elusive Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Υποψιαζομαι ομως....:p Σωστά υποψιάζεσαι!:lol: Οι παράξενοι συνδυασμοί που αναφέρονται εδώ μοιάζουν μπροστά στα έντομα που τρώνε εκεί λαχταριστές λιχουδιές.:food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Πατατες τηγανητες με παγωτο φυστικι ή καραμελα... ΤΕΛΕΙΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 :lol::lol::lol:Εχω σκασει στα γελια με τοσο περιεργους συνδυασμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Πίτσα με ψημένα σκέτα κρουασανάκια και μερέντα.Αλοίφεις πάνω στο κρουασανάκι όση μερέντα θέλεις και μαζί με τη πίτσα ο καλύτερος συνδυασμός. Δοκιμάστε το:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Ένας φίλος μου,τσουρέκι πασπαλισμένο με μποοόλικο αλάτι αλλά και ψωμί 'ποτισμένο' με χυμό λεμονιού. Επίσης τυρόπιτα με σιρόπι σοκολάτας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Είχα φάει πριν μερικά χρόνια, κρέπα σοκολάτα - γύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Εμενα μ΄αρεσει να βρεχω τα μπισκοτα παπαδοπουλου και να τα τρωω! τα βαζεις κατω απο την βρυση μεχρι να μουλιάσουν και μετά τα τρώς! φοβερή αίθηση! Επίσης ενα φιλαράκι στο χωριό άλοιφε μερέντα πάνω στο αγγούρι.. Ειναι να μην το δοκιμάσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Εγω παντως θεωρουμαι φυσιολογικος που τρωω στην κρεπα μου Νουτελα με φετα και ελίες! Αχ ρε παιδια ξελάφρωσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_killer Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Μ' αρέσει πολύ να τρώω καρπούζι με τυρί... δεν ξέρω αν πιάνεται ως παράξενη συνήθεια... :p μπα ... δεν είναι και τόσο παράξενη συνήθεια ... όταν το τρώμε με "χαλλόυμι" τότε και με τυρί το ίδιο θα είναι περίπου ... δεν το θεωρώ και πολύ παράξενο ... σόρρυ δεν το είδα ότι ήταν στην πρώτη σελίδα ...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Εμενα μ΄αρεσει να βρεχω τα μπισκοτα παπαδοπουλου και να τα τρωω! τα βαζεις κατω απο την βρυση μεχρι να μουλιάσουν και μετά τα τρώς! φοβερή αίθηση! Και μενα!:happy: Τα μιραντα ομως...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Εμενα μ΄αρεσει να βρεχω τα μπισκοτα παπαδοπουλου και να τα τρωω! τα βαζεις κατω απο την βρυση μεχρι να μουλιάσουν και μετά τα τρώς! φοβερή αίθηση! +1000 Εγώ τα μουλιάζω και σε γάλα και είναι ακόμα καλύτερα!:p Ό,τι και να λέμε εμείς, αυτές είναι παράξενες διατροφικές συνήθειες! :lol: Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. August 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Πίτσα με ψημένα σκέτα κρουασανάκια και μερέντα.Αλοίφεις πάνω στο κρουασανάκι όση μερέντα θέλεις και μαζί με τη πίτσα ο καλύτερος συνδυασμός. Δοκιμάστε το:cool: Και γιατί δεν αλοίφεις την μερέντα πάνω στην πίτσα?:p Σχεδόν όλα τα λαδερά τα τρώω με τυρί φέτα. Τρίβω το τυρί πάνω στο φαγητό και γίνεται τέλειο. Σπανακόριζο, λαχανόριζο, τουρλού, φασολάκια, μπάμιες κ.α. Επίσης επειδή διάβασα για βουτήγματα, ψωμί βουτηγμένο στο γάλα - ****** κανείς?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Και γιατί δεν αλοίφεις την μερέντα πάνω στην πίτσα?:p Σχεδόν όλα τα λαδερά τα τρώω με τυρί φέτα. Τρίβω το τυρί πάνω στο φαγητό και γίνεται τέλειο. Σπανακόριζο, λαχανόριζο, τουρλού, φασολάκια, μπάμιες κ.α. Επίσης επειδή διάβασα για βουτήγματα, ψωμί βουτηγμένο στο γάλα - ****** κανείς?:lol: ειναι νομιζω συνηθισμενο! :) εγω δεν τρελαινομαι,δε μ'αρεσει να μουλιαζει το ψωμι! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Και γιατί δεν αλοίφεις την μερέντα πάνω στην πίτσα?:p Σχεδόν όλα τα λαδερά τα τρώω με τυρί φέτα. Τρίβω το τυρί πάνω στο φαγητό και γίνεται τέλειο. Σπανακόριζο, λαχανόριζο, τουρλού, φασολάκια, μπάμιες κ.α. Επίσης επειδή διάβασα για βουτήγματα, ψωμί βουτηγμένο στο γάλα - ****** κανείς?:lol: Ρε παιδια,αν ειναι δυνατον.... Πιτσα και μερεντα??? Καλα,οχι οτι εχω δοκιμασει αλλα... Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_AM_NUMBER_2 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 ειναι νομιζω συνηθισμενο! :) εγω δεν τρελαινομαι,δε μ'αρεσει να μουλιαζει το ψωμι! :p Ναι ειναι συνηθισμένο ο σκύλος μου τρελαίνεται για αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Ναι ειναι συνηθισμένο ο σκύλος μου τρελαίνεται για αυτό ελεος ρε παιδια,σιγα το ασυνηθιστο!οπως κ το τσουρεκακι,ετσι κ το ψωμι! δεν κοιτατε την πιτσα με μερεντα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 δεν κοιτατε την πιτσα με μερεντα! :lol: Μα που είναι το παράξενο; Η πίτσα είναι ψωμί... Πίτσα με ανανά by the way, είναι απλά τέλειοοοο! Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluethings Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Μια φορα ειχα φαει ψωμι(για σαντουιτς)με μπολικο μανταρινι μεσα και κοντεψα να ξερασω!!Ουτε που θυμαμαι πως μου ηρθε αυτη η φαινη ιδεα!Επισης μια φιλη μου τρελαινοταν για μερεντα με ψαρι(δεν ξερω αν ζει ακομη...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Και γιατί δεν αλοίφεις την μερέντα πάνω στην πίτσα?:p Ρε παιδια,αν ειναι δυνατον.... Πιτσα και μερεντα??? Καλα,οχι οτι εχω δοκιμασει αλλα... δεν κοιτατε την πιτσα με μερεντα! :lol: Ρε παιδιά μη κοροϊδεύετε.Σας λέω είναι τέλειο.Δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο και ότι η μερέντα ήταν άλφα ποιότητας.Και τα κρουασανάκια παίζουν το ρόλο τους:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Στο Brainiac history abuse να δειτε παραξενους συνδιασμους.Στο 1ο επεισοσιο μαγειρεψαν σουπα με σκουληκια,στο 2ο γλυκια πουτιγγα με πολτο ψαριου και στο 3ο ορχεις ελαφιου περιχυμενους με σως κοκκινου κρασιου.:wacko::eek::lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Στο Brainiac history abuse να δειτε παραξενους συνδιασμους.Στο 1ο επεισοσιο μαγειρεψαν σουπα με σκουληκια,στο 2ο γλυκια πουτιγγα με πολτο ψαριου και στο 3ο ορχεις ελαφιου περιχυμενους με σως κοκκινου κρασιου.:wacko::eek::lost: Ναι το ειδα και εγω...... Αθλιο!! Μπλιαξ Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magdoula Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 merenta me kaseri pou emena me aidiazei+pagwto me fasolakia!!!!!eleos!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 εμενα μου αρεσουν τα πατατακια με παπρικα και σοκολατα λακτα...αλλα ακουω και αλλα ατομα που τους αρεσει οποτε δεν ειναι και τοσο παραξενο! εχει γινει κλισε πλεον:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Εμενα μου αρεσουν και ποπ κορν βουτηγμενα σε παγωτο σοκολατα... Μιαμ! Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 εμενα μου αρεσουν τα πατατακια με παπρικα και σοκολατα λακτα...αλλα ακουω και αλλα ατομα που τους αρεσει οποτε δεν ειναι και τοσο παραξενο! εχει γινει κλισε πλεον:p Ναι και εμενα μου αρεσει! Ειναι αυτη η αντιθεση που κανει αλμυρο με γλυκο!:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts