Petros the Great Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Και να συνεχιστεί η συζήτηση σχετικά με το meeting και όχι με το ποιος ήρθε σε παλαιότερο meeting που ήταν ο ίδιος ή ήταν κάποιος άλλος ή κάποιος που του έμοιαζε... http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Ειμαι μεσα και εγω! Edit: Οπως πατε θα μου μηδενισετε ολα τα μυνηματα :-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Και να θυμησω και τα πρωτα παρακατω meeting : Πρωτο meeting 30/11/2003 04/07/2004 :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Για τι ωρα μιλαμε?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Στις 19:00 έξω από το Electra Palace! :) Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 18) Johner (αμα δεν ερθεις θα σε γα....) Όλο υποσχέσεις είσαι!:frog: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Στις 19:00 έξω από το Electra Palace! :) χμ,πεφτει παραμονη του σταυρου και εδω εχουμε πανυγηρι...την προηγουμενη ακουγεται οτι θα παιξουμε φιλικο με τα 2α του Αρη. Το σιγουρο παντως ειναι οτι θα γινει παιχνιδι,αν ειναι νωρις και μπορω να ερθω θα ενημερωσω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 χμ,πεφτει παραμονη του σταυρου και εδω εχουμε πανυγηρι...την προηγουμενη ακουγεται οτι θα παιξουμε φιλικο με τα 2α του Αρη. Το σιγουρο παντως ειναι οτι θα γινει παιχνιδι,αν ειναι νωρις και μπορω να ερθω θα ενημερωσω :) Και θα αφήσεις το πανηγύρι; Θα τραγουδάει και η Έφη Θώδη; Αν είναι, πες μας να έρθουμε κι εμείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Και θα αφήσεις το πανηγύρι; Θα τραγουδάει και η Έφη Θώδη; Αν είναι, πες μας να έρθουμε κι εμείς... για το φιλικο λεω ρε περιεργε... :rolleyes::rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Δυστυχως αυτή την ημερομηνία δεν θα έχω έρθει Θεσσ/νικη κατα 95%:( Κρίμα και ήθελα να έρθω:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 ποιος/α αλλος/η θα ρθει στο meeting? να τα συνοψιζουμε σιγα σιγα... Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 μεσα και εγω, εκτος απροοπτου παντα... Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 μεσα και εγω, εκτος απροοπτου παντα... ..και πως θα σε δουμε???? :ninja: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 ..και πως θα σε δουμε???? :ninja: :lol::lol: χιουμορίστα :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Εγω τελικα δε θα μπορεσω. Επαγγελματικες υποχρεωσεις. Καλα να περασετε. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Μακάρι να μπορέσω να έρθω,έστω και μία ημέρα αφού δεν εχω πουθενά να μείνω :) έρθω-δεν έρθω θα κανονίσουμε και τίποτα στο Βόλο...εεε;;; ;) Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 7,5 μερες εμειναν ! που ειναι τα υπολοιπα ατομα ? αντε δωστε συμμετοχες ! Το βαλατε ολοι στις υπογραφες σας ??? [b][u][url="http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2463554#post2463554"][size="2"]Σαββατο 13 Σεπτεμβριου 2008 Myphone@Meeting στην Πλατεια Αριστοτελους[/size][/url][/u][/b] :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Μακάρι να μπορέσω να έρθω,έστω και μία ημέρα αφού δεν εχω πουθενά να μείνω :) έρθω-δεν έρθω θα κανονίσουμε και τίποτα στο Βόλο...εεε;;; ;) Για Βόλο ψήνομαι και εγώ!http://www.laymark.com/i/m/m121.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Για Βόλο ψήνομαι και εγώ!http://www.laymark.com/i/m/m121.gif Ναι...Σε είδαμε την άλλη φορά! Γιατί δεν κανονίζουμε κάτι (έστω και ανεπίσημο) τα τρία μας;:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Eγώ κάνω εμφανίσεις μόνο σε επίσημα.http://www.laymark.com/i/m/m052.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Για να δούμε... πόσοι θα είμαστε; Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Να μαζευτουμε σιγα σιγα? ανυπομονω να τα πουμε επιτελους παλι!!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Που να δεις στο MMM* τι έχει να γίνει. *Myphone Madonna Meeting http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Επιβεβαιώνω τη συμμετοχή μου! Χούρχου εσύ θα έρθεις; Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Επιβεβαιώνω τη συμμετοχή μου! Χούρχου εσύ θα έρθεις; Θα είμαι με εξωσχολικούς (i.e. τη Μαντόννα) :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts