bebes Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 (edited) Σωστο αυτό αλλά το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι ούτε δέχομαι κλήσεις Λέει σε αυτούς που με καλούν ότι ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος Μπορώ να κάνω on line ανανέωση γι αυτό πήγα με μηδέν υπόλοιπο. Θα βάλω κάρτα και θα σας πω αν δουλέψει το τοπικό δίκτυο που συνεργάζεται η wind το βλέπεις κανονικά; Δεν ξερω πως λειτουργουν τα δίκαρτα, αλλά μου εχει τυχει να μη μπορω να κανω/δεχτω κλήσεις στο εξωτερικο και το πρόβλημα λύθηκε οταν άλλαξα χειροκίνητα τον πάροχο που δινει περιαγωγή [/color]Στην Q αν εχεις 0 υπόλοιπο, μηδενίζονται και το υπόλοιπο των πακετων και αρα δεν μπορείς ούτε και εκει να καλέσεις. οχι ακριβως, όταν μηδενιστει το υπόλοιπο σου λόγω χρήσης μπορείς να μιλάς αν έχεις λεπτά ομιλίας απο πακέτο, αλλά δεν μπορεις να χρησιμοποιήσεις ντατα. Αν το υπόλοιπο σου μηδενίσει λόγω παρέλευσης του διμηνου, τότε ναι, χάνεις και τα πακέτα που ενδεχομένως έχεις Edited December 1, 2019 by bebes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Σωστο αυτό αλλά το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι ούτε δέχομαι κλήσεις Λέει σε αυτούς που με καλούν ότι ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος Μπορώ να κάνω on line ανανέωση γι αυτό πήγα με μηδέν υπόλοιπο. Θα βάλω κάρτα και θα σας πω αν δουλέψει ΣΙΓΟΥΡΑ, θα δουλέψει. Το θέμα είναι ότι όταν σε καλεί κάποιος από Ελλάδα, πληρώνει αυτός χρέωση από κινητό σε κινητό και ΕΣΥ την διαφορά λόγω ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. Αυτό, πως θα πληρωθεί με ΜΗΔΕΝ υπόλοιπο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι συνδρομητής q και θέλω να προσκαλέσω τον αδελφό που είναι σε άλλο δίκτυο μέσω του q kone. Για να πάρω το δώρο στους όρους και προϋποθέσεις γράφει ότι πρέπει το τελευταίο μήνα να έχω κάνει ανανέωση 10 ευρώ.Αυτο ισχύει για κάθε μήνα για τους επόμενους μήνες που θα παίρνω το 1γιγα το μήνα σαν δώρο;Δηλαδή κάθε μήνα θα πρέπει να βάζω 10 ευρώ; Το ρωτάω γιατί αυτό μου είπαν στο 13880 που πήρα να ενημερωθώ. Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας....ιδιαιτέρως όσοι έχετε κάνει κονέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι συνδρομητής q και θέλω να προσκαλέσω τον αδελφό που είναι σε άλλο δίκτυο μέσω του q kone. Για να πάρω το δώρο στους όρους και προϋποθέσεις γράφει ότι πρέπει το τελευταίο μήνα να έχω κάνει ανανέωση 10 ευρώ.Αυτο ισχύει για κάθε μήνα για τους επόμενους μήνες που θα παίρνω το 1γιγα το μήνα σαν δώρο;Δηλαδή κάθε μήνα θα πρέπει να βάζω 10 ευρώ; Το ρωτάω γιατί αυτό μου είπαν στο 13880 που πήρα να ενημερωθώ. Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας....ιδιαιτέρως όσοι έχετε κάνει κονέ. Δυστυχώς, ΝΑΙ !!! Οπότε, είναι λίγο δώρο αδωρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 ΣΙΓΟΥΡΑ, θα δουλέψει. Το θέμα είναι ότι όταν σε καλεί κάποιος από Ελλάδα, πληρώνει αυτός χρέωση από κινητό σε κινητό και ΕΣΥ την διαφορά λόγω ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. Αυτό, πως θα πληρωθεί με ΜΗΔΕΝ υπόλοιπο ? το παιδι παραπάνω ανέφερε για Ουγγαρία, στις χωρες ΕΕ και σε κάποιες ακόμα εχει καταργηθεί η χρέωση που ειχαν οι εισερχόμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 το παιδι παραπάνω ανέφερε για Ουγγαρία, στις χωρες ΕΕ και σε κάποιες ακόμα εχει καταργηθεί η χρέωση που ειχαν οι εισερχόμενες Ναι, Ουγγαρία. Πέσαμε στην περίπτωση !! Ένας φίλος πάει Ουγγαρία 18-22 Δεκεμβρίου. Θα μπορώ να τον καλώ με χρέωση από το ΠΑΚΕΤΟ μου ???? Και ΑΥΤΟΣ δεν θα χρεώνεται ΤΙΠΟΤΑ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Ναι, Ουγγαρία. Πέσαμε στην περίπτωση !! Ένας φίλος πάει Ουγγαρία 18-22 Δεκεμβρίου. Θα μπορώ να τον καλώ με χρέωση από το ΠΑΚΕΤΟ μου ???? Και ΑΥΤΟΣ δεν θα χρεώνεται ΤΙΠΟΤΑ ? φυσικα. Εδω και καιρο ισχυει αυτο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Είμαι συνδρομητής q και θέλω να προσκαλέσω τον αδελφό που είναι σε άλλο δίκτυο μέσω του q kone. Για να πάρω το δώρο στους όρους και προϋποθέσεις γράφει ότι πρέπει το τελευταίο μήνα να έχω κάνει ανανέωση 10 ευρώ.Αυτο ισχύει για κάθε μήνα για τους επόμενους μήνες που θα παίρνω το 1γιγα το μήνα σαν δώρο;Δηλαδή κάθε μήνα θα πρέπει να βάζω 10 ευρώ; Το ρωτάω γιατί αυτό μου είπαν στο 13880 που πήρα να ενημερωθώ. Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας....ιδιαιτέρως όσοι έχετε κάνει κονέ. Εγώ που προέρχομαι από κονε δε βάζω 10 ευρώ το μήνα.. Μια φορά και οι δύο πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω και τέλος. Μετά έχεις και συ και ο άλλος 12gb για 12 μήνες και ούτε κίνδυνο να σου χρεώσουν 1.20 ευρώ αν δεν εχεις πακέτο δεδομένων... Γραφει στους όρους να προσέξεις "Τα 12GB ισχύουν για 12 μήνες υπό τον όρο ότι οι χρήστες έχουν διαθέσιμο υπόλοιπο 0,01€ καθ’όλο αυτό το διάστημα" Edited December 1, 2019 by boltsis Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει το ελάχιστο των 0,01 €. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Εγώ που προέρχομαι από κονε δε βάζω 10 ευρώ το μήνα.. Μια φορά και οι δύο πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω και τέλος. Μετά έχεις και συ και ο άλλος 12gb για 12 μήνες και ούτε κίνδυνο να σου χρεώσουν 1.20 ευρώ αν δεν εχεις πακέτο δεδομένων... Γραφει στους όρους να προσέξεις "Τα 12GB ισχύουν για 12 μήνες υπό τον όρο ότι οι χρήστες έχουν διαθέσιμο υπόλοιπο 0,01€ καθ’όλο αυτό το διάστημα" Άρα, θα πρέπει να ανανεώνεις κάθε 2ΜΗΝΟ για να μηδενίζεται το υπόλοιπο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Εννοείς να Μην μηδενίζεται το υπόλοιπο.. Ναι σωστά αλλά δεν είναι δώρο αδωρον όμως.!Ο φίλος ρώτησε αν πρέπει να βάζει κάθε μήνα 10 ευρώ, δε χρειάζεται κάθε μήνα. Ναι πρέπει να ανανεώσει στους 2 μήνες για να μη μηδενιστεί, αλλά μπορεί να βάλει και 6 ευρώ όταν έχει countdown.. Για να χρησιμοποιεί τη κάρτα, ε θα πρέπει να την ανανεώνει. Τώρα αν δεν την χρησιμοποιεί καθόλου και θέλει 12gb για 12 μήνες δε γίνεται και μου φαίνεται λογικό σαν όρος.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Εννοείς να Μην μηδενίζεται το υπόλοιπο.. Ναι σωστά αλλά δεν είναι δώρο αδωρον όμως.!Ο φίλος ρώτησε αν πρέπει να βάζει κάθε μήνα 10 ευρώ, δε χρειάζεται κάθε μήνα. Ναι πρέπει να ανανεώσει στους 2 μήνες για να μη μηδενιστεί, αλλά μπορεί να βάλει και 6 ευρώ όταν έχει countdown.. Για να χρησιμοποιεί τη κάρτα, ε θα πρέπει να την ανανεώνει. Τώρα αν δεν την χρησιμοποιεί καθόλου και θέλει 12gb για 12 μήνες δε γίνεται και μου φαίνεται λογικό σαν όρος.. Αν χρησιμοποιεί την κάρτα σαν ΒΑΣΙΚΗ είναι πολύ καλή προσφορά. Αν θέλει να κάνει μόνο χρήση του ΚΟΝΕ στην ουσία, δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Έτσι συμφωνώ και εγώ... Απλά έτσι όπως του απάντησες είναι σαν να του λες πρέπει κάθε μήνα να βάζει 10 ευρώ.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Έτσι συμφωνώ και εγώ... Απλά έτσι όπως του απάντησες είναι σαν να του λες πρέπει κάθε μήνα να βάζει 10 ευρώ.. Ναι εγώ εννοώ αν πρέπει να βάζω κάθε μήνα 10 ευρώ για να μου δίνουν το 1γιγα κάθε μήνα (έτσι μου είπαν από το 13888 αλλά από το μεσεντζερ της q που τους ρώτησα μου είπαν ότι απλώς πρέπει να βάζω κάθε δίμηνο) Για αυτό και ρώτησα εδώ.Αρα λοιπόν δεν χρειάζεται να βάζω καθε μήνα 10 ευρώ παρά μόνο τα 6ευρω που βάζω στο καουνταουν κάθε δίμηνο έτσι; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις από τους φίλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Ναι σωστά.. Δε θα χεις πρόβλημα.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 οχι ακριβως, όταν μηδενιστει το υπόλοιπο σου λόγω χρήσης μπορείς να μιλάς αν έχεις λεπτά ομιλίας απο πακέτο, αλλά δεν μπορεις να χρησιμοποιήσεις ντατα. Αν το υπόλοιπο σου μηδενίσει λόγω παρέλευσης του διμηνου, τότε ναι, χάνεις και τα πακέτα που ενδεχομένως έχεις Μα πως θα το μηδενισεις το υπολοιπο των χρηματων λογω χρήσης όταν εχεις πακέτα; Με ποιο τροπο θα το καταφερεις; Τα πακέτα στην q απαιτούν να έχεις 0,01€ για να μπορεις να τα χρησιμοποιεις. Εχεις καταφερει να εχεις υπολοιπο χρηματων όσο κοστίζει ένα sms και να το στείλεις ώστε να το μηδενίσεις (0,00€) και συνεχιζεις να εχεις το χρονο ομιλιας απο το πακετο;; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Μα πως θα το μηδενισεις το υπολοιπο των χρηματων λογω χρήσης όταν εχεις πακέτα; Με ποιο τροπο θα το καταφερεις; Τα πακέτα στην q απαιτούν να έχεις 0,01€ για να μπορεις να τα χρησιμοποιεις. Εχεις καταφερει να εχεις υπολοιπο χρηματων όσο κοστίζει ένα sms και να το στείλεις ώστε να το μηδενίσεις (0,00€) και συνεχιζεις να εχεις το χρονο ομιλιας απο το πακετο;; Το θεμα ειναι πως καταφερε να μηδενισει το υπολοιπο; Αν δε θες να βάλεις καρτα, μπορεις να ενεργοποιησεις την επεκταση υπολοιπου 0,50 για να εχεις υπολοιπο. Στην επομενη ανανεωση θα σου αφαιρεθουν 0,50+0,10ε για τη χρεωση της υπηρεσιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Καλημέρα Είμαι Ουγγαρία και δεν δουλεύει το νούμερο q που έχω. Πάω να πάρω τηλ και κλίνει κατευθείαν. Το τηλ είναι 2καρτο και το νούμερο κοσμοτε που έχω δουλεύει μια χαρά. Παίζει ρόλο που στο q δεν έχω υπόλοιπο χρημάτων; Έχω να βάλω κάρτα νομίζω 2 μήνες και στις 16-11 μου έληξε το υπόλοιπο Edit Έστειλα μήνυμα στο messenger και μου απάντησε ότι πρέπει να έχω υπόλοιπο έστω 0.01 λεπτό για δουλεύει το τηλέφωνο Να πως του μηδένισε το υπόλοιπο . Καλό είναι πριν αναρωτηθούμε , να διβάζουμε το μήνυμα στο οποίο απαντάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 (edited) Διαβαστε τη συζητηση και μην προτρεχετε. Ισχυριζεται ο συνφορουμιτης οτι αν σου μηδενισει το υπολοιπο χρηματων απο χρήση, οχι απο λήξη, θα εξακολουθεις να μπορεις να παιρνεις τηλ απο τα πακετα. Και το ερωτημα ειναι πως καταφερε να κάνει κατι τετοιο ώστε να επαληθευσει τον ισχυρισμο του οταν "ολοι" γνωριζουμε οτι η Q δεν επιτρεπει τη χρηση πακέτων αν δεν έχεις υπόλοιπο 0,01€. Edited December 1, 2019 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Καλημέρα σας Σε ποιο νούμερο καλώ να ακούσω τα πακέτα και να τα ενεργοποιώ; Στάλθηκε από το AGS-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Για δοκίμασε 1225? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Στο 12200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Διαβαστε τη συζητηση και μην προτρεχετε. Ισχυριζεται ο συνφορουμιτης οτι αν σου μηδενισει το υπολοιπο χρηματων απο χρήση, οχι απο λήξη, θα εξακολουθεις να μπορεις να παιρνεις τηλ απο τα πακετα. Και το ερωτημα ειναι πως καταφερε να κάνει κατι τετοιο ώστε να επαληθευσει τον ισχυρισμο του οταν "ολοι" γνωριζουμε οτι η Q δεν επιτρεπει τη χρηση πακέτων αν δεν έχεις υπόλοιπο 0,01€. η μικρή μου κόρη πολλές φορές μηδενίζει το υπόλοιπο της επειδη της τελειωνουν τα δεδομενα και μετα εξαντλεί το χρηματικο υπόλοιπο χωρις να το καταλαβει. Αν εχει υπόλοιπο λεπτων ομιλιας απο πακέτο, ή τα 1000' απο Q μπορει κανονικα να κανει κλησεις (δεν της βαζω άλλα χρηματα μεχρι να λήξει το πακετο ομιλίας). Μπορείς ομως να μηδενίσεις το χρηματικο υπόλοιπο και με άλλους τρόπους, πχπ καλώντας νούμερα που χρεώνονται, δεν ειναι κατι το απίθανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 η μικρή μου κόρη πολλές φορές μηδενίζει το υπόλοιπο της επειδη της τελειωνουν τα δεδομενα και μετα εξαντλεί το χρηματικο υπόλοιπο χωρις να το καταλαβει. Αν εχει υπόλοιπο λεπτων ομιλιας απο πακέτο, ή τα 1000' απο Q μπορει κανονικα να κανει κλησεις (δεν της βαζω άλλα χρηματα μεχρι να λήξει το πακετο ομιλίας). Μπορείς ομως να μηδενίσεις το χρηματικο υπόλοιπο και με άλλους τρόπους, πχπ καλώντας νούμερα που χρεώνονται, δεν ειναι κατι το απίθανο Οκ σεβαστό απ' τη στιγμή που το έχεις εξακριβωσει. Να κάτι που δεν είχε ειπωθεί. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Παιδιά έχει σημερα Countdown 4gb με 4 ευρώ. Ξέρετε αν αυτά γίνονται κάπως roll over? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts