Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, Teiresias_ said:

Οπότε θα δώσουν δωρεάν την νέα sim για τη φορητότητα στο free2go

Δεν είναι φορητότητα και η αλλαγή από το ένα στο άλλο είναι δωρεάν όπως έχουμε πει πολλές φορές, άλλο που στα καταστήματα σχεδόν πάντα χρεώνουν την κάρτα αν δεν μιλήσεις. Υποθέτω ότι θα τους πουν να μην χρεώνουν όπως μια περίοδο που έδιναν κάρτες 4g ή 5g δωρεάν (και πάλι κάποιοι χρέωναν).

Η q για άλλη μια φορά να θυμίσουμε ότι δεν είναι διαφορετική εταιρεία αλλά μια από τις προσφερόμενες υπηρεσίες της nova. Την καταργεί λοιπόν όποτε θέλει με την γνωστή διαδικασία ειδοποίησης των συνδρομητών, όπως κάθε άλλη υπηρεσία. Η cyta ήταν διαφορετική εταιρεία κινητής, άλλο πράγμα.

Το πρόβλημα είναι η διαφορετική sim, υποθέτω ότι δεν θα κόψει το σήμα ξαφνικά, απλά σταδιακά θα γίνει πανάκριβο να την χρησιμοποιήσεις και ίσως μετά από κάποια μακρά ημερομηνία σχεδόν αδύνατο (πχ δε θα μπορείς να βάλεις κάρτα με κανένα τρόπο εκτός από κατάστημα), οπότε και θα υποχρεωθούν όλοι να αλλάξουν όταν πάνε στο μαγαζί.

6 minutes ago, spiliot said:

Δεν είναι φορητότητα

Είναι εσωτερική φορητότητα.

Όπως είναι εσωτερικό και το roaming μέσω του οποίου λειτουργεί η Q στις παλιές κάρτες.

Αν δεν ήταν φορητότητα, θα μπορούσες με ένα sms να πας από το free2go στην Q όπως γίνεται στις άλλες εταιρείες.

Και μάλιστα είναι και η πιο "δύσκολη" φορητότητα γιατί δεν μπορείς να την κάνεις ηλεκτρονικά παρά μόνο σε κατάστημα όπου ποτέ δεν έχουν κάρτες σιμ.

Εγώ: Καλησπέρα, έλαβα ένα SMS που λέει ότι η Q καρτοκινητή δεν θα είναι διαθέσιμη από 5/1/2025. Τι σημαίνει αυτό για μένα;

NOVA : Καλησπέρα. Η Q καρτοκινητή δεν θα είναιδιαθέσιμη, έχετε λάβει σχετικό sms. Αν δεν κάνετε τίποτα, θα χρειαστείτε νέα SIM για να μεταβείτε στο FREE2GO.

Εγώ: Πρέπει δηλαδή να πάρω νέα SIM αν μεταβώ στο FREE2GO;

NOVA: Ναι. Η μεταφορά απαιτεί νέα SIM, η οποία κοστίζει ένα ελάχιστο ποσό. Θα την παραγγείλεις από κατάστημα.

Εγώ: Και αν δεν το κάνω νωρίτερα;

NOVA: Θα γίνει αυτόματα μετά τις 5/1/2025. Και πάλι, θα χρειαστείς νέα SIM διαφορετικά θα κοπεί το σήμα στη γραμμή σας θα σας καλέσουμε και πιο πριν εάν δεν προβείτε σε ενέργειες. 

Εγώ: Άρα πρέπει να πάρω νέα SIM από κατάστημα για εσωτερική φορητότητα;

NOVA: Ακριβώς. Στο κατάστημα θα σου δώσουν όλες τις λεπτομέρειες. Μπορώ να σε βοηθήσω με κάτι άλλο;

Εγώ: Όχι, ευχαριστώ.

* Εγώ: Ισχύει αυτή η αλλαγή για όλους τους συνδρομητές ή μόνο για εμένα;

NOVA: Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε για άλλους συνδρομητές. Σας ενημερώνουμε μόνο για τη δική σας γραμμή και το μήνυμα που λάβατε,θέλετε κάποια επιπλέον διευκρίνηση;

Εγώ: Δηλαδή, η αλλαγή αφορά αποκλειστικά τη δική μου γραμμή και το μήνυμα που έλαβα;

NOVA: Δεν γνωρίζουμε, θέλεις κάτι άλλο;

2 minutes ago, elkons said:

Εγώ: Καλησπέρα, έλαβα ένα SMS που λέει ότι η Q καρτοκινητή δεν θα είναι διαθέσιμη από 5/1/2025. Τι σημαίνει αυτό για μένα;

NOVA : Καλησπέρα. Η Q καρτοκινητή δεν θα είναιδιαθέσιμη, έχετε λάβει σχετικό sms. Αν δεν κάνετε τίποτα, θα χρειαστείτε νέα SIM για να μεταβείτε στο FREE2GO.

NOVA: Ναι. Η μεταφορά απαιτεί νέα SIM, η οποία κοστίζει ένα ελάχιστο ποσό. Θα την παραγγείλεις από κατάστημα.

NOVA: Θα γίνει αυτόματα μετά τις 5/1/2025. Και πάλι, θα χρειαστείς νέα SIM διαφορετικά θα κοπεί το σήμα στη γραμμή σας θα σας καλέσουμε και πιο πριν εάν δεν προβείτε σε ενέργειες. 

NOVA: Ακριβώς. Στο κατάστημα θα σου δώσουν όλες τις λεπτομέρειες. Μπορώ να σε βοηθήσω με κάτι άλλο;

Άρα δεν αποφεύγεται το 5€ αν θες να διατηρήσεις τον αριθμό σου.

Καλύτερα να φύγεις και να επιστρέψεις για να έχεις και τις προσφορές της φορητότητας. Και να αποφύγεις και το 5€ νταβατζιλίκι που αποφάσισαν ξαφνικά.

1 minute ago, Teiresias_ said:

Καλύτερα να φύγεις και να επιστρέψεις για να έχεις και τις προσφορές της φορητότητας. Και να αποφύγεις και το 5€ νταβατζιλίκι που αποφάσισαν ξαφνικά.

Ουαουυυυουου . Πανεξυπνη λυση στο "ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ".

Αναλογως οι συνεπειες στους >>>%.

9 minutes ago, elkons said:

NOVA: Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε για άλλους συνδρομητές. Σας ενημερώνουμε μόνο για τη δική σας γραμμή και το μήνυμα που λάβατε,θέλετε κάποια επιπλέον διευκρίνηση;

Εγώ: Δηλαδή, η αλλαγή αφορά αποκλειστικά τη δική μου γραμμή και το μήνυμα που έλαβα;

Αρα εκβιαστικά ή κάνεις φορητοτητα ή σου κόβεται το σημα. Δεν νομίζω να είναι επιλεκτική αυτή η συμπεριφορά, απλά αποφάσισαν να τελειώσουν το κιου.

- Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024

4 minutes ago, Teiresias_ said:

Αυτοί είναι ικανοί να στήνουν ολόκληρο σενάριο για να πάω σε συμβόλαιο ή FREE2GO 

1 minute ago, alteisei said:

Ουαουυυυουου . Πανεξυπνη λυση στο "ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ".

Αναλογως οι συνεπειες στους >>>%.

Δυστυχώς 250GB με 7,80 δεν δίνει κανείς άλλος. Αλλά πώς να το ξέρεις εσύ αφού είσαι στο 0,001%.

Just now, Teiresias_ said:

Δυστυχώς 250GB με 7,80 δεν δίνει κανείς άλλος. Αλλά πώς να το ξέρεις εσύ αφού είσαι στο 0,001%.

Εγώ χτες στο ένα νούμερο που θέλουν να πάω σε FREE2GO ή συμβόλαιο μου έστειλαν την σούπερ ουαου προσφορά 8.6€ 2GB και 1000λ προς όλους 😂

12 minutes ago, elkons said:

ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΊ ΜΈΣΑ ΑΝ ΑΥΤΌ ΙΣΧΎΣΕΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ Πάει για πέταμα η κάρτα αυτή που έχω 

Just now, Dimitris_15 said:

ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΊ ΜΈΣΑ ΑΝ ΑΥΤΌ ΙΣΧΎΣΕΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ Πάει για πέταμα η κάρτα αυτή που έχω 

Καλά το σίγουρο είναι πως τα πακιστανικά χάνονται..

Θα δείξει εάν είναι μόνο για εμένα ή για όλους 

Τους προηγούμενους μήνες με το που πήρα το νούμερο στα πρώτα λεπτά με πήραν να το κάνω συμβόλαιο 

1 minute ago, elkons said:

Θα δείξει εάν είναι μόνο για εμένα ή για όλους 

Τους προηγούμενους μήνες με το που πήρα το νούμερο στα πρώτα λεπτά με πήραν να το κάνω συμβόλαιο 

Πιστεύω οτι αποκλείεται να έχουν το δικαιωμα να εκβιαζουν επιλεκτικα καποιους αριθμούς.

- Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024

2 minutes ago, VIPdriver said:

Πιστεύω οτι αποκλείεται να έχουν το δικαιωμα να εκβιαζουν επιλεκτικα καποιους αριθμούς.

Εάν ναι θα πάω νομικά...😉

3 minutes ago, alteisei said:

Λες να αφορα μονο τα ενεργοποιημενα μολις τους τελευταιους μηνες;

Δεν ξέρω έχω και πιο καινούριο νούμερο αλλά μόνο να το κάνω συμβόλαιο έχω λάβει κλήση τίποτα άλλο.

Μπάχαλο τα έχουν κάνει 

Just now, elkons said:

Εάν ναι θα πάω νομικά...😉

Αποκλείεται να είναι επιλεκτικά. Ποιος ο λόγος δηλαδή και να μην είναι σε όλους 

Γιατί να μας αναγκάζουν να αλλάξουμε και κάρτα sim η μαλακές δεν μπορούν να τα κάνουν αυτόματα χωρίς αλλαγή γιατί να χάνουμε το σήμα καλά είναι η Κίου γιατί να πάμε στο free2GO γιατί να χάνουμε κιόλας τον αριθμό μας αν δεν αλλάξουμε κάρτα σιμ ας κρατήσουμε της υπάρχουσες 

Δηλαδή έλεος μας αναγκάζουν να πάμε στα ακριβά συμβόλαια 

Που δεν θέλουμε καν μαλακά 

Λαθος:

Περναμε στο μεταβατικο σταδιο πριν τη πολιτειακη αλλαγη: Αυτη του μαφιοζικου πολιτειασμου, οπως σωστα γραφτηκε πριν παραθεσει το sms ο elkons

https://myphone.gr/forum/topic/92092/page/535/?tab=comments#comment-7327254

Δεν χάνεις αριθμό εάν δεν κάνω κάτι μέχρι τότε θα με πάρουν τηλ να δούμε τι θα κάνουμε αν δεν κάνω τίποτα απλά θα κοπεί το σήμα μου και θα περιμένουν να πω να πάει το νούμερο στο FREE2GO ή nova συμβόλαιο 

Καλά μπορώ να την αλλάξω την σιμ αλλά γιατί ρε να μας αναγκάζουν να πάμε στο free2GO που έχει τα λιγότερα πράγματα για ανάγκες μας

1 minute ago, elkons said:

Δεν χάνεις αριθμό εάν δεν κάνω κάτι μέχρι τότε θα με πάρουν τηλ να δούμε τι θα κάνουμε αν δεν κάνω τίποτα απλά θα κοπεί το σήμα μου και θα περιμένουν να πω να πάει το νούμερο στο FREE2GO ή nova συμβόλαιο 

Για να δούμε τι θα γίνει με όλους μας

Just now, elkons said:

Θα δείξει αλλά η συμπεριφορά τους είναι άκρως απαράδεκτη.

Ακριβώς φίλε 

Όλες η εταιρίες μας αναγκάζουν να πάμε στο ακριβό το συμβόλαιο γιατί; επειδή έτσι γουστάρουν δεν μας αφήνουν εμάς που έχουμε το καρτοκινητο μας σε ησυχία 

Αν ισχύει για όλους θα δούμε τι θα κάνουμε 

"Οι υποβαθμισμενοι νοητικα ανθρωποι δεν εχουν το κρατος που θα τους αξιζε εαν ηταν πολιτες, αλλα την Μαφια που τους αξιζει/αρμοζει"

Οι υπολοιποι ελαχιστοτατοι "να πανε αλλου" σε κανα κρατος.

• This topic was unpinned, featured and pinned