keysmith Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Περίεργα μου τα λέτε.. Και με νοιαζει να το κανω καπου δώρο Κατ αρχείν το SAR του είναι 0.95 αρκτεκά μεγάλο για τα σημερινά δεδομένα (το LG μου είναι 0,3) αλλα καλό για SE Δεν διαθέτει συμβατή εκδοση PCsuite (στο επίσιμο site δεν γινεται κουβέντα για αυτό) και προσέξτε ΔΕΝ έχει δίπλα το γράμμα "i" (δεν είναι w302i είναι σκέτο w302) και άρα μάλλον ΔΕΝ προορίζεται για PC κινητό (ουτε modem βλέπω να δουλεύει, δλδ να το συνδέσεις στο laptop και να μπείς internet) και ούτε λέει κάτι τετοιο και στο manual Με τα θεματα, κάποιος λέει ότι τα βάζουν μέσω Esato (ενα site) αλλά δεν το έψαξα περισσότερο. Μαλλον δεν παίρνει αν 9/10 δεν μπορούν να τα περάσουν σωστά? Μερικές ερωτήσεις! 1. αν στείλει επαφές από ένα άλλο κινητό μεσω bt τις λαμβάνει? (έτσι θα το γεμίσουμε) και αν τις στέλνει? (πχ στο laptop σαν αρχεία vcard οπότε παίρνουμε backup). Γενικά με το bt στέλνει λαμβάνει αρχεία? (όπως mp3, εικόνες) 2. Ποσο τελικά κρατά η μπαταρία του χωρίς πολλά πολλά (σαν απλό τηλ με μετρια χρηση). Κάποιοι λετε 3 κάποιοι 2 μέρες. Αλλη άποψη? 3. Το ράδιο εχει RDS?? 4. Ολοι γκρινιάζουν για τον ήχο κλήσης του βλέπω :( To "δεν ακούγετε δυνατά ο ήχος κλήσης" όταν σε παίρνουν πάει στο SMS μονο (Αρκετοί κάτι λένε για αυτό) ή και στις κλήσεις? Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Μερικές ερωτήσεις! 1. αν στείλει επαφές από ένα άλλο κινητό μεσω bt τις λαμβάνει? (έτσι θα το γεμίσουμε) και αν τις στέλνει? (πχ στο laptop σαν αρχεία vcard οπότε παίρνουμε backup). Γενικά με το bt στέλνει λαμβάνει αρχεία? (όπως mp3, εικόνες) 2. Ποσο τελικά κρατά η μπαταρία του χωρίς πολλά πολλά (σαν απλό τηλ με μετρια χρηση). Κάποιοι λετε 3 κάποιοι 2 μέρες. Αλλη άποψη? 3. Το ράδιο εχει RDS?? 4. Ολοι γκρινιάζουν για τον ήχο κλήσης του βλέπω :( To "δεν ακούγετε δυνατά ο ήχος κλήσης" όταν σε παίρνουν πάει στο SMS μονο (Αρκετοί κάτι λένε για αυτό) ή και στις κλήσεις? το κινητο το ειχα 2 μηνες και δεν ικανοποιηθηκα και το εδωσα. ποτε δεν μπορεσα να το συγχρονισω.αυτο με τις επαφες μεσω bluetooth δεν ξερω αν γινετε γιατι ποτε δεν το δοκιμασα. αλλα το κινητο εχει ενα (+) που το συνδεεις με τον υπολογιστη με καλωδιο (το εχει στην βασικη συκευασια) και μπορεις να δεις το κινητο σαν 2 σκληρους δισκους (μνημη κινητου-εξτρα καρτα μνημης). η μπαταρια του εμενα που δεν μιλαω και πολυ στο κινητο...το πολυ 2 μερες μου εβγαζε. το ραδιο νομιζω οτι ειχε RDS.2-3 φορες ακουσα ραδιοφωνο. καλα ο ηχος κουδουνισματος ηταν μετριος εως κακος! εγω δεν το ακουγα.. αντιθετος ο ηχος του ακουστικου ηταν απο τους καλυτερους. παντως δεν στο προτεινω.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cheetos109 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Περίεργα μου τα λέτε.. Και με νοιαζει να το κανω καπου δώρο Κατ αρχείν το SAR του είναι 0.95 αρκτεκά μεγάλο για τα σημερινά δεδομένα (το LG μου είναι 0,3) αλλα καλό για SE Δεν διαθέτει συμβατή εκδοση PCsuite (στο επίσιμο site δεν γινεται κουβέντα για αυτό) και προσέξτε ΔΕΝ έχει δίπλα το γράμμα "i" (δεν είναι w302i είναι σκέτο w302) και άρα μάλλον ΔΕΝ προορίζεται για PC κινητό (ουτε modem βλέπω να δουλεύει, δλδ να το συνδέσεις στο laptop και να μπείς internet) και ούτε λέει κάτι τετοιο και στο manual Με τα θεματα, κάποιος λέει ότι τα βάζουν μέσω Esato (ενα site) αλλά δεν το έψαξα περισσότερο. Μαλλον δεν παίρνει αν 9/10 δεν μπορούν να τα περάσουν σωστά? Μερικές ερωτήσεις! 1. αν στείλει επαφές από ένα άλλο κινητό μεσω bt τις λαμβάνει? (έτσι θα το γεμίσουμε) και αν τις στέλνει? (πχ στο laptop σαν αρχεία vcard οπότε παίρνουμε backup). Γενικά με το bt στέλνει λαμβάνει αρχεία? (όπως mp3, εικόνες) 2. Ποσο τελικά κρατά η μπαταρία του χωρίς πολλά πολλά (σαν απλό τηλ με μετρια χρηση). Κάποιοι λετε 3 κάποιοι 2 μέρες. Αλλη άποψη? 3. Το ράδιο εχει RDS?? 4. Ολοι γκρινιάζουν για τον ήχο κλήσης του βλέπω :( To "δεν ακούγετε δυνατά ο ήχος κλήσης" όταν σε παίρνουν πάει στο SMS μονο (Αρκετοί κάτι λένε για αυτό) ή και στις κλήσεις? Μετέφερα όλες μου τις επαφές (περίπου 200) μία μία με bluetooth κανονικά. Κανένα πρόβλημα σε αυτό, εκτός του ότι πρέπει να πάρεις άδεια 2-3 μέρες από την δουλειά σου για να το κάνεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj-manos Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Στην αναφορά αναγκαστικα σου στέλνει μνμ και πρέπει κάθε φορά να το σβήνεις; Δεν γίνεται απλά να σου λέει ότι πηγε το μνμ, όπως στα ΝΟΚΙΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Στην αναφορά αναγκαστικα σου στέλνει μνμ και πρέπει κάθε φορά να το σβήνεις; Δεν γίνεται απλά να σου λέει ότι πηγε το μνμ, όπως στα ΝΟΚΙΑ; Νομίζω ΟΛΑ τα SE έχουν τύπου FLASH αναφορές (ενα Popup ότι εφτασε). Δεν αφήνουν μήνυμα. Αν δεν την δεις πάς στα απεσταλμένα για να δείς το satus κάποιου SMS. Αυτό που διάβασα (δεν το έχω το κινητό) είναι οτι το εν λόγω κντ έρχεται με τη αναφορά ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΈΝΗ (by default) και πρέπει να την ενεργοποιήσεις. άλλο κουφό και αυτό.:blink: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj-manos Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Στο status δεν λέει τπτ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Στο status δεν λέει τπτ!!! Ξαναλέω, δεν το εχω το κντ, αλλα είχα χρόνια SE. Στα σταλμένα βλέπει αυτά που έστειλες (έφυγαν από το κινητό σου). Αυτά που έφτασαν κιόλας έχουν ένα "Τικ" πάνω τους τα άλλα που εκκρεμούν όχι (αν το ανοίξεις το σταλμένο sms, πήγαινε υπομενού, "πρόσθετα"-> "προβολή κατάστασης" αν το έχει το w302). Τώρα ΟΛΑ αυτά εφόσον όταν τα έστειλες ΕΙΧΕΣ ενεργοποιημένη την αναφορά παράδοσης. Καπου διάβαζα ότι σε αυτό το κινητό από το εργοστάσιο εχει παενεργοποιημένη την αναφορά. Βρες την και ενεργοποίησε την. Για πιο πολλά RTFM σελ 26 menu->μυνηματα->ρυθμήσεις->σμσ->αναφορά παράοσης -> ΟΝΝΝΝΝΝ:) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj-manos Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Ωραία όλα αυτα και τα έχω κάνει προπολού! Το θέμα είναι ότι στα σταλμένα το εικονίδιο στα μνμ είναι ίδιο, είτε έχει παραδοθεί το μνμ, είτε όχι! Δεν υπάρχει ούτε τικ, ούτε τπτ! Ούτε στο status αναφέρει τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Οπως ειπα δεν το εχω το κινητο. Φαίνεται πως η λύση ειναι να δεις το flash (εκτώς αν ειναι με sms :lol:). Μου κανε εντύπωση που απαντάω μονο εγώ, λες και κανείς δεν το εχει το κινητό :( Πολλές διαφορές βρίσκω με τα κλασικά SE, κάπου διαβασα ότι τα 302 τα φτιάχνει η sagem.:mad: Ισως για αυτό ΔΕΝ εχουν τις αρετές των SE (μπαταρία, συνδεσιμότητα κτλ) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 , κάπου διαβασα ότι τα 302 τα φτιάχνει η sagem.:mad: Ισως για αυτό ΔΕΝ εχουν τις αρετές των SE (μπαταρία, συνδεσιμότητα κτλ) ακριβως ετσι ειναι..την πλατφρομα αυτη ειναι συνεργασια των 2 εταιριων.. κινητα που ειναι ιδια ειναι to W302,S302,F305. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Ακριβώς. Τον browser για ίντερνερ (openwave) το είχε και το Sagem myv55 που είχα:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 τελικα εχει αναφορα παραδοσης στα μηνυματα? αν ναι πως την ενεργοποιω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 τελικα εχει αναφορα παραδοσης στα μηνυματα? αν ναι πως την ενεργοποιω? βασει του μανουαλ εχει. RTFM σελ 26 menu->μυνηματα->ρυθμήσεις->σμσ->αναφορά παράοσης -> ΟΝ :) Επιπλέον οπως είδα με τα μάτια μου σε ένα w302 myview edition, μπορεί α) να στείλει ΠΟΛΛΑ contacts με την μια σε άλλη συστκευή (άρα και το Laptop) μεσω bt. λογικά έτσι παίρνεις backup β) αλλάζει ο ήχος στα SMS (κάποιοι στο ιντερνετ λενε οχι) γ) ακούγεται ικανοποιητικά δυνατά το εξ. ηχείο, ακόμα και για mp3 ringtones. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 δεν ξερω τι γινεται. εμενα στις ριθμυσεις στα μηνυματα εχει 1αποθ.σταλμεν. 2αιτημα απαντησης 3περιοδος ισχυος 4τυπος σμσ 5κεντρ. υπηρεσ. δε βλεπω να εχει.οποιος ξερει κατι ας μου απαντησει γιατι μου ειναι πολυ χρησιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Μήπως να πεις στον κόσμο πιά έκδοση έχεις? Εχεις από την cosmote με myview, από την Wind, ελευθερο?? Από ότι είδα τα myview edition έχουν διαφορετικό μενού από αυτά που δείνει η wind.. Εσύ ποια ακδοχή εχεις Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 εχω ελευθερη εκδοση. και εμενα γραφει στο φυλλαδιο για την αναφορα παραδοσης αλλα οταν πηγαινω στο κινητο δεν την εχει την επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 εγώ όπως έχω πεί δεν το έχω το κινητό, αλλά από ότι διαβάζω θα έπρεπε να έχει. :confused: Θα το δω σε έναν φιλο μου που το έχει την myview έκδοση, Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSF Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 πήρα το κινητό σαν δεύτερο γιατι έχω μια σύνδεση που κάθεται.... δεν το έχω ανοίξει ακόμα απλά είπα να δώ τις γνώμες σας... μάλλον θα γελάσω πολύ με αυτο το κινητό θα το κάνω δώρο στην γιαγιά μου αν είναι όπως τα λέτε... :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maideneye Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 thelw na kanw update mesw net sto w302 alla then ta katafernw. kamia voithia?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Πειρα το συγκεκριμενο κινητο προχθες σε γενικες γραμμες με χαλασε λιγο το ηχειο του και καποιες ρυθμισεις στις επαφες αλλα οτι πληρωνεις περνεις ! Τωρα θελω να ρωτησω δυο πραγματακια: 1)Oταν βαζω ραδιοφωνο δεν κανει ατοματη αναζητηση αλλα πρεπει να τα πειγαινεις ενα-ενα υπαρχει κααποια ρυθμισει ωστε να το αλλαξω; 2)Θεματα περνει; Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Μόλις το πήρα και διαβάζοντας όλο το thread αναρωτιέμαι γιατί? 1. Το πλήρωσα 107 € από cosmote στο Πλαίσιο έχει 97 € web offer 2. Ήθελα ένα κινητό με 50 € και ως τελείως άσχετη φορτώθηκα το συγκεκριμένο 3. Με χαλάει που δεν μπορώ να διαχειριστώ τα τηλέφωνα μέσω υπολογιστή κ.π.α. αν κάποιος γνωρίζει καμία σελίδα με διαφορα καλούδια για το συγκεκριμένο κινητό ας την αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Μόλις το πήρα και διαβάζοντας όλο το thread αναρωτιέμαι γιατί? 1. Το πλήρωσα 107 € από cosmote στο Πλαίσιο έχει 97 € web offer 2. Ήθελα ένα κινητό με 50 € και ως τελείως άσχετη φορτώθηκα το συγκεκριμένο 3. Με χαλάει που δεν μπορώ να διαχειριστώ τα τηλέφωνα μέσω υπολογιστή κ.π.α. αν κάποιος γνωρίζει καμία σελίδα με διαφορα καλούδια για το συγκεκριμένο κινητό ας την αναφέρει. μεγεια σου :up: σελιδες με διαφορα application θα βρεις πολλες,ομως το κινητο αυτο..π.χ. θεματα που προσπαθησα να περασω(το ειχα για 1 μηνα) δεν μπορεσα,επισης ουτε εφαρμογες java μπορεσα να δουλεψω,βεβαια υπαρχει ena tip τις περνας κατευθειαν στην καρτα μνημης και τις τρεχεις απο εκει..αλλα προσωπικα δεν το εχω κανει για να ξερω εαν αυτο πετυχαινει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Ευχαριστώ RAVER θα το ψάξω, σε ένα γερμανικό Forum αναφέρουν το Firmware και ότι το κάνει κάπως καλύτερο (για θέματα και τα υπόλοιπα το έχουν κόψει και αυτοί, απογοητευμένοι και αυτοί για την αγορά του συγκεκριμένου κινητού). Αν πάντως έχετε τίποτα νέο ενημερώστε γιατί εγώ αγοράζω κινητό κάθε 10 χρόνια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Ευχαριστώ RAVER θα το ψάξω, σε ένα γερμανικό Forum αναφέρουν το Firmware και ότι το κάνει κάπως καλύτερο (για θέματα και τα υπόλοιπα το έχουν κόψει και αυτοί, απογοητευμένοι και αυτοί για την αγορά του συγκεκριμένου κινητού). Αν πάντως έχετε τίποτα νέο ενημερώστε γιατί εγώ αγοράζω κινητό κάθε 10 χρόνια :( Απ'οτι ξερω και διαβαζω δεν εχει βγει κατι νεοτερο για την πλατφορμα αυτη (το κινητο το βγαζει η sony ericsson με την sagem) ισως βεβαια να μου εχει ξεφυγει..αλλα και νεοτερα κινητα βασισμενα στην ιδια πλατφορμα..τα ιδια προβληματα εχουν. κι'εγω στην ιδια θεση ημουν..οταν το πηρα..πριν καλα καλα κυκλοφορησει..και σε ενα μηνα το αλλαξα γιατι ποτε δεν μπορεσα να το συγχρονισω..:down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Από το παλιό μου Samsung 250 έστειλα όλες τις επαφές με ΒΤ στο 302 και τις αποθήκευσα. Μια χαρά δούλεψε αυτός ο -ας τον πούμε- συγχρονισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts