b744pilot Δημοσιεύτηκε August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 2, 2008 Εσείς ποιές παραλίες προτιμάτε για να κάνετε τις βουτιές σας? Μια παραλία ελεύθερης πρόσβασης για όλους, ή παραλίες οι οποίες εκτός από βουτιές προσφέρουν και κάποιες, αμφιβόλου ποιότητας πολλές φορές, υπηρεσίες με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 εξαρτάται από 1. την διαθεση μου (εάν θέλω να κουβαλήσω τα απαραίτητα στην παραλία ή να τα βρω εκεί) 2. την τιμή στην οποία παρέχονται οι υπηρεσίες 3. την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών φέτος έχω πάει και σε οργανωμένη και σε απλή παραλία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ - Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΠΟΙΩΝ - ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ 5€ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ 30€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ - Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΠΟΙΩΝ - ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ 5€ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ 30€ Επ, τί το κάναμε εδώ;;; Ο καθένας λέει την αποψή του...Γιατί να επηρεάζουμε απόψεις...Άλλωστε κάθε πράγμα έχει δύο όψεις, την μαύρη και την λευκή....Έτσι και εδώ...Ενδεικτικά αναφέρω, ακριβή χρήση σημαίνει καλύτερες υπηρεσίες, λιγότερο στρίμωγμα, καθαρότερη παραλία και θάλασσα....). Ο καθένας δε, επιλέγει αυτό που επιθυμεί άνάλογα και με την οικονομική του θέση... Τώρα δε, που έχουμε γεμίσει κάθε λογής αλλοδαπούς ένα υψηλότερο κόμιστρο πιθανώς να σημαίνει και την απομάκρυνση της ενοχλητικής εισαγομένης πλέμπας....Οι εποχές των καθοδηγητικών εκλαϊκεύσεων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί....Ο καθένας επιλέγει την ποιότητα της διαβίωσής του όπως έχει ορίσει και επιθυμεί ....;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Ενδεικτικά αναφέρω, ακριβή χρήση σημαίνει καλύτερες υπηρεσίες, λιγότερο στρίμωγμα, καθαρότερη παραλία και θάλασσα....). Ο καθένας δε, επιλέγει αυτό που επιθυμεί άνάλογα και με την οικονομική του θέση... Δεν τα πιστεύεις αυτά που λες, έτσι; Στις κουκουναριές είμασταν απλά ο ένας πάνω στον άλλον, δεν είχε σχεδόν που να πατήσεις μέσα στη θάλασσα 0 υπηρεσίες και πλήρωνες 8 ευρώ. Τώρα δε, που έχουμε γεμίσει κάθε λογής αλλοδαπούς ένα υψηλότερο κόμιστρο πιθανώς να σημαίνει και την απομάκρυνση της ενοχλητικής εισαγομένης πλέμπας.... Οι αλλοδαποί σε πείραξαν, οι ημεδαποι τελευταίοι κάγκουρες, σφίχτες, πιτσιρίκια, πασαλλειμένοι με λάδια που βρωμάνε είναι ok δηλαδή... Εγώ πλέον ψάχνω για μη οργανωμένες παραλίες όχι απλά για να μην πληρώσω, αλλά για αυτή την ποιότητα που σε κάναν να πιστέψεις οτι σου δίνουν στις οργανωμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 γνωριζει καποιος τι κριτηρια πρεπει να πληρει ενα νομικο προσωπο ωστε να εκμεταλλευεται οικονομικα μια παραλια??? OFF TOPIC: ωωω,μετα απο 3 χρονια εφτασα στο εκατοστο μου μηνυμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ενα θα πω. οταν ο ιδιος ο δημαρχος Κασσανδρρειας βγαινει και λεει οτι η μισθωση που γινεται με τις ξαπλωστρες ειναι παρανομη.. τι να λεμε! που κανονικα το καθε μπαρακι επρεπε να εκανε καθαρισμο και να κρατουσε καλη την παραλια.. αλλα Ελλαδα ειμαστε... το καπνισμα θελουν να το κοψουμε το 2010.. κατι για ολους δεν θα γινει ποτε. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Δεν τα πιστεύεις αυτά που λες, έτσι; Στις κουκουναριές είμασταν απλά ο ένας πάνω στον άλλον, δεν είχε σχεδόν που να πατήσεις μέσα στη θάλασσα 0 υπηρεσίες και πλήρωνες 8 ευρώ.Αυτό συνέβη επειδή η είσοδος είχε μόνο 8 Ευρώ και όχι 50, όπως στα Grand Resort... Οι αλλοδαποί σε πείραξαν, οι ημεδαποι τελευταίοι κάγκουρες, σφίχτες, πιτσιρίκια, πασαλλειμένοι με λάδια που βρωμάνε είναι ok δηλαδή...Ακριβώς με ένα κόμιστρο στα 50, πόσοι από αυτούς θα ήταν εκεί; Μάλλον ούτε κι εσύ;;;:lol: Εγώ πλέον ψάχνω για μη οργανωμένες παραλίες όχι απλά για να μην πληρώσω, αλλά για αυτή την ποιότητα που σε κάναν να πιστέψεις οτι σου δίνουν στις οργανωμένες.Ο καθένας επιλέγει τον τρόπο που επιθυμεί, έτσι όπως νομίζει.....;) "...Ή τον έκαναν να πιστέψει ότι νομίζει....":p Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Αυτό συνέβη επειδή η είσοδος είχε μόνο 8 Ευρώ και όχι 50, όπως στα Grand Resort... Ακριβώς με ένα κόμιστρο στα 50, πόσοι από αυτούς θα ήταν εκεί; Μάλλον ούτε κι εσύ;;;:lol: Ο καθένας επιλέγει τον τρόπο που επιθυμεί, έτσι όπως νομίζει.....;) "...Ή τον έκαναν να πιστέψει ότι νομίζει....":p Καλά εσυ δεν ξέρεις να ξεχωρίσεις την παραλία από το resort. Πάμε στον επόμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Free παραλία all the way. Όσες φορές πλήρωσα, δεν κατάλαβα τι ακριβώς πλήρωσα : Τον ναυαγοσώστη που καθόταν και τα 'ξυνε και αντί να τριγυρίζει στην παραλία ήταν στο beach bar και την έπεφτε στις τουρίστριες; Τα νερά που ήταν ζεστά και κίτρινα επειδή όλοι κατουράνε μέσα; Τα σάντουιτς που έχουν μαγιονέζα, γαλοπούλα και τυρί και τα χρεώνουν 5 ευρώ; Συγνώμη, αλλά εγώ προτιμώ τη δροσερή θάλασσα και ας έχει και φύκια. Και δεν καταλαβαίνω τη λογική "πλήρωσε για να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα". Είναι σαν να μου λένε "πλήρωσε για να αναπνεύσεις". Πλήρης εμπορευματοποίηση κάθε free αγαθού. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 γνωριζει καποιος τι κριτηρια πρεπει να πληρει ενα νομικο προσωπο ωστε να εκμεταλλευεται οικονομικα μια παραλια??? στην περιοχή μου (Λουτράκι) η παράλια είναι αρμοδιότητα του λιμεναρχείου οπότε ο κάθε ιδιοκτήτης καφετέριας χρειάζεται άδεια από το λιμεναρχείο για να κατεβάσει ξαπλώστρες. Φυσικά το αρχικό οκ για να γεμίσει η παράλια με ξαπλώστρες το πήραν όλες από τον δήμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Άιντε στα σπιτάκια σας καλύτερα κι άμα δε σας αρέσει κάντε καμιά βουτία στον Θερμαικό ή στον Αργοσαρωνικό.Αρκετά με τις βρωμιές σας κάθε καλοκαίρι http://img229.imageshack.us/img229/8685/02082008386qq7.th.jpg http://img187.imageshack.us/img187/5461/02082008388xo3.th.jpg http://img514.imageshack.us/img514/8209/02082008389am4.th.jpg Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Εγώ δεν είπα να μην μπαίνουν ξαπλώσρες, αλλά να μπαίνουν με μέτρο. Και φυσικά είμαι τελείως αντίθετος στο να πληρώνει κάποιος είσοδο για την πόσβαση στην πλαζ, γι' αυτό κιόλας και δεν πηγαίνω ποτέ στη θάλασσα στην Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Αυτός που θα χρησιμοποιήσει της ξαπλώστρες ας πληρώνει. Να υπάρχει όμως ελεύθερο μέρος γι αυτούς που θέλουν να ξαπλώσουν στην άμμο ή να φέρουν δίκες τους, χωρίς να πληρώνουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Αυτός που θα χρησιμοποιήσει της ξαπλώστρες ας πληρώνει. Να υπάρχει όμως ελεύθερο μέρος γι αυτούς που θέλουν να ξαπλώσουν στην άμμο ή να φέρουν δίκες τους, χωρίς να πληρώνουν. +1000! Στο τελος και τα χαλικια θα πληρωνουμε...:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Τα βρίσκουν και τα κάνουν. Να μην πληρώνετε, να απελευθερωθούν οι παραλίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. August 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Free παραλία all the way. Όσες φορές πλήρωσα, δεν κατάλαβα τι ακριβώς πλήρωσα : Τον ναυαγοσώστη που καθόταν και τα 'ξυνε και αντί να τριγυρίζει στην παραλία ήταν στο beach bar και την έπεφτε στις τουρίστριες; Τα νερά που ήταν ζεστά και κίτρινα επειδή όλοι κατουράνε μέσα; Τα σάντουιτς που έχουν μαγιονέζα, γαλοπούλα και τυρί και τα χρεώνουν 5 ευρώ; Συγνώμη, αλλά εγώ προτιμώ τη δροσερή θάλασσα και ας έχει και φύκια. Και δεν καταλαβαίνω τη λογική "πλήρωσε για να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα". Είναι σαν να μου λένε "πλήρωσε για να αναπνεύσεις". Πλήρης εμπορευματοποίηση κάθε free αγαθού. Ακριβώς όπως τα λες. Κι εγώ με τη σειρά μου θα συμφωνήσω απόλυτα με όσους προτιμούν μία ελεύθερη και τζάμπα παραλία. Κάποιος πριν ανέφερε πως μία από τις υπηρεσίες που προσφέρει μια οργανωμένη παραλία είναι και η καθαρή θάλασσα. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Ενδεικτικά θα αναφέρω μία εξέταση που έγινε στα νερά οργανωμένης παραλίας στην Δροσιά Χαλκίδας, και στα οποία βρήκαν 60% ούρα!! Αυτό που λέει και ο soublaki-3, και το βλέπουμε κάθε μέρα και στις ειδήσεις. Δεν μας αρέσει που πληρώνουμε, αλλά πάλι τις ξαπλώστρες τις γεμίζουμε. Συνεχώς παράπονα στις παραλίες της Αθήνας, αλλά πάντα πήχτρα τις βλέπω στην τηλεόραση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 αλλο να πληρωνεις ξαπλωστρα κ αλλο εισοδο σε παραλια. Ειναι παρανομο οι παραλιες δεν ανηκουν σε ΚΑΝΕΝΑΝ ουτε καν σε αυτους που εχουν παραθαλασσια σπιτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Αυτό συνέβη επειδή η είσοδος είχε μόνο 8 Ευρώ και όχι 50, όπως στα Grand Resort... Ακριβώς με ένα κόμιστρο στα 50, πόσοι από αυτούς θα ήταν εκεί; Μάλλον ούτε κι εσύ;;;:lol: Τι λες ρε φίλε;; Να γίνει το εισητήριο άπιαστο για να μην το αντέχει ο πολύς κόσμος και να μπορείς εσύ να πηγαίνεις άνετος; :X:X:X Κάποιους τους χαλάει ο πολύς ήλιος, τα καλοκαιρινά κοκτέηλς, κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoMel Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Παντως για την χαλκιδικη ελαχιστα (ζητημα να ειναι 3-4) ειναι τα beach bar που χρεωνουν ξαπλωστρες κ ομπρελες.. Κ φυσικα ουτε λογος για εισοδους σε παραλιες κ τετοια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 @finn μηπως θα επρεπε ο δημος να τα μαζευει κ να τοποθετησει κ εναν καδο? ενταξει μαλακες κ αυτοι που τα πεταξαν χυμα εκει αλλα δεν μπορουσαν να βαλουν εναν καδο ,εφοσον βλεπουν την κατασταση? οσο για εισοδους κτλ απ οτι καταλαβα απ ολες τις καταληψεις,τσακωμους κτλ. που κανουν στις παραλιες αγ.κοσμα ειναι οτι ο δημος αν δεν παρει λεφτα απο το κρατος δεν εχει ατομα να καθαριζει την παραλια ή να βαλει κ αυτος εισοδο χαμηλοτερη.βεβαια ολα αυτα θα γινουν μονο αν γινουν δικαστηρια που να βγαλουν αποφαση οτι οι παραλιες αυτες ανηκουν στον δημο κ οχι στον ιδιωτη που τις νοικιασε νομιμα απο τους δημους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Kage δεν ανήκει στην δικαιοδοσία του δημου το συγκεκριμένο κομμάτι (χωρίς να λέει οτι ο δήμος δεν έχει μερίδιο ευθύνης) αλλά εγώ τα έχω προωθήσει στο δήμο μιας και ο πατέρας μου ειναι δημ σύμβουλος. Απλά τα beach bars και οι ελεύθεροι κατασκηνωτές (απαγορεύεται?) έχουν γεμίσει τον τόπο βρώμα.Το παλιό ξενοδοχείο του Ξενία έχει μετατραπέι σε τουαλέτες για το beach bar..έλεος Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Παντως περυσι που εγινε ο χαμος στο Παλαιο Φαληρο,αν θυμαμαι καλα,και ανοιξαν οι παραλιες φετος ειδα στην τηλεοραση οτι οι παραλιες αυτες εχουν γινει ενας τεραστιος σκουπιδοτοπος.Δυστυχως στην Ελλαδα ειμαστε ή ασπρο ή μαυρο.Ή θα ειναι ιδιωτικες και καθαρες οι παραλιες ή τα διαφορα ζωα θα πετανε κατω τα σκουπιδια τους και δεν θα υπαρχει κανεις να τα μαζεψει. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 http://anokatostokalamaki.wordpress.com/2008/05/26/epixeirimaties/ http://anokatostokalamaki.wordpress.com/2008/05/20/afisa-2/ Αναμφίβολα ο χώρος της παραλίας, που παραχωρήθηκε, από το ΥπΟιΟ στην ΓΓΑ για την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού, δε χρησιμοποιείται για τους σκοπούς της παραχώρησης, με ευθύνη της εκάστοτε διοίκησης του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά και της εποπτεύουσας αρχής. Στο διάστημα του προηγούμενου καλοκαιριού ο Δήμος Ελληνικού, διαχειρίστηκε με επιτυχία την ελεύθερη πρόσβαση στην ακτή, προσφέροντας σε όλους τους πολίτες συνθήκες ασφαλούς καθαρής και οργανωμένης πλαζ χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Εδω στη Ροδο παντως δε υπαρχει πουθενα εισοδος για παραλιες! Πρωτη φορα το ακουω αυτο! Ουτε στην Χαλκιδικη υπαρχει τετοιο πραμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts