mikepaltri Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Στα 120 λεπτά λόγω συνδιασμού με σταθερή wind, ελάχιστη χρέωση είναι το 1 λεπτό, το βλέπω καθημερινά Ναι H ελάχιστη χρέωση είναι τα 3' gerstavros!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Στα 120 λεπτά λόγω συνδιασμού με σταθερή wind, ελάχιστη χρέωση είναι το 1 λεπτό, το βλέπω καθημερινά Ναι Κάποιο λάθος κάνεις. Η ελάχιστη χρέωση ειναι 3 λεπτα ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα και καλη εβδομαδα, στο Q card μπορεις να το συνδειασεις μαζι με σταθερο WIND και να περνεις τα 120 λεπτα bonus καθε μηνα...??? Ναι, το εχω κανει ηδη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλημερα και καλη εβδομαδα, στο Q card μπορεις να το συνδειασεις μαζι με σταθερο WIND και να περνεις τα 120 λεπτα bonus καθε μηνα...??? Ναι,όπώς και τα 300 mb σε κάρτα για data;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ναι,όπώς και τα 300 mb σε κάρτα για data;) Τα 300 mb μονο σεε ειδικη καρτα WIND Mobile Broadband που σου δινουν και οχι σε υπαρχουσα Q Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 H ελάχιστη χρέωση είναι τα 3' gerstavros!!! Κάποιο λάθος κάνεις. Η ελάχιστη χρέωση ειναι 3 λεπτα Ειλικρινά , σε μένα χρεώνει ελάχιστο το 1 λεπτό. Μου βαζει πχ 120 λεπτα 1 του μήνα, μιλάω μισο λεπτο, κ μετά στο υπόλοιπο δείχνει 119 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ειλικρινά , σε μένα χρεώνει ελάχιστο το 1 λεπτό. Μου βαζει πχ 120 λεπτα 1 του μήνα, μιλάω μισο λεπτο, κ μετά στο υπόλοιπο δείχνει 119 Ε τότε είσαι σούπερ τυχερός;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα 300 mb μονο σεε ειδικη καρτα WIND Mobile Broadband που σου δινουν και οχι σε υπαρχουσα Q Σωστά. Δεν με χαλάει βέβαια. Σούπερ για ταμπλετ ή λαπτοπ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παίδες καλησπέρα!!! Είμαι στην q εδω κ αρκετό καιρό κ έχω το εξής πρόβλημα...δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το iMessage στο iPhone 5. Υπάρχει κάποιος φίλος που να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα....; Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μου ήρθε μήνυμα : MONO ΓIA ΣENA: ΔΩPO 100Λ ΠPOΣ OΛA TA KINHTA/ ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA & 200MB ME ΔIAPKEIA 15MEPEΣ, EAN H EΠOMENH ANANEΩΣH EINAI 10€ & ΓINEI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ Έκανα την ανανέωση μέσω PayPal και τσίμπησα τα έξτρα αλλά αυτό το Πρώτο Θέμα μας έκανε ζημιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ανακάλυψα κάτι: η q δεν είναι τελικά πιο φτηνή από τις άλλες εταιρίες ! Αν μιλάς, τα 100' δεν είναι τίποτα... θες ανανέωση. Και πας στα 200' Αν μιλάς ακόμα πιο πολύ, πάλι ταΐζεις. Σε αυτό καταλήξαμε με τη γυναίκα μου και λέει να το γυρίσουμε στους "κόκκινους". Σου παίρνει 5 € με μιας, αλλά σου δινει 500' (200 κοκκινους+200 όλους τους άλλους+100 bonus) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ανα δευτερόλεπτο; Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ανακάλυψα κάτι: η q δεν είναι τελικά πιο φτηνή από τις άλλες εταιρίες ! Αν μιλάς, τα 100' δεν είναι τίποτα... θες ανανέωση. Και πας στα 200' Αν μιλάς ακόμα πιο πολύ, πάλι ταΐζεις. Σε αυτό καταλήξαμε με τη γυναίκα μου και λέει να το γυρίσουμε στους "κόκκινους". Σου παίρνει 5 € με μιας, αλλά σου δινει 500' (200 κοκκινους+200 όλους τους άλλους+100 bonus) 500' σε 3λεπτα και όχι ανά δευτερόλεπτο. Είχα σύνδεση με 400' και χρέωση ανά λεπτό και τέλος μήνα τα είχα καταναλώσει και πολλές φορές χρεωνόμουν επιπλέον αλλά με την Q και το δευτερόλεπτο δεν έκανα πάνω από 3 ενεργοποιήσεις του πακέτου ανά μήνα γιατί το δευτερόλεπτο είναι σωτήριο και μπορώ να πω οτι μιλάω και παραπάνω. Συν τα μπόνους που δίνει με ανανέωση (δωρεάν mb, προς Wind - Q, Sms) Εμένα πάντως με συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ανακάλυψα κάτι: η q δεν είναι τελικά πιο φτηνή από τις άλλες εταιρίες ! Αν μιλάς, τα 100' δεν είναι τίποτα... θες ανανέωση. Και πας στα 200' Αν μιλάς ακόμα πιο πολύ, πάλι ταΐζεις. Σε αυτό καταλήξαμε με τη γυναίκα μου και λέει να το γυρίσουμε στους "κόκκινους". Σου παίρνει 5 € με μιας, αλλά σου δινει 500' (200 κοκκινους+200 όλους τους άλλους+100 bonus) Δεν βρήκα αυτή την προσφορά της Voda, αλλά αν δεν σε «κλέβει» η χρέωση των 3' επειδή κάνεις μεγάλες κλήσεις, δες το free2Go που αντί για 200' δίνει 600' στο δίκτυό της, δίνει και 1GB ίντερνετ, δίνει και 100 sms (κι ας στέκονται), δίνει και κάθε εβδομάδα δωρεάν μπόνους της επιλογής σου. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Σήμερα μου ήρθε αυτό το μήνυμα Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Σήμερα μου ήρθε αυτό το μήνυμα και ποια ειναι η απορία σου; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Σήμερα μου ήρθε αυτό το μήνυμα ανανεώνεις αρχικά με 5€ να ξεκλειδώσεις το πακέτο. τα χρήματα μένουν για 30 ημέρες και όχι για αγορά πακέτων. Από εκεί και πέρα για τους επόμενους 12 μήνες θα έχεις τη δυνατότητα να το ενεργοποιείς με 4,40€ 160' προς όλους (ελάχ. διάρκ. 1" κτλ) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Δηλαδή τα 5 ευρω πανε στο πακετο αυτοματα? Εγω θελω να εχω δυνατοτητα να το ενεργοποιησω στο μελλον αλλα οχι τωρα. Δεν γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Πληρώνεις δηλαδή 5 ευρώ για να έχεις την δυνατότητα να κερδίζεις 0,40 σε κάθε πακέτο. Δεν το θεωρώ έξυπνη κίνηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Απο που προκύπτει οτι τα πρώτα 5 ευρώ δεν χρησιμοποιούνται για πακέτα? Το λένε στο κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Δεν βρήκα αυτή την προσφορά της Voda, αλλά αν δεν σε «κλέβει» η χρέωση των 3' επειδή κάνεις μεγάλες κλήσεις, δες το free2Go που αντί για 200' δίνει 600' στο δίκτυό της, δίνει και 1GB ίντερνετ, δίνει και 100 sms (κι ας στέκονται), δίνει και κάθε εβδομάδα δωρεάν μπόνους της επιλογής σου. απο τα200 λεπτα προς ολους τα 100 ειναι του πακετου που δινει ηδη σε ολους και τα αλλα 100 επειδη ειναι νεος ο συνδρομης + το μπονους 100 λεπτα προς ολους! οποτε εινια λογικο να μην το βρισκεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Μπα, παίζει το άλλο με τη vodafone. Αλλιώς έχει τα πακέτα στο vodafonecu.gr και αλλιώς στην εφαρμογή my vodafone. Αυτό που αναφέρει στο προηγούμενο μήνυμα με 5€ είναι το πακέτο talk2vodafone 300. Στην εφαρμογή λέει πως δίνει 200' σε vodafone + 200' προς όλους και δώρο άλλα 100' λόγω on line ενεργοποίησης. Στο site τους το ίδιο πακέτο με το ίδιο ακριβώς όνομα λέει πως δίνει 200' σε vodafone και 100' προς όλους. Τίποτα άλλο, ούτε καν το bonus(λες και δεν είναι on line η ενεργοποίηση μέσω της σελίδας τους...). edit: λάθος, δίνει και στο site το bonus, αλλά δεν το είχα προσέξει γιατί το γράφει κάτω χαμηλά. Όπως και να έχει το βασικό πακέτο το δίνει με 100' λιγότερα προς όλους συγκριτικά με την εφαρμογή... Edited November 20, 2014 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Φυσικά και έχει . Όλες οι εταιρείες έχουν αντίστοιχα πακέτα. Καμία εταιρία δε βγάζει τόσες προσφορές όσες η Q :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) Πρόσφατα έκανα τη 10ευρη ανανέωση που θα μου έδινε υποτίθεται τα γνωστά 500mb συν αλλα 200mb δώρο.. Ως εδώ καλά, αλλά αντί να αρχίσει κατευθείαν να τρώει από τα 200 που διαρκούν μόλις 15 ημέρες, καταναλώνει από τα 500 που λήγουν στις 30 ημέρες.... Κάποια γνώμη? Edited November 24, 2014 by dkmtb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Αμα παω σε ενα καταστημα wind για να παρω ενα πακετακι q ποσο θα που το χρεωσουνε? επισης λεω να βαλω και 5ε υπολοιπο μεσα για να αγορασω φθηνο ιντερνετ που θελω.γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 μπορει να στο δωσουν δωρεαν. αν θες παρηγγειλε το απ το ιντερνετ γινεται αυτο που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 μπορει να στο δωσουν δωρεαν. αν θες παρηγγειλε το απ το ιντερνετ γινεται αυτο που θες θελω αν γινεται να παρω ενα νουμερακι τσαμπα απο καταστημα και μετα να βαλω 5ε σε υπολοιπο και επειτα να ενεργοποιησω ενα πακετο ιντερνετ με 2ε για 400mb απλως θυμομουν οτι θα δινουν 10ε τα νεα νουμερα καπου που διαβασα αλλα δεν ειμαι σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts