Jump to content

Τα πάντα για την Q card


Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα εχω δοκιμασει ολα.Πηρα τηλεφωνο και ο αριθμος μου ακομα δεν φαινεται στο συστημα τους.

Ουτε καν το συμβολο του Roaming εμφανιζει και εννοειται κανενα συμβολο απο 3G/4G οπου και αν το γυρισω.

Πιστευω καποια φραγη θα εχει ή καποοπ θεμα ολοκληρωσης της φορητοτητας σε αυτους.

Η δευτερη Q sim καρτα παιζει αψογα. Εκανα και χειροκινητες ρυθμισεις συμφωνα με το site αλλα δεν γινεται τιποτα.

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν προλαβα να ασχοληθω παραπανω,σημερα και σε εμενα εγινε η μεταβαση απο Cosmote σε Q σε δικαρτη συσκευη οπου και η δευτερη καρτα ειναι Q. Δεν πιανει ουτε 4G ουτε 3G,γενικως τιποτα δεν πιανει με καθε πιθανο συνδυασμο ρυθμισεων. Αυριο θα τους καλεσω και εγω

 

3G έπρεπε να πιάνεις. Μήπως η δεύτερη θέση sim της συσκευής δεν υποστηρίζει 3G/4G; Μου έχει τύχει τέτοια συσκευή παλιότερα.

Δοκίμασε να αλλάξεις θέσεις στις sims.

 

Το 4G ενεργοποιήθηκε σήμερα. Εχθές κάλεσα στο 13700 και καταχώρησαν το αίτημα. Σήμερα με κάλεσαν πίσω και μετά από επιβεβαίωση ενεργοποιήθηκε άμεσα.

Γιατί τόση γραφειοκρατία για κάτι τόσο απλό; Δεν τους ενοχλεί το ότι απασχολούν προσωπικό τους για να υλοποιήσουν κάτι που θα μπορούσε να γίνεται άμεσα και χωρίς μεσολάβηση ανθρώπου;

Edited by t300

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Link to comment
Share on other sites

Ιντερνετικα εκανα αιτηση στο site και ηρθε σε 2 εργασιμες με ACS. Απο εκεινη την ημερα περασαν ακομη 2 εργασιμες και εγινε η μεταβαση.

Σε μαγαζια μου διναν ακυρο οτι και καλα δεν ειχαν sim για φορητοτητα αλλα μονο για νεα νουμερα και συμβολαια.

Ειμαι Θεσσαλονικη και πιθανων στην Αθηνα απαιτειται ο μισος χρονος.

Μαζι με την sim ηρθε και καρτα ανανεωσης 10 ευρω την οποια αφησα αθικτη μιας και εδωσαν μερικα δωρακια ενεργοποιησης.

 

Μήπως δεν εχει υπόλοιπο η κάρτα μέσα δηλαδή είναι μηδενικό; Γιατί κάτω 0.01 λεπτά δεν γίνεται χρήση δεδομένων και ας έχεις ενεργοποιήσει τα δώρα που σου έστειλαν.

Link to comment
Share on other sites

Εχει μεσα 3 ευρω που κι αυτα ηταν σαν δωρο ενεργοποιησης μαζι με 100mb και 20 sms. Το ρωτησα κι αυτο. Εκανα και εγγραφη στο myQ app οπου συμφωνα με το email πηρα εξτρα ακομα 500mb αλλα αυτα δεν ηρθαν ποτε...

Λογικα σημερα θα φανει ο αριθμός μου στο συστημα τους για να μπορεσουμε να συνεχισουμε και να δουμε τι φταιει.

Παντως η καρτα sim που πηρα προ μηνος και η τωρινη ειναι διαφορετικες. Αλλη χαραξη το τσιπακι, αλλο χρωμα η πλατη και στις ρυθμισεις τους στα προτιμωμενα δικτυα, η μεν πρωτη γραφει: 4G(προτιμωμενο) /3G/2G ενω η προβληματικη γραφει LTE(προτιμωμενο)/WCDMA/GSM. Μπορει να ειναι επί της ουσιας το ιδιο πραγμα αλλα το επισημανω.

Καταληγω στο οτι ή υπαρχει κάποιου ειδους φραγη ή οτι η sim εχει θεμα (προβλημα, ασυμβατη, παλια, κλπ).

Edited by r31134
Link to comment
Share on other sites

Πριν μερικους μηνες φιλος εκανε ταυτοχρονη φορητοτητα 5 νουμερα απο cosmote συμβολαιο σε q μεσω του site.

οταν ηρθαν τα νεα νουμερα για για 1-2 μηνες 4g δεν εβλεπε πουθενα σε καμια συσκευη και κανενα νουμερο, μιλησε απειρες φορες τηλεφωνικα, με email, με facebook, του ειπαν οτι ειναι ενεργο το 4g και προβλημα εχει (εχουν) οι συσκευες του... (ναι και οι 5). Φυσικα η καρτα του στο δικο μου κινητο δεν εδινε 4g ενω η δικη μου στο δικο του εδινε μια χαρα.

Τελικα πηγε σε καταστημα και αλλαξε τις καρτες και ως δια μαγειας ειχε 4g με το που εβαλε τις καινουργιες μεσα στα τηλεφωνα...

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Link to comment
Share on other sites

Ας ειχα εστω 3G... Επισης, επειδη πισω καποιος φιλος πιο πισω εγραφε για κοστος αντικαταστασης sim, το γραφει ξεκαθαρα στο site της Q οτι ειναι δωρεαν (οχι κλοπη/απωλεια)
Link to comment
Share on other sites

Γεια σας, την προσφορά 1500 σε νούμερα Q, πρέπει να το ενεργοποίησω κάθε μήνα για να μην χάσουμε την προσφορά; τι πρέπει να προσέχω για να μην χάσω την προσφορά; και ξέρει κανείς για πόσα χρόνια είναι διαθέσιμη η προσφορά; ευχαριστώ πολύ.
Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός επίσημα. Την έχω κοντά 2 χρόνια και την έβαλα 2-3 φορές μόνο. Απο το chat της q μου είχαν πει οτι δεν υπάρχει υποχρέωση π.χ. μια φορα το 6μηνο ώστε να διατηρείται. Ακόμα κι αν χάσεις το υπολοιπο λόγω μη ανανέωσης η προσφορά εξακολουθει να υπάρχει ωστε οταν ξαναβάλεις λεφτα θα μπορείς να την ενεργοποιησεις. Ολα αυτα ισχύουν ως αυτη την ωρα που μιλάμε. Αύριο μπορεί η εταιρεία να την κόψει ή να θέσει οποιοδήποτε περιορισμό. Προσωπικά εκτιμώ οτι μπορεί να το κάνει όποτε θέλει χωρις ανακοίνωση διοτι στην q λειτουργεί οπως οι αλλες ειδικές προσφορές. Ισχύει για όσους την λαμβάνουν και δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ επίσημα η διάθεσή της ή η οποιαδήποτε αλλαγή της.
Link to comment
Share on other sites

Και ξαφνικα από σημερα εχω Ιντερνετ στην 2η Q sim καρτα η οποια προερχεται από φορητοτητα.

Πιθανων ολοκληρωθηκε σημερα ολη η διαδικασια και ενεργοποιηθηκε το ιντερνετ.

Το περιοβοητο συμβολακι "R" της περιαγωγης (Roaming) δεν εμφανίζεται στο σημα αυτης της καρτας εν αντιθεση με την άλλη Q καρτα μου οπου ειχα ενεργοποιησει νέο αριθμο.Οι sim αυτες λειτουργουν ταυτόχρονα σε δικαρτη συσκευή.

Οι άλλες διαφορες που εχουν μεταξυ τους όπως προανεφερα είναι:

Αλλη χαραξη το τσιπακι, αλλο χρωμα η πλατη και στις ρυθμισεις τους στα προτιμωμενα δικτυα, η μεν 1η με το νέο αριθμο γραφει: 4G(προτιμωμενο) /3G/2G ενω η δευτερη με την φορητοτητα γραφει LTE(προτιμωμενο)/WCDMA/GSM

 

Κραταω μια επιφυλαξη να δω αν εχω 4G ή όχι,μολις βγω εκτος σπιτιου.

Link to comment
Share on other sites

Αυτή με τον νέο αριθμο είναι ολοκληρη πορτοκαλι στην πλατη ενώ η άλλη είναι πορτοκαλι με 2 παραλληλες λευκες ριγες.

Από την εμπρος πλευρα,το τσιπακι της πρωτης είναι εντελως ασημι ενώ της αλλης είναι ασημοχρυσαφι και φυσικα εχουν άλλη σχεδιαση.Τωρα ποια είναι παλια και ποια νεωτερη κατασκευή,ενας Θεος ξερει.

 

edit:Το ακομα πιο κουλο που μολις ανακαλυψα τυχαια,ειναι ότι η sim της φορητοτητας πιανει ιντερνετ ΧΩΡΙΣ roaming. Eχω κλεισει τους διακοπτες του roaming και στις δυο sim και παιζει κανονικα. Στην επιλογή δικτυου,κατω από εκει που λεει αυτοματη επιλογή δικτυου,αυτη η καρτα γραφει δικτυο Q-Telecom ενώ η άλλη(o νεος αριθμος) με το υποχρεωτικο roaming εχει σωστα το δικτυο της Wind. Από εκει που δεν ειχα τιποτα, μου σκανε συνεχως νεα πραγματα.

Edited by r31134
Link to comment
Share on other sites

Οπως τα γραφεις,φαινεται οτι οτι πλεον εχουν βγαλει νεοτερη sim. Μεχρι τωρα υπηρχε η πορτοκαλι με το γαλαζιο λογοτυπο της q. Αυτη που σου εστειλαν τελευταια με τις λευκες ριγες ειναι νεοτερος σχεδιασμος. Και οι 2 εχουν δυνατοτητα 4g. Με την περιαγωγη τα πραγματα εξαρτωνται και απο τις συσκευες οσον αφορα την ρυθμιση και την ενδειξη.Και για το ονομα το ιδιο ισχυει,βεβαια η παλιοτερη πορτοκαλι μπορει να δειχνει και τα 2 ονοματα wind και q telecom.
Link to comment
Share on other sites

Αφηνω μονο το ενδεχομενο ότι η νεα καρτα να μην πιανει 4G ακομα και ισως να τους ξανατηλεφωνησω αυριο.

Μπορει μολις ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατοτητα να ξαναχρειαστει roaming?? Θα δουμε...

Η παλια δεν παιζει ξεκάθαρα χωρις roaming( βγαινει το θαυμαστικο σφαλματος).

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί επιτέλους στις νέες SIM να είναι προεπιλεγμένο δίκτυο το WIND GR και όχι το Q-TELCOM που δεν υπάρχει, έτσι δεν υπάρχει το roaming. Μπορείς να δεις τον πάροχο που έχει περασμένο η SIM κατεβάζοντας μια εφαρμογή "Sim Card Info" που σου λέει τον κωδικό δικτύου που έχει περασμένο η κάρτα.
Link to comment
Share on other sites

To παραδοξο είναι ότι στην καρτα που παιζει χωρις roaming εχει προεπιλεγμενο δικτυο το Q-Telecom ενώ η στην άλλη είναι το Wind.Aυτα δειχει η συσκευή στις ρυθμισεις δικτυου.
Link to comment
Share on other sites

Μήπως αυτή του παλιού νούμερου είναι καινούρια και η νέα σύνδεση που έκανες έχει παλιά κάρτα; Επειδή έγινε τώρα πρόσφατα η αλλαγή στις κάρτες μπορεί να σου στειλανε από τις παλιές.
Link to comment
Share on other sites

Πιθανων αυτο ειναι. Η sim με την φορητοτητα ειναι νεου τυπου. Δεν εχω 4G ομως. Ηδη τους τηλεφωνησα και περιμενω. Το roaming κλειστο πλεον.
Link to comment
Share on other sites

Εμένα με νέα φορητότητα (προηγούμενη εβδομάδα) όντως δείχνει προτιμώμενο δίκτυο q Teleqom και δεν εμφανίζει το R στο σήμα, όμως χωρίς ενεργοποιημένη επιλογή roaming στα data, βγαίνει η ειδοποίηση ότι δεν υπάρχει συνδεσιμότητα λόγω roaming. Συσκευή Honor play.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Link to comment
Share on other sites

Μου ήρθε μήνυμα στον αριθμό Q:

"MOΛIΣ AΠOKTHΣEΣ 1GB ΔΩPO AΠO TO F2G ME ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ! ENHMEPΩΣOY ΓIA TO YΠOΛOIΠO AΠO TON ONLINE ΛOΓAPIAΣMO ΣOY!"

 

Δεν έχω/είχα ποτέ f2g.

Link to comment
Share on other sites

γεια σας ,εχω 1 γκιγκα για 8 μηνες με 8€, ειμαι εξωτερικο, και ενω εχω μεγαμπαιτ με χρεωνει ,το πακετο αυτο ξερουμε αν δουλευει στο εξωτερικο? ευχαριστω εκ των προτερων !!!!!!!
Link to comment
Share on other sites

Οχι φιλε δυστυχως τα δωρεαν data δεν σε καλυπτουν στο εξωτερικο και σε χρεωνει, κλεισε τα data σου ή ενεργοποιησε αλλο πακετο. Ετσι την επαθα εγω πριν 2 μηνες και μου εφαγε ολη την καρτα, αλλα τους εκανα καταγγελια και με αποζημιωσανε εις τριπλουν. Αλλα για να μην μπλεκεις γτ θα αργησεις να βρεις το δικιο σου κ αν το βρεις, κλεισε τα data ή ενεργοποιησε καποιο πακετο :wink:

 

Ασχετο αλα επειδη κι εγω εχω το πακετο με τα 8G μεχρι και τον Ιουνιο, μεχρι τωρα δεν εχει μπει το 1giga, θα περιμενω μεχρι και αυριο και θα τους τα συρω παλι

Link to comment
Share on other sites

Το1GB με 8€/8 μήνες ισχύει και στο εξωτερικό στην Ε.Ε. Δεν θα έπρεπε να σε χρεώνει.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...