Jump to content

PNA αγνώστου ταυτότητας

BIG_BAD_BOY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ίσως και να έχεις δίκαιο αλλά..

αν έβαζες τα ρώσικα σε ένα μεταφραστικό θα (έβλεπες) πως ο Ρώσος μάλλον ζητά από ότι κατάλαβα κυριλλικό πληκτρολόγιο...

θεώρησαμάλλον απίθανο να το ζητήσει κάποιος συμφοριτης μας και ακόμα πιο απίθανο να το έχουμε εμείς..

Παρόλα αυτά το ότι το φορουμ είναι Ελληνικό δεν πάει να πει ότι δεν μπορούμε να γράψουμε και σε άλλη γλώσσα για να βοηθήσουμε κατ εξαίρεση ένα και μοναδικό ξένο φίλο από την άλλη μεριά του κόσμου

Μην ξεχνάς πως και μας μας φιλοξενούν σε ξένα φόρουμ και γράφουμε στα Ελληνικά!!!:cool:;)

Πιστεύω ότι σε ένα ελληνικό forum, εμείς οι Έλληνες, δεν έχουμε την υποχρέωση να μεταφράζουμε αυτά που γράφονται, σε ένα μεταφραστή... Για αυτό εξ' άλλου, είπα ότι, να απαντιούνται τα ερωτήματα του φίλου μας στα ρώσικα αλλά να γράφονται οι απαντήσεις και στα ελληνικά. Το ότι ζήτησε κάποιος ξένος να έχει κυριλλικό αλφάβητο, δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να υποθέσουμε ότι οι καταχωρήσεις αφορούν σε ένα αδιάφορο προς εμάς θέμα, άρα να προσπεράσουμε τα κυριλλικές γραφόμενες καταχωρήσεις.

Το ότι μας φιλοξενούν σε ξένα fora και εμείς γράφουμε ελληνικά, δεν σημαίνει ότι είναι και το πιο λογικό.

• Απαντήσεις 691
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ζητώ συγγνώμη. Θα ήθελα να γράψετε στα ελληνικά.

Το πρόγραμμα περιήγησης που έχει το ελληνικό σύνολο χαρακτήρων;

πώς να το κάνουμε;

Δεν μπορώ να γράψω μια φράση (Navigator) στο κυριλλικό, αλλά το λατινικό αλφάβητο.

Επεξεργαστείτε το μητρώο;

Δάσκαλε για μια ακόμη φορά ΕΓΡΑΨΕΣ:D Τελικά αυτό ήθελε και παίζει.

Και τώρα Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ. Είχα αντιγράψει τον φάκελο ΜΝ6 με όλα μέσα και χάρτη της ελλάδος, όπως έπαιζε στο vector 380. Στο 380 ΔΕΝ έπαιζε ο χάρτης κεντρικής Ευρώπης. Στο noname gps γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Δεν παίζει(ούτε καν διαβάζει) τον χάρτης Ελλάδος αλλά ΜΟΝΟ της κεντρικής Ευρώπης.:rocket::shoot::hunter::chair:

Τρελλαίνομαιαιαιαιαι, τα χάπια μουουου!!:dizzy:

Edit: Βέβαια πρέπει να αλλάξουμε και τις ρυθμισεις του σε port=6, αλλοιώς δεν βλέπει δορυφόρους με τίποτε. Μάλιστα μου έβγαζε και χρέος, δηλαδή δορυφόροι =-1(πλήν ένας)!!!!!

Πηγαίνουμε λοιπόν στο φάκελο ΜΝ6>SPGPS και βάζουμε στην τρίτη ομάδα-παράγραφο αντί port=2, port=6

To σώζουμε με save σκέτο όχι save as και βγαίνουμε. Μετά πηγαίνουμε MN6>Settings>usersettings και ανοίγουμε(πάντα με το σημειωματάριο και βάζουμε αντί: <GPSPort>2</GPSPort> το : <GPSPort>6</GPSPort>

Στα ίδια αρχεία, αλλάζουμε το baudrate σε 57600(μετά από την καθοριστική βοήθεια του xroupista, πέτυχε ο ένας απο τους δύο συνδυασμούς)

Με αυτά βρίσκει δορυφόρους και κάνει πλοήγηση

Αρχίζω και μαθαίνω δάσκαλε, τώρα στα γεράματα.

Κοσμά έτοιμο θα το βρείς. Ας παιδευτώ και γω για σένα λίίίίγο. Χαλάλι σου

φιλε μου καλησπερα μηπωσ μπορεισ να μου πεισ που μπορω να βρω τον χαρτη κ.ευρωπησ που λεσ καταφερα να τρεξω με την βοηθια σασ το προγραμα αλλα μου λει οτι δεν μπορει να κανει load τον χαρτη δεν τον βρισκει και σβηνει ευχαριστω εκ τον προτερων

για τους κατοχους του παρακατω gps

http://img508.imageshack.us/img508/1554/169880348oze3.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !!!

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το νέο μενού που ετοίμασα για το no name gps μας

Είναι το γνωστό σε όλους μας miopocket που είχαμε μοντάρει με τον φίλο μου bbbb στα vector

με αρκετή δουλειά κατάφερα να το μοντάρω και σε αυτό

http://img517.imageshack.us/img517/633/display11wu3.png

http://img148.imageshack.us/img148/9348/display1qb0.png

http://img442.imageshack.us/img442/9395/display4bd3.png

Το link για το μενού είναι αυτό

http://rapidshare.com/files/151295481/MioAutoRun.rar

(διορθωμένο στα σημεία μετά απο κάποιες παρατηρήσεις φίλων)

Το link για το calibration είναι αυτό

http://rapidshare.com/files/111549831/Calibration.exe

Το link για το shell είναι αυτό

http://rapidshare.com/files/150865697/SHELL.rar

Κατεβάζετε και τα 3 link τα ξεζιπαρετε και έπειτα τα αντιγράφετε σε μια άδεια κάρτα sdmmc

Έχω βάλει πάρα πολλά έχτρα πχ

Παιχνίδια –διάφορες εφαρμογές- ρολόι-ημερομηνία-εορτολόγιο-μέχρι και ξυπνητήρι

(γι αυτούς που κοιμούνται στο τιμόνι)

Μόλις τα βάλετε όλα τα παραπάνω αρχεία στην κάρτα

Τότε την τοποθετείτε στο gps και μετά κάνετε ένα hard reset από το κουμπάκι στα πλάγια με την κλειδαριά,

Μόλις ανοίξει η οθόνη θα προβάλει το μενού τις μαμάς κινέζας

Θα πατήσετε πλοήγηση και θα σας πετάξει στο μενού του (κουμπάρου από την XROUPISTA)

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!!

( επειδή σε κάποιους κατόχους δεν ενεργοποιήθηκαν τα mscr αρχεία και τους παρουσίαζε κάποια δυσλειτουργία το μενού πηγαίνετε μέσω τον windows (2 κουμπάκι από κάτω αριστερά ) και βρείτε τον φάκελο MioAutoRun-->Windows->και πατήστε το κίτρινο mscr αρχείο θα βγει μια ταμπελίτσα πατήστε οκ και μετά κάντε ενα soft reset αριστερά απο την τρυπούλα

ανοίξτε το μηχανάκι και μετά ξαναπατήστε την πλοήγηση από το μανισιο μενού

Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω είναι να λειτουργεί ταυτόχρονα με το νέο μενού το πλαϊνό κουμπί τις έντασης και το κουμπί του επαναφοράς μενού.

και δεν γίνετε

Μικρό το κακό γιατί μέσα στο νέο μενού πρόσθεσα εικονίδιο έντασης φωνής και εικονίδιο που σε ξαναπάει πάλι στο αρχικό μενού τις συσκευής.

Για να προλάβω ερωτήσεις σας να σας ενημερώσω ότι οι διαδρομές για τα προγράμματα πλοήγησης βρίσκονται μέσα στ φάκελο MioAutoRun-->Scripts-->και ανοίγετε στο pc σας το αρχείο MSCR που σας ενδιαφέρει

Πχ

Θέλετε να αλλάξετε την διαδρομή για το destinator 7 πάτε

στο φάκελο MioAutoRun-->Scripts-->και ανοίγετε στο pc σας το αρχείο DestinatorLauncher

εκεί θα δείτε το εξής

#ErrorLevel("off")

#Path to the application. appPath should be assigned the directory and appEXE assigned the filename

appPath = "\SDMMC\Destinatorapps\Destinator7"

appEXE = "Destinator.exe"

CallScript("AppLauncher.mscr",appPath\appEXE)

Τα κόκκινα γράμματα είναι η διαδρομή των φακέλων.

Για ότι απορία την γράφετε εδώ και όχι σε pm

Na ευχαριστήσω πολύ τον φίλο μου bpanos που μου παρήγγειλε το συγκεκριμένο gps για τις προτροπές και την συμπαράσταση του ώστε να μοντάρουμε το συγκεκριμένο μηχανάκι

στο παραπάνω μενού δεν υπάρχουν προγράμματα πλοήγησης

Εύχομαι να σας αρέσει!!!

http://img374.imageshack.us/img374/1337/display2gk6.png

φιλε μου ευχαριστω για την ετοιμη τροφη που μασ εδωσεσ πραγματικα το μενου ειναι υπεροχο,θα ηθελα μια βοηθεια για να τρεξω κατευθιαν απο το μενου βαζω διαδρομη στο Scripts οπωσ αναφερεισ αλλα δεν τρεχουν τα προγραματα πλοηγησησ παλι.μπαινω στον φακελο MioAutoRun-->Scripts απο το gps κανω διπλο κλικ στο DestinatorLauncher τρεχει απο εκει αλλα οχι απο το εικονιδιο του μενου τι κανω λαθοσ ελπιζω να μην σε μπερδεψα ευχαριστω εκ τον προτερων

Υπάρχει τρόπος να τρέχει απευθείας το ΜΕΝΟΥ του φίλου xroupista... Μου την έδειξε ο έτερος :D φίλος :lol: bbbb. ΛΟΙΠΟΝ

1)Κατέβασε το http://rapidshare.de/files/40857715/test.rar.html

2)Στην SD card μετονόμασε τον κατάλογο mobilenavigator σε πχ IGO8

3)Αποσυμπίεσε τα αρχεία του (1) απευθέιας στην SD κάρτα. Θα δημιουργήσει νέο κατάλογο mobilenavigator καθώς και τον κατάλογο mioautorun.

4) Πήγαινε στην SD card κατάλογο mioautorun/script (sdmmc/mioautorun/script)

και τροποποίησε τα αρχεία mscr (μέσω Η/Υ με πχ το NOTEPAD) να έχουν τις σωστές διαδρομές των αρχείων για IGO, Destinator κλπ...

Κατόπιν όποτε απο το "μαμίσιο" ΜΕΝΟΥ διαλέγεις ΠΛΟΗΓΗΣΗ θα τρέχει το ΜΕΝΟΥ του xroupista, και εφόσον έχεις αλλάξεις τα mscr με τις σωστές διαδρομές θα τρέχει απευθείας και τα προγράμματα αυτά μέσω του ΜΕΝΟΥ...

Σύντομα πιθανώς θα ανεβάσω αρχείο που θα περιέχει ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ SD κάρτα οπότε όποιος έχει όμοιο μηχάνημα να βρει λύση!

EDIT:::

ΥΓ: :!:Μην αλλάξεις τίποτε στην ROM. Οτι κάνεις πλέον στην κάρτα μνήμης και ΠΑΝΤΑ να κρατάς κ αντίγραφο. You never know!;)

φιλε μου καλησπερα μπορεισ να ανεβασεισ την καρτα σου με τισ σωστεσ διαδρομεσ

εχω φαει πολεσ ωρεσ δεν μπορω με τιποτα να τρεξω τα προγραματα πλοηγησησ απο το μενου ακολουθω τα βηματα αλλα τζιφοσ σε παρακαλω μονο αυτο μενει και ολλα μετα θα ειναι τελεια με το μενου ευχαριστω εκ τον προτερων

τέταρτη σειρα πριν το τέλος δες

γράφει τα εξής

0χ3ΕΑ0 01 00 00 00 01 00 00 00 00 E1 00 00 06 01 00 05

ΤΟ Ε1 ειναι 57600

[4800] C0 12

[9600] 80 25

[14400] 40 38

[19200] 00 4B

[38400] 00 96

[57600] 00 E1

το 06 ειναι η port

απλά αν αλλάξεις port θα βάζεις και το 0 μπροστά. πχport 1 θα γίνει 01

φιλε μου μπορεισ να μου πεισ τι να βαλω για να πετυχω[115200] και com6 μονο εκει βρισκει το κινεζικο δορυφορουσ στο destinator7 και θελω να βαλω και το papagor ευχαριστω

Θα βάλεις το 06 εκεί που δείχνει ο Κοσμάς και αντί για 00 E1 θα βάλεις 01 C2

Στο έχω φτιάξει έτσι εδώ http://rapidshare.com/files/233733396/com6-115200.rar

Bάλε τα 3 αρχεία στο φάκελο maganavi\user

Θα βάλεις το 06 εκεί που δείχνει ο Κοσμάς και αντί για 00 E1 θα βάλεις 01 C2

Στο έχω φτιάξει έτσι εδώ http://rapidshare.com/files/233733396/com6-115200.rar

Bάλε τα 3 αρχεία στο φάκελο maganavi\user

σε ευχαριστω πολυ φιλε αμεσωσ ειδε ολουσ τουσ δορυφορουσ λειτουργει τωρα αψογα το papago.

εαν δεν σε κουραζω επειδη δεν ειμαι στο δικοσου επιπεδο γνωσησ του αντικειμενου το μονο που μενει να κανω ειναι να λειτουργει τα προγραματα πλοηγησησ κατευθιαν απο το μενου που εφτιαξε το παλικαρι ακολουθησα τα βηματα των προηγουμενον linkεδωσα στον φακελο Scripts τα path αλλα δεν καταφερα τιποτα μου λεει παλι οτι δρν βρεθηκε το launcher και δυστηχοσ μπενω μονο απο sdmmc για να τα τρεξω προφανοσ κατι κανω λαθοσ..

μπορεισ να με βοηθησεισ με καποιεσ ποιο αναλυτικεσ οδηγιεσ η ακομα με καποια ετειμα path δικα σου μηποσ και τα καταφερω?

ευχαριστω εκ των προτερων και sorry εαν σε κουρασα

Εχεις ενεργοποιήσει τα mscr αρχεία τρέχοντας στη συσκευή το mortscript.exe;

ναι το εκανα μου εβγαλε ενα μυνημα πατησα οκ και μετα soft reset

ναι το εκανα μου εβγαλε ενα μυνημα πατησα οκ και μετα soft reset

Τα καταφερα τελικα φιλε μου εκανα λαθοσ δημιουργουσα φακελο με ονομα sdmmc ενω δεν χρειαζοταν τωρα παιζουν ολα ρολοι ευχαριστω για ολα και τον δημιουργο του menu αλλα και ολα τα παιδια που με την εμπειρια τουσ βοηθανε εμασ τουσ ψιλοασχετουσ να ειστε ολοι καλα ΜΠΡΑΒΟ...

Τα καταφερα τελικα φιλε μου εκανα λαθοσ δημιουργουσα φακελο με ονομα sdmmc ενω δεν χρειαζοταν τωρα παιζουν ολα ρολοι ευχαριστω για ολα και τον δημιουργο του menu αλλα και ολα τα παιδια που με την εμπειρια τουσ βοηθανε εμασ τουσ ψιλοασχετουσ να ειστε ολοι καλα ΜΠΡΑΒΟ...

Μηπωσ ξερεισ φιλε μου στον destinator 6 επειδη δεν βλεπει δορυφορουσ απο που τουσ αλαζουμε και τι baud_rate και com βαζουμε στο κινεζικο μηχανακι ευχαριστω πολυ

Μέσα στο φάκελο του destinator υπάρχει ένα αρχείο με όνομα destinator.ini

Το ανοίγεις στο pc με το σημειωματάριο όπου μεταξύ των άλλων στοιχείων βλέπεις και το παρακάτω

PORT=3--->βάζεις την θύρα του gps

BAUD_RATE=4800-->το baudrate

Για τη συσκευή σου λογικά θα πρέπει να βάλεις 6 και 115200 αντίστοιχα

Μέσα στο φάκελο του destinator υπάρχει ένα αρχείο με όνομα destinator.ini

Το ανοίγεις στο pc με το σημειωματάριο όπου μεταξύ των άλλων στοιχείων βλέπεις και το παρακάτω

PORT=3--->βάζεις την θύρα του gps

BAUD_RATE=4800-->το baudrate

Για τη συσκευή σου λογικά θα πρέπει να βάλεις 6 και 115200 αντίστοιχα

ευχαριστω και παλι φιλε μου ετοιμο και το destinator6 να εισαι καλα....

δεν ξέρω τι παίρνει γι'αυτό ρωτάω.

Α και ξέχασα να ρωτήσω και μέχρι πόση παίρνει;

με 2gb είμαι καλυμένος; ή να πάρω μια 4άρα;

παίζει ρόλο η ταχύτητα του μηχανήματος αν πάρω 2 ή 4;

Leeco Cool1 4/64 Gold

το κινεζακι που παράγγειλα εγω παίρνει SD, αλλα μεχρι 2 γιγα μονο! Για να δεχτεί μεγαλύτερες καρτες πρέπει να υποστηρίζει sd hdsc που λογικά δεν θα το υποστηρίζει! Ποιο εχεις να σου πω ακριβός να σου πω σίγουρα?

ωραία. ευχαριστώ.

Για κάρτα τώρα έκανα μια σούμα με αυτές των 2gb.

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3+%CC%CD%C7%CC%C5%D3&category2=SECURE%20DIGITAL&sp1=SECURE%20DIGITAL&title=2GB

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?HYKARTAMNIMISHORITIKOTITA=2GB&HYKARTAMNIMISTYPOSMNIMIS=SD&category=69977581&catalog=19

Λογικά θα παίζουν όλες. Θα έχουν διαφορά στο μηχανάκι αν πάρω πχ μια φτηνή από μια ακριβή, γιατί βλέπω οτι οι ίδιες οι κάρτες έχουν κάποιες διαφορές στις ταχύτητες ανάγνωσης.

Leeco Cool1 4/64 Gold

ΑΝ βρείτε απλές 4ΓΙΓΑ, τις σηκώνει standar δοκιμασμένο σε δικό μου κινεζάκι

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

ΑΝ βρείτε απλές 4ΓΙΓΑ, τις σηκώνει standar δοκιμασμένο σε δικό μου κινεζάκι

Οταν λεσ (απλεσ) τι ενοεισ φιλε μου δηλαδη πωσ να τισ ζητησουμε επειδη με ενδιαφερουν τα 4 giga