Mark_K Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εξαρτάται από την τοποθεσία που βρίσκεται κανείς. Κατά κανόνα είναι χειρότερο σε πολλά σημεία συγκριτικά με τους άλλους 2. Ωστόσο παρατηρώ πως βελτιώνεται όσο πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Χρησιμοποιεί κανείς τον προσωπικό τηλεφωνητή στη Q; Καλώ το 1333 πως λέει στο site αλλά η κλήση τερματίζεται μόνη της κατευθείαν. Και δε βρήκα οδηγίες για το πώς θα τον ενεργοποιήσω επίσης Κανείς βοήθεια πάνω σ αυτό; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εξαρτάται από την τοποθεσία που βρίσκεται κανείς. Κατά κανόνα είναι χειρότερο σε πολλά σημεία συγκριτικά με τους άλλους 2. Ωστόσο παρατηρώ πως βελτιώνεται όσο πάει. Έχω Cosmote ως κύριο αριθμό και Q στο ίδιο κινητό. Ξαφνιάζει το πόσο συχνά η Wind έχει πια καλύτερο σήμα. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Έχω Cosmote ως κύριο αριθμό και Q στο ίδιο κινητό. Ξαφνιάζει το πόσο συχνά η Wind έχει πια καλύτερο σήμα. Εξαρτάται από το που είσαι. Αν και το βλέπω δύσκολο να έχει χειρότερο η cosmote. Μιλάμε για σύγκριση και για τις 2 κάρτες σε 3G και με μετρήσεις ταχύτητας στο internet ελπίζω, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Έχω Cosmote ως κύριο αριθμό και Q στο ίδιο κινητό. Ξαφνιάζει το πόσο συχνά η Wind έχει πια καλύτερο σήμα. Δεν είναι απόλυτο αυτό και κυρίως λόγω του dual sim κινητού που χρησιμοποιείς. Εγώ όταν βάζω στο alcatel (dual sim) που έχω, τη frog και q sim, σε κάποια σημεία (Καλαμαριά) όντως με q έχω καλύτερο δίκτυο. Εάν όμως αφαιρέσω τη q sim το σήμα της cosmote αυξάνεται. Όταν χρησιμοποιώ τη samsung dual sim συσκευή μου, παρατηρώ ίδια στάθμη και στα ίδια σημεία με πριν. Οταν χρησιμοποιώ τις sim μεμονωμένα σε άλλη συσκευή, επίσης καλό σήμα. Επομένως, καταλήγω στο συμπέρασμα πως εχει να κάνει με την ποιότητα κατασκευής της dual sim συσκευής και πιθανές παρεμβολές της μιας sim στην άλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Εκτός από αυτό, τα περισσότερα dual sim δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις 3g και στις 2 κάρτες ταυτόχρονα. Αν έχεις την cosmote σε 3g και την Q σε gsm και βγάζει η τελευταία υψηλότερο σήμα στην ένδειξη, είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Συσκευές από συσκευές έχουν πολύ μεγάλη απόκλιση στην λήψη ενός δικτύου , έχει τύχει πολλές φορές σε παρέες άλλοι να μην πιάνουν ένα δίκτυο και εγώ με το Β2100 να πιάνω και να κάνω και κλήση..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Εκτός από αυτό, τα περισσότερα dual sim δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις 3g και στις 2 κάρτες ταυτόχρονα. Αν έχεις την cosmote σε 3g και την Q σε gsm και βγάζει η τελευταία υψηλότερο σήμα στην ένδειξη, είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Και οι δύο είναι σε 2G επειδή δεν σερφάρω εκτός WiFi. Αλλά νομίζω είναι ενδεικτικές αυτές οι παρατηρήσεις ότι συνήθως το δίκτυο της Wind δεν υπολείπεται της Cosmote, όντας πια του ίδιου επιπέδου. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 παιδια οταν δεν μιλησουμε με την εξυπηρετηση πελατων αφαιρειτε απο τα χρηματα που εχης 24 λεπτα εαν γινετε αυτο εναι τελειως τρελο οπως και με της καρτες που πληρονουμε ητε σου χαλαση ητε γινεσαι συνδρομιτης καρτοκινητης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Όταν ΔΕΝ μιλήσουμε με την εξυπηρέτηση πελατών, ΔΕΝ αφαιρείται τίποτα από τον Λογαριασμό μας. Όταν μιλήσουμε πράγματι αφαιρείται 0,24 Ευρώ όση ώρα και να μιλήσουμε . Αυτό συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Η επίσημη θέση είναι ότι έτσι αποτρέπονται οι συνδρομητές να καλούν με το παραμικρό την εξυπηρέτηση . Εαν η κάρτα σου χαλάσει εντός τριών μηνών δεν πληρώνεις την αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Όταν ΔΕΝ μιλήσουμε με την εξυπηρέτηση πελατών, ΔΕΝ αφαιρείται τίποτα από τον Λογαριασμό μας. Όταν μιλήσουμε πράγματι αφαιρείται 0,24 Ευρώ όση ώρα και να μιλήσουμε . Αυτό συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Η επίσημη θέση είναι ότι έτσι αποτρέπονται οι συνδρομητές να καλούν με το παραμικρό την εξυπηρέτηση . Εαν η κάρτα σου χαλάσει εντός τριών μηνών δεν πληρώνεις την αντικατάσταση. φιλεμου αυτα που λες τα γνωριζουμε εδω μου αφερεσαν 24 λεπτα χωρις να μιλησο ασε που μου εχη χαλαση η μια απο της δυο καρτες και δεν υπαρχη καρτα στην περιοχη χαλαντρι που μενο απο την δευτερα τραβιεμε και ακρη δεν βρισκο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Και οι δύο είναι σε 2G επειδή δεν σερφάρω εκτός WiFi. Αλλά νομίζω είναι ενδεικτικές αυτές οι παρατηρήσεις ότι συνήθως το δίκτυο της Wind δεν υπολείπεται της Cosmote, όντας πια του ίδιου επιπέδου. Τότε μιλάς για διαφορετικό πράγμα. Αν κρίνεις μάλιστα από το εικονίδιο σήματος, δεν θα είναι καθόλου ενδεικτικό κατά τη γνώμη μου. Πληροφοριακά, εδώ που είμαι 95dBm εξασθένηση έχεi κάρτα της Q σε 2G, και παίζει 95-100 της cosmote σε 3G(το έχω ενεργοποιημένο μόνιμα έστω και χωρίς δεδομένα γιατί το θέλω για HD κλήσεις). Αλλά και πάλι δεν λέει πολλά αυτό. Δοκίμασα από την Q να καλέσω Wind, και όπως και πριν ένα χρόνο μετά λύπης μου βλέπω πως η κατάσταση δεν έχει αλλάξει και πολύ. Θεωρητικά φουλ σήμα σε 2G, ωστόσο αρκετά συχνά χάνεις τον συνομιλητή και δεν αποκλείεται να χάσεις και κλήση. Πάντως έχει κάνει πρόοδο στο 3G, δεν μπορώ να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 φιλεμου αυτα που λες τα γνωριζουμε εδω μου αφερεσαν 24 λεπτα χωρις να μιλησο ασε που μου εχη χαλαση η μια απο της δυο καρτες και δεν υπαρχη καρτα στην περιοχη χαλαντρι που μενο απο την δευτερα τραβιεμε και ακρη δεν βρισκο? Μας εβγαλες τα ματια φιλε. :wacko: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 φιλεμου αυτα που λες τα γνωριζουμε εδω μου αφερεσαν 24 λεπτα χωρις να μιλησο ασε που μου εχη χαλαση η μια απο της δυο καρτες και δεν υπαρχη καρτα στην περιοχη χαλαντρι που μενο απο την δευτερα τραβιεμε και ακρη δεν βρισκο? Φίλε μου αυξήθηκε η μυωπία για να διάβασω το μήνυμα. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Όταν λέει η q δωρεάν πρόσβαση στο what's app σημαίνει ότι δεν χρεωνεσε ούτε το 1€? Συγνώμη που ρωταω αλλά μου φαίνεται περίεργο. Τίποτα απολύτως, σου δίνει δωρεάν δεδομένα για να μπορείς να επικοινωνείς μέσω της εφαρμογής και να στέλνεις φωτογραφίες, βίντεο, κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Για να το θέσω καλύτερα, θα έλεγα αντί ότι σου δίνει δωρεάν δεδομένα ότι δεν σου χρεώνει ότι χρήση κάνεις. Όμως θέλει προσοχή. Αν κάποια άλλη εφαρμογή βρει σύνδεση δεδομένων και αρχίσει να κατεβάζει, στην περίπτωση που δεν υπάρχει πακέτο ενεργοποιημένο, θα χρεωθεί το 1€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Τίποτα απολύτως, σου δίνει δωρεάν δεδομένα για να μπορείς να επικοινωνείς μέσω της εφαρμογής και να στέλνεις φωτογραφίες, βίντεο, κλπ κλπ Σε ρωταει αν θα χρεωθει το 1€ του daily internet και του απαντας "τιποτα απολυτως". ΦΥΣΙΚΑ και θα χρεωθει το 1€ απο τη στιγμη που δεν εχει ενεργοποιημενο πακετο ιντερνετ. Συνεπως επρεπε να του πεις να ενεργοποιει πακετο MB με 2€. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 να σοβαρευτουμε?δηλαδη ποσα mb θα φαει το whatsapp το μηνα?5?το πολυ. τρελη προσφορα!και γω πιστευω οτι εγινε καθαρα για να αρμεξουν τα μονοευρα.ο απλος χρηστης που θα το δοκιμασει που δεν αγοραζει καν mb ενω εχει smartphone ειναι σιγουρο οτι δεν θα εχει και ιδεα περι firewall οποτε αναποφευκτα θα χρεωθει. θα πληρωσει το 1mb που θα χρησιμοποιησει το whatsapp ως 200!(400mb=2ε,1mb=1ε !)Αν στέλνεις εικόνες, βιντεο κλπ μεσω whatsapp, άντε φτάνεις δεκάδες MB σε λιγότερο από μήνα. Τότε μιλάς για διαφορετικό πράγμα. Αν κρίνεις μάλιστα από το εικονίδιο σήματος, δεν θα είναι καθόλου ενδεικτικό κατά τη γνώμη μου. Πληροφοριακά, εδώ που είμαι 95dBm εξασθένηση έχεi κάρτα της Q σε 2G, και παίζει 95-100 της cosmote σε 3G(το έχω ενεργοποιημένο μόνιμα έστω και χωρίς δεδομένα γιατί το θέλω για HD κλήσεις). Αλλά και πάλι δεν λέει πολλά αυτό. Δοκίμασα από την Q να καλέσω Wind, και όπως και πριν ένα χρόνο μετά λύπης μου βλέπω πως η κατάσταση δεν έχει αλλάξει και πολύ. Θεωρητικά φουλ σήμα σε 2G, ωστόσο αρκετά συχνά χάνεις τον συνομιλητή και δεν αποκλείεται να χάσεις και κλήση. Πάντως έχει κάνει πρόοδο στο 3G, δεν μπορώ να πω. Σε ποια περιοχή; Γιατί για χαμένες κλήσεις, καθυστερήσεις sms, άθλια ποιότητα ήχου στις κλήσεις, μονο η cosmote φημιζόταν τα περασμένα χρόνια (πλέον έχει βελτιωθεί). 9 χρόνια με Q, ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα στις κλήσεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Άγιο Δημήτριο, σύνορα με Άλιμο και Π.Φάληρο. Και προχθές μου είπε άτομο που μένει εδώ δίπλα και έχει επίσης wind πως έχει τα ίδια θέματα. Δεν αντιλέγω πως μπορεί να έχει κάνει πρόοδο στο δίκτυό της. Αλλά κρίνοντας συνολικά το πως συμπεριφέρεται (και στο σπίτι, και εκεί που κινούμαι, και στο εξοχικό κλπ.) είναι δυστυχώς αρκετά πίσω σε σχέση με τους άλλους 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Γενικά υπάρχουν περιοχές, ειδικά στην επαρχεία, που η Wind εσκεμμένα έχει εγκαταλείψει, καθώς η υποστήριξη του δικτύου εκεί κοστίζει περισσότερο απ το να χάσει τους ελαχιστους ή μηδενικούς πελάτες που χει κει. Αντίθετα στην Αθήνα κ στην Θεσσαλονικη σε πυκνοκατοικημένες περιοχές έχει καλύτερο δίκτου απ τους υπόλοιπους χωρίς προβλήματα συμφόρησης Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Καλησπέρα, Έχω το Lumia 630 (windows 8), και ψάχνω να βρω τι πρέπει να γράψω και που, για να δουλέψει το mobile internet. Ξέρει κανείς; Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Πρέπει να βάλεις APN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 apn : myq Data Roaming : ON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Αν στέλνεις εικόνες, βιντεο κλπ μεσω whatsapp, άντε φτάνεις δεκάδες MB σε λιγότερο από μήνα. Σε ποια περιοχή; Γιατί για χαμένες κλήσεις, καθυστερήσεις sms, άθλια ποιότητα ήχου στις κλήσεις, μονο η cosmote φημιζόταν τα περασμένα χρόνια (πλέον έχει βελτιωθεί). 9 χρόνια με Q, ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα στις κλήσεις μαλλον εσυ πρεπει να μας πεις σε ποια περιοχη εισαι γιατι αυτα που γραφεις ειναι ακριβως αντιθετα απο αυτα που ισχυουν για τους υπολοιπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Μονο λιγες δεν ειναι οι κομμενες κλησεις στην Q σε σχεση με τους αλλους παροχους. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts