MPOUM Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Είμαι κάτοχος αριθμού Q. Το είχα συμβόλαιο και το έκανα καρτοκινητό. Ξαφνικά το απόγευμα ο αριθμός έπαψε να λειτουργεί. Τα σαϊνια πήγαν και το έκαναν συμβόλαιο σε πελάτη που έκανε αίτηση για σύνδεση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Ανταλάσσω 15gb με 10€ με την προσφορά 4gb για 6€. :lol: Να δούμε βέβαια τι θα έχει και το αυριανό countdown και αν θα πάρουν το 6€υρω μιας και παραπάνω δεν δίνω για q Δέχομαι την ανταλλαγή :lol: :lol: Η αλήθεια είναι ότι μόνο τα countdown αξίζουν. Όταν ενεργοποίησα την προηγούμενη εβδομάδα countdown 4gb με 4€ γιατί να ενεργοποιήσω το παραπάνω με τα 6€ :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 3 gb με 2€ ως αύριο στο countdown Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Υπαρχει τροπος να προσθεσω 0,40-0,50€ στο υπόλοιπο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Χλωμό. Και οι υπηρεσίες που σου βάζουν κάτι λίγο και το χρωστάς για την επόμενη ανανέωση, νομίζω πως απαιτούν να έχεις χαμηλό υπόλοιπο. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Εάν θέλεις πες μου τον τροπο και θα το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Κάτι τέτοιο λέω, αλλά δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει σαν δεν έχεις σχεδόν μηδενικό υπόλοιπο. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Στο σμσ λεει οτι ειναι ηδη ενεργο (που δεν ειναι) και στην κληση λεει οτι πρεπει το υπολοιπο να ειναι αναμεσα σε -0,40 εως 1,00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 3 gb με 2€ ως αύριο στο countdownΈτσι. Αυτή είναι η σωστή τιμή για ένα bugdet δίκτυο Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Αυτή έπρεπε να είναι η τιμή επίσημου πακέτου σε όλα τα δίκτυα και όχι μόνο σε countdown Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Μετά το απαράδεκτο του μηδενισμού υπολοίπου απο οποιοδηποτε πακετο μετα το διμηνο, διαπίστωσα οτι δε μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτο εάν το υπόλοιπο σου ειναι ακριβώς ισο με την αξια του πακέτου. Πρεπει να εχεις εστω και 0,01ε παραπανω για να γινει η ενεργοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Μόνο χαράτσια και αυξήσεις στην Κιού, νομίζοντας ότι έτσι θα βγάλει πιο πολλά λεφτά. Οι άλλοι 2 άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι οι καλύτερες τιμές φέρνουν μεγαλύτερη κατανάλωση και περισσότερο κέρδος και δεν ακολουθούν την Κιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Μετά το απαράδεκτο του μηδενισμού υπολοίπου απο οποιοδηποτε πακετο μετα το διμηνο, διαπίστωσα οτι δε μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτο εάν το υπόλοιπο σου ειναι ακριβώς ισο με την αξια του πακέτου. Πρεπει να εχεις εστω και 0,01ε παραπανω για να γινει η ενεργοποιηση. Ναι γιατί εξ'αρχής θέλει 0.01 για να δουλεύει το ίντερνετ. Για την ομιλία δεν ισχύει το ίδιο,με 0 μιλάς εφόσον έχεις πακέτο. Επομένως το πακέτο του ίντερνετ θέλει την αξία+0.01 για να ενεργοποιηθεί και να παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Ναι γιατί εξ'αρχής θέλει 0.01 για να δουλεύει το ίντερνετ. Για την ομιλία δεν ισχύει το ίδιο,με 0 μιλάς εφόσον έχεις πακέτο. Επομένως το πακέτο του ίντερνετ θέλει την αξία+0.01 για να ενεργοποιηθεί και να παίζει. Το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορείς να αγοράσεις πακέτο ίντερνετ στο τελος του δεύτερου μήνα για να παίξει στον τρίτο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 (edited) Κανένα πακέτο δεν παίζει τρίτο μήνα χωρίς ανανέωση χρόνου.. τέλος Έχουμε την q να μας ζαλίζει μη το κάνετε και σεις τώρα...lol Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited February 14, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Απλα το εγραψα για να μην την πατησει κανείς. Στις άλλες 2 εταιριες μπορεις να εχεις ενεργο πακετο τον 3ο μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 (edited) Στις άλλες εταιρίες δεν παίζει countdown γιατί αυτό υποψιάζομαι ότι θέλει να κάνει ,επί δυο όμως,όπως έκανα και γω 2Χ2=4€=6gb Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited February 14, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Δεν κατάλαβα τι έγραψες, αλλά τα καουνταουν είναι για άτομα που δεν πολυχρησιμοποιούν το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 εγώ που δεν έχω άλλη σιμ ούτε WiFi ούτε σταθερό λες να μην το χρησιμοποιώ πολύ Ούτε εγώ κατάλαβα τι γράφεις Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Τα 6gb ουτε μια εβδομάδα δε μου βγάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 (edited) Η χρήση κινητού δεν περιορίζεται μόνο σε YouTube η κατέβασμα μεγάλων αρχείων η streaming Έχει και Viber,surfing,telegram, Tapatalk,messenger,κτλ Για αυτά τα 6gb μου φτάνουν και περισσεύουν αλλά αν δω συμφέρον countdown ενδιάμεσα θα το τιμήσω Αλλά άλλο αυτό και άλλο η q είναι για αυτούς που δεν πολύ χρησιμοποιούν το τηλέφωνο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited February 14, 2020 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Τώρα ετυχε να δινει 3gb, δεν είναι σταθερό πακετο. Αλλες φορες δινει 400mb. Οταν δινει 150'-200' δεν το λες οτι είναι για heavy users... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Αν δίνει 200' με χρέωση ανά δευτερόλεπτο με 3 € μπορεί κάποιος να πάρει περισσότερα από 1 πακέτα και να αποφύγει να πληρώνει ακριβά συμβόλαια. Με ένα συνδυασμό countdown με προσφορές, με 15 ευρώ έχει κάποιος τις παροχές που κάποιος άλλος χρειάζεται 30 ευρώ συμβόλαιο το λιγότερο. 5€ 400'+1γβ + δώρα από ανανεώσεις φτάνουν για παροχές συμβολαίων των 30€ και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Δε λειτουργεί η online ανανέωση εδώ και πόσες ώρες. Τι παίζει? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Από εχθές έχουν πρόβλημα. Από κάρτα Eurobank δεν ολοκληρώνεται η συναλλαγή. Δεν βγάζει την ταυτοποίηση της κάρτας για κάποιο λόγο. Από άλλες δουλεύει. Μια χαρά ήταν το σύστημα απορώ τι το πείραξαν. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts