andreas_ku990 Δημοσιεύτηκε July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 18, 2008 έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό ( αν υπάρχει το θέμα συγχωρέστε με ) έτσι δημιούργησα νεο θέμα ... λοιπόν το θέμα αυτό αφορά το νεο μοντέλο της lg με qwerty keybord !! λοπόν το κινητό αυτό έχει μια οθόνη 2,4 ιντζών , με ανάλυση 240x360 , full qwerty keyboard, δέχεται κάρτες micro sd μέχρι και 4gb , έχει bluetooth 2.0 με A2DP αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι 3G ... έχει 2mp κάμερα και δέχεται μόνο java εφαρμογές ... επίσης έχει μια μπαταρία χωριτικότητας 800 mah ... από ότι κατάλαβα είναι και touchscreen ή κάτι τέτοιο ... μάλλον θα είναι μια φτηνή λύση για όποιο θέλει full keyboard... πηγή:http://www.gsmarena.com/lg_ks360-2467.php http://techdigest.tv/LG_KS360_QWERTY_touchscreen_slider_phone.jpghttp://www.trustedreviews.com/images/article/inline/8116-LGQwerty.jpg Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 απο εμφανιση δεν λεει και πολλα... αλλα θα επρεπε να του εβαζαν ενα λειτουργικο συστημα. δεν μου φαινεται για touchscreen η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 για κάτι touch διάβασα αλλά δεν ξέρω τι ... διάβασε τα χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα που έδωσα και δες , αλλά μάλλον για τα κουμπιά θα λέει ότι είναι αφής και τέτοια ( δεν δίνω και όρκο :p ) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 γραφει οτι ειναι touch screen dialing δεν φερνει λιγο στο Samsung F700;εχουν παρομοιες λειτουργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 μπα ... δεν νομίζω να φέρνει του Φ700 ... ποιες παρόμοιές ??? εγώ δεν βρήκα και πολλές ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Ενταξει δεν μοιαζει του F700 απλα το qwerty μονο που φερει κατι σε αυτο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 157 ευρώ στο Πλαίσιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Πολυ καλη τιμη παντως! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 οθόνη αφής λέει παιδιά ψιλο είναι παιδικό καλό σαν project αλλά δε με γεμίζει αν είχε windows το συζητάμε Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katazitoumenos Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Ποτε θα το εχουμε κ στην Ελλαδα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. November 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Σύμφωνα με το Πλαίσιο αναμένεται σύντομα. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismi Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Μοιαζει αρκετά στο Φ700. ελπιζω να μην εχει και τα ελλατωματα του. Περιεργη ιεραρχση και αναζητηση επαφων και φυσικα κλειδωμα μιας και κυκλοφορησε εδω απο την Βονταφον. Εαν μπορει να δουλεψει στην WIND με PLUS NON STOP και ρθμισεις για απεριοριστο νετ το τε με 160 Ευρω ειναι μια χαρα. Παράθεση ____________________________________________ the more you ignore me the closer I get ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadreck Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τα φώτα σας :P Αγόρασα προχτές το KS 360 αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να γράψω όλους τους αγγλικούς χαρακτήρες. Αν πχ θέλω να γράψω το "n" αν πατήσω για 2 δευτερόλεπτα το "n", εμφανίζεται σωστά. Αν όμως πατήσω το "a" αντί να εμφανιστεί αυτό, εμφανίζεται το "ά". To ίδιο συμβαίνει και με το "e" που βγαίνει "έ". Τι μου διαφεύγει; Ευχαριστώ ;) -------------------------------------------- Άκυρο παιδιά, το βρήκα. Ήθελε να πατήσω πχ το "α" και όταν μαυρίσει, το ξαναπατάς και αλλάζει. Καλά τα πήγαμε. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margo77 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Το πλαίσιο το πουλάει χωρίς συμβόλαιο. Φτάνει να το παραγγείλεις, γιατί δεν το έχει στη βιτρίνα. Παράθεση WM 5.0 -> WM 6.0 -> Symbian s60v3 -> UIQ3 -> Android 1.5 -> BB 4.5 -> Palm 5.4.9-> iPhone 3.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alicia Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Επειδή έχω αυτή τη στιγμή ένα άλλο lg μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτό το μοντέλο έχει δυνατό ηχείο έτσι ώστε να το ακούω άνετα αν είμαι έξω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadreck Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Δεν θα έλεγα ότι το ηχείο του είναι το δυνατό του σημείο. Εγώ το καταλαβαίνω πιο πολύ από την δόνηση. Μπορείς να πας στο Πλαίσιο να το δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfo Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 απο εμφανιση δεν λεει και πολλα... αλλα θα επρεπε να του εβαζαν ενα λειτουργικο συστημα. δεν μου φαινεται για touchscreen η οθονη το κινητακι το αγορασε ενας φιλος μου κ απ'οτι ειδα κ εγω , εχει touchscreen οθονη .. χρησιμοποιηται με το πατημα ενος πληκτρου κ ειναι διαθεσημο μονο για να παρεις ενα τηλ πχ ή για να στειλεις ετσι sms.αλλα υπαρχει κ ο αλλος τροπος με το "κλασικο" πληκτρολογιο ,οπου εναι σαν του laptop το συγκεκριμενο ;) .απο μια φορας το καθε ενα γραμμα της Αλφαβητου κ στο εμφανιζει :) cool αλλα μεχρι να το συνηθισεις θελει λιγο χρονο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Το εν λογω κινητο το πηρε η αδερφη μου..πολυ καλο ειναι ειδικα το πληκτρολογιο αφου γραφεις πολυ γρηγορα μηνυματα και φυσικα ανετα..:D..το πηρε σε κοκκινο αν και το ηθελε σε ροζ..:p.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 μολις το παρηγγειλα απο το site της vodafone με την επιδοτηση το πηρα τσαμπα. ελπιζω να μου αρεσει !! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 το συγκεκριμένο κινητό παίρνει θέματα? Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutouna Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Το κιντο δεν νομιζω να παιρνει θεματα. Εχει μεσα σαν θεματα το Black και το White, που στην ουσια ειναι για να καθορισεις το φοντο. Εχω το κινητο απο την Δευτερα και το εχω ξεσκονησει. Θεματα για να βαλω δεν εχω βρει και δεν κυκλοφορει προφανως τιποτα. Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζουμε και με το Samsung F480. Το πληκτρολογιο ειναι πραγματικα βολικο και το συνηθισα σχεδον αμεσως. Το touch screen που αναφερεται ειναι μονο για να κανεις κλησεις. Παντως αν καποιος βρει καποιο τροπο να πεαρσει θεματα και οχι το κλασσικο wallpaper, ας μας το πει και εμας που τα ματια μας εχουν ματωσει για βρουμε τροπο... ααα οσο για το ηχειο, ειναι αρκετα δυνατο. Παιζει παντα ρολο και ο ηχος που θα ρυθμισεις να χτυπαει. Και απο αυτη την αποψη ειμαι ευχαριστημενη (εχω βαλει βεβαια και ενα δυνατο κομματι για να χτυπαει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgks360 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 paidia pira to lg san sukseui oxi me sundesi me to logotupo tis vodafone k opws diavasa k edw http://www.myphone.gr/devices/preview-360.html leei oti exei to live square k thelw na rwtisw auto prepei na to katevasw?episeis leei oti ypostirizei emoticons..to live square k ta emoticons gia na ta exw prepei na eimai se inernet?gt sta sms dn upostirizei emoticons ta bgazei san sumvola...opoios kserei k mporei na me help..euxaristw ek twn proterwn.,.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 εχει msn messenger? ετσι διαβασα καπου Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 εχει msn messenger? ετσι διαβασα καπου Οχι msn messneger δεν εχει..αλλα εχει εναν δικο του messenger..αν θελεις να μπενεις msn απ'το κινητο σου μπες στο ebuddy..:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 μολις πηρα το κινητακι, απο μια φιλη του forum και ειναι πολυ ομορφο. Θελω ομως να το εμπλουτησω με παιχνιδια και themes... Υπαρχει κατι να βρω και να βαλω?:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts