hercoulis Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 παίζει ένα 60% να είμαι κ εγώ εκεί?:) τι θα κάνουμε όμως? :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Αν πιούμε καφέ, έρχομαι κ εγώ :) Μου σβήσανε ένα μήνυμα πιο πάνω που ρωτάω αν θα πιούμε καφέ. Δεν έκανα πλάκα:worry: Έχω πάει σε αρκετά meeting, ωραία είναι :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Δηλωστε ΠΑΡΟΝ!!! (UPDATE) 1) billakosss 2) fotisbasm 3) Alexel 4) p_k 5) _best_ 6) Petros the Great 7) tsatsos 8) Makis_thess 9) sugs 10) astarti_ 11) freak of nature . . Αντε να γεμισουμε! λεμε!!! Για μένα δεν είναι 100% σίγουρο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είμαι Θεσσαλονίκη τότε. http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Aν ανέβω προς βαλκάνια θα έρθω και εγώ!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Ρε παιδιά, έχετε καμια φωτογραφία να σας δώ? Γιατί στο θέμα του meeting στην Αθήνα λέει κάτι για φωτογραφίες αλλά δεν έχει τίποτα. Τί έγινε σβήστηκαν? :worry::confused::rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 παίζει ένα 60% να είμαι κ εγώ εκεί?:) τι θα κάνουμε όμως? :worry: Αντε και ο hercoulis μεσα... Γιναμε 12, νομιζω...:rolleyes: Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 trela7...εσενα σ'αφησα τελευταια που εχεις και κρονους στο κεφαλι σου...! κυρα δασκαλα που λες..δεν ξερω τι εκανες τοτε! μπορει να ταξιδευες στο φεγγαρι με κανενα αμορε! κανεις αλλος καμια απορια να του λυσουμε? σε βλεπω φουριοζο μπιλακο μας!!! εεε αφου δεν ξερεις, μην σπιλωνεις το ονομα και την υποληψη μου αδικως :p:p:lol: αν γινει στην αθηνα μιτινγκ κι ειμαι εδω, ελα να το ξανασυζητησουμε! και με βριζεις τοτε αν δεν ερθω! :O [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 :lol: σιγα να μη σε δειρω κιολας!! :lol: ελευθερια εχουμε! για να μη πω κατι αλλο...:p θα γινει και στην Αθηνα παντως..σιγα σιγα.. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 :lol: σιγα να μη σε δειρω κιολας!! ελευθερια εχουμε! για να μη πω κατι αλλο... θα γινει και στην Αθηνα παντως..σιγα σιγα.. φροντισε κακομοιρη να το κανονισεις σε μερα που θα ειμαι εγω στη θεσσαλονικη... ικανο σε εχω!!! :lol::lol::lol: αν πηγαινω βεβαια ακομα θεσσαλονικη τοτε που θα γινει... [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 φροντισε κακομοιρη να το κανονισεις σε μερα που θα ειμαι εγω στη θεσσαλονικη... ικανο σε εχω!!! :lol::lol::lol: αν πηγαινω βεβαια ακομα θεσσαλονικη τοτε που θα γινει... δεν εμπλεκομε σε meeting του νοτου :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 δεν εμπλεκομε σε meeting του νοτου :p :ρ:ρ:ρ:ρ μμμμμμμμμ! [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Με αυτά που διαβάζω έχω μπερδευτεί... Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 καλα να το κλεισουμε το θεμα αυτο? θα φερει κανενας i phone να παιξουμε λιγο? Α και κατι ακομα! το 6936 974 663(693myphone) θα δουλεψει???? Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Θα φέρω :) Θα έχει WiFi εκεί που θα κάτσουμε όμως; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Aγαπητα μελη σας παραθετω τα τελευταια meeting των τελευταιων 2 χρονων ξεκινωντας απο ... 6/1/2006 15/4/2006 1/7/2006 21/10/2006 11/11/2006 [9/12/2006 @ Καβαλα] 3/3/2007 [3/6/2007 @ Βολος] 30/6/2007 13/10/2007 διαφορες φωτογραφιες Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Α και κατι ακομα! το 6936 974 663(693myphone) θα δουλεψει???? Δεν έκανα ανανέωση εδώ και καιρό και χάθηκε το νούμερο :p Λες να το ξαναζητήσω; διαφορες φωτογραφιες Πρώτη μούρη εγώ με τη Σοφία :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Δεν έκανα ανανέωση εδώ και καιρό και χάθηκε το νούμερο :p Λες να το ξαναζητήσω; Πρώτη μούρη εγώ με τη Σοφία :p ε ναι ζητα το! τι κανεις???? το εβαλα και στο facebook! ουφφ.. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 θα φερει κανενας i phone να παιξουμε λιγο? Αυτό να το εκλάβω ως έμμεση πρόσκληση σε εμένα ή το πήρα πολύ προσωπικά; :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Αυτό να το εκλάβω ως έμμεση πρόσκληση σε εμένα ή το πήρα πολύ προσωπικά; :lol: ε πρεπει να ρθεις κι εσυ! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Μικρή λεπτομέρεια... Αριστοτέλους ΠΟΥ ακριβώς; :worry: Άσχετο... ποιοί είναι για κανένα μινι meeting αύριο βράδυ για ποτό; Έχω να πάω σε μαγαζί μια βδομάδα :p :p Συγχωριανέ τι φτιανς;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Μικρή λεπτομέρεια... Αριστοτέλους ΠΟΥ ακριβώς; :worry: Έξω από το Electra Palace! Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Μικρή λεπτομέρεια... Αριστοτέλους ΠΟΥ ακριβώς; :worry: Άσχετο... ποιοί είναι για κανένα μινι meeting αύριο βράδυ για ποτό; Έχω να πάω σε μαγαζί μια βδομάδα :p :p Συγχωριανέ τι φτιανς;;; αυριο εχω κι εγω ενα private meeting! τσιπ καλα! :D Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Τα πριβέ είναι τα καλά :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Τελικά μάλλον θα έρθω κι εγώ! Δεν είναι σίγουρο ακόμη όμως! Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 ευχαριστω Μακη! :) ωραια! και ηθελα να σε παρω τηλ να σου πω να ρθεις! τωρα πρεπει να ενημερωσουμε kostas_falcon, johnny-b-maria_b χμμμ ποιους αλλους εχουμε? Johny-B & Maria-B θα είναι παρόντες!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts