mary19 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Παιδια κανεις με καινουργια συνδεση το ενεργοποιησε το πακετο με 8 ευρω;;; Ελεγα να μεταφερω τo cu της μαναςμ σε q γιατι ρουφαει ιντερνετ πολυ οταν ειναι εξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 mary19 said: Παιδια κανεις με καινουργια συνδεση το ενεργοποιησε το πακετο με 8 ευρω;;; Ελεγα να μεταφερω τo cu της μαναςμ σε q γιατι ρουφαει ιντερνετ πολυ οταν ειναι εξω... Η προσφορά τα σπάει πραγματικά και από τι διαβάζω ισχύει και για τους νέους;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλησπερα να ρωτησω κατι απο whatsup ηθελα να ερθω στην q κ πηγα public μου ειπαν οτι αφου κρατησαν τα στοιχεια μου θα με παρουν τηλ. να παω να υπογραψω κ sms δεν μου ρθε που να λεει για το αιτημα φορητοτητας κλπ. Υπαρχει τροπος να το κανω online κ να παραλαβω απο καταστημα wind την sim καρτα, επειδη δεν θελω να μπλεξω με courier κλπ; Ευχαριστω Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 πολυ καλο το support της q παντως! μπραβο τους! χθες εστειλα στο fb παραπονα για σημα και μολις με πηραν τηλεφωνο για λεπτομερειες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 mary19 said: Παιδια κανεις με καινουργια συνδεση το ενεργοποιησε το πακετο με 8 ευρω;;; Ελεγα να μεταφερω τo cu της μαναςμ σε q γιατι ρουφαει ιντερνετ πολυ οταν ειναι εξω... Μόλις το έκανα. Νούμερο που το πήρα από κατάστημα wind την περασμένη Παρασκευή, και χωρίς υπόλοιπο μέσα, πήγα και έκανα αντικατάσταση κάρτας SIM δωρεάν για 4G, ζήτησα να μου κάνουν μια ανανέωση 11€ και πριν λίγο δοκίμασα να στείλω 100 στο 12000 και αμέσως μου ήρθε το μήνυμα πως θα μου δίνει κάθε μήνα 1gb μέχρι το τέλος 15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 η 4g ειναι μουλτι σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Ναι. Και πιάνει από ότι βλέπω LTE δίκτυο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά ο σειριακός της αριθμός άρχιζει από 89300909. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Μολις πηρα και εγω καρτα (νεα συνδεση), εβαλα 10€ και μου εδωσε 500Mb + 1000' προς Q ,εστειλα μηνυμα και πηρα 1Gb καθε μηνα για το 2015....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 haralabosG said: Μολις πηρα και εγω καρτα (νεα συνδεση), εβαλα 10€ και μου εδωσε 500Mb + 1000' προς Q ,εστειλα μηνυμα και πηρα 1Gb καθε μηνα για το 2015....:D Ωραιος!Την ανανεωση την εκανες με καρτα απο περιπτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) haralabosG said: Μολις πηρα και εγω καρτα (νεα συνδεση), εβαλα 10€ και μου εδωσε 500Mb + 1000' προς Q ,εστειλα μηνυμα και πηρα 1Gb καθε μηνα για το 2015....:D Τι εννοείς? Εμένα στο SMS που ήρθε λέει στείλε "100" στο 12000 με 8€ για ένα Gb κάθε μήνα, για ένα χρόνο... Αλλά έλεγα μην έχει τίποτα ψιλά γράμματα, και ακόμα δεν το ενεργοποίησα... Edited March 24, 2015 by kiriakosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) themob said: Ωραιος!Την ανανεωση την εκανες με καρτα απο περιπτερο; Οχι, η ανανεωση των 10ευρω εγινε απο καταστημα wind που εγινε και η αγορα της sim (μου χρεωσαν 5ευρω την sim....) Edited March 24, 2015 by haralabosG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 haralabosG said: Οχι, η ανανεωση των 10ευρω εγινε απο καταστημα wind που εγινε και η αγορα της sim (μου χρεωσαν 5ευρω την sim....) Κανονικα επρεπε να παρεις bonus ανανεωσης για τα 10 ευρω 1gb και οχι 500mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 themob said: Κανονικα επρεπε να παρεις bonus ανανεωσης για τα 10 ευρω 1gb και οχι 500mb. Μονο εαν γινει online (online ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας ή PayPal).Εμενα στο καταστημα η αγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 haralabosG said: Μονο εαν γινει online (online ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας ή PayPal).Εμενα στο καταστημα η αγορα... Αν δεις εδω http://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou/offline-ananeosi/ λεει για 1gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 haralabosG said: Οχι, η ανανεωση των 10ευρω εγινε απο καταστημα wind που εγινε και η αγορα της sim (μου χρεωσαν 5ευρω την sim....) Οπως σου ειπε κι παραπανω φιλος, σε αυτη την περιπτωση (ανανεωση 10E απο wind) παιρνεις 1GB data και οχι 500mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Εγω αυτον τον πρωτο μηνα με την online ανανεωση, συν μπονους για καινουργιους, μπονους προσφορα 2015 κλπ εχω συνολικα 3148mb ! Καθολου ασχημα! Και θα βγει κι ολη η υπολοιπη χρονια τζαμπα με το 1 γιγα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 aris1417 said: Εγω αυτον τον πρωτο μηνα με την online ανανεωση, συν μπονους για καινουργιους, μπονους προσφορα 2015 κλπ εχω συνολικα 3148mb ! Καθολου ασχημα! Και θα βγει κι ολη η υπολοιπη χρονια τζαμπα με το 1 γιγα! Τελικα μετα την εγγραφη στο MyQ σαν συνολο περιπου και εγω εχω για τον πρωτο μηνα ~3100Μb.... :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 aris1417 said: Και θα βγει κι ολη η υπολοιπη χρονια τζαμπα με το 1 γιγα! Ρε παιδιά για να ποια προσφορά μιλάτε; Αυτή με τα 8€ για ένα 1Gb κάθε μήνα για ένα χρόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 satsok1979 said: τα νεα νουμερακια τα δινουν δωρεαν wind κ public; ρωτησα στο τσατ της wind κ λενε θελουν 5ε ειτε για wind ειτε για q αν κ καποιοι τα παιρνουν δωρεαν απο οτι γραφουν στο φορουμ,τι να πεις... Στο καταστημα Public των Χανιων παντως τα Q πακετα τα εχουν στο ταμειο διπλα σε σταντ και τα δινουν δωρεαν. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 kiriakosk said: Ρε παιδιά για να ποια προσφορά μιλάτε; Αυτή με τα 8€ για ένα 1Gb κάθε μήνα για ένα χρόνο; Ναι αλλα ειναι για 9 μηνες (μεχρι τελους του χρονου), οχι για ενα χρονο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 runner70 said: Ναι αλλα ειναι για 9 μηνες (μεχρι τελους του χρονου), οχι για ενα χρονο. Έχεις εξακριβώσει αν λειτουργεί συνδυαστικά μαζί με την ανανέωση των 10€ που δίνει ένα Gb ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 kiriakosk said: Έχεις εξακριβώσει αν λειτουργεί συνδυαστικά μαζί με την ανανέωση των 10€ που δίνει ένα Gb ακόμα; Ισχύει κανονικά η προσφορά των 1000 mb με την ανανέωση των 10 ευρώ σε κατάστημα ή online σε συνδυασμό με την προσφορά των 8 ευρώ μέχρι το τέλος του 2015. Βέβαια η προσφορά των 1000 mb της ανανέωσης των 10 ευρώ μπορεί ανά πάσα στιγμή να μην ισχύει. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλημέρα σας.Σήμερα εντελώς τυχαία τσεκαροντας το υπολοιπο που έχω καλεσα 1225 και είδα οτι μου αφαίρεσαν 4,40 ευρώ απο το υπολοιπο μου.Πατώντας την επιλογή 1 στη συνέχεια είδα οτι μου εχουν βάλει bonus ομιλίας 4,40 ευρώ που ισχύουν μεχρι 23 Σεπτεμβρίου χωρίς εγώ να έχω αγοράσει καποιο πακέτο ομιλίας.Πήρα τηλέφωνο στη q και αφού τσέκαραν το λογαριασμό μου μου είπαν ότι πραγματι δεν είναι ενεργοποιημένο απο μένα κάποιο πακέτο και θα το τσεκάρουν αυτοί στέλνοντας κάποιο αίτημα για ανάλυση λογαριασμού!!!Τι είναι αυτό;; Πρώτη φορά μου συμβαίνει...Εχει συμβεί σε κανεναν απο εσάς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ολα τα 'χαμε, το να ενεργοποιουνται τα πακετα απο μονα τους μας ελειιπε. :lol: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosta Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ξέρει κανείς γιατί δεν το βλέπω κάπου μέχρι πότε ισχύει η ενεργοποίηση του πακέτου για το Giga μέχρι τέλος του χρόνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts