notissfak Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Γνωρίζει κάποιος παιδιά αν το κινητό JC 678S έχει ενεργή αναμονή? Γιατί εργοστασιακά τουλάχιστον το δικό μου δεν είναι ρυθμισμένο έτσι. Εννοώ δηλαδή στην οθόνη αναμονής να εμφανίζονται ειδοποιήσεις για τα μηνύματα, τις κλήσεις, εικονίδια για το bluetooth ή ό,τι άλλο επιλέξει ο χρήστης να βάλει σαν συντόμευση. 'Οποιος ξέρει ας με διαφωτίσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Παιδιά τα 2 προβληματικά jc777s που είχα στείλει στον κινέζο μου τα αντικατέστησε με 2 ολοκαίνουργια χωρίς δεύτερη κουβέντα!!Ένα μπράβο απο εμένα στους κινέζους.Συνολίκά έκανε ούτε 15 μέρες να πάνε και να έρθουνε. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dixer Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 παιδιά την βοήθεια σας για αποστολή mms .δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση και δεν γνωριζω αν υπάρχει ή αν χρειαάζεται καποια ρυθμιση. δεν ξέρω επίσης αν μπορει να στειλει mms. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_mak2000 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Γεια σας παιδια.Παρελαβα απο Κινα μετα απο αγορα σε δημοπρασια το JC777s στις 22/10/08.Στις 29/10/08 επαψε να ανταποκρινεται η οθονη touch ολες οι αλλες λειτουργιες του ειναι οκ.Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε να το στειλω πισω (εγω οχι εκεινος) στην Κινα μου εδωσε την διευθυνση για ελεγχο και πιθανη αντικατασταση.Με συμβουλεψε να κανω επαναφορα αρχικων ρυθμισεων με αποτελεσμα με το που ανοιγει να ζητα callibration πραγμα που δεν το κανει εφοσον η touch δεν λειτουργει αρα κολλημενο εκει.Ειχε καποιος αλλος παρομοιο προβλημα,και τι εκανε?Σας γραφω την διευθυνση Κινας που μου εδωσε πληροφοριακα και μονο να υπαρχει "Liu Xuetao 4C052,Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road,Futian District, Shenzhen,China 518000 Telephone:0086-015889666101 " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatsis Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Γεια σας παιδια.Παρελαβα απο Κινα μετα απο αγορα σε δημοπρασια το JC777s στις 22/10/08.Στις 29/10/08 επαψε να ανταποκρινεται η οθονη touch ολες οι αλλες λειτουργιες του ειναι οκ.Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε να το στειλω πισω (εγω οχι εκεινος) στην Κινα μου εδωσε την διευθυνση για ελεγχο και πιθανη αντικατασταση.Με συμβουλεψε να κανω επαναφορα αρχικων ρυθμισεων με αποτελεσμα με το που ανοιγει να ζητα callibration πραγμα που δεν το κανει εφοσον η touch δεν λειτουργει αρα κολλημενο εκει.Ειχε καποιος αλλος παρομοιο προβλημα,και τι εκανε?Σας γραφω την διευθυνση Κινας που μου εδωσε πληροφοριακα και μονο να υπαρχει "Liu Xuetao 4C052,Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road,Futian District, Shenzhen,China 518000 Telephone:0086-015889666101 " ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΛΗΣΗΜΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ.. ΕΓΩ ΤΟ ΕΣΤΗΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΤΡΙΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_mak2000 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Φιλε xatsis ευχαριστω για την συμβουλη σου,δεν ηξερα για το κουμπι που μου ειπες.Θα το συσκευασω και θα το στειλω πισω την Δευτερα.Το εστειλες σκετο στο κουτι του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Όπως αναφέρω και σε προηγούμενα ποστ είχα πάθει και εγώ το ίδιο με ένα απο αυτά και το έστειλα πίσω.Μου στείλανε καινούργιο επι τόπου!!!Φαντάζομαι ότι αυτοί με τη σειρά τους τα δίνουνε πίσω στο εργοστάσιο και παίρνουνε καινούργιο.Όπως και σε εμάς... Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis66 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Καλημερα εβαλα τις ρυθμισεις για internet wind ολα τελεια τρεχει σχετικα καλα.αν βρισκαμε και κανενα προγραμματακι.ευχαριστουμε τον φιλο που μας εδωσε τις οδηγιες για wap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_mak2000 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Φιλε boltsis πατησα το κουμπι που μου ειπες μπηκα στην αρχικη οθονη και στην επιλογη μενου οταν μπαινω δεν ανοιγει καμμια επιλογη.Αυτα τα προβληματα σου ειχε κανει και σενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dixer Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 μπορεί κάπιος να μου πει με βεβαιότητα αν στέλνει και πως στέλνει mms; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Φιλε boltsis πατησα το κουμπι που μου ειπες μπηκα στην αρχικη οθονη και στην επιλογη μενου οταν μπαινω δεν ανοιγει καμμια επιλογη.Αυτα τα προβληματα σου ειχε κανει και σενα? Φίλε μου αυτό που είχε πρόβλημα δε λειτουργούσε καθόλου το πενάκι.Το επαναφέραμε στις εργοστασακές ρυθμίσεις ,κάναμε και calibration αλλά τίποτα.Προσπάθησε να δοκιμάσεις και εσύ αυτά και αν δεν κάνεις τίποτα τότε στείλτο πίσω Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akolov Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Παιδια καλημερα . Θα ηθελα να μου απαντησετε στην εξης απορια μου . Πως μπορω να βαλω τα τραγουδια σε φακελους αντι να ειναι ολα χυμα , σε μπορω να το κανω να τα αναγνωρισει . :-( Πως μπορω να γραφω sms , με τα πληκτρα να εχουν ελληνικους χαρακτηρες , και οχι αγγλικους . Πχ βλεπω πανω στιν οθονη τα ελληνικα αλλα κατω με τα πληκτρα βγαζει αγγλικους χαρακτηρες . Υπαρχει καμια λυση να βρουμε earphones με usb , γιατι αυτα που εχει ι συσκευασια ειναι χαλια :-(((((( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatsis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Φιλε xatsis ευχαριστω για την συμβουλη σου,δεν ηξερα για το κουμπι που μου ειπες.Θα το συσκευασω και θα το στειλω πισω την Δευτερα.Το εστειλες σκετο στο κουτι του? σορυ για την καθηστερηση αλλα ειχα ζημια.. εγω το εστηλα πισω σε αλλο κουτι καο μονο με την μπαταρια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daimond Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 καλησπέρα παιδια .. πρόσφατα πηρα και γω το εν λογο κινητό ..μέχρι στιγμής μια χαρα ολα.. μια ερωτηση μονο.. δεν ακουγεται καλα η φωνη του συνομιλητή ..εννοώ σε ένταση ! υπαρχει καποιο πρόβλημα η ειναι ετσι το φτιάξιμο του..αν οχι υπαρχει καποια ρύθμιση γιαυτο.. και ακομα κατι ..στο νετ μπορει να μπει κάποιος κανονικά η δεν μπορει..?? αυτα thanks προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Φίλε μου η φωνή του συνολητή εμένα με ξεκουφαίνει και το κατεβάζω στο μισό περίπου.Φαντάζομαι ότι έχεις ανεβάσει τέρμα την ένταση απο τα πλαίνά κουμπιά του τηλεφώνου έτσι? Τώρα όσο γαι το άλλο που ρωτάς δε γνωρίζω καθόλου. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται πουλάω ένα JC777s ασημί στο κουτί του. Δείτε στις αγγελίες εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2570695#post2570695 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7psixos Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 για σας σκεφτομαι να το αγορασω το εχει ενας φιλος μου και μου αρεσε απλα ηθελα να ρωτησω δυο τρια πραματα αν ξερετε 1.υποστηριζει το κοσμοτε My view?δηλαδη υπαρχουν καπου οι ρυθμισεις? 2.java δεν υποστηριζει ε?αυτο θα εχει επιπτωσει στο πως θα βλεπω καποιες σελιδες ?αν βεβαια υποστηριζει wap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiziGr Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Το τηλέφωνο το έχω και εγώ 2 μέρες τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως δεν μπορώ να αλλάξω τη διάταξη του menu από λίστα σε πλέγμα!!! Ξέρει κανείς πως γίνεται γιατί δεν μπορώ να το βρώ στις ρυθμίσεις! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapas Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Παρελαβα χθες jc777s μου στοιχισαν 120 ευρω (πήρα 5-αδα, με εχουν φαει οι φιλοι μου!!) γιατι με σκίσανε στο τελωνείο (15% φόρος και 19% ΦΠΑ). Τελικα συμφέρει να τα φέρνουμε 1 - 2 την φορά, γιατι αν είναι πολλά ασχολουνται οι τελώνες! ισχύουν τα ίδια που είχα γράψει για το JC618/618s http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=220537 αλλα αυτό έχει επιτελους και στυλάκι! Τα προβλήματα να υπάρχουν στο θέμα των ελληνικών μυνημάτων (70 χαρακτήρες), οι φωτό είναι 640χ480 και δεν ειναι πολυ καλες (τουλαχιστον σε αυτο που εχω, ειδα οτι καποιοι έχουν και υψηλοτερη αναλυση), οταν βαζεις το usb εχει επιλογη αν θα ειναι com ή file η συνδεση αλλα απο την αλλη δεν εχω drivers ουτε software οποτε δεν μπορω να συγχρονιστώ με outlook Πολύ καλο αναλογικό tuner τηλεόρασης, πολυ καλο ραδιο και συντονιζει σωστα ανα 0,1 τους σταθμους (εχω δει αλλα που συντονιζουν ανα 0,2 και χανεις σταθμους ετσι). Επισης ολα εχουν αυτό το κοκκινο -ασπρο στο κουτι απ'εξω αλλα ολα ειναι μαυρα ...γ@μωτο! Το καλιμπραρισμα του ηταν αψογο και δεν χρειάστηκε να το κανω. Αυτα μεχρι στιγμής, εχω φέρει και το tv95, και το TV-d200 για πιο μικρο, το Τ200+ με την 5αρα την καμερα (ετσι λέει) και το JC688s και θα σας ποσταρω εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelaths Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 http://www.theoldcomputer.com/MainMenu.htm ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ Πως τα περναμε στο κινητο?:wacko:καλο το βιντεακι αλλα δεν βοηθα.Γενικα καμια βοηθεια για παιχνιδια?thanks;) Παράθεση Κυνικός είναι ο άνθρωπος που όταν μυρίζει λουλούδια, ψάχνει να βρει το φέρετρο:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mai_tai Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 κανενα καταστημα εδω αθηνα να το παραγγειλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatsis Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 :D:D:D:DΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΟΝΗΣΤΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ. ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ, ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΙΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ, ΤΟ ΕΨΟΧΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ(ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ). ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΒΡΕΧΕ ΣΥΝΟΛΟ 35 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΝΕΡΟΥ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ, ΧΤΗΠΑΓΕ ΤΟ ΞΥΝΠΗΤΗΡΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΛΗΣΕΙ ΑΠΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕ ΡΩΤΑΓΕ <<ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ?>> ΠΑΤΑΩ "ΝΑΙ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΗΚΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΥΚΤΑ ΒΡΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.. ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΓΚΕΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilik Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Πολυ καλο το JC777. Το ειχα και οντως ειναι απο τα πληρεστερα στην αγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisss77 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 http://i227.photobucket.com/albums/dd156/lakisss77/14c5_2.jpg Γεια σε όλους παρήγγειλα και εγώ το Dual SIM Standby MP3/4 FM TV Mobile JC777s Silver από το ebay 95 e . Σας δίνω το link http://cgi.ebay.com/Dual-SIM-Standby-MP3-4-FM-TV-Mobile-JC777s-Silver_W0QQitemZ350132068347QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item350132068347&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 Features: Quad-bands GSM 850/900/1800/1900Mhz Dual sim card dual standby Analog TV FM Without handset Bluetooth 2.0 Vibration subwoofer Support Multi-language 3.0''touch screen plus Hard lcon,full-screen handwriting input high-definition camera Manufacture Descriptions Phone Model JC777s Network GSM 850/ 900 / 1800 / 1900 MHz Announced 2008, June Status Available Available Language English, Russian, Arabic, Deutsch, Italian, Polish, Portuguese, Greek, Spainish, French, Turkish Display Type QVGA touch screen, 260K colors Display Size 3.0 inch, 240×320 pixels Ringtones Type • Polyphonic (64 channels) • Support mp3 ringtone • Vibrate speaker Ringtones Amount Depend on the storage size Ringtones Customization Downloadable Vibration Yes Music • Support MP3 background play, support equalizer Video • 3GP / MP4, support to play in full screen, forward and pause Phonebook Can store 300 phonebooks Internal Memory Packed with 256M TF card, support extend card Connectivity GPRS / WAP Card slot MicroSD (TransFlash) Messaging SMS, MMS Data transfer USB cable / Bluetooth Games One common game Camera • high-definition camera • Image output size (max.): 640*480 pixels • Support to shoot with sound Additional Features • Quadband phone • Dual cards standby phone • Bluetooth • Built-in analog TV • Handwritten & Keyboard input • MP3 / MP4 fluent player • Support outside FM radio without earphone • Handsfree • Calendar • Memo • Alarm clock • World time • Calculator • Voice recorder • Memory extended • SMS group sending • Support WAP wireless internet access • Support GPRS • MMS • Vibrate speaker Battery 2000mah Stand-by time 100-400 hours Talk time 100-450 minutes Package Includes the following: • 1. Cell Phone 777sx 1 • 2.Batteries x 2 • 3. Charger x 1 • 4.USB Cable x 1 • 5.Stylus penx 1 • 6.Earphone x 1 • 7.Manual (in English) • 8.256 TF card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Tελικά από τις παρουσιάσεις και τα σχόλια αυτό που δε συμπέρανα ακόμα είναι αν υπάρχει η δυνατότητα με κάποιο κινέζικο τηλέφωνο να γράψεις μηνύματα με 160 χαρακτήρες. Αν χρησιμοποιείς ελληνικό ακόμα και κεφαλαία πέφτει στους 70 αναγκαστικά; Όταν είσαι σε κάποια εφαρμογή πχ sms ή κατάλογο και πατήσεις κάποιο πλήκτρο σου βγάζει πρώτα ελληνικά, αγγλικά και μετά τους ελληνικούς χαρακτήρες ή πρέπει να πας επιλογές και να γυρίσεις το πληκτρολόγιο και αυτό να κάνεις κάθε φορά; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts