Dr_Michael Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Λείπει η επιλογή: Ιδιόκτητο domain Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Λείπει η επιλογή: Ιδιόκτητο domain Στην ουσία εντάσσεται στην επιλογή ''άλλος παροχέας''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Εγώ είχα yahoo.gr ( δεν υπάρχουν πλέον) Τώρα έχω hotmail.com για msn & mail και πιστεύω δύσκολα να ξανά αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 τι εννοεις "δεν υπαρχουν τα yahoo.gr"? μια χαρα .gr εχω και δεχομαι/στελνω χωρις κανενα προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 τι εννοεις "δεν υπαρχουν τα yahoo.gr"? μια χαρα .gr εχω και δεχομαι/στελνω χωρις κανενα προβλημα... Μάλλον εννοεί ότι δεν υπάρχουν πλέον/έχουν ακυρωθεί οι δικές του διευθύνσεις e-mail που είχε δημιουργήσει παλαιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 ymail.com της yahoo 3 accounts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 παλιοτερα hotmail αλλα τωρα gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 εννοώ τα έχω διαγράψει τι εννοεις "δεν υπαρχουν τα yahoo.gr"? μια χαρα .gr εχω και δεχομαι/στελνω χωρις κανενα προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Gmail για παντα! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 πρόσφατα ανοιξα στο gmail κι εγω. Είχα δεν ξέρω κ εγω ποσα χρόνια στο pathfinder! Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 εννοώ τα έχω διαγράψει πως τα διαγραφεις? γινεται διαγραφη ή απενεργοποιηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Εγώ καθώς έψαχνα για πολύ καιρό πως να κάνω διαγραφή του λογαριασμού yahoo ,μπήκα εδώ στο my phone και στο θέμα yahoo και βρήκα τον τρόπο της διαγραφής . πως τα διαγραφεις? γινεται διαγραφη ή απενεργοποιηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Εγω εχω Gmail!!:) Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Έχω διάφορα αλλά χρησιμοποιώ το hotmail μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 mobile me και κάνει και push τα mail στο iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Hotmail ρε! :) Κ παιζει να χω κ κανα yahoo αλλα μετα απο 1 χρονο θα διαγραφεται πιστευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Χεχε , από δικά μου domain αλλά παράλληλα ένα yahoo και ένα gmail Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Gmail ως κύριο και hotmail μόνο για συνομιλίες μέσω msn. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 hotmail και μόνο...χρόοονιαα τώρα!! :) Και είμαι μια χαρά ικανοποιημένος :) Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Gmail για κυριο, λογω οτι ειχε και δωρεαν POP3 και yahoo για τα sign ups/spam :p Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios17 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Gmail και self-hosted με δικό μου domain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 gmail + otenet αλλα πιστευω οτι το gmail ειναι οτι καλυτερο απο ολα οσα εχω δοκιμασει. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 εχοντας δοκιμασει gmail, hotmail και yahoo εχω καταληξει και παραμενω σε gmail εδω και 6 χρονια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Gmail από όταν άνοιξε, και ξερό ψωμί! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Του παρόχου μου, @netone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts