Jump to content

Παράξενες διατροφικές συνήθειες

b744pilot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τούρτα με σαλάμι αέρος? έλεος .... μόλις έφαγα θα ξερουά...:cry:

μπροστά σε αυτό τα δημητριακά με χυμό πορτοκάλι ήταν λουκούλιο έδεσμα...

• Απαντήσεις 325
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό είναι πολύ ωραίο!! Επίσης, σοκολάτα με πατατάκια που τρωω εγώ είναι τέλειο! :D

+1 Συμφωνώ απολύτως και με τα δύο.

ΠΡΟΣΟΧΉ

Νομίζω ότι το θέμα πρέπει να κλειδωθεί γιατί με τις συνταγές που γράφονται υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πάθουν τροφική δηλητηρίαση όσοι εφαρμόσουν αυτα που γράφονται εδώ μέσα...

Αν μας θεωρείς τόσο χαζούς ώστε να φάμε κάτι το οποίο θα μας στείλει στο νοσοκομείο, νομίζω πως κάνεις λάθος. Σε αυτό το θέμα δεν γράφουμε συνταγές, απλά γράφουμε τις πιο παράξενες διατροφικές συνήθειες τις οποίες έχουμε, ή έχουμε δει σε άλλους. Επίσης για να πάθεις δηλητηρίαση πρέπει να φας κάτι χαλασμένο, ή να κάνεις κάποιον απαγορευμένο συνδιασμό όπως ψάρι με γαλακτοκομικά και όχι αν φας μερέντα με τυρί, ή μαρμελάδα με κασέρι. Πολλοί τα τρώνε και δεν έχουν πάθει τίποτα:)

γιατί να κλειδωθεί το θέμα ???? μια χαρά το βρίσκω εγώ ... έχει πολύ ενδιαφέρον :lol: ... πάντως εγώ νομίζω το θέμα δεν θα κλειδωθεί

Thanks andreas_ku990:)

Και αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός του θέματος, να γελάσουμε λίγο, όχι να κάνουμε πειράματα!

Εξάλλου, το θέμα τοποθετήθηκε στην ενότητα chat and fun. Και chat προσφέρει αλλά και fun απ'οτι βλέπω. Επίσης δεν προσβάλει κανέναν. Ποιός λοιπόν ο λόγος να διαγραφεί? :)

Αυτό είναι πολύ ωραίο!! Επίσης, σοκολάτα με πατατάκια που τρωω εγώ είναι τέλειο! :D

Και παγωτο με πατατακια!! Εμενα στις πανελληνιες με επιασε μουρλα και καθε μερα ετρωγα μια Παυλιδης γεμιστη με κερασι ταυτοχρονα με τυρογαριδακια....

''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

Επέζησα της χημικής ένωσης μερέντας και φέτας και μπορώ να πω ότι είναι ok σαν γεύση. Πραγματικά ταιριάζει :confused:
Destiny found.

Φακιες με κετσαπ!

Και επισης μια παραξενη διατροφικη συνηθεια ειναι αυτη:

http://www.youtube.com/watch?v=038BA60OW5k

:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια φορά ένας φίλος μου είχε πάρει και έτρωγε τσουρέκι με τζατζίκι! :p

δεν είναι και πολύ παράξενο αυτό ... το έχω δοκιμάσει ...

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Μια φορά ένας φίλος μου είχε πάρει και έτρωγε τσουρέκι με τζατζίκι! :p

Πες του αντί για τζατζίκι να φάει το τσουρέκι με φυστικοβούτυρο με το οποίο ταιριάζει γάντι.:food:

Λατρεύω:

- Πατατάκια αλατισμένα με ζεστή σοκολάτα (ρόφημα)

- Σάλτσες που να περιέχουν Μέλι ή Σόγια Σως και μουστάρδα

- Διάφορα "κασεροειδή" με μέλι

- Και γιαούρτι στραγγιστό με τόνο σε νερό

ΥΓ

- Θα ήθελα να παρακαλέσω, όσοι δεν αντέχουν το συγκεκριμένο θέμα ας μην το διαβάζουν (δεν είναι υποχρεωμένοι άλλωστε).

- Το θέμα αυτό απλά δίνει ιδέες σε όσους ψάχνονται σε θέματα γεύσης :happy:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

εγω τρελαινομαι για μακαρονια με σοκολατα, να βουταω τις τιγανητες μου πατατουλες σε milkshake φραουλα, να τρωω για πρωινο φετες ψωμι με ζαχαρι και αβγο..αλλα το καλυτερο μου ειναι πατατακια με ψωμι και κερασια!! δοκιμαστε το!! επισης περυσι ειχα δοκιμασει και ειχα ξετρελαθει ψωμι με παγωτο φυστικι μουσταρδα και οδοντοκρεμα!! δοκιμαστε το και αν δεν γλυφετε τα δαχτυλα σας εμενα να μην με λενε Κωστα!!
Don't give up! :!:

επισης περυσι ειχα δοκιμασει και ειχα ξετρελαθει ψωμι με παγωτο φυστικι μουσταρδα και οδοντοκρεμα!! δοκιμαστε το και αν δεν γλυφετε τα δαχτυλα σας εμενα να μην με λενε Κωστα!!

Κάνεις πλάκα.

Destiny found.

Γιατί ρε συ το παιδί?Πώς φαίνεται ότι δεν το έχεις δοκιμάσει!:lol:

"Να αποφεύγετε η κατάποση", έτσι λέει η δικιά μου και πιστεύω κάθε οδοντόκρεμα :wacko:

Destiny found.

"Να αποφεύγετε η κατάποση", έτσι λέει η δικιά μου και πιστεύω κάθε οδοντόκρεμα :wacko:

Γι'αυτό έβαλα και το :lol:! Εννοείται ότι κάνει πλάκα.:rolleyes:

Μην το γελάτε με την οδοντόκρεμα. Εγώ μικρός έτρωγα τη Theramed με τον κροκόδειλο με γεύση φράουλα. Πραγματικά τη λύσαγα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

μποκοτα να σε κερασω παστα στιλβωσης?

κανει και χρουτς χρουτς λες και τρως αμμο..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μια δοκιμή θα με πείσει.:p

Δεν κάνω πλάκα πάντως. Δεν είμαι ο μόνος που είχα αυτή τη συνηθεια... Κι άλλα παιδιά έτρωγαν τη συγκεκριμένη οδοντόκρεμα. Εκτός από οδοντόκρεμα έτρωγα και την κόλλα την στικ.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

τελικα εγω ειμουν αγγελουδι σαν μωρο...

το μονο που ετρωγα και με μαλωναν ηταν χωμα απο τις γλαστρες...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Δώστου δώστου αυτός μοιάζει πραγματικό πανφάγο. :respect: