nhp1023 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Berolino????!!?!? Apo Germania uparxoun MAKRAN pio omorfa cities....px Ambourgo!...h pio omorfh polh sthn Eurwph kata th gnwmh mou (apo 8ema fusikhs omorfias se sundiasmo me texnologia kai megalo pli8ismo). Paris-London den eimai polu fan tous....Italia kai Ispania omos....Madrid, Florentia, etc...polu omorfa. Kai Buda-Pest marese polu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Γιατι βρε nhp1023 και το βερολινο δεν ειναι πανεμορφη πολη?Απο φυσικη ομορφια και αρχιτεκτονικη βεβαια!Και απο το τι εχει να προσφερει. :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Ρώμη, Λονδίνο, Παρίσι, Φλωρεντία Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Εξαρταται αν βλεπει κανεις μια πολη σαν τουριστας η για κατι περισσοτερο. Δηλαδη ωραια ας πουμε η Πραγα. Θα εμενε ομως κανεις εκει; Λιγο δυσκολο. Μονο το Λονδινο ενσωματωνει εναν αλλοδαπο ευκολα. Και το Παρισι επισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Και η Βαρσοβία έχω διαβάσει ότι είναι από τις ταζύτερα ανεπτυσσόμενες πόλεις στον κόσμο και προορίζεται για το κέντρο της βορειοανατολικής Ευρώπης. Από ομορφιά δεν ξέρω τι λέει αλλά αποκλείεται να είναι άσχημη. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Εμένα μ'αρέσει η Αθήνα [ειμαι κύπριος :P ] αλλά και το Λονδίνο και το Παρίσι. P.S - Κι η Λευκωσία καλή είναι :whistle: :lol: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza (21 Ιαν. 2004 , 20:49) ja , das stimmt.......... aaagh sprichst du deutsch? ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Εξαρτάται τι αρέσει στον καθένα. Πολλοί εντυπωσιάζονται απο την οργάνωση,το πράσινο,την αρχιτεκτονική ορισμένων πόλεων συγκριτικά με την Ελλάδα. Και μένα αυτά μπορεί να μ'εντυπωσιάσουν στην αρχή αλλα΄αν το μέρος είναι "αποστειρωμένο" αρχίζω τα χασμούρητα απο την δευτερη μέρα. Κάτι Βιέννες,ζυρίχες κλπ είναι πολύ όμορφα μέρη αλλά επειδή εδω συζητάμε για μητροπόλεις και όχι χωριά,το να μην υπάρχουν οι βραδυνές επιλογές που εχω συνηθίσει και το να σε κοιτάει ο κόσμος "κάπως" αν τολμήσεις και μιλήσεις μεγαλοφώνως πχ στο supermarket, τις καθιστούν ξενέρωτες. Προτιμώ το πολυσυλλεκτικο χάος του Λονδίνου και του Παρισιού. Η μαδρίτη μου αρέσει επισης και Βαρκελώνη ευελπιστώ να πάω φέτος για τριήμερο να συνδυάσω ronaldinio με clubbing. Kωνσταντινούπολη λέει ειδικά αν υπάρχει ντόπιος να σε γυρίσει και να μην κολλήσεις μόνο στα τουριστικά αξιοθέατα :cool: Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Parisi, Londino, Amsterdam......... kai gia tous filotexnous Flwrentia (an kai den einai prwteuousa!!) Panw apo ola omws i Athina mas!! Den tin allazw me tipota!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (16 Οκτ. 2004 , 23:42) Berolino????!!?!? Apo Germania uparxoun MAKRAN pio omorfa cities....px Ambourgo!...h pio omorfh polh sthn Eurwph kata th gnwmh mou (apo 8ema fusikhs omorfias se sundiasmo me texnologia kai megalo pli8ismo). Paris-London den eimai polu fan tous....Italia kai Ispania omos....Madrid, Florentia, etc...polu omorfa. Kai Buda-Pest marese polu E koita, pio poly mou aresei h Stoutgardh (mporei na thn synhthisa epeidh exw paei polles fores :p ) alla elege prwteuouses gia auto evala to Berolino. Epishs ksexasa na pw oti mou arese poly (para poly) h Praga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jor1ge (17 Οκτ. 2004 , 11:31) Εξαρτάται τι αρέσει στον καθένα. Πολλοί εντυπωσιάζονται απο την οργάνωση,το πράσινο,την αρχιτεκτονική ορισμένων πόλεων συγκριτικά με την Ελλάδα. Και μένα αυτά μπορεί να μ'εντυπωσιάσουν στην αρχή αλλα΄αν το μέρος είναι "αποστειρωμένο" αρχίζω τα χασμούρητα απο την δευτερη μέρα. Κάτι Βιέννες,ζυρίχες κλπ είναι πολύ όμορφα μέρη αλλά επειδή εδω συζητάμε για μητροπόλεις και όχι χωριά,το να μην υπάρχουν οι βραδυνές επιλογές που εχω συνηθίσει και το να σε κοιτάει ο κόσμος "κάπως" αν τολμήσεις και μιλήσεις μεγαλοφώνως πχ στο supermarket, τις καθιστούν ξενέρωτες. Προτιμώ το πολυσυλλεκτικο χάος του Λονδίνου και του Παρισιού. Η μαδρίτη μου αρέσει επισης και Βαρκελώνη ευελπιστώ να πάω φέτος για τριήμερο να συνδυάσω ronaldinio με clubbing. Kωνσταντινούπολη λέει ειδικά αν υπάρχει ντόπιος να σε γυρίσει και να μην κολλήσεις μόνο στα τουριστικά αξιοθέατα :cool: Συμφωνω μαζι σου. Και μιας και εισαι της γενιας μου και κοβει το ματι σου, Βαρκελωνη θα σου αρεσει πολυ, στο Camp Neu θα προσκυνησεις, αλλα να πας και Ibiza οταν μπορεσεις. Μπορει να εχει πολους Αγγλους γυφτους αλλα εχει και μερη μονο για Ισπανους και κοσμο ποιοτητας που ειναι απιθανα. Και clubbing αλλαη κλαση. Βεβαια πανω απο ολα ειναι ΝΥ. Ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες. Και τζαμπα μιλαμε με τις τιμες Αθηνας και Λονδινου. Istanbul λεει σε αλλη φαση. Πιο Ανατολη, αλλα πολυς κοσμος, γυφτια, κλπ. Πολυ ομορφη, ο Βοσπορος μαγεια αλλα μπορει και να χαλαστεις. Απο Τουρκια λεει Cesme το καλοκαιρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Xaxa...sorry...3exasa oti htan proteuouses kai oxi genika cities. An einai etsi, oute Ambourgo, oute Florentia einai epiloges. An einai etsi, tote isws to Berolino na einai ok, an kai protimo Madrid, kai Stockholm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Φίλε redcon συμφωνώ για NY. Οσοι φίλοι μου έχουν πάει μου έχουν πεί τα καλύτερα λόγια και όσο για τους Αγγλους τουριστες καταλαβαίνω πολύ καλα τι εννοείς. Εχω ζήσει κάποια χρόνια στην Αγγλία. Αυτό το clubbing στην ibiza ελπίζω να μη μου μείνει απωθημένο γιατί γερναμε και βαραίνουμε :) Αντε τώρα να τραβάω τους φίλους μου απο την Πεγκυ Ζήνα για clubbing στην Ibiza. Θα με πάρουν με τα γιαούρτια :wacko: Ευτυχως που υπάρχουν κάποιοι που το λέει ακόμα η καρδιά τους. Μιά που μιλήσαμε και για Τουρκία την Σμύρνη και τις γύρω περιοχές τις έχω "χτίσει" Περνάω πάντα καλά όταν πηγαίνω και η κλασσική συνταγή είναι:: Οπου και να πάτε ακολουθήστε τους ντόπιους αν μπορείτε. Αυτοί γνωρίζουν ΠΑΝΤΑ καλύτερα :) Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 ena exw na pw, BRATISLAVA! osoi exoun paei 8a katalaboun ;) -oi oreoteres gynaikes(kai se analogia omorfias kai se pli8os) -i simpa8itikoteri, filikoteri kai genika i pio an8ropini eyropaiki protebousa ,makran! -arketoi fitites! ara arketa kai kala clubs -isos i oikonomikoteri protebousa tis europis! -panemorfo kentro!xwris oute ena amaksi!kai ena kentro terastio se analogia gia to mege8os tis polis ! -paradounabia protebousa... k.a. ... Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Προτιμώ Αθήνα απο πρωτεύουσες και Βουδαπέστη. Μαγική πόλη. Όσον αφορά γενικά τις πρωτεύουσες έχω πάει σε Λονδίνο και Φρανκφούρτη. Το Λονδίνο είναι καλό αλλά όλο μουντίλα (όχι, ο καιρός μαρέσει) γκρίζα, μαύρα και τπτ άλλο (μόνο το Madame Tussaudes μαρέσει αν και σκότωσα το όνομα). Απο Αγλλία λατρεύω την επαρχία μέσα στο πράσινο λειβάδι...με λίμνες..τέλεια Το ίδιο και Γερμανία που έχω πάει η επαρχία είναι ονειρεμένη και κομοπόλεις είναι σαν απο παραμύθι. Σπιτάκια σαν κουκλόσπιτα, πανηγύρια απίστευτα τα Χριστούγεννα με ζεστό κρασί, λουλούδια και πράσινο παντού, μια ηρεμία άλλο πράγμα. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (18 Οκτ. 2004 , 13:45) Προτιμώ Αθήνα απο πρωτεύουσες και Βουδαπέστη. Μαγική πόλη. Όσον αφορά γενικά τις πρωτεύουσες έχω πάει σε Λονδίνο και Φρανκφούρτη . Το Λονδίνο είναι καλό αλλά όλο μουντίλα (όχι, ο καιρός μαρέσει) γκρίζα, μαύρα και τπτ άλλο (μόνο το Madame Tussaudes μαρέσει αν και σκότωσα το όνομα). Απο Αγλλία λατρεύω την επαρχία μέσα στο πράσινο λειβάδι...με λίμνες..τέλεια Το ίδιο και Γερμανία που έχω πάει η επαρχία είναι ονειρεμένη και κομοπόλεις είναι σαν απο παραμύθι. Σπιτάκια σαν κουκλόσπιτα, πανηγύρια απίστευτα τα Χριστούγεννα με ζεστό κρασί, λουλούδια και πράσινο παντού, μια ηρεμία άλλο πράγμα. :blink: H Germania exei to Berolino prwteuousa ;) . Oxi thn Frankfourth!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Redcon kai jor1ge: Egw exw zisei to 1/3 ths zwhs mou NY, kai mporw na sou pw thn suxainome! H NY einai na er8eis ia 1-2 bdomades, na kanes pswnia, klp, klp. Gia pragmatikh zwh...sthn Amerikh uparxoun alles polu pio omorfes kai diaskedastikes polis....px Boston!!, San Fransisco, Miami! Exw paei kai stis 3, kai kai maresan kai oi treis pio polu apo NY. Idika h Boston sthn opoia briskome twra, kai exw 3etrela8ei! Apo thn allh....Ibiza!...ax eutixws eimai neos kai edw Boston gia kolitous exw kati ispanous kai leme to kalokairi na pame oloi mazi Ibiza kai Mukono! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (18 Οκτ. 2004 , 14:32) :blink: H Germania exei to Berolino prwteuousa ;) . Oxi thn Frankfourth!!! Το ξέρω αυτό :blink: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (18 Οκτ. 2004 , 16:54) Το ξέρω αυτό :blink: Nai grafontas oti apo prwteuouses exeis paei se Londino kai Frankfourth den fainetai na to xereis;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Redcon kai jor1ge: Egw exw zisei to 1/3 ths zwhs mou NY, kai mporw na sou pw thn suxainome! H NY einai na er8eis ia 1-2 bdomades, na kanes pswnia, klp, klp. Gia pragmatikh zwh...sthn Amerikh uparxoun alles polu pio omorfes kai diaskedastikes polis....px Boston!!, San Fransisco, Miami! Exw paei kai stis 3, kai kai maresan kai oi treis pio polu apo NY. Idika h Boston sthn opoia briskome twra, kai exw 3etrela8ei! Apo thn allh....Ibiza!...ax eutixws eimai neos kai edw Boston gia kolitous exw kati ispanous kai leme to kalokairi na pame oloi mazi Ibiza kai Mukono! Τι ξεθαβω τωρα, ε; Λεγοντας για Αμερικη, πιστευω μακραν καλυτερο ειναι το Connecticut ;) Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Madriti episis einai polu kali....kai psilotairiazei se emas... Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristos21 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Mosxa...apisteyti poli paidia!!!An kai exv girisei oli tin Eyrvpi sxedon... Παράθεση ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Βουδαπέστη. :rolleyes: Και γενικά πόλεις που είναι χτισμένες γύρω από μεγάλους ποταμούς... Λέμε ότι έχουμε κι εμείς ωραία πόλη... (Αθήνα) Αίσχος είναι αν το καλοσκεφτούμε. Αν δεν υπήρχε και ο Παρθενώνας ήθελα νά'ξερα τι θα δείχναμε για σήμα κατατεθέν μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Αχ... έχω γυρίσει τις περισσότερες πρωτεύουσες: Αθήνα, Παρίσι, Βερολίνο, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο, Βιέννη... Ο έρωτάς μου είναι ένας: ΡΩΜΗ!!! Απλά η αιώνια πόλη. Βλέπεις την ιστορία να ξεδιπλώνεται μπροστά σου. Από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα... Χωρίς κενά. Κάθε γωνιά και μια έκπληξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Μεχρι να πας στο Λονδινο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Βελιγράδι....live the yugoslavian experience :) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts