alfa Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Εχει προβλημα το app και εγω δεν μπορω, αναγκαστηκα να μπω απο υπολογιστη στο myQ να βαλω χρηματα, αλλα δεν μπορω να μπω να ενεργοποιησω τα 150+150 λεπτα, αυτα μονο απο το app τα εχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 ειχα και εγω προβλημα και δεν μπορουσα να μπω στη σελιδα,και πηρα στο 1225. Το dtmf για να πατησω το 1 και να ακουσω τα υπολοιπα απο πακετα δεν λειτουργουσε. Ξαναπαιρνω και παταω 2 φορες το 1 μηπως παει κατευθειαν στα υπολοιπα πακετων. Αφου ακουγεται πρωτα το υπολοιπο σε ευρω,μαλλον "παιρνει" το 1 που ειχα πατησει και λεει τα υπολοιπα απο πακετα.Οταν τελειωνει προς εκπληξη μου ακουγεται: "Συγχαρητηρια,ενεργοποιησατε το πακετο με 200' προς Ελλάδα και εξωτερικό με 7 ευρω".Και φυσικα τρωει 7 απο τα 7,69 που ειχα. Προσπαθησα να μπω στο myq για να μιλησω με το τσατ,δεν ανοιγε,και ουτε ανοιγει...Αναγκαστηκα να παρω το 1222. Η κοπελα ειπε οτι θα ακυρωθει το πακετο και θα επιστραφουν τα 7 ευρω εντος 2 ημερων. Επεμενε οτι υπαρχει επιλογη στο 1225 που ενεργοποιει το συγκεκριμενο πακετο.Καλώντας το απο αλλο νουμερο με χαμηλο υπολοιπο,δεν ακουω καμμια επιλογη. Υποτιθεται οτι μετα απο τα υπολοιπα των πακετων η γραμμη κλεινει. Υποψιαζομαι οτι το 2ο "1" που ειχα πατησει σταλθηκε καθυστερημενα,αλλα και παλι δεν υπαρχει φανερο μενου για να ενεργοποιησεις κατι στο 1225. Υπαρχει ενα κενο πριν κλεισει η γραμμη,μετα τα υπολοιπα των πακετων (αν το ακουσει προσεκτικα καποιος ισως καταλαβει τι εννοω). Ακομα και να επιστρεψουν τα λεφτα,θα στειλω e-mail για το συγκεκριμενο θεμα,για να δω τι θα απαντησουν. Εχω την εντυπωση οτι το συγκεκριμενο κολπο/bug εχει ξανα αναφερθει εδω παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Έστειλα στο φβ μήνυμα για το myq app δυο μέρες τώρα δεν μπορώ να μπω!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 oύτε κι εμένα μπαίνει:blink: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Το ιδιο και σε μενα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Η προσφορά των 2 gb για την Μ. Εβδομάδα που αναφέρθηκε για το f2g,φαίνεται να ισχύει και στην q. Αποστολή sms : 2 στο 1285 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ισχύει μόλις την ενεργοποίησα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Δωρεαν ειναι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Δωρεαν ειναι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk "Σχεδόν"....Το countdown πάπαλα, όμως!! Το'"φαγαν"......:lol: http://i64.tinypic.com/j63lsz.png....http://i63.tinypic.com/2433rlj.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ναι δωρεάν. Ειπα οτι "φαίνεται" να ισχύει πιο πάνω γιατί με παραξένεψε που μια προσφορά του f2g ισχύει και εδώ με τον ίδιο τρόπο. Το απαντητικό το έλαβα κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Το ότι δεν εμφανίζει τα 2 gb στο myq σημαίνει κάτι? Πάντως η εφαρμογή αργεί λίγο αλλά τώρα μπαίνει... Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Από τη δευτέρα δεν πρέπει να εμφανιστούν; Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Το ότι δεν εμφανίζει τα 2 gb στο myq σημαίνει κάτι? Πάντως η εφαρμογή αργεί λίγο αλλά τώρα μπαίνει... Εσύ τί λες να "σημαίνει"; Απ'το άλλο app: http://i67.tinypic.com/vrc7sg.png Έχω (ή δεν έχω) 5120ΜΒ ;;; Μήπως "σημαίνει" το "Ό,τι να'ναι"; Τελικά σας δούλεψε το app μετά από όλη τη μέρα; :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Από τη δευτέρα δεν πρέπει να εμφανιστούν; Sent from my Moto X Play Ναι από Δευτέρα ισχύουν. Δεν μας έχουν συνηθίσει βέβαια σε τέτοιες ενεργοποιήσεις μελλοντικές αλα κοσμοτέ. Θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Προσπαθησα να ενεργοποιησω σε ενα γνωστο το πακετο με τα 4g με 4,4€ αλλα λεη δεν ειναι διαθεσιμο για το οικονομικο σας πακετο. Γιατι ειχα την εντυπωση πως ενεργοποιειται σε ολους; μηπως χρειαζεται να εχει ερθη καποιο ειδικο sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Προσπαθησα να ενεργοποιησω σε ενα γνωστο το πακετο με τα 4g με 4,4€ αλλα λεη δεν ειναι διαθεσιμο για το οικονομικο σας πακετο. Γιατι ειχα την εντυπωση πως ενεργοποιειται σε ολους; μηπως χρειαζεται να εχει ερθη καποιο ειδικο sms; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7124531#post7124531 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Εσύ τί λες να "σημαίνει"; Απ'το άλλο app: http://i67.tinypic.com/vrc7sg.png Έχω (ή δεν έχω) 5120ΜΒ ;;; Μήπως "σημαίνει" το "Ό,τι να'ναι"; Τελικά σας δούλεψε το app μετά από όλη τη μέρα; :lol::lol: Τα 5 γιγα για τις Κυριακές ισχύουν? Δεν είναι ίδια περίπτωση. Υποθέτω οτι το συγκεκριμένο το ενεργοποιησες Κυριακή οπότε ίσχυσε και εμφανίστηκε άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Τα 5 γιγα για τις Κυριακές ισχύουν? Δεν είναι ίδια περίπτωση. Υποθέτω οτι το συγκεκριμένο το ενεργοποιησες Κυριακή οπότε ίσχυσε και εμφανίστηκε άμεσα. Όχι. Δεν το ενεργοποίησα Κυριακή, Αν θες , λέω κι άλλα, Αλλά μάλλον δε χρειάζεται. Όσοι μας διαβάζουν καταλαβαίνουν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Πως,να πεις κι άλλα. Αλλά να μη χρειάζεται διερμηνέας μετά :p Εν πάση περιπτώσει την Δευτέρα θα λυθεί το θέμα ελπίζω θετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) Πως,να πεις κι άλλα. Αλλά να μη χρειάζεται διερμηνέας μετά :p Εν πάση περιπτώσει την Δευτέρα θα λυθεί το θέμα ελπίζω θετικά. Πολύ πετυχημένο με το διερμηνέα, πραγματικά !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Δεν φαίνονται τα δύο γίγα και λόγικά θα φανούν από Δευτέρα, αυτό είναι το σωστό άλλωστε. Μόνο στον τζίμη φαίνονται γιατί τον έχουν βάλει στο μάτι για όλα όσα λέει. Αποτελεί ειδική περίπτωση, μάλλον τον παρακολουθούν και τον προσέχουν περισσότερο από εμάς ! ΟΚ !!! :lol: Edited April 8, 2017 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (Εντελώς καλοπροαίρετα) στον Τζίμη κάνουν όλα τα χατίρια, γιατί φοβούνται την επίθεση του με e-mails με ΟΛΑ τα σημεία στίξης, κεφάλαια και μικρά, bold, italic, underlined, χρώματα, μεγέθη, κτλ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Παιδια αν τελειωσει το 3μηνο που πρεπει να ανανεωσεις για να μην χαθουνε τα λεφτα που εχεις μεσα, σου τρωει και οποιοδηποτε πακετο εχεις??Εμενα εληγε χθες(το3μηνο) και σημερα το πρωι δεν εχω ουτε χρηματα ουτε τα mb και τα λεπτα που ειχα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Έχει αναφερθεί πως έτσι γίνεται. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Παιδια αν τελειωσει το 3μηνο που πρεπει να ανανεωσεις για να μην χαθουνε τα λεφτα που εχεις μεσα, σου τρωει και οποιοδηποτε πακετο εχεις??Εμενα εληγε χθες(το3μηνο) και σημερα το πρωι δεν εχω ουτε χρηματα ουτε τα mb και τα λεπτα που ειχα.... Από τη στιγμή που πάει το υπόλοιπο χρημάτων σου στο μηδέν, δεν έχεις τίποτα, παρόλο που τα έχεις προαγορασει. Επισης, ουτε δωρα σου δινει, κατι σαν τιμωρία που δεν έχεις υπόλοιπο μέσα. Νομίζω οτι οι άλλες 2 εταιρίες δεν ακολουθούν αυτην την τακτική, ας με διορθώσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Από τη στιγμή που πάει το υπόλοιπο χρημάτων σου στο μηδέν, δεν έχεις τίποτα, παρόλο που τα έχεις προαγορασει. Επισης, ουτε δωρα σου δινει, κατι σαν τιμωρία που δεν έχεις υπόλοιπο μέσα. Νομίζω οτι οι άλλες 2 εταιρίες δεν ακολουθούν αυτην την τακτική, ας με διορθώσει κάποιος. Κανονικα τα πακετα που εχεις αγορασει θα επρεπε να μην σου τα τρωει αλλα να ληξουν οποτε ειναι να ληξουν....Μεγαλο λαθος της q . Ας μας πει καποιος τι γινετε στις αλλες εταιριες... Αυτο πλεον ειναι λογος ακομα και για φορητοτητα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts