tolisfar Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Τα στοιχήματα έκλεισαν. Το countdowm βγήκε σήμερα :) Βγήκε η θα βγει; εμένα στην εφαρμογή ακόμη μηδενικά έχει... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Βγήκε η θα βγει; εμένα στην εφαρμογή ακόμη μηδενικά έχει... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως τυχαινει σε μερικους εδω μεσα μια να μην δειχνει το countdown,μια να μην κανει ανανεωση,μια να εχει προβλημα η εφαρμογη,μια να του τρωνε το υπολοιπο δεν μπορω να το καταλαβω.... απο το 2014 στην Q και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα,τωρα πως συμβαινουν ολα αυτα σε εσας ενας Θεος ξερει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Πως τυχαινει σε μερικους εδω μεσα μια να μην δειχνει το countdown,μια να μην κανει ανανεωση,μια να εχει προβλημα η εφαρμογη,μια να του τρωνε το υπολοιπο δεν μπορω να το καταλαβω.... απο το 2014 στην Q και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα,τωρα πως συμβαινουν ολα αυτα σε εσας ενας Θεος ξερει..Εγώ πάντως δεν έχω ούτε μήνα στην Q.Να υπόθεσω ότι κόλλησε η εφαρμογή; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Οταν δεν εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ σου εμφανιζει μηδενικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Το σημερινό countdown offer ισχυει για εξωτερικό?Επίσης έστειλα στο messenger για μια προσφορά σε μωβ δωράκι που έχω "500 λεπτά προς όλους & 1,5GB για 30 μέρες μόνο με 7,5€" και μου είπανε πως δεν ισχύει για εξωτερικό.. Σε δυο βδομάδες πάω Βιέννη, τι πακέτο πρέπει να πάρω? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Πως τυχαινει σε μερικους εδω μεσα μια να μην δειχνει το countdown,μια να μην κανει ανανεωση,μια να εχει προβλημα η εφαρμογη,μια να του τρωνε το υπολοιπο δεν μπορω να το καταλαβω.... απο το 2014 στην Q και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα,τωρα πως συμβαινουν ολα αυτα σε εσας ενας Θεος ξερει.. Εγω με την εφαρμογή δε θυμαμαι να είχα πρόβλημα, αλλά μου έτυχε να αφαιρεθεί υπόλοιπο. Επισης μου ετυχε να χρεωθω ημερησιο ίντερνετ χωρις ενεργοποιημενο το ρομινγκ στο ίντερνετ, στη δεύτερη θεση του 2καρτου κινητου και ενεργοποιημενης της πρωτης γραμμης για ίντερνετ. Επισης η πεθερα μου χρεωθηκε ημερησιο ίντερνετ ενω η συσκευή της ειναι feature phone. Επισης σε πολλά σημεια εχω χαλια σημα και δεν μπορω να κανω απλη κληση. Επισης το 4τζι μεσα στο σπιτι μου πιάνει μονο στο μπαλκόνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Νά τού κάνω μία εκαθαρριση δεδομένων;εχω ίντερνετ κανονικά άλλωστε γράφω εδώ Άκυρο.μου τό έβγαλε.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Εμενα με εκκαθάριση προσωρινής μνήμης το έδειξε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Δεν τού έκανα τίποτα και ξαφνικά μου τό έβγαλε... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Καθυστερεί σε σας να εμφανίσει τα υπόλοιπα που έχετε η εφαρμογή? Γενικά βέβαια καθυστερεί Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Το σημερινό countdown offer ισχυει για εξωτερικό?Επίσης έστειλα στο messenger για μια προσφορά σε μωβ δωράκι που έχω "500 λεπτά προς όλους & 1,5GB για 30 μέρες μόνο με 7,5€" και μου είπανε πως δεν ισχύει για εξωτερικό.. Σε δυο βδομάδες πάω Βιέννη, τι πακέτο πρέπει να πάρω? Τα μωβ δώρα σίγουρα δεν ισχύουν στο εξωτερικό. Τα κανονικά πακέτα σίγουρα ισχύουν. Τα countdown ενίοτε ισχύουν, αλλά είναι κάπως θολό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Απο την ανανεωση το 1gb ισχύει?Επίσης πες οτι δε θέλω να καλέσω κανέναν τις 3 ημέρες που θα πάω, όταν θα με παίρνουν, χρεώνομαι εγω κάτι η αυτοί που με παίρνουν? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Εγω με την εφαρμογή δε θυμαμαι να είχα πρόβλημα, αλλά μου έτυχε να αφαιρεθεί υπόλοιπο. Επισης μου ετυχε να χρεωθω ημερησιο ίντερνετ χωρις ενεργοποιημενο το ρομινγκ στο ίντερνετ, στη δεύτερη θεση του 2καρτου κινητου και ενεργοποιημενης της πρωτης γραμμης για ίντερνετ. Επισης η πεθερα μου χρεωθηκε ημερησιο ίντερνετ ενω η συσκευή της ειναι feature phone. Επισης σε πολλά σημεια εχω χαλια σημα και δεν μπορω να κανω απλη κληση. Επισης το 4τζι μεσα στο σπιτι μου πιάνει μονο στο μπαλκόνι. Μπορείς να ζητήσεις από την WIND -εξυπηρέτηση πελατών να σου κλείσει εντελώς το internet της πεθεράς σου αφού δεν υπάρχει πιθανότητα να το χρησιμοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Πολύ σωστό Βασίλειε! Μέσω messenger γίνεται; Επειδή δεν έχω διάθεση να περιμένω, άσε που τα γραπτά μένουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 (edited) Το σημερινό countdown offer ισχυει για εξωτερικό?Επίσης έστειλα στο messenger για μια προσφορά σε μωβ δωράκι που έχω "500 λεπτά προς όλους & 1,5GB για 30 μέρες μόνο με 7,5€" και μου είπανε πως δεν ισχύει για εξωτερικό.. Σε δυο βδομάδες πάω Βιέννη, τι πακέτο πρέπει να πάρω?Στείλε ΥΠ στο 1285 να δεις τι ισχύει. Τα countdown ισχύουν και για εξωτερικό αλλά μπορείς να πάρεις το Q star όπου μπορείς να κάνεις και τηλέφωνα. Edited February 17, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Απο το site δε γινόταν ανανεωση; Τελικά μόλις έκανα απ' το site. Η εφαρμογή δε λειτουργεί Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Στείλε ΥΠ στο 1285 να δεις τι ισχύει. Τα countdown ισχύουν και για εξωτερικό αλλά μπορείς να πάρεις το Q star όπου μπορείς να κάνεις και τηλέφωνα. Με το countdown δε θα μπορώ να πάρω τηλέφωνο? Μου απάντησαν στο Facebook στη κοινοποίηση του σημερινού countdown ότι ισχύει για εξωτερικό για τη ζώνη 1, δλδ για Βιέννη που θέλω να πάω ισχύει? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Χάσαμε... Την προηγούμενη εβδομάδα την Τρίτη είχε δώσει καουνταουν. Αρπα-κολα η όλη φάση. Δεν πειράζει, τσιμπάω και αυτο το καουνταουν, αφήνοντας κάποια σεντς στο υπόλοιπο μου που ληγει σε εναν μηνα. Είπαμε, δεν είναι κάτι σταθερό. Αλλιώς, θα το βρίσκαμε όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Με το countdown δε θα μπορώ να πάρω τηλέφωνο? Μου απάντησαν στο Facebook στη κοινοποίηση του σημερινού countdown ότι ισχύει για εξωτερικό για τη ζώνη 1, δλδ για Βιέννη που θέλω να πάω ισχύει?Μην τους έχεις καμία εμπιστοσύνη Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Με το countdown δε θα μπορώ να πάρω τηλέφωνο? Μου απάντησαν στο Facebook στη κοινοποίηση του σημερινού countdown ότι ισχύει για εξωτερικό για τη ζώνη 1, δλδ για Βιέννη που θέλω να πάω ισχύει? Ναι, είναι στη ζώνη 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Με το countdown δε θα μπορώ να πάρω τηλέφωνο? Μου απάντησαν στο Facebook στη κοινοποίηση του σημερινού countdown ότι ισχύει για εξωτερικό για τη ζώνη 1, δλδ για Βιέννη που θέλω να πάω ισχύει?Τηλέφωνο στην Ελλάδα μπορείς, ενώ με το κιου σταρ παίρνεις τηλέφωνο και στην χώρα που είσαι. Με το countdown δεν μπορείς να πάρεις στην ξένη χώρα, αλλά στη ζώνη 1 δέχεσαι μηνύματα και κλήσεις και μπορείς να πάρεις σε τηλέφωνο δηλωμένο στην Ελλάδα μόνο. Όχι στην Αυστρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Τηλέφωνο στην Ελλάδα μπορείς, ενώ με το κιου σταρ παίρνεις τηλέφωνο και στην χώρα που είσαι. Με το countdown δεν μπορείς να πάρεις στην ξένη χώρα, αλλά στη ζώνη 1 δέχεσαι μηνύματα και κλήσεις και μπορείς να πάρεις σε τηλέφωνο δηλωμένο στην Ελλάδα μόνο. Όχι στην Αυστρία. Δεν ισχύει αυτο που λες. Αν δουλευει στην περιαγωγη, μπορεις να παιρνεις και σε τηλεφωνα της χωρας που εισαι, όπως και στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 (edited) Δεν ισχύει αυτο που λες. Αν δουλευει στην περιαγωγη, μπορεις να παιρνεις και σε τηλεφωνα της χωρας που εισαι, όπως και στην ΕλλάδαΑν στην Ελλάδα έχεις λεπτά για εθνικές κλήσεις μόνο, στην περιαγωγή δεν μετατρέπονται σε εθνικές κλήσεις στη χώρα που είσαι. Την έχουν πατήσει μερικοί. Αν όμως έχεις κλήσεις προς Ευρωπαϊκή Ένωση (q*) μπορείς να παίρνεις τηλέφωνα οπουδήποτε και αν είσαι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ζώνη 1 για την ακρίβεια, που περιλαμβάνονται και χώρες που δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στο πακέτο αυτό όμως (Qstar), ενώ έχεις δωρεάν λεπτά προς Αμερική, εάν πας στην Αμερική δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην Αμερική δωρεάν γιατί δεν ισχύει η περιαγωγή. Ισχύουν οι τιμές οι κανονικές εκτός πακέτου. Edited February 17, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 (edited) Λάθος ..... EΠIKOINΩNEITE EΛEYΘEPA ΣTHN EE, ΣAN NA BPIΣKEΣTE ΣTHN EΛΛAΔA, EXONTAΣ ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ TA ΔΩPEAN MB, SMS KAI TO XPONO OMIΛIAΣ ΠPOΣ TPITA ΔIKTYA TOY ΠAKETOY ΣAΣ Αυτό είναι ένα τυποποιημένο μύνημα που δέχεται κάποιος που είναι σε περιαγωγή . Edited February 17, 2020 by panosss567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Η διάταξη της Ε.Ε. είναι σαφής. Αν είσαι στην Ε.Ε. σε Roaming τα Αγορασμένα Εθνικά λεπτά ομιλίας είναι προς όλη την Ε.Ε. όπως και τα εθνικά SMS . Οι εταιρείες όμως έχουν το δικαίωμα να εξαιρούν ορισμένα πακέτα όπως τα φοιτητικά και τα προνομιακά και όποιο άλλο θέλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts