Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ (πέρα από ένα και μοναδικό φαινόμενο στο σύμπαν που γράφει στο my phone) δεν έχει στον ίδιο αριθμό μονίμως την καλή προσφορά και γλεντάει όλους εμάς τους χαζούς που βάζουμε λεφτά και για αυτό δε τη έχουμε μόνιμα. Έρχεται αλλά και φεύγει ανεξαρτήτως ποσού που διαθέτεις. Σαφώς και δεν χρειάζεται κυνήγι ανανέωσης κάτω από 13 ευρώ γιατί φέτος είναι το μόνο ποσό που έχω χρησιμοποιήσει σε ανανέωση και έχω πάρει το δώρο μου κανονικά 5 6 φορές. Δεν έχω βέβαια τη χάρη της αυτού μεγαλειότητας και για 2 η 3 μήνες δεν το πήρα αλλά έτσι συνέβαινε (στον ξύπνιο μας) σε όλους εξ αρχής. Τώρα στο όνειρο του ο καθένας έχει δικαίωμα να βλέπει ότι πετάει στο σβέρκο ενός δράκου

Edited by Don_VitoCorleone

6 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said:

Στη Πάτρα είχαμε απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6 το απόγευμα για κανένα δίμηνο τρίμηνο και θυμάμαι με φίλο να πηγαίνουμε για τρέξιμο μέσα στα στενά να μη μας πιάσει η αστυνομία 👮 και μάλιστα χωρίς μάσκα. Μιλάμε για επικά ρεζιλικια.

Ας αφήσουμε όμως γρήγορα γρήγορα τους συναισθηματισμούς ώστε να προλάβουμε όλοι να πάρουμε 7 νούμερα και να αφήνουμε αταιστα για να λαμβάνουμε προσφορές διότι ο εκλεκτός είπε ότι ο αλγόριθμος νταβιτσι έχει επιλυθεί και μόνο έτσι θα σωθείτε κι εσείς και οι επόμενοι και οι μεθεπόμενοι αμήν κι +EYΛΟΓΗCON+

Μακαριον το dislike ΑΥΤΟΥ κι αιώνια ζωή εις τη μούμια του αταιστου Q

Αχαχαχαχ επικό κλαιωωω😂😂😂 Μοίρασε πόνο μαφιοζοοο

Δεν φτάνει που σας μαθαίνει τα κόλπα...

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Τηλέφωνο στο 13700 δωρεάν, εξυπηρέτηση πελατών για τεχνικά θέματα και ζητήστε να σας το ενεργοποιήσουν.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

2 ώρες πριν, Jimakos43 said:

Έχω 5g κινητό αλλά δεν ενεργοποιείται στην q μόνο το 4g. Τι λέτε να φταίει;

https://www.myq.gr/gr/support/asfalia-rithmisis-kinitou/pos-energopio-to-5g-sti-siskevi-mou-ke-pies-i-rithmisis

26 minutes ago, p_k said:

Τηλέφωνο στο 13700 δωρεάν, εξυπηρέτηση πελατών για τεχνικά θέματα και ζητήστε να σας το ενεργοποιήσουν.

Θα ζητήσουν ταυτοποίηση ; Γιατί είναι από λαϊκή το νούμερο 😂

2 minutes ago, Jimakos43 said:

Θα ζητήσουν ταυτοποίηση ; Γιατί είναι από λαϊκή το νούμερο 😂

ΝΑΙ.

Θα προσποιηθείς ότι είσαι ο κάτοχος 

Για να ανοίξει το 5g θέλει να είναι ανοιχτό το volte? Για ποιο λόγο? Δεν περνάει η ομιλία από το 5g και την περνάει από το 4g?

2 minutes ago, GREGORYMO said:

ΝΑΙ.

Θα προσποιηθείς ότι είσαι ο κάτοχος 

Πως το κάνει αυτό 

Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂

3 minutes ago, Dimitris_15 said:

Πως το κάνει αυτό 

Αυτό θα ρωτούσα και εγώ. Ζητούν όνομα και ημερομηνία γέννησης κάτι φορές τι να πω 😂 ή να μπαίνω βγαίνω στο τσατ μέχρι να τύχει ένας να μην ρωτήσει 

Edited by Jimakos43

1 minute ago, Jimakos43 said:

Αυτό θα ρωτούσα και εγώ. Ζητούν όνομα και ημερομηνία γέννησης κάτι φορές τι να πω 😂 ή να μπαίνω βγαίνω στο τσατ μέχρι να τύχει ένας να μην ρωτήσει 

Υπάρχουν κάποιες φορές να μην ρωτάνε στο chat ενώ στο τηλέφωνο ρωτάνε 

2 minutes ago, Dimitris_15 said:

Υπάρχουν κάποιες φορές να μην ρωτάνε στο chat ενώ στο τηλέφωνο ρωτάνε 

Για θα δοκιμάσω πείτε μου καλή επιτυχία. Ωραία και αυτό για ενεργοποίηση του βόλτε να θέλει ταυτοποίηση λες και κάνω φορητότητα 

Στο αππ του κιου ή στη νόβα στην σελίδα να δοκιμάσω 

Edited by Jimakos43

Για θα δοκιμάσω πείτε μου καλή επιτυχία. Ωραία και αυτό για ενεργοποίηση του βόλτε να θέλει ταυτοποίηση λες και κάνω φορητότητα 

Στο αππ του κιου ή στη νόβα στην σελίδα να δοκιμάσω 

Δοκιμάστε στην σελίδα της νόβα στο messenger εκεί αν πετύχεις καλό εκπρόσωπο θα στο ενεργοποιήσουν όλα 

Διότι στην σελίδα του Q ρωτάνε στοιχεία ταυτοποίησης

Πάντα 

Εγώ σου προτείνω να πας σε ένα κατάστημα και να τους πεις ότι το πηρες από λαϊκή και ότι θέλεις να το βάλεις στο όνομα σου. 

1 minute ago, VIPdriver said:

Εγώ σου προτείνω να πας σε ένα κατάστημα και να τους πεις ότι το πηρες από λαϊκή και ότι θέλεις να το βάλεις στο όνομα σου. 

Και εκεί πάλι ανάλογα με τη διάθεση του εκπροσώπου είναι 😂 θα πω το ίδιο και στο τσατ

Edited by Jimakos43

2 minutes ago, VIPdriver said:

Και εγώ το ίδιο πιστεύω 

2 minutes ago, Jimakos43 said:

Και εκεί πάλι ανάλογα με τη διάθεση του εκπροσώπου είναι 😂

Ε τότε παρε ενα νέο νουμερο στο όνομα σου, ώστε να μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο. 

Αυτό που για να ενεργοποιηθεί το volte μου ζητάνε όνομα επίθετο ταυτότητα αφμ και ημερομηνία γέννησης δηλαδή λες και θα κάνω συμβόλαιο. Σε λίγο θα ζητάνε και εκκαθαριστικό και τα πάντα 

Edited by Jimakos43

Αυτό που για να ενεργοποιηθεί το volte μου ζητάνε όνομα επίθετο ταυτότητα αφμ και ημερομηνία γέννησης δηλαδή λες και θα κάνω συμβόλαιο. Σε λίγο θα ζητάνε και εκκαθαριστικό και τα πάντα 

Είναι η στάνταρ διαδικασία που οι εταιρίες λένε στους υπαλλήλους να κάνουν, ώστε να είναι καλυμμένοι 100%. Επίσης να ξέρεις ότι όλοι οι τρόποι επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών καταγράφονται. 

4 minutes ago, VIPdriver said:

Είναι η στάνταρ διαδικασία που οι εταιρίες λένε στους υπαλλήλους να κάνουν, ώστε να είναι καλυμμένοι 100%. Επίσης να ξέρεις ότι όλοι οι τρόποι επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών καταγράφονται. 

Μου είπαν να πάω και να αιτηθω μεταβίβαση στα στοιχεία μου. Όπως είπε και ο συμφορουμιτης δηλαδή οπότε αυτό θα κάνω σας ευχαριστώ 

29 minutes ago, Jimakos43 said:

Μου είπαν να πάω και να αιτηθω μεταβίβαση στα στοιχεία μου. Όπως είπε και ο συμφορουμιτης δηλαδή οπότε αυτό θα κάνω σας ευχαριστώ 

Κάλα ξεμπερδέματα...
Σε αυτό απέτυχα σε 2 franchise, κοροϊδία σκέτη

Εγώ θα μιλούσα με την εξυπηρέτηση πάντως 

Μπορείς να ζητήσεις την ενεργοποίηση του 5G στο κινητό, εάν αποτύχει ζήτα να σου στείλουν σιμ

On 7/11/2024 at 11:34 ΠΜ, Teiresias_ said:

Οκ τα πράγματα προφανώς αλλάζουν.. μέχρι τώρα ταϊσμένο Nova προσφορά 7,80€ δεν έβλεπε ή τουλάχιστον πολύ σπάνια.

Μακάρι να πήρε απόφαση η Nova να τη δώσει γενικότερα την προσφορά (για εμένα μόνο να κερδίσει έχει).

Ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχει κανόνας. Υπήρχαν πάντα αριθμοί που έπαιρναν προσφορές ή δεν έπαιρναν.Ο αριθμός μου είναι στην Q χωρίς διακοπή 10 χρόνια και 4 μήνες και λαμβάνει εξ αρχής όλες τις προσφορές πλην ενός δύο μηνών εδώ κι εκεί χωρίς κανένα κανόνα να εξηγεί κάτι. Δεν έχει μείνει ποτέ χωρίς λεφτά αφού είναι ο κανονικός μου αριθμός από το 2003 και μάλλον θα παραμείνει αν δεν προκύψει λόγος.

9 minutes ago, Don_VitoCorleone said:

Ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχει κανόνας. Υπήρχαν πάντα αριθμοί που έπαιρναν προσφορές ή δεν έπαιρναν.Ο αριθμός μου είναι στην Q χωρίς διακοπή 10 χρόνια και 4 μήνες και λαμβάνει εξ αρχής όλες τις προσφορές πλην ενός δύο μηνών εδώ κι εκεί χωρίς κανένα κανόνα να εξηγεί κάτι. Δεν έχει μείνει ποτέ χωρίς λεφτά αφού είναι ο κανονικός μου αριθμός από το 2003 και μάλλον θα παραμείνει αν δεν προκύψει λόγος.

Πρέπει να δεχτείς όμως πως σε πολλές περιπτώσεις που δεν ήταν σαν τη δική σου εξ αρχής, εκβιάστηκε προς το να γίνει, μένοντας ατάιστο..

Αυτό πρέπει να το δεχτείς. Και εγώ το έζησα, και πολλοί εδώ μέσα.

• This topic was unpinned, featured and pinned