Jump to content

Παράξενες διατροφικές συνήθειες

b744pilot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ τρώω αρκετά το ψάρι με φιστικοβούτυρο... Επίσης στο τοστ με ζαμπόν και τυρί βάζω και μαγιονέζα βάζω και φιστικοβούτυρο..γενικά κάνω και άλλους συνδιασμούς με το φιστικοβούτυρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

• Απαντήσεις 325
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ τρώω αρκετά το ψάρι με φιστικοβούτυρο... Επίσης στο τοστ με ζαμπόν και τυρί βάζω και μαγιονέζα βάζω και φιστικοβούτυρο..γενικά κάνω και άλλους συνδιασμούς με το φιστικοβούτυρο

Δεν εχω φαει ποτε φιστικοβουτυρο!

Καιρος να το δοκιμασω..:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι τρομερό..σαν νουτέλα έχει υφή αλλά γεύση τέλεια..αλλά λιγώνεις εύκολα..γι αυτό με ρέγουλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Σε μια κρίση της εξεταστικής, έφτιαχνα μακαρόνια και ενώ περίμενα να βράσει η σάλτσα, πήρα λίγη μερέντα και τα πασάλειψα :p

Ωραία ήταν :p

Destiny found.

δε πατε καλα μαλλον βαραει η ζεστη :lol::lol: ρε τι τρωτεεεε ελεος θα ξερασω και μονο που τα βλεπω να τα γραφετε ΕΛΕΟΣ :wacko:

Σε μια κρίση της εξεταστικής, έφτιαχνα μακαρόνια και ενώ περίμενα να βράσει η σάλτσα, πήρα λίγη μερέντα και τα πασάλειψα :p

Ωραία ήταν :p

Καλό. Εγώ δεν τρώω τα μακαρόνια χωρίς καρμπονάρα. Μια δοκιμή θα με πείσει. Αν βάλω nutella αντί για merenda θα βγεί;

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Καλό. Εγώ δεν τρώω τα μακαρόνια χωρίς καρμπονάρα. Μια δοκιμή θα με πείσει. Αν βάλω nutella αντί για merenda θα βγεί;

Ναι ναι. Βάλτε ότι έχετε σπίτι σας :p

Και προς Θεού, μην έχετε τσιγαρίσει τα μακαρόνια με βούτυρο!

Destiny found.

ΠΡΟΣΟΧΉ

Νομίζω ότι το θέμα πρέπει να κλειδωθεί γιατί με τις συνταγές που γράφονται υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πάθουν τροφική δηλητηρίαση όσοι εφαρμόσουν αυτα που γράφονται εδώ μέσα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Ναι ναι. Βάλτε ότι έχετε σπίτι σας :p

Και προς Θεού, μην έχετε τσιγαρίσει τα μακαρόνια με βούτυρο!

Θα βάλω νουτέλα και θα είμαι σε ανοιχτή ακρόαση με το Κέντρο Δηλητηριάσεων.:p

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Εχω δει τον σκύλο μου να τρώει κονσέρβα με κάτι γλυώδες κομματάκια κρέας μέσα..πραγματικά σιχαμερό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

:lol::lol

Επίσης καρπούζι με ψωμί! Τέλειο!

Επίσης δοκιμάστε να φάτε για πρωινό, μια φέτα ψωμί, με κασέρι γκουντα και μαρμελάδα κατά προτίμηση φράουλα. Είναι πολύ νόστιμο!:p

Από τα πιο τρελά που έχω ακούσει είναι αντί για γάλα, coca cola με δημητριακά corn flakes:lol::lol:

ο παππους μου ετρωγε πιτσα με ψωμι..

οσο για το "ψωμι-βουτυρο-μαρμελαδα-ζαμπον" το ετρωγε η νονα μου συνεχεια για πρωινο,που εινια Δανεζα

δεν μου αρεσει καθολου:X

εγω παλι εχω αλλο κουσουρι με το φαγητο..πριν φαω οτιδηποτε το μυριζω.(οταν ειμαι εξω το κανω διακριτικα) μεχρι στιγμης σε καλο μου εχει βγει καθωςς αποφευγω τροφες που δεν μου αρεσουν(πχ, καυτερα,ξηρους καρπους κτλ κτλ)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

σπανακι με αυγο ματι απο πανω :p

Aυτό δεν είναι παράξενη διατροφική συνήθεια.Είναι κανονική συνταγή.;)

Το :lock: πλησιάζει.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

γιατί να κλειδωθεί το θέμα ???? μια χαρά το βρίσκω εγώ ... έχει πολύ ενδιαφέρον :lol: ... πάντως εγώ νομίζω το θέμα δεν θα κλειδωθεί
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

γιατί να κλειδωθεί το θέμα ???? μια χαρά το βρίσκω εγώ ... έχει πολύ ενδιαφέρον :lol: ... πάντως εγώ νομίζω το θέμα δεν θα κλειδωθεί

Να σου πω εγω.....γιατι οπου να ναι θα ξερασουμε :lol:

Fetes psomi me merenda kai feta kaneis sas?EINAI TELEIOOOOOOO :p

Επειδή πολλοί το προτείνουν, θα κάνω μια δοκιμή το βράδυ. Αν ζήσω θα γράψω την εμπειρία μου :p

Destiny found.

Επειδή πολλοί το προτείνουν, θα κάνω μια δοκιμή το βράδυ. Αν ζήσω θα γράψω την εμπειρία μου :p

'Εχεις σκεφτεί καλά τι πας να κάνεις?:!: :worry:

το γλυκο με το αλμυρο ειναι καλος συνδυασμος..

εχω φιλη που μαζι με την τουρτα τρωει σαλαμι αερος ή ξηρους καρπους αλατισμενους

ειχα συμφοιτητρια(απο πατρα νομιζω που ελεγε τα φαγητα και διαφορετικα απο εμας) που ετρωγε σοκολατα με δρακουλινια..

εχω φιλη που μαζι με την τουρτα τρωει σαλαμι αερος ή ξηρους καρπους αλατισμενους

ειχα συμφοιτητρια(απο πατρα νομιζω που ελεγε τα φαγητα και διαφορετικα απο εμας) που ετρωγε σοκολατα με δρακουλινια..

Το ''καλός συνδυασμός'' είναι λίγο σχετικό.Εξαρτάται το τι συνδυάζεις.Τούρτα με ξηρούς καρπούς αλατισμένους το καταλαβαίνω.Αλλά τούρτα με σαλάμι αέρος?!?:wacko: Καλά για τη συμφοιτήτρια δεν έχω λόγια!Δεν την πολυπάλευε ε?:D

Η αληθεια ειναι πως το δοκιμασα..και εδενε καλα ρε παιδια...

οχι για πολυ ομως ε??

επισης μια κυπρια μου ειχε κανει το τραπεζι μια μερα και μου ειχε βουτηξει τις τηγανιτες πατατες στο ξυδι

Αυτό είναι πολύ ωραίο!! Επίσης, σοκολάτα με πατατάκια που τρωω εγώ είναι τέλειο! :D

Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t:

.

Εξου και οι σοκολάτες σνίκερς που συνδιαζουν τη σοκολάτα με τα φιστίκια..αλλά δεν ισχύει πάντα με όλα τα υλικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode