories to patisa alla den mou leei kati kserei kaneis pws leitourgei ....an mporei as mou pei kapoios ...thanks

[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

χμμμ, ενδιαφέρουσα συσκευή, ψήνομαι να την πάρω αλλά κάποια προβλήματα με το λογισμικό που έχω διαβάσει εδώ με προβληματίζουν. Αυτό με την κάρτα οκ, απλά αγοράζω μια sandisk και είμαι εντάξει αλλά για τα υπόλοιπα προβληματάκια δεν έχω και την διάθεση να κάνω αναβαθμίσεις κάθε μέρα και οι οποίες αναβαθμίσεις από όσο καταλαβα δεν είναι και τελείως απροβλημάτιστες καθότι παρουσιάζονται προβλήματα κατά τη διαδικασία. Τι να κάνω ρε ****το, δεν ξέρω!:worry:

χμμμ, ενδιαφέρουσα συσκευή, ψήνομαι να την πάρω αλλά κάποια προβλήματα με το λογισμικό που έχω διαβάσει εδώ με προβληματίζουν. Αυτό με την κάρτα οκ, απλά αγοράζω μια sandisk και είμαι εντάξει αλλά για τα υπόλοιπα προβληματάκια δεν έχω και την διάθεση να κάνω αναβαθμίσεις κάθε μέρα και οι οποίες αναβαθμίσεις από όσο καταλαβα δεν είναι και τελείως απροβλημάτιστες καθότι παρουσιάζονται προβλήματα κατά τη διαδικασία. Τι να κάνω ρε ****το, δεν ξέρω!:worry:[/QUO

des to logismiko den exei kanena provlima k ola ta kolimata mou dimiourgoude kata tin anavathisi einai epidei autoi pou pane na tin kanoun den kseroun opws k egw den iksera ta ekana skata alla ta diorthosa....sto mono pragma pou kata tin gnomi mou isteri einai ta themata k ligo to gps alla klain min ta theloume k olla dika mas,,,ase pou apo tin alli k auta siga siga diorthononte....apopsi mou ....

2) Επισης θα ηθελα να μοιραστω μια παρατηρηση μαζι σας.Οταν κανω βιντεοσκοπηση (ειτε στην μνημη του κινητου ειτε της καρτας) και μετα παω να δω τι τραβηξα ειτε απο το κινητο ειτε απο τον υπολογιστη που λογω μεγεθους φαινεται καλυτερα η παρατηρηση μου , βλεπω μια αναιπαισθητα μικρη διαφορα, μια ιδεα που λεμε, πιο γρηγορη κινηση (ιδιαιτερα στο περπατημα ατομων,κινηση αυτοκινητων κλπ)στο play του video ενω ο ηχος κυμαινεται σε κανονικο επιπεδο και η ομιλια και τα λοιπα ακουσματα.

Καμια αναλογη παρατηρηση?

Ευχαριστω

Καλησπέρα φίλε...

Δεν είναι ακριβώς πρόβλημα. Παίζει η διαφορά των fps... το κινητό τραβάει σε 30 fps και για να βλέπεις σωστά τα πάντα (στην Ελλάδα και μέσω Η/Υ) θέλει να παίζεις σε 25fps... αλλά δεν είναι κάτι για θάνατο.

Ειδικά σε βίντεο που τράβηξα με ομιλίες και τραγούδια τα έπαιζε μια χαρά... δεν είχα ούτε καθυστέρηση ούτε παραπάνω ταχύτητα...

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Γειά! Ψήνομαι κι εγώ για το Renoir. Όσον αφορά την κάρτα θέλει τουλάχιστον "class 6" για να τραβήξει σωστά video. Tο διαπίστωσα από μια video κάμερα canon που έχω.

http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital_card#Speeds

mmmm nai auto me ta class 4 k 6 to paratirisa k egw ....egw nomizw oti oso megaliteri klasi toso pio grigori engafi mporei na gini stin karta....

thelw na rwtisw kati egw twra stin foto exei mia epilogi gewgrafikes plirofories to patisa alla den mou leei kati kserei kaneis pws leitourgei ....an mporei as mou pei kapoios ...thanks

Λοιπόν, για τις γεωγραφικές πληροφορίες, θα κάνεις το εξής.

Χωρίς να έχεις τρέξει το google maps- αν το έχεις τρέξει κάνε μια επανεκίνηση το κινητό-, βρες ανοιχτό χώρο και περίμενε να λοκάρει σε δορυφόρο, σημειωτέον να έχεις το gps σε αυτόνομο.Θα σ πάρει αρκετή ώρα, οπότε για να μην πατάς όλη την ώρα το κινητό για να δεις αν λόκαρε (το σημαδάκι φαίνεται τικαρισμένο όταν θα λοκάρει), τρέξε το joggin buddy, αν είναι η πρώτη φορά που το τρέχεις θα κάνει ώρα να λοκάρει.Αφού λοκάρει αυτό, τοτε θα λοκάρει κ γρήγορα στην φωτογραφία.

Ουσιαστικά έχεις τις συντεταγμένες της κάθε φωτογραφίας, για να βλέπεις που τραβήχτηκε.Στον υπολογιστή με το free program microsoft pro photo tools, μπορείς να βλέπεις που τις τράβηξες.

Επαναλαμβάνω, αν είναι η πρώτη φορά που θα βρεις δορυφόρο με αυτόνομο gps , θα πάρει ώρα.Την πρώτη φορα εμένα μου πήρε στο 5λεπτο, ενώ τις επόμενες φορές κάτω από λεπτό.

Ace of Hearts..

χμμμ, ενδιαφέρουσα συσκευή, ψήνομαι να την πάρω αλλά κάποια προβλήματα με το λογισμικό που έχω διαβάσει εδώ με προβληματίζουν. Αυτό με την κάρτα οκ, απλά αγοράζω μια sandisk και είμαι εντάξει αλλά για τα υπόλοιπα προβληματάκια δεν έχω και την διάθεση να κάνω αναβαθμίσεις κάθε μέρα και οι οποίες αναβαθμίσεις από όσο καταλαβα δεν είναι και τελείως απροβλημάτιστες καθότι παρουσιάζονται προβλήματα κατά τη διαδικασία. Τι να κάνω ρε ****το, δεν ξέρω!:worry:

κανένα πρόβλημα δεν έχει με το λογισμικό του, μια φορά μου πάγωσε κ έκανε επανεκίνηση μόνο του γιατί το είχα ταράξει.

Ace of Hearts..

κανένα πρόβλημα δεν έχει με το λογισμικό του, μια φορά μου πάγωσε κ έκανε επανεκίνηση μόνο του γιατί το είχα ταράξει.

Αν θεωρείς επανεκκίνηση ότι έβγαλε το σήμα της LG και μετά την κεντρική οθόνη και μένα το ίδιο... αλλά ήταν η δεύτερη μέρα και όπως και ο Spidey το είχα χαζέψει το κινητό (και να πω την αλήθεια προσπαθούσα να δω πως κολλάει...:O)

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Γεια και πάλι!

Θέλω να ρωτήσω περί flash, και περί jogging buddy. Το flash λειτουργεί αυτόνομα, για να ψάξεις κάτι, ως φακός?Το jogging buddy, δεν εχω καταλάβει την λειτουργεία του...:confused:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Γινεται να μου κανετε μια αναφορα για τις πιο σημαντικες εφαρμογες που χρειαζονται?

[ wetravel, jogging buddy (που δεν ξερω πως λειτουργει και τι κανει...), και ό,τι άλλο χρήσιμο....)

- Ψάχνω και το msn για το viewty. Είχα δώσει κάποτε site σε κάποιον αλλά δν τ βρίσκω.......

MSN Messenger for Viewty

(δεν πολυαξιζει... :/ απ'οτι καταλαβαινω)

Ευχαριστώ τους φίλους lefteris69 και spidey για τις γνώμες τους.:) Λοιπόν δεν άντεξα και το κινητό το πήρα και εγώ τελικά! Αν και το έχω λιγότερο από μια μέρα στα χέρια μου το ψαχούλεψα αρκετά, έχουμε και λέμε λοιπόν. Αισθητικός είναι πολύ όμορφο αν και προσωπικά θεωρώ οτι σε μαύρο θα ήταν ακόμα καλύτερο!

Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή ως συνήθως για την LG, το καπάκι της μπαταρίας εφαρμόζει άψογα και τα τριξίματα λάμπουν δια της απουσίας τους. Η ρπσοοχή στην λεπτομέρεια είναι επίσης πολύ καλή.

Οθόνη μεγάλη, άνετη χωρίς τα ηλίθια widgets να πιάνουν χώρο αριστερά όπως στα Samsung, προτιμότερο το εικονίδιο W που βρίσκεται κάτω δεξιά, πολύ έξυπνο. Χρώματα ζωηρά, ανάλυση κλασική για τριάρα οθόνη (240x400) αν και πρέπει επιτέλους να ανέβει. Πάντως η Samsung είναι ένα κλικ καλύτερη στις οθόνες.

Οι ήχοι και μελωδίες που έχει μέσα είναι ελάχιστοι και για τα πανηγύρια. Έχει τις μελωδίες και τους ήχους συστήματος όλους μαζί όχι όμως οτι είναι και πρόβλημα.

Το μενού είναι εύκολο στη χρήση και η γραφίδα ουσιαστικά είναι άχρηστη. Το κινητό έχει κάτι χαζά wallpapers και μόνο δυο θέματα όπως τα λέει αν και στην ουσία είναι ένα θέμα σε δυο αποχρώσεις, μάυρο και λευκό, γιατί αγαπητή LG? Χρειάζεται πάραυτα βελτίωση των δυνατοτήτων customizing του κινητού, είναι ένα κλασσικό μπειονέκτημα και της LG και της Samsung.

Ακουστικό πολύ καθαρό χωρίς το παραμικρό παράσιτο και δυνατό, από τα καλύτερα που έχω συναντήσει. Ηχείο αρκετά δυνατό αν και θα μπορούσε να είναι και δυνατότερο, πάντως είναι απολύτως ικανοποιητικό για μένα.

Σχετικά με την κάρτα μνήμης που σύμφωνα με το αυτοκόλλητο στο κουτί είναι "δώρο", εμένα είχε μια Transcend στο κουτί αντί για Kingston. Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει να τραβήξω βίντεο για να δω τι γίνεται. Την κάρτα την βάζει η εδώ αντιπροσωπία ή έρχεται από την LG? Το ρωτάω γιατί η κάρτα είναι σε retail συσκευασία (όπως δηλαδή πωλείται στα καταστήματα) και όχι χύμα σε σακουλάκι ή μέσα στο κινητό όπως γίνεται συνήθως.:confused:

Κάμερα εξαιρετική με όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε αυτόν τον τομέα. Wifi επίσης απροβλημάτιστο και γρήγορο στην αναζήτηση.

Γενικά μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστήμένος από το κινητάκι, η εταιρία έχει κάνει μια πολύ προσεγμένη δουλειά και έφτιαξε μια συσκευή που στην ουσία τα έχει και τα κάνει όλα, τα περισσότερα και σημαντικότερα τα κάνει και πολύ καλά και όλα αυτά σε αρκετά καλή τιμή, ειδικά τώρα που έπεσε κιόλας.:)

Πανω - κατω συμφωνώ, μαζί σου, μιας και ειμαστε και οι δυο καινούριοι κάτοχοι....Μόνο για το ηχειάκι ψιλοστεναχωρήθηκα, και γενικώς στο ό,τι περιορίζεσαι στις ικανότητες του κινητού! (σε σχέση με το a1200, που εχει linux και κανεις όοο,τι θες.δλδ μπορείς να προσθέσεις και άλλες ικανότητες... )

_______

Εν συγκριση με το viewty που το ψαχουλεψα στα χερια μου, βλεπω τρομερη διαφορα ως προς την καμερα, ως προς το μενου, και κυριως απο την οθονη αφης η οποια ειναι αστεια στο viewty.Για μενα ενα μπραβο στην LG , αυτή τη φορα τα εδωσε ολα! (σχεδον :p)

re paidia ok prospathisa na balw to we-travel...me tis odigies alla einai mpaxalo den bgazw akri ok leitourgei einai apothikeumenw sta paixnidia vevaia alla leitourgei to thema einai oti den kserw pou na valw tous xartes twra ....kserei kaneis??????

Ψαχνω εδω και μερες ενα πούγκι (θηκη) για το κινητό!Δεν εχω βρει κατι που να χωραει ωραια μεσα, εκτος απο αυτό:http://images.e-shop.gr/images/TEL/BIG/TEL.006054.jpg

λεει οτι ειναι δερμα! δεν το θελω δερμα, το θελω πολυ κλασικο, οχι αριστοκρατικη φαση!

καμμια βοηθεια!??

Στο Multirama έχει πολλά τέτοια.

http://www.multirama.gr/products/category?catid=100500

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Α, τελεια! Ευχαριστω πολύ!!!

Είσαι ΘΕΟΣ!!:D:D