eridion25 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 3 minutes ago, Teiresias_ said: Ότι είναι παρόμοια. Υπάρχει άνθρωπος στην εξυπηρέτηση της Q που ξέρει το "προσιδιάζουν";; Θα βάλανε καμία τεχνιτή νοημοσύνη να τα απαντάει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Σήμερα Κυριακή δεν θα περιμενα υπεύθυνη ενημέρωση,απο αυριο τα πιο σίγουρα.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 16 minutes ago, elkons said: Μέχρι στιγμής στο Nova chat Τελικά δε μπήκε κανείς απλώς τερματίστηκε η συνομιλία. Απλώς να ξέρετε μου το έστειλαν και σας το έδειξα, σε καμία περίπτωση δεν σας τρολαρω. Δεν θα σας πάρω στον λαιμό μου κάντε ότι θέλετε αλλά μη κατηγορήσετε εμένα,εγώ επικοινώνησα και στο τσατ σας τα έδειξα και αυτά έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Just now, elkons said: Τελικά δε μπήκε κανείς απλώς τερματίστηκε η συνομιλία. Απλώς να ξέρετε μου το έστειλαν και σας το έδειξα, σε καμία περίπτωση δεν σας τρολαρω. Δεν θα σας πάρω στον λαιμό μου κάντε ότι θέλετε αλλά μη κατηγορήσετε εμένα,εγώ επικοινώνησα και στο τσατ σας τα έδειξα και αυτά έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου. Σε εμπιστεύομαι μην ανησυχείς αλλά τώρα μας έκαψαν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 6 minutes ago, Teiresias_ said: Υπάρχει άνθρωπος στην εξυπηρέτηση της Q που ξέρει το "προσιδιάζουν";; Ο Ροναλντο και ο Ρετζέπ..🙃 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 12 minutes ago, eridion25 said: Εγώ ξέρω.. για αυτούς της εξυπηρέτησης αναρωτιέμαι.. Edited 4 ώρες πριν by Teiresias_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, Dimitris_15 said: Σε εμπιστεύομαι μην ανησυχείς αλλά τώρα μας έκαψαν Πάλι γενικά μιλάω δεν το λέω μόνο σε εσένα. Όποιος θέλει πιστεύει Όποιος δε θέλει δικαίωμα του. Εγώ ξεκαθάρισα τη θέση μου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Ο Ροναλντο και ο Ρετζέπ..🙃 Αυτοί είναι στη frog αλλά μπορεί να τους στέλνουν και κλήσεις της Q.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Πάει και η Κίου αν το μήνυμα ισχύει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Εγώ μαντεύω ότι δε θα γίνει τίποτα και πετάνε φολες κι όποιος φάει έφαγε. Πρώτη φορά θα είναι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Just now, Don_VitoCorleone said: Εγώ μαντεύω ότι δε θα γίνει τίποτα και πετάνε φολες κι όποιος φάει έφαγε. Πρώτη φορά θα είναι; Θα δείξει από αύριο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 5 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Εγώ μαντεύω ότι δε θα γίνει τίποτα και πετάνε φολες κι όποιος φάει έφαγε. Πρώτη φορά θα είναι; Μπορεί μήπως και καλά καταφέρουν να κλείσουν κάνα συμβόλαιο Κάτι μπούρδες κάνουν τελευταία όπως και με το Count Down δεν είχε 8€ και μετά από κράξιμο άφησε 8€ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Έχω 2 Q σαν δεύτερα σε 2 διαφορετικά κινητά τουλάχιστον 20 χρόνια. Το ένα (στο δικό μου κινητό που το είχα μεταβιβάσει πριν από λίγα χρόνια στον ξάδελφό μου για να διαχειρίζομαι τον τραπεζικό λογαριασμό του) δεν είχε ανανέωση από τον ΙΟΥΛ και πριν από 1,5 μήνα μπήκε 0,01€, φορτώθηκε με το γνωστό 600+600 και πριν 10 μέρες περίπου ανανέωσα με 8€ με την ελπίδα να συνεχίσει το δώρο. Το άλλο στο όνομά μου (στο κινητό της συζύγου που το είχα δώσει στην πεθερά μου η οποία απεβίωσε) δεν έχει ανανέωση απί τις αρχές ΑΥΓ. Και στα 2 δεν έχω πάρει το μήνυμα που συζητάτε και λέει για την αναγκαστική αλλαγή. Αυτό σημαίνει, κατά τη γνώμη μου, ότι στέλνουν το μήνυμα σε κάποιες συνδέσεις για συγκεκριμένους λόγους που δεν γνωρίζω. 2 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Προσωπικά θεωρώ πολυ δυσκολο να σκέφτηκαν επιλεκτικό εκβιασμό. Η ερχόμενη εβδομάδα πιστευω θα είναι γεμάτη εκπλήξεις (εβδομάδα Black Friday, Μετρό με μπουγάτσα). Το ότι ο Γουρλής θα το εγκαινιάσει μου είναι αρκετό να το δοκιμάσω μετά από 2 μήνες τουλάχιστον... 2 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 6 ώρες πριν, elkons said: NOVA: Δεν γνωρίζουμε, θέλεις κάτι άλλο; Τόλμησε και σου μίλησε στον ενικό;; 😉😂😂 Edited 3 ώρες πριν by Teiresias_ 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Καλά δεν είναι πρώτη φορά αλλά δεν με πειράζει αυτό 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Καλά δεν είναι πρώτη φορά αλλά δεν με πειράζει αυτό Εμένα μου μίλησε μία Χριστίνα και της στέλνω το επίμαχο screenshot και έκανε πολύ ώρα να απαντήσει και της λέω "Χριστίνα είσαι εδώ;;" 😂😂😂 Στο μεταξύ αυτή με το σεις και με το σας... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Μια Χριστίνα ήταν στο Nova chat εμένα πριν απλώς έκρυψα τα ονόματα καλού κακού, υποτίθεται αυτή είχε τελειώσει και με έβαλε σε άλλον συνάδελφο 😅 Στο 13800 ήταν μια Παναγιώτα (επώνυμο άγνωστο) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, elkons said: Μια Χριστίνα ήταν στο Nova chat εμένα πριν απλώς έκρυψα τα ονόματα καλού κακού, υποτίθεται αυτή είχε τελειώσει και με έβαλε σε άλλον συνάδελφο 😅 Κάθεσαι και κάνεις τόση επεξεργασία για ένα "Χριστίνα";; Που να έγραφε και αριθμό ταυτότητας.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Κάθεσαι και κάνεις τόση επεξεργασία για ένα "Χριστίνα";; Που να έγραφε και αριθμό ταυτότητας.. Και εγώ έπεσα σε μια Χριστίνα νομίζω η ίδια ήταν και έκανε ώρες να απαντήσει Edited 45 λεπτά πριν by paanos Αφαίρεση χυδαίας γλώσσας 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Κάθεσαι και κάνεις τόση επεξεργασία για ένα "Χριστίνα";; Που να έγραφε και αριθμό ταυτότητας.. Ξέρω γω επειδή φαίνεται στο Google δε ξέρω αν επιτρέπεται να φαίνεται το όνομα . Να μ πεις τόσες Χριστίνες θα χουν εκεί μέσα δε μπορεί..εκτός κ αν δεν είναι στη πραγματικότητα Χριστίνα και είναι κανας Αχμέτ από πίσω 👨🏿🌾 2 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Και εγώ έπεσα σε μια Χριστίνα νομίζω η ίδια ήταν και έκανε ώρες να απαντήσει Μόνο αυτή θα δουλεύει τις Κυριακές, άλλωστε φαίνεται πόσο δουλευταρού είναι στην εξυπηρέτηση 😂 Edited 45 λεπτά πριν by paanos Αφαίρεση χυδαίας γλώσσας από quote 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Ξέρω γω επειδή φαίνεται στο Google δε ξέρω αν επιτρέπεται να φαίνεται το όνομα . Να μ πεις τόσες Χριστίνες θα χουν εκεί μέσα δε μπορεί..εκτός κ αν δεν είναι στη πραγματικότητα Χριστίνα και είναι κανας Αχμέτ από πίσω 👨🏿🌾 Μόνο αυτή θα δουλεύει τις Κυριακές, άλλωστε φαίνεται πόσο δουλευταρού είναι στην εξυπηρέτηση 😂 Όντως 🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 hour ago, Don_VitoCorleone said: Εγώ μαντεύω ότι δε θα γίνει τίποτα και πετάνε φολες κι όποιος φάει έφαγε. Πρώτη φορά θα είναι; Όπου βλέπεις καπνό υπάρχει και φωτιά. Οπότε πάμε προς το αναμενόμενο που λέει το μήνυμα. Εξάλλου το περιμέναμε κάποια στιγμή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Υπερωρίες η Χριστίνα σήμερα! 1 1 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, VIPdriver said: Υπερωρίες η Χριστίνα σήμερα! Δουλευταράς ο Αχμέτ 😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts