THEO_LEGEND Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Εγώ τρώω αρκετά το ψάρι με φιστικοβούτυρο... Επίσης στο τοστ με ζαμπόν και τυρί βάζω και μαγιονέζα βάζω και φιστικοβούτυρο..γενικά κάνω και άλλους συνδιασμούς με το φιστικοβούτυρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Εγώ τρώω αρκετά το ψάρι με φιστικοβούτυρο... Επίσης στο τοστ με ζαμπόν και τυρί βάζω και μαγιονέζα βάζω και φιστικοβούτυρο..γενικά κάνω και άλλους συνδιασμούς με το φιστικοβούτυρο Δεν εχω φαει ποτε φιστικοβουτυρο! Καιρος να το δοκιμασω..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Δεν εχω φαει ποτε φιστικοβουτυρο! Καιρος να το δοκιμασω..:p Ειναι τρομερό..σαν νουτέλα έχει υφή αλλά γεύση τέλεια..αλλά λιγώνεις εύκολα..γι αυτό με ρέγουλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Σε μια κρίση της εξεταστικής, έφτιαχνα μακαρόνια και ενώ περίμενα να βράσει η σάλτσα, πήρα λίγη μερέντα και τα πασάλειψα :p Ωραία ήταν :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 δε πατε καλα μαλλον βαραει η ζεστη :lol::lol: ρε τι τρωτεεεε ελεος θα ξερασω και μονο που τα βλεπω να τα γραφετε ΕΛΕΟΣ :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Σε μια κρίση της εξεταστικής, έφτιαχνα μακαρόνια και ενώ περίμενα να βράσει η σάλτσα, πήρα λίγη μερέντα και τα πασάλειψα :p Ωραία ήταν :p Καλό. Εγώ δεν τρώω τα μακαρόνια χωρίς καρμπονάρα. Μια δοκιμή θα με πείσει. Αν βάλω nutella αντί για merenda θα βγεί; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Καλό. Εγώ δεν τρώω τα μακαρόνια χωρίς καρμπονάρα. Μια δοκιμή θα με πείσει. Αν βάλω nutella αντί για merenda θα βγεί; Ναι ναι. Βάλτε ότι έχετε σπίτι σας :p Και προς Θεού, μην έχετε τσιγαρίσει τα μακαρόνια με βούτυρο! Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 ΠΡΟΣΟΧΉ Νομίζω ότι το θέμα πρέπει να κλειδωθεί γιατί με τις συνταγές που γράφονται υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πάθουν τροφική δηλητηρίαση όσοι εφαρμόσουν αυτα που γράφονται εδώ μέσα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Ναι ναι. Βάλτε ότι έχετε σπίτι σας :p Και προς Θεού, μην έχετε τσιγαρίσει τα μακαρόνια με βούτυρο! Θα βάλω νουτέλα και θα είμαι σε ανοιχτή ακρόαση με το Κέντρο Δηλητηριάσεων.:p Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Σε ένα φίλο μου, ρέγκα με μερέντα! :X Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Εχω δει τον σκύλο μου να τρώει κονσέρβα με κάτι γλυώδες κομματάκια κρέας μέσα..πραγματικά σιχαμερό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 :lol::lol Επίσης καρπούζι με ψωμί! Τέλειο! Επίσης δοκιμάστε να φάτε για πρωινό, μια φέτα ψωμί, με κασέρι γκουντα και μαρμελάδα κατά προτίμηση φράουλα. Είναι πολύ νόστιμο!:p Από τα πιο τρελά που έχω ακούσει είναι αντί για γάλα, coca cola με δημητριακά corn flakes:lol::lol:ο παππους μου ετρωγε πιτσα με ψωμι.. οσο για το "ψωμι-βουτυρο-μαρμελαδα-ζαμπον" το ετρωγε η νονα μου συνεχεια για πρωινο,που εινια Δανεζα Δεν εχω φαει ποτε φιστικοβουτυρο! Καιρος να το δοκιμασω..:pδεν μου αρεσει καθολου:X εγω παλι εχω αλλο κουσουρι με το φαγητο..πριν φαω οτιδηποτε το μυριζω.(οταν ειμαι εξω το κανω διακριτικα) μεχρι στιγμης σε καλο μου εχει βγει καθωςς αποφευγω τροφες που δεν μου αρεσουν(πχ, καυτερα,ξηρους καρπους κτλ κτλ) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 σπανακι με αυγο ματι απο πανω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 σπανακι με αυγο ματι απο πανω :p Aυτό δεν είναι παράξενη διατροφική συνήθεια.Είναι κανονική συνταγή.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Το :lock: πλησιάζει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 γιατί να κλειδωθεί το θέμα ???? μια χαρά το βρίσκω εγώ ... έχει πολύ ενδιαφέρον :lol: ... πάντως εγώ νομίζω το θέμα δεν θα κλειδωθεί Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 γιατί να κλειδωθεί το θέμα ???? μια χαρά το βρίσκω εγώ ... έχει πολύ ενδιαφέρον :lol: ... πάντως εγώ νομίζω το θέμα δεν θα κλειδωθεί Να σου πω εγω.....γιατι οπου να ναι θα ξερασουμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Fetes psomi me merenda kai feta kaneis sas?EINAI TELEIOOOOOOO :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Fetes psomi me merenda kai feta kaneis sas?EINAI TELEIOOOOOOO :p Επειδή πολλοί το προτείνουν, θα κάνω μια δοκιμή το βράδυ. Αν ζήσω θα γράψω την εμπειρία μου :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Επειδή πολλοί το προτείνουν, θα κάνω μια δοκιμή το βράδυ. Αν ζήσω θα γράψω την εμπειρία μου :p 'Εχεις σκεφτεί καλά τι πας να κάνεις?:!: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 το γλυκο με το αλμυρο ειναι καλος συνδυασμος.. εχω φιλη που μαζι με την τουρτα τρωει σαλαμι αερος ή ξηρους καρπους αλατισμενους ειχα συμφοιτητρια(απο πατρα νομιζω που ελεγε τα φαγητα και διαφορετικα απο εμας) που ετρωγε σοκολατα με δρακουλινια.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 το γλυκο με το αλμυρο ειναι καλος συνδυασμος.. εχω φιλη που μαζι με την τουρτα τρωει σαλαμι αερος ή ξηρους καρπους αλατισμενους ειχα συμφοιτητρια(απο πατρα νομιζω που ελεγε τα φαγητα και διαφορετικα απο εμας) που ετρωγε σοκολατα με δρακουλινια.. Το ''καλός συνδυασμός'' είναι λίγο σχετικό.Εξαρτάται το τι συνδυάζεις.Τούρτα με ξηρούς καρπούς αλατισμένους το καταλαβαίνω.Αλλά τούρτα με σαλάμι αέρος?!?:wacko: Καλά για τη συμφοιτήτρια δεν έχω λόγια!Δεν την πολυπάλευε ε?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Η αληθεια ειναι πως το δοκιμασα..και εδενε καλα ρε παιδια... οχι για πολυ ομως ε?? επισης μια κυπρια μου ειχε κανει το τραπεζι μια μερα και μου ειχε βουτηξει τις τηγανιτες πατατες στο ξυδι Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 ειχα συμφοιτητρια(απο πατρα νομιζω που ελεγε τα φαγητα και διαφορετικα απο εμας) που ετρωγε σοκολατα με δρακουλινια.. Αυτό είναι πολύ ωραίο!! Επίσης, σοκολάτα με πατατάκια που τρωω εγώ είναι τέλειο! :D Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 το γλυκο με το αλμυρο ειναι καλος συνδυασμος.. . Εξου και οι σοκολάτες σνίκερς που συνδιαζουν τη σοκολάτα με τα φιστίκια..αλλά δεν ισχύει πάντα με όλα τα υλικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts