manosn2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 μετα απο 2+ εβδομαδες με καρτα Q και αφου εχω περασει απο vodafone συνδεση,cosmote συνδεση,wind καρτα και wind συνδεση θα σας πω το κονκλουζιον.Οτι πληρωνεις παιρνεις. Η Q εχει χειροτερο σημα απο ολες και αυτο οφειλεται στο οτι λειτουργει με roaming απο την wind.Kαθομαι ακινητος σε σημειο με 4 γραμμες σημα και το σημα παιζει σαν equalizer,χωρις να μετακινουμαι απο 4 γραμμες σε 2 μετα σε 3 μετα σε 1 μετα παλι σε 4 μετα για δευτερολεπτα εκτος δικτυου (!). (Οχι,το κινητο μου δεν εχει προβλημα,λειτουργει μια χαρα) Kαι το 3g?Hμουν 2 χρονια στην wind και τοσο χαλια ταχυτητες δεν ειχα ποτε.Πραγματικα αν δεν ηταν τσαμπα οι χρεωσεις στην Q θα την εκανα,οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι εδω μεσα.Καταλαβαινω οτι θα βγουν τωρα διαφοροι και θα πουν σε μενα μια χαρα ειναι,οποτε θα τους προλαβω.Οκ μπορεις να παρεις τηλεφωνα και να μπεις στο Internet αλλα σαν τις αλλες δεν ειναι,ουτε καν σαν την wind (για να μη νομιζει κανεις οτι θελω να σπρωξω κανεναν προς αλλη εταιρια) Ετσι ειναι φιλε μου οπως το καθετι στην ζωη. Εσυ λες αν ειχε το τελειο δικτυο και γενικοτερα θα σου ειχε τοσο φθηνα πακετα??? Δε νομιζω. Εχει φθηνα πακετα αλλα και χαμηλη ποιοτητα. Ετσι γινεται παντου. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ετσι ειναι φιλε μου οπως το καθετι στην ζωη. Εσυ λες αν ειχε το τελειο δικτυο και γενικοτερα θα σου ειχε τοσο φθηνα πακετα??? Δε νομιζω. Εχει φθηνα πακετα αλλα και χαμηλη ποιοτητα. Ετσι γινεται παντου. Η ποιότητα για κλήσεις, μηνύματα, ίντερνετ για whatsapp κλπ, είναι μια χαρά. Για να βάλει όμως πολλούς χρήστες έχει και όριο στον καθένα. Τον μικρό όγκο όμως δεν χρειάζεται να τον καλύπτει με μεγάλες ταχύτητες, γιατί τότε θα ήθελε τριπλάσιες κεραίες. Αρα καλά όλα και συμφέρει. Το EDGE της είναι μια χαρά και μιλάω και στο voip ANETA. Όποιος δώσει καλύτερη τιμή, έφυγα αμέσως. Εδώ φίλε δεν μπορώ να φάω τα λεπτά που μου δίνει γιατί όλοι οι φίλοι με παίρνουν κι αυτοί τσάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) μετα απο 2+ εβδομαδες με καρτα Q και αφου εχω περασει απο vodafone συνδεση,cosmote συνδεση,wind καρτα και wind συνδεση θα σας πω το κονκλουζιον.Οτι πληρωνεις παιρνεις. Η Q εχει χειροτερο σημα απο ολες και αυτο οφειλεται στο οτι λειτουργει με roaming απο την wind.Kαθομαι ακινητος σε σημειο με 4 γραμμες σημα και το σημα παιζει σαν equalizer,χωρις να μετακινουμαι απο 4 γραμμες σε 2 μετα σε 3 μετα σε 1 μετα παλι σε 4 μετα για δευτερολεπτα εκτος δικτυου (!). (Οχι,το κινητο μου δεν εχει προβλημα,λειτουργει μια χαρα) Kαι το 3g?Hμουν 2 χρονια στην wind και τοσο χαλια ταχυτητες δεν ειχα ποτε.Πραγματικα αν δεν ηταν τσαμπα οι χρεωσεις στην Q θα την εκανα,οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι εδω μεσα.Καταλαβαινω οτι θα βγουν τωρα διαφοροι και θα πουν σε μενα μια χαρα ειναι,οποτε θα τους προλαβω.Οκ μπορεις να παρεις τηλεφωνα και να μπεις στο Internet αλλα σαν τις αλλες δεν ειναι,ουτε καν σαν την wind (για να μη νομιζει κανεις οτι θελω να σπρωξω κανεναν προς αλλη εταιρια) Δυστυχως αυτο με την Q, συμβαινει καποιες φορες και στα δικα μου κινητα και δεν ευθυνοντουσαν τελικα τα κινητα οπως πίστευα στην αρχή. Εννοειται παντα σε χειροκινητο 2G. Edited March 28, 2014 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εγω προτεινω να φυγετε ολοι απο Q, μηπως και βαλει μυαλο και φτιαξει τη καλυψη. Στη χειροτερη, θα μειωσει περισσότερο τις τιμές και θα επωφεληθουμε εμεις οι 'τολμηροι'. Μια ερωτηση στο φιλο που νομιζει οτι το roaming παιζει ρολο: οταν εισαι στο εξωτερικό με roaming, έχεις προβλημα; Πάντως μου ανοίξατε τα μάτια... Μπορεί να αργεί 40 δευτερόλεπτα να ανοιξει σελιδα στο βονταφον που εχω (ενω στο Q κάνει 10 δευτερόλεπτα), αλλά αφού εσεις λετε οτι η Q ειναι η πιο αργη, κατι περισσότερο θα ξερετε... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Η ποιότητα για κλήσεις, μηνύματα, ίντερνετ για whatsapp κλπ, είναι μια χαρά. Για να βάλει όμως πολλούς χρήστες έχει και όριο στον καθένα. Τον μικρό όγκο όμως δεν χρειάζεται να τον καλύπτει με μεγάλες ταχύτητες, γιατί τότε θα ήθελε τριπλάσιες κεραίες. Αρα καλά όλα και συμφέρει. Το EDGE της είναι μια χαρά και μιλάω και στο voip ANETA. Όποιος δώσει καλύτερη τιμή, έφυγα αμέσως. Εδώ φίλε δεν μπορώ να φάω τα λεπτά που μου δίνει γιατί όλοι οι φίλοι με παίρνουν κι αυτοί τσάμπα. Παυλο το βλεπω και εγω αυτο με το φοιτητικο της Wind και με το CU και τα δυο σε 2G εννοειται. Οταν μιλαω με την Wind ο ηχος ειναι χαλια τελειως, με το CU ειναι κρυσταλινος χωρις ιχνος υπερβολης. Τωρα για τις τιμες εννοειται οτι η Wind ειναι φθηνοτερη κατα πολυ αλλα σα ποιοτητα οι κοκκινοι υπερεχουν. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παυλο το βλεπω και εγω αυτο με το φοιτητικο της Wind και με το CU και τα δυο σε 2G εννοειται. Οταν μιλαω με την Wind ο ηχος ειναι χαλια τελειως, με το CU ειναι κρυσταλινος χωρις ιχνος υπερβολης. Τωρα για τις τιμες εννοειται οτι η Wind ειναι φθηνοτερη κατα πολυ αλλα σα ποιοτητα οι κοκκινοι υπερεχουν. Πιο κρυσταλλο ηχο δε θα βρειτε πουθενα! Μόνο στο κόκκινο δίκτυο! Βουρ λοιπόν στους κόκκινους! Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Πιο κρυσταλλο ηχο δε θα βρειτε πουθενα! Μόνο στο κόκκινο δίκτυο! Βουρ λοιπόν στους κόκκινους! Τωρα δε ξερω αν το λες κοροιδευτηκα αλλα ισχυει. Εχουν φοβερη ποιοτητα ηχου, σαν εταιρεια δε την παω παντως. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Τωρα δε ξερω αν το λες κοροιδευτηκα αλλα ισχυει. Εχουν φοβερη ποιοτητα ηχου, σαν εταιρεια δε την παω παντως. Ουτε εγω την παω, αλλά είναι η καλυτερότερη!!! Δεν υπάρχει μέρος που να μην πιάνει και 3g και 4g και 5g! Απορώ γιατί δεν επαναφέρουν τη διαφήμιση με το 'τελειο σημα 99,99%'. ΥΓ: ποιός κοροιδεύει ποιόν... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ουτε εγω την παω, αλλά είναι η καλυτερότερη!!! Δεν υπάρχει μέρος που να μην πιάνει και 3g και 4g και 5g! Απορώ γιατί δεν επαναφέρουν τη διαφήμιση με το 'τελειο σημα 99,99%'. ΥΓ: ποιός κοροιδεύει ποιόν... Εγω στις περιοχες που κινουμε εχει την καλυτερη ποιοτητα σηματος, και στο νησι μου. Τωρα τα αλλα που λες δε με ενδιαφερουν. Στο νησι μου η Wind σε 3G ειναι ανυπαρκτη ουτε ιχνος, και ειναι και φουλ τουριστικο, οι αλλοι εχουν απο ακρη σε ακρη εχουν φοβερη καλυψη απο το 2008 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εγώ πάντως σε ποιότητα ήχου είμαι ευχαριστημένος. Την βοντα Ολυμπιακός που δουλεύω τώρα (προσφορά από τα παιδιά της βοντα στο δρόμο), την βρίσκω το ίδιο βολική. Τσάμπα βασικά και την χρησιμοποιώ για τεστς, ε..... δεν τρελάθηκα. Μια χαρά δε λέω αλλά το κρύσταλλο που έχω στο Skype, με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εγω στις περιοχες που κινουμε εχει την καλυτερη ποιοτητα σηματος, και στο νησι μου. Τωρα τα αλλα που λες δε με ενδιαφερουν. Στο νησι μου η Wind σε 3G ειναι ανυπαρκτη ουτε ιχνος, και ειναι και φουλ τουριστικο, οι αλλοι εχουν απο ακρη σε ακρη εχουν φοβερη καλυψη απο το 2008 Συμφωνούμε απόλυτα! Ζήτω οι κόκκινοι! Απορω πως υπάρχει ακόμη η Q και η wind! Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Συμφωνούμε απόλυτα! Ζήτω οι κόκκινοι! Απορω πως υπάρχει ακόμη η Q και η wind! Αμα σαρεσουν οι μπουρδες μπες να γραφεις σε κανενα φορουμ με 15χρονα. Εδω δε γραφουμε οτι να ναι. Edited March 28, 2014 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εγω στις περιοχες που κινουμε εχει την καλυτερη ποιοτητα σηματος, και στο νησι μου. Τωρα τα αλλα που λες δε με ενδιαφερουν. Στο νησι μου η Wind σε 3G ειναι ανυπαρκτη ουτε ιχνος, και ειναι και φουλ τουριστικο, οι αλλοι εχουν απο ακρη σε ακρη εχουν φοβερη καλυψη απο το 2008 Και στην Κεφαλλονιά δεν έχει 3g η wind, άρα εκεί όποιος θέλει ίντερνετ γρήγορο, θα αγοράσει κάτι άλλο. Αυτά είναι φυσιολογικά. Σε πολλούς όμως το 2g φτάνει. Είπαμε σε όποιον αρέσει. Αντικειμενικά κριτήρια δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Και στην Κεφαλλονιά δεν έχει 3g η wind, άρα εκεί όποιος θέλει ίντερνετ γρήγορο, θα αγοράσει κάτι άλλο. Αυτά είναι φυσιολογικά. Σε πολλούς όμως το 2g φτάνει. Είπαμε σε όποιον αρέσει. Αντικειμενικά κριτήρια δεν υπάρχουν. Ακριβως ετσι. Πχ εμενα σα ποιοτητα δικτυου μαρεσει η βονταφον σαν εταιρεια ομως δεν την παω καθολου, βγαζω σπυρια. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Πιο κρυσταλλο ηχο δε θα βρειτε πουθενα! Μόνο στο κόκκινο δίκτυο! Βουρ λοιπόν στους κόκκινους! Ουτε εγω την παω, αλλά είναι η καλυτερότερη!!! Δεν υπάρχει μέρος που να μην πιάνει και 3g και 4g και 5g! Απορώ γιατί δεν επαναφέρουν τη διαφήμιση με το 'τελειο σημα 99,99%'. ΥΓ: ποιός κοροιδεύει ποιόν... Συμφωνούμε απόλυτα! Ζήτω οι κόκκινοι! Απορω πως υπάρχει ακόμη η Q και η wind! Φιλε το εσκισες... Ας σοβαρευτουμε λιγο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 μετα απο 2+ εβδομαδες με καρτα Q και αφου εχω περασει απο vodafone συνδεση,cosmote συνδεση,wind καρτα και wind συνδεση θα σας πω το κονκλουζιον.Οτι πληρωνεις παιρνεις. Η Q εχει χειροτερο σημα απο ολες και αυτο οφειλεται στο οτι λειτουργει με roaming απο την wind.Kαθομαι ακινητος σε σημειο με 4 γραμμες σημα και το σημα παιζει σαν equalizer,χωρις να μετακινουμαι απο 4 γραμμες σε 2 μετα σε 3 μετα σε 1 μετα παλι σε 4 μετα για δευτερολεπτα εκτος δικτυου (!). (Οχι,το κινητο μου δεν εχει προβλημα,λειτουργει μια χαρα) Kαι το 3g?Hμουν 2 χρονια στην wind και τοσο χαλια ταχυτητες δεν ειχα ποτε.Πραγματικα αν δεν ηταν τσαμπα οι χρεωσεις στην Q θα την εκανα,οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι εδω μεσα.Καταλαβαινω οτι θα βγουν τωρα διαφοροι και θα πουν σε μενα μια χαρα ειναι,οποτε θα τους προλαβω.Οκ μπορεις να παρεις τηλεφωνα και να μπεις στο Internet αλλα σαν τις αλλες δεν ειναι,ουτε καν σαν την wind (για να μη νομιζει κανεις οτι θελω να σπρωξω κανεναν προς αλλη εταιρια) Σε ποια περιοχή είσαι; Έχω στο ίδιο κινητό Q και Vodafone, και χρησιμοποιώ εναλλάξ ανά μήνα ιντερνετ απ τις 2 κάρτες. Πάντα 3G πλέον, και στην Αθήνα που κινούμαι, η Q έχει εξίσου γρήγορο ίντερνετ με τη Vodafone πρακτικά, όμως χωρίς τα κολλήματα που τρώει η Vodafone σε ώρες αιχμής και σέρνεται. Όσο για σήμα, στην Αθήνα έχω παντού full HSPA+ και στις 2 εταιρίες. Σπίτι μου και με τις 2 εταιρίες πιάνω περίπου 2-3Mbps, που για το κινητό είναι άφογα για μένα (η adsl μου άλλωστε δε ξεπερνάει τα 5-6Mbps). Και πέρα απ την Αθήνα, και στην Αιτωλοακαρνανία που κάνω διακοπές, χρησιμοποιώ 3G στην Q χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Φιλε το εσκισες... Ας σοβαρευτουμε λιγο. ευχαρίστως να σοβαρευτούμε, αλλά δε μ'εμπνέουν τα κουφά που διαβάζω ;) Ο καθένας γράφει ο'τι φαντάζεται, με full έλλειψη βασικών γνώσεων ;) Σε ποια περιοχή είσαι; Έχω στο ίδιο κινητό Q και Vodafone, και χρησιμοποιώ εναλλάξ ανά μήνα ιντερνετ απ τις 2 κάρτες. Πάντα 3G πλέον, και στην Αθήνα που κινούμαι, η Q έχει εξίσου γρήγορο ίντερνετ με τη Vodafone πρακτικά, όμως χωρίς τα κολλήματα που τρώει η Vodafone σε ώρες αιχμής και σέρνεται. Όσο για σήμα, στην Αθήνα έχω παντού full HSPA+ και στις 2 εταιρίες. Σπίτι μου και με τις 2 εταιρίες πιάνω περίπου 2-3Mbps, που για το κινητό είναι άφογα για μένα (η adsl μου άλλωστε δε ξεπερνάει τα 5-6Mbps). Και πέρα απ την Αθήνα, και στην Αιτωλοακαρνανία που κάνω διακοπές, χρησιμοποιώ 3G στην Q χωρίς κανένα πρόβλημα αυτά που έκανα 'bold' είναι αυτά με τα οποία δε συμφωνούν οι πιο πάνω... με βάση τη λογική τους, ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι η Q και wind είναι μια χαρά, αφού στην πραγματικότητα η Q έχει ''σκαμπανεβάσματα, λόγω roaming'' :lol: . Επίσης έχει το χειρότερο ιντερνετ ;) Και, κλείνοντας, η vodafone (που εσύ ισχυρίζεσαι ότι τρώει κολλήματα σε ώρες αιχμής και σέρνεται), σε κάνει να ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι συμβαίνουν αυτά, ενώ στην πραγματικότητα πετάει (και με ''κρυστάλλινο ήχο'' βεβαίως βεβαίως... :lol: ). Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παιδιά όντας καινούριος συνδρομητής της Q θα ήθελα να ρωτήσω τις παλιές καραβάνες, αν γενικότερα είναι αξιόπιστη η Q..Δηλαδή αν τα μηνύματα φτάνουν στην ώρα τους στους παραλήπτες (και ας έρχεται η αναφορά παράδοσης αμέσως), καθώς επίσης και οι χαμένες κλήσεις που σου έρχονται όταν έχεις κλειστό το κιν σου αν έρχονται απευθείας με το που πιάνεις ξανά δίκτυο! Έχω μια υποψία ότι υπάρχει κάποια καθυστέρηση...Χθες για παράδειγμα μου ήρθαν χαμένες κλήσεις μετά από 2 ώρες και εξαιτείας τους έχασα μια δουλειά που έπρεπε να κάνω...Μένω Θεσσαλονίκη και έχω σχεδόν παντού 3.5G σήμα! Και επίσης έχω παρατηρήσει ότι το κινητό μου όταν κάνει συγχρονισμό για τα μέιλ μέσω του internet της q, πρέπει να ανοιγοκλείσω την εφαρμογή 2 φορές για να καταλάβει ότι π.χ. διέγραψα ένα μέιλ και να το βγάλει στα διεγραμμένα!!! Σαν να πούμε κάποιου είδους lag ξάνα και στο ίντερνετ, πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε όσο είμουν στην κοτε...Μακάρι να είναι η ιδέα μου, αλλά εσείς οι παλιοί συνδρομητές ρίξτε κανένα info για το τι παίζει....... :mad: Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Τι εννοειται ρε παιδια?Οτι αν πας σε Q δεν εχεις την ιδια ποιοτητα στο δικτυο σαν αυτη που εχεις σε Wind?Αφου ειναι το ιδιο δικτυο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παιδιά όντας καινούριος συνδρομητής της Q θα ήθελα να ρωτήσω τις παλιές καραβάνες, αν γενικότερα είναι αξιόπιστη η Q..Δηλαδή αν τα μηνύματα φτάνουν στην ώρα τους στους παραλήπτες (και ας έρχεται η αναφορά παράδοσης αμέσως), καθώς επίσης και οι χαμένες κλήσεις που σου έρχονται όταν έχεις κλειστό το κιν σου αν έρχονται απευθείας με το που πιάνεις ξανά δίκτυο! Έχω μια υποψία ότι υπάρχει κάποια καθυστέρηση...Χθες για παράδειγμα μου ήρθαν χαμένες κλήσεις μετά από 2 ώρες και εξαιτείας τους έχασα μια δουλειά που έπρεπε να κάνω...Μένω Θεσσαλονίκη και έχω σχεδόν παντού 3.5G σήμα! Και επίσης έχω παρατηρήσει ότι το κινητό μου όταν κάνει συγχρονισμό για τα μέιλ μέσω του internet της q, πρέπει να ανοιγοκλείσω την εφαρμογή 2 φορές για να καταλάβει ότι π.χ. διέγραψα ένα μέιλ και να το βγάλει στα διεγραμμένα!!! Σαν να πούμε κάποιου είδους lag ξάνα και στο ίντερνετ, πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε όσο είμουν στην κοτε...Μακάρι να είναι η ιδέα μου, αλλά εσείς οι παλιοί συνδρομητές ρίξτε κανένα info για το τι παίζει....... :mad: Τι κινητό έχεις? Μήπως είναι δικαρτο? Μήπως είσαι συνέχεια στο 3g? Για δοκίμασε να γυρίσεις μονιμα στο 2g. Αυτά τα συμπτώματα που αναφέρεις είναι από υπερφορτωμένες κεραίες και διαρκεί λίγο. Όσο για τα σμσ κλήσεων, έρχονται αυτόματα, άμεσα. Βέβαια τρύπες στο σήμα υπάρχουν παντού. Θέλεις να πεις ότι δεν ελαβες την κλήση καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Τι εννοειται ρε παιδια?Οτι αν πας σε Q δεν εχεις την ιδια ποιοτητα στο δικτυο σαν αυτη που εχεις σε Wind?Αφου ειναι το ιδιο δικτυο! το ιδιο αλλα η Q παιρνει απο την wind μεσω roaming,οποτε ποιοτικα υπαρχει διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 το ιδιο αλλα η Q παιρνει απο την wind μεσω roaming,οποτε ποιοτικα υπαρχει διαφορα Αυτό πως το ξέρεις? Τοχεις ψάξει? Γιατί η μόνη διαφορά είναι στην χρέωση, που στην περίπτωση δεν ισχύει. Τα υπόλοιπα είναι ίδια. Αν πας έξω και συνδεθείς με άλλο δίκτυο, δεν υπάρχει πρόβλημα "ποιοτητας". Αυτό το παίξιμο του σήματος, γίνεται λόγω μποτιλιαρισματος, αλλά στην πράξη δεν επηρεάζει την κλήση. Μολις χρειαστεί, σε 1-2" όλα είναι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Θέλεις να πεις ότι δεν ελαβες την κλήση καθόλου? Μου ήρθε το μήνυμα αλλά μετά από 2 ώρες που είχα ανοιχτό το κιν μου...(Δηλαδή άργησε 2 ώρες να έρθει ενώ το κιν ήταν κανονικά ανοιχτό!!). Όχι δεν είναι δίκαρτο, ένα απλό νόκια touch είναι...Αυτό το μέσω roaming που έχω δει πολλάκις να το αναφέρετε, όποιος κατέχει ας το κάνει πιο λιανά...Τι εννοείτε δηλαδή?? Και γω νόμιζα το ίδιο δίκτυο χρησιμοποιούν wind/q αφού ουσιαστικά είναι η ίδια εταιρία! Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Φύγετε από την q ρε μάγκες αν δεν είστε ευχαριστημένοι. Τόσο απλά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παιδιά το bonus για την ανανἐωση από 10 ευρώ ισχύει από κατάστημα? Αν βάλω χρήματα μέσω τράπεζας θα πάρω κανονικά το bonus? Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts