Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 30/3/2025 at 3:36 ΜΜ, elkons said:

Ευτυχώς..

Μια χαρά volte και wifi calling,σωστά;

Expand  

Σωστά.. Μου έχει βγάλει και το σηματάκι για το VoLTE πανω δεξιά. 

On 30/3/2025 at 3:41 ΜΜ, George6633 said:

Σωστά.. Μου έχει βγάλει και το σηματάκι για το VoLTE πανω δεξιά. 

Expand  

Κομπλέ 👌

"Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς

On 29/3/2025 at 12:42 ΜΜ, George6633 said:

είναι ότι δεν θα μπει κάποια φραγή σε 2 μήνες και ότι θα μπαίνουν σωστά τα πακέτα

Expand  

Από τη στιγμή που το υπόλοιπο λήγει τον Μάιο του 25.. δεν τίθεται θέμα φραγής. Όλα καλά.. καλορίζικο!

ΥΓ.. πώς τα φέρνει η ζωή άλλους να κερδίζουν έναν χρόνο απεριόριστα από το Instagram κι άλλους να σκάνε για τις ίδιες παροχές 99€... Δεν πειράζει..

Edited by cu2goup

On 30/3/2025 at 3:55 ΜΜ, cu2goup said:

Από τη στιγμή που το υπόλοιπο λήγει τον Μάιο του 25.. δεν τίθεται θέμα φραγής. Όλα καλά.. καλορίζικο!

ΥΓ.. πώς τα φέρνει η ζωή άλλους να κερδίζουν έναν χρόνο απεριόριστα από το Instagram κι άλλους να σκάνε για τις ίδιες παροχές 99€... Δεν πειράζει..

Expand  

Αυτό το πρώτο τι εννοείς;Δεν θα πάει 0€ θεωρητικά σε δύο μήνες?Έβαλα εγώ κάρτα 8€ και μου έγραψε ότι λήγει τότε...οσο για το δεύτερο ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν το πήρα χαμπάρι να το κουμπωσω σε ένα CU που έχω στην άκρη και δεν χρησιμοποιώ να ησυχάσουμε για το καλοκαίρι... Κρίμα.Τυχεροι όσο πήραν χαμπάρι. 

On 30/3/2025 at 7:00 ΜΜ, George6633 said:

Αυτό το πρώτο τι εννοείς;Δεν θα πάει 0€ θεωρητικά σε δύο μήνες?

Expand  

Αφού στο screenshot που έβαλες λέει πως τα 4 και κάτι € λήγουν Μάιο του 25. Δεν θα μηδενίσουν ως τότε.

On 30/3/2025 at 7:19 ΜΜ, cu2goup said:

Αφού στο screenshot που έβαλες λέει πως τα 4 και κάτι € λήγουν Μάιο του 25. Δεν θα μηδενίσουν ως τότε.

Expand  

Εγώ εννοώ για την προσφορά με τα 99€ επειδή δεν θα ξαναβάλω κάρτα (μου είπαν ότι δεν χρειάζεται και θα μπαίνουν οι παροχές κάθε μήνα) απλά μένει να το τσεκάρω γιατί αν από Ιούνιο πάει στο 0 και δεν ισχύει αυτό που μου είπαν,δεν ξέρω αν η Q παίζει με μηδενικό υπόλοιπο

Γιατί να μη παίζει και με μηδενικό υπόλοιπο καλέ;

Δε θα τρως φραγή λογικά θα το ανανεώνουν αυτόματα ανά μήνα τις παροχές να μη μπαίνει φραγή κτλ.

Όπως με τη frog πχ τη προσφορά μια φορά πληρώνεις και έχεις για ένα χρόνο..έτσι και στη Q θα είναι μια φορά πληρώνεις για όλο τον χρόνο δε βάζεις ενδιάμεσα στο είπαν και στο τηλ μην ανησυχείς φίλε.

On 30/3/2025 at 9:40 ΜΜ, George6633 said:

Εγώ εννοώ για την προσφορά με τα 99€ επειδή δεν θα ξαναβάλω κάρτα (μου είπαν ότι δεν χρειάζεται και θα μπαίνουν οι παροχές κάθε μήνα) απλά μένει να το τσεκάρω γιατί αν από Ιούνιο πάει στο 0 και δεν ισχύει αυτό που μου είπαν,δεν ξέρω αν η Q παίζει με μηδενικό υπόλοιπο

Expand  

Κανονικά η ημερομηνία λήξης χρηματικού υπολοίπου δεν θα έπρεπε να λέει 1 χρόνο μετά;

Μα τα ρέστα που έχει δεν είναι από μια κανονική 8€η που έβαλε; τότε η συγκεκριμένη είναι εκτός της προσφοράς γιατί 1 χρόνο;

Αυτό ακριβώς.. Τα 4€ είναι ρέστα από δική μου ανανέωση γιαυτό λήγουν σε δύο μήνες.. Αυτό με τα 99€ δεν ξέρω πως μπαίνουν...ελπίζω όντως να μη χρειάζεται κάρτα κάθε δίμηνο. 

On 30/3/2025 at 9:52 ΜΜ, George6633 said:

Αυτό ακριβώς.. Τα 4€ είναι ρέστα από δική μου ανανέωση γιαυτό λήγουν σε δύο μήνες.. Αυτό με τα 99€ δεν ξέρω πως μπαίνουν...ελπίζω όντως να μη χρειάζεται κάρτα κάθε δίμηνο. 

Expand  

Ναι αυτά είναι δικά σου απλά θα λήξει το υπόλοιπο τα 4€ άμα δε τα ξοδέψεις 

Δε παίζει να θέλει κάθε 2 μήνες αγου είναι πακέτο για 1 χρόνο 😉

On 29/3/2025 at 12:42 ΜΜ, George6633 said:

Δεν ξέρω γιατί μου το στείλανε στα Αγγλικά αλλά κανένα πρόβλημα,επιβεβαιώνω την προσφορά με τα 99€ και το μόνο που μένει να δω μιας και δεν ξέρω πως λειτουργεί η Q είναι ότι δεν θα μπει κάποια φραγή σε 2 μήνες και ότι θα μπαίνουν σωστά τα πακέτα (τα 4,17€ είναι από ανανέωση που έκανα εγώ χθες με 8€ και έβαλα την προσφορά με τα 250GB γιατί δεν ήξερα ότι θα το κάνουν άμεσα). 

Screenshot_20250329_143711_Messages.jpg

Screenshot_20250329_143958_myQ.jpg

Ωραία... Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις... Ξεκίνησαν απανωτά μηνύματα(προφανώς δεν πατάω το λινκ) στα Αγγλικά και άλλα στα Γερμανικά... Επειδή προορίζω αυτή τη sim για ρουτερακι το καλοκαίρι αλλά θα με αναγκάσουν μέχρι τότε να μην δουλεύω τον αριθμό,τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;;Προς το παρόν έκανα αποκλεισμό συγκεκριμένο νούμερο αλλά φαντάζομαι θα έχουν αρκετά ακόμα... Και τέλος πάντων πρέπει να ανησυχώ για κάποιο λόγο; 

Screenshot_20250329_164845_Messages.jpg

Expand  

Ρε παιδιά από το screenshot φαίνεται καθαρά πως το υπόλοιπο πήρε παράταση μέχρι τον Μάη του 25.. τι συζητάμε;;

On 31/3/2025 at 4:07 ΠΜ, cu2goup said:

Ρε παιδιά από το screenshot φαίνεται καθαρά πως το υπόλοιπο πήρε παράταση μέχρι τον Μάη του 25.. τι συζητάμε;;

Expand  

Η ημερομηνία που φαίνεται στο screenshot είναι από δική μου ανανέωση 8€ που έκανα μια μέρα πριν μου βάλουν τις παροχές και από τότε έγραψε αυτή την ημερομηνία.. Δεν έχει σχέση με την προσφορά.

On 31/3/2025 at 7:05 ΠΜ, George6633 said:

Η ημερομηνία που φαίνεται στο screenshot είναι από δική μου ανανέωση 8€ που έκανα μια μέρα πριν μου βάλουν τις παροχές και από τότε έγραψε αυτή την ημερομηνία.. Δεν έχει σχέση με την προσφορά.

Expand  

Πωωω τώρα κατάλαβα ότι λέω χαζομάρα τόση ώρα.. τεσπα.. τότε πιθανόν να λήξουν τα 4€ αλλά οι παροχές θα μπαίνουν κανονικά για έναν χρόνο χωρίς φυσικά φραγή.

On 31/3/2025 at 7:08 ΠΜ, cu2goup said:

Πωωω τώρα κατάλαβα ότι λέω χαζομάρα τόση ώρα.. τεσπα.. τότε πιθανόν να λήξουν τα 4€ αλλά οι παροχές θα μπαίνουν κανονικά για έναν χρόνο χωρίς φυσικά φραγή.

Expand  

Αυτό ελπίζω και γω.. Δεν έχω σκοπό να βάλω ξανά κάρτα,έβαλα για να έχω MB πριν βάλουν την προσφορά αλλά την έβαλαν σχεδόν αμέσως. 

On 31/3/2025 at 7:17 ΠΜ, George6633 said:

Αυτό ελπίζω και γω.. Δεν έχω σκοπό να βάλω ξανά κάρτα,έβαλα για να έχω MB πριν βάλουν την προσφορά αλλά την έβαλαν σχεδόν αμέσως. 

Expand  

Μου κάνει εντύπωση που ήθελες τόσο άμεσα MB ενώ ουσιαστικά ήταν ένα καινούριο νούμερο. Δεν είχες στον "κανονικό" σου αριθμό δεδομένα;;

Πεταμένα λεφτά.

Edited by cu2goup

On 31/3/2025 at 7:38 ΠΜ, cu2goup said:

Μου κάνει εντύπωση που ήθελες τόσο άμεσα MB ενώ ουσιαστικά ήταν ένα καινούριο νούμερο. Δεν είχες στον "κανονικό" σου αριθμό δεδομένα;;

Πεταμένα λεφτά.

Expand  

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να δω πως τα πάει το σήμα και να κάνω κάποιες μετρήσεις γιατί είχα ένα μικρό ταξίδι την επόμενη μέρα και δεν πίστευα ότι θα βάλουν τόσο άμεσα την προσφορά.

On 15/3/2025 at 10:58 ΠΜ, adi32 said:

Έχω νόβα στο σπίτι σταθερό και ίντερνετ και μου δίνουν κάθε μήνα 1000 λεπτά στον αριθμό q. 

Με πήραν για να κάνω αναβάθμιση σε 300 άρα με το voucher αλλά μου είπαν ότι αν το κάνω θα χάσω τα 1000 λεπτά. 

Expand  

Σε καταστημα που πηγε φιλος του ειπαν οτι δεν χανονται τα 1000 λεπτα

Πηγα κι εγω σε καταστημα και ενω στην αρχη μου ειπαν οτι δε χανονται και το ζητησα γραπτως μετα λενε δεν ειμαστε σιγουροι παρτε τηλ στα κεντρικα

On 3/4/2025 at 8:16 ΠΜ, adi32 said:

Σε καταστημα που πηγε φιλος του ειπαν οτι δεν χανονται τα 1000 λεπτα

Πηγα κι εγω σε καταστημα και ενω στην αρχη μου ειπαν οτι δε χανονται και το ζητησα γραπτως μετα λενε δεν ειμαστε σιγουροι παρτε τηλ στα κεντρικα

Expand  

Καλύτερα να ρωτήσεις τη nova στο chat, γιατί όντως παλαιότερα είχε γραφτεί ότι αναβάθμιση σε πρόγραμμα οπτικής (ισως και vdsl δε θυμάμαι) δεν είναι σύμβατο με την παροχή αυτή για το κινητό.

Εγώ όταν έκανα το σταθερό adsl->4G home internet το κατάστημα είπε ότι θα έχω και τα 1000 λεπτά στο Q κι όταν πέρασε ο μήνας δεν μπήκαν. Πήγα ξανά και είπαν δε τους αφήνει να το βάλουν (ότι να ναι). Μετά έστειλα στη φόρμα επικοινωνίας (Ιούλιος 24) και σε 1 μέρα το έβαλαν. Άβυσσος

Offtopic δουλευει οκ αυτο με το 4g? Ειδικότερα το router και οι κλήσεις, όλα εντάξει? Γιατί κάτι διαβάζω περι reboot και διακοπών στις κλήσεις κλπ.

Γενικά δουλεύει σωστά σε όλα εκτός όταν δε δουλεύει. Από reboot πλέον μας έχει συνηθίσει σε 3 τη μέρα μέσο όρο. Υπόψη έχω σήμα -75dB στην περίπτωση μου (πολύ καλό προς άριστο)

Σε επικοινωνία που είχα για συγγενικό μου πρόσωπο για την προσφορά με τα 99€,μου είπαν ότι θα ισχύει μέχρι 30/4.Απλα το λέω αν ενδιαφέρεται κάποιος,δεν ξέρω αν πάρει παράταση.

On 3/4/2025 at 1:33 ΜΜ, Don_VitoCorleone said:

Εγώ όταν έκανα το σταθερό adsl->4G home internet το κατάστημα είπε ότι θα έχω και τα 1000 λεπτά στο Q κι όταν πέρασε ο μήνας δεν μπήκαν. Πήγα ξανά και είπαν δε τους αφήνει να το βάλουν (ότι να ναι). Μετά έστειλα στη φόρμα επικοινωνίας (Ιούλιος 24) και σε 1 μέρα το έβαλαν. Άβυσσος

Expand  

Γιατί τα γραπτά μένουν…