Jump to content

PNA αγνώστου ταυτότητας

BIG_BAD_BOY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΥτο ειναι. και ετοιμαζομαι να παρω ακόμα ένα. Σου θυμίζει κάτι
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

• Απαντήσεις 691
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό φίλε έχω την εντύπωση πως έχει το ίδιο μενού με το rye 4306 και μπορείς να μπεις μέσα στα windons απο το μενού.

Κάπου αν θυμάμαι καλά στο μενού γράφει πλοήγηση και κάπου αλλού στις ρυθμίσεις πλοηγός από εκεί μέσα δίνεις διαδρομή σε όποιο exe υπάρχει στην κάρτα μνήμης

Εγώ είχα βάλει διαδρομή προς το callibration ,exe και έβλεπα περιβάλλον windons

το callibration κατέβασε το από εδώ και βάλτο στην κάρτα μνήμης.

http://rapidshare.com/files/173068624/oeue_______3_.rar

ψαξτο λίγο..

πόσο το πήρες??

το συγκεκριμένο το παρατηρούσα και άγω στο ebay αλλά κόλλησα στο ότι τα windons έλεγε οτι δεν υποστήριζαν ελληνικά:(.

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...

Αυτο που λες ισχυει το χα γραψει και σε ενα προηγούμενο ποσταρισμα. Οντως μπορείς να αλλαξεις τo path μονο του shortcut πλοηγηση. Με αυτο τον τροπο τρεχω μια το dest 6 μια το igo, αλλα δεν γινεται να καθομαι καθε τρεις και λιγο να αλλαζω την διευθυνση.

Εστω βαζοντας το calibration στην SDMMC και το τρεχβ με το πιο πανω τροπο. Βλεπω τα windows. Μετα?? Πως τροποποιώ το υπαρχον μενου. Η παω και βαζω άλλο?

Το πήρα 88euro μαζι με τα μεταφορικά EMS. Εκανε 3-4 μερες να ρθει.

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

το συγκεκριμένο το παρατηρούσα και άγω στο ebay αλλά κόλλησα στο ότι τα windons έλεγε οτι δεν υποστήριζαν ελληνικά:(.

εχει ελληνικα κανονικα. το μενου το ψαχνω. thx

Πήρα και γω το κινεζικο μηχανάκι 4,3΄΄ που ανέφερε πιο πάνω ο elpa02.

Oi drivers δεν είναι μάλλον οι σωστοί και δεν κατάφερα να το συνδεσω με το activesync. Το βλέπει το PC ώς αφαιρούμενο δίσκο. Κια έτσι όμωσ ξεκλειδωσε χάρη σ αυτά που έμαθα από σας εδώ μεσα και σας ευχαριστώ πολύ.

Και έτσι όμως είναι οκ! Τρέχω DEST6, DEST7, I-GO8. Στο ΝAVIMATE, μπαίνει, ξεκινάει και αναφέρει wrong ID.

Με SD 2GB 150X δεν κάνει κολλήματα και τρέχει μια χαρά.

Εχει ένα κουμπί στην πάνω μεριά του (menu) που είναι πολύ χρήσιμο όταν τρέχεις WIN CE, ώστε να γυρνάς στο αρχικό μενου χωρίς να χρειάζεται να βγεις απο τη πλοήγηση, και μετά άμεσα να ξαναγυρνάς.

Τα προγράμματα τα τρέχω απο το start/run...... όπου δεν χάνει τη μνήμη τι έχει ήδη τρέξει και πάς κατευθείαν στο exe. που θέλεις, ενώ με συντομέυσεισ που δοκίμασα, μόλισ το κλείσεις τις χάνει.

Επ'ισης έχει άριστη φωτεινή οθόνη

δυνατό και ποιοτικό ηχείο που μου έκανε εντύπωση

για να γυρισω παλι στα περι τελωνειων ...παρειγειλα και εγω ενα και ειναι στη φαση...

ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ

ετσι αναφερει των track and trace των ΕΛΤΑ...κοινως αν καταλαβαινω απο τα αρχικα Υπηρεσια εκτελωνισμων δεματων θεσσαλονικης...

Κοινως....τη π**τσισαμε ? Περναει τελωνειο ?

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Το δικο μου που μου ηρθε σημερα περασε τελωνειο, 6 ευρω παραπανω πληρωσα. Εστω κι ετσι ομως αξιζει και παλι.

Τελικα το παρελαβα χωρις κοστος παρα μονο με αυτα τα 6 € μεσω ελτα ταχυμεταφορες.

Μια καμερα οπισθοποριας που παρελαβα μεσω απλων ελτα δεν εδωσα τιποτα.

Περιμενω για 2ο gps αλλα και αυτο μαλλον θα ρθει με απλα ελτα και αρα χωρις το εξοδο των 6€. Αλλοτε λοιπον χρησιμοποιουντε τα απλα ελτα και αλλοτε οι ταχυμεταφορες αυτων με εξοδα 6€. Οι μερες που χρειαστηκαν για να ρθουν ηταν ακριβως οι ιδιες

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

έφτιαξα άλλο thread αλλά επειδή δεν απαντάει κανείς γιατί μάλλον έπρεπε να το βάλω εδώ τα λέω περιλιπτικά.

χτυπάω αυτό να τελειώνω;

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110328947277&category=16610&sspagename=rvireg:1:1 (το οποίο είναι ένα απ'τα καλύτερα φτηνά σε 4.3 υποθέτω; )

στο οποίο μπαίνουν όλα κανονικά (σπασίματα,dest 7 ή ότι άλλο πρόγραμμα); +τα μενού που έχει φτιάξει ένας φίλος;

κάτι αλτίμετρα που λέει παίζουν κανονικά;

Leeco Cool1 4/64 Gold

Να επανελθω αφου μολις παρελαβα το 7" gps μου

Ειναι αυτο εδω

http://cgi.ebay.com/7-TFT-Touch-Screen-GPS-Map-Bluetooth-FM-Rear-view-h587_W0QQitemZ350132440879QQihZ022QQcategoryZ156955QQtcZphotoQQcmdZViewItem

Το περιεργο ειναι οτι εχει αναλυση 480χ234 τη στιγμη που το μικροτερο σε μεγεθος οθονη αδελφι του http://cgi.ebay.com/4-3-Touch-Screen-GPS-MP4-Map-Bluetooth-Rear-view-h581_W0QQitemZ350142244620QQihZ022QQcategoryZ156955QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem εχει 480χ272

Το ερωτημα εχει να κανει λοιπον αν θα καθοταν το menu τοu bbbb που μπαινει στο 2ο και στο 1ο.

Χρειαζεται να το σπασω και πως ?

Επιπλεον το gps αυτο ειναι παντελως γυμνο θα ελεγα...αφου δεν εχει καμια εφαρμογη ? Που μπορω να βρω μερικες τετοιες για τα Win Ce.

Και πλεον σημαντικο ολων εχει μια παλια εκδοση του igo..τη 2006 ..ενω θα ηθελα να ειχε τη καινουρια...αλλα και το destinator 7 τα οποια ομως δε ξερω που παιζουν για pna (απο οσο εχω διαβαζει δε παιζουν τα αντιστοιχα για pda)

Thanx

Για να επανέρθουμε στο αντικείμενο της συζήτησης (άγνωστης ταυτότητας PNA).

Αυτό λοιπόν έχω και γώ (το κλασσικό με οθόνη 3.5, για το οποίο ξεκίνησε η κουβέντα) και έχω μια ερώτηση:

Μπορούμε να βάλουμε Toponavigator?

Αν έχω καταλάβει καλά τουλάχιστον 2 προγράμματα που χρειάζομαι (TopoNavigator - Anavasis) και Blue Chart G2 (Ναυτικοί χάρτες) δουλεύουν αποκλειστικά σε Garmin GPS. Αυτό ισχύει ή κανένα τσακάλι θα μας ενθουσιάσει?

Με την ευκαιρία καλές γιορτές σε όλους.

φιλε thex το 7 ιτζο που πηρες τι λεει σαν μηχανημα? ειναι γρηγορο στο κλειδωμα? οταν βαζεις φωτογραφιες, τις βλεπεις καθαρα? με ενδιαφερει η ποιοτητα της οθονης του. ειναι πραγματι με επεξεργαστη samsung 400hz??? δοκιμασες να βαλεις καποια μεγαλη sd π.χ. 4 ή 8 γιγα?

http://cgi.ebay.com/Car-GPS-Navigation-4-3-LCD-MP4-2GB-SD-with-Map-GP4301_W0QQitemZ110330232590QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item110330232590&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A1|39%3A1|240%3A1318

http://cgi.ebay.com/301-4-3-USA-CAN-AU-Map-Touch-Screen-GPS-Navigation-2GB_W0QQitemZ270320126285QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item270320126285&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A1|39%3A1|240%3A1318

http://cgi.ebay.com/4-3-inch-Touch-Screen-GPS-Navigation-MP3-MP4-Map-2GB_W0QQitemZ110329727785QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item110329727785&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A1|39%3A1|240%3A1318

http://cgi.ebay.com/NEW-4-3-TFT-GPS-Map-Mp3-Mp4-2G-SDcard-FM-TRANSMITTER_W0QQitemZ320326908331QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item320326908331&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A1|39%3A1|240%3A1318

http://cgi.ebay.com/4-3-Car-GPS-NAVIGATION-FM-MP4-MP3-SiRF3-Free-Ship-MAP_W0QQitemZ350144614177QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item350144614177&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A1|39%3A1|240%3A1318

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230295015620&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

παραθετω καποιες διευθυνσεις που παραπεμπουν σε μια συσκευη σαν αυτη που μας ειπε ο φιλος vision 72 επειδη μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον η συγκεκριμενη συσκευη κι εμενα.

εξωτερικα λοιπον ολες αυτες οι συσκευες ειναι ακριβως ιδιες. σε καθε πωλητη αλλαζουν ομως και τα τεχνικα χαρακτηριστικα της. αλλου εχει samsung επεξεργαστη, αλλου centrality σε διαφορες τιμες. αλλου η οθονη ειναι anti glare με επιστρωση polysilicon κλπ κλπ με 260Κ και αλλου ειναι με 65Κ. το εχω δει και με οθονη 4,3 αλλα και με 4,5 !!!

τελικα τι παιζεται? ειναι απλα ενα κελυφος που ο καθε πωλητης το εχει με διαφορετικα εντοσθια ή μας δουλευουν ψιλο γαζι οι κινεζοι???

εχει παρει καποιος καποια παρομοια συσκευη να μας πει την εμπειρια του???

ειδικα στην τελευταια διευθυνση που δινω η συσκευη αυτη ειναι το απολυτο μηχανημα.

Για να επανέρθουμε στο αντικείμενο της συζήτησης (άγνωστης ταυτότητας PNA).

Αυτό λοιπόν έχω και γώ (το κλασσικό με οθόνη 3.5, για το οποίο ξεκίνησε η κουβέντα) και έχω μια ερώτηση:

Μπορούμε να βάλουμε Toponavigator?

Αν έχω καταλάβει καλά τουλάχιστον 2 προγράμματα που χρειάζομαι (TopoNavigator - Anavasis) και Blue Chart G2 (Ναυτικοί χάρτες) δουλεύουν αποκλειστικά σε Garmin GPS. Αυτό ισχύει ή κανένα τσακάλι θα μας ενθουσιάσει?

Με την ευκαιρία καλές γιορτές σε όλους.

Υπάρχει το garmin mobile xt το οποίο δουλεύει και σε pna.Θέλει όμως ψάξιμο για να βρεις την κατάλληλη έκδοση.

Google-->garmin mobile xt for windows ce

jak jak δεν εχω κανει τιποτα γιατι δεν εχω καποια βοηθεια περι του μηχανηματος και δηλωνω ψιλοασχετος ..οποτε για την ωρα ..αναμονη !!

έφτιαξα άλλο thread αλλά επειδή δεν απαντάει κανείς γιατί μάλλον έπρεπε να το βάλω εδώ τα λέω περιλιπτικά.

χτυπάω αυτό να τελειώνω;

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110328947277&category=16610&sspagename=rvireg:1:1 (το οποίο είναι ένα απ'τα καλύτερα φτηνά σε 4.3 υποθέτω; )

στο οποίο μπαίνουν όλα κανονικά (σπασίματα,dest 7 ή ότι άλλο πρόγραμμα); +τα μενού που έχει φτιάξει ένας φίλος;

κάτι αλτίμετρα που λέει παίζουν κανονικά;

χρόνια πολλά! Μπορεί κάποιος εγγυημένα να βοηθήσει;

Να μας πει δηλαδή ΜΙΑ συσκευή 3,5 και μία 4,3 και αν είναι δυνατόν από συγκεκριμένο πωλητή που δίνει με το κιλό, ώστε να μην ψάχνουμε ψίλλους στα άχυρα.

P.S. το αλτίμετρο παίζει σε κανέναν και αν παίζει δείχνει κανονικά ή λέει οτι του κατέβει. Προσωπικά το βρίσκω πιο χρήσιμο από photo viewer και games και swf και και...

Leeco Cool1 4/64 Gold

χρόνια πολλά! Μπορεί κάποιος εγγυημένα να βοηθήσει;

Να μας πει δηλαδή ΜΙΑ συσκευή 3,5 και μία 4,3 και αν είναι δυνατόν από συγκεκριμένο πωλητή που δίνει με το κιλό, ώστε να μην ψάχνουμε ψίλλους στα άχυρα.

P.S. το αλτίμετρο παίζει σε κανέναν και αν παίζει δείχνει κανονικά ή λέει οτι του κατέβει. Προσωπικά το βρίσκω πιο χρήσιμο από photo viewer και games και swf και και...

φιλαρακο για συσκευη δεν μπορω να σου προτεινω κατι με σιγουρια. αυτη που εχεις παραθεσει καλη φαινεται. το μονο που θα σου πω ειναι οτι εγω την δικη μου την πηρα απο τον συγκεκριμενο πωλητη και ολα οκ.

το αλτιμετρο απο οτι ξερω ειναι του προγραμματος και οχι της συσκευης.

Υπάρχει το garmin mobile xt το οποίο δουλεύει και σε pna.Θέλει όμως ψάξιμο για να βρεις την κατάλληλη έκδοση.

Google-->garmin mobile xt for windows ce

Δοκίμασα το Garmin mobile xt (πακέτο με χάρτες 3 σε 1 - Autoroute, Anavasis, Ναυτικό χάρτη) και δουλεύει κανονικά. Δεν το έχω τεστάρει βέβαια παντού αλλά φαίνεται καλό.

το συγκεκριμένο που αναφέρω (ή γενικότερα όλα όσα έχουν usb) δέχονται εξωτερικό δέκτη gps?

Αυτό το λέω για να έχω σε άλλη θέση τη συσκευή και όχι στο παρπρίζ.

Leeco Cool1 4/64 Gold

το συγκεκριμένο που αναφέρω (ή γενικότερα όλα όσα έχουν usb) δέχονται εξωτερικό δέκτη gps?

Αυτό το λέω για να έχω σε άλλη θέση τη συσκευή και όχι στο παρπρίζ.

δηλαδη που εχεις σκοπο να τοποθετησεις την συσκευη? στο ντουλαπακι ??? :D

η πιο πρακτικη θεση της συσκευης ειναι το παρμπριζ.

δηλαδη που εχεις σκοπο να τοποθετησεις την συσκευη? στο ντουλαπακι ??? :D

η πιο πρακτικη θεση της συσκευης ειναι το παρμπριζ.

άλλο ρώτησα άλλο απαντάς...

Είναι βασική ερώτηση αυτή που κάνω. Δεν το θέλω στο παρπρίζ, γιατί οποιαδήποτε φωτεινή συσκευή τόσο ψηλά, αποσπά την προσοχή (για να το 'χεις υπόψη σου κι εσύ).

Επίσης δεν είμαι ταρίφας να βασίζομαι σε ένα μηχανακάκι για το που θα πάω.

Το θέλω πιο χαμηλά, κι επειδή υποπτεύομαι οτι θα έχει πρόβλημα να πιάνει έτσι, γι'αυτό ξαναρωτάω αν υπάρχουν gps που να παίρνουν εξωτερικό δέκτη.

Leeco Cool1 4/64 Gold