petinoss Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Χαιρετώ την ομάδα. Έχω κάνει μετάβαση από cosmoteσε κάρτα Q εδώ και μερικές μέρες. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω 4g δίκτυο. Μένω στο κέντρο των Χανίων, έχω xiaomi mi8 global. Έχω κάνει ότι λέει στις ρυθμίσεις το site της q. Μόνο 3g βλέπω.. από κατάστημα της wind μου λένε ότι φταίει η συσκευή!! Δεν το νομίζω αυτό.. Τι μπορώ να κάνω; Το έχει πάθει άλλος αυτό; Μήπως πρέπει να μου ενεργοποιήσουν από το 13800 το 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Χαιρετώ την ομάδα. Έχω κάνει μετάβαση από cosmoteσε κάρτα Q εδώ και μερικές μέρες. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω 4g δίκτυο. Μένω στο κέντρο των Χανίων, έχω xiaomi mi8 global. Έχω κάνει ότι λέει στις ρυθμίσεις το site της q. Μόνο 3g βλέπω.. από κατάστημα της wind μου λένε ότι φταίει η συσκευή!! Δεν το νομίζω αυτό.. Τι μπορώ να κάνω; Το έχει πάθει άλλος αυτό; Μήπως πρέπει να μου ενεργοποιήσουν από το 13800 το 4g? Τα ιδια προβληματα συνεχεια... διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7830163#post7830163 Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Χαιρετώ την ομάδα. Έχω κάνει μετάβαση από cosmoteσε κάρτα Q εδώ και μερικές μέρες. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω 4g δίκτυο. Μένω στο κέντρο των Χανίων, έχω xiaomi mi8 global. Έχω κάνει ότι λέει στις ρυθμίσεις το site της q. Μόνο 3g βλέπω.. από κατάστημα της wind μου λένε ότι φταίει η συσκευή!! Δεν το νομίζω αυτό.. Τι μπορώ να κάνω; Το έχει πάθει άλλος αυτό; Μήπως πρέπει να μου ενεργοποιήσουν από το 13800 το 4g? πάρε 13700 να τον ενεργοποιήσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petinoss Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 πάρε 13700 να τον ενεργοποιήσουν 13700? Όχι 13800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 13700? Όχι 13800? 13700 δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Την ιδια μεταβαση εκανα και εγω με το ιδιο ακριβως θεμα και μου το ρυθμισαν τηλεφωνικα αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Καουνταουν 4gb-4€-30 μερες μεχρι αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN 100Λ ΠPOΣ OΛOYΣ + 200MB ΓIA 15MEPEΣ!! BAΛE KAPTA 10€ ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 HMEPEΣ KAI KEPΔIΣE TA! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-de μάλλον προσωπική είναι ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://ibb.co/1GMFrp3 άλλαξαν σήμερα τα ποσά ανανέωσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Οταν εχει καουνταουν ενεργο, ισχυει και η 6ευρη ονλαιν ανανεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Οταν εχει καουνταουν ενεργο, ισχυει και η 6ευρη ονλαιν ανανεωση. αυτό είναι γνωστό και καιρό αλλά το 11,16 κτλ? δεν τα είχα ξαναδεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 αυτό είναι γνωστό και καιρό αλλά το 11,16 κτλ? δεν τα είχα ξαναδεί Ωχ, δίκιο έχεις, ούτε καν το πρόσεξα! Αρα ελαχιστη ονλαιν ανανεωση 11 ευρω οταν δεν εχει καουνταουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Ωχ, δίκιο έχεις, ούτε καν το πρόσεξα! Αρα ελαχιστη ονλαιν ανανεωση 11 ευρω οταν δεν εχει καουνταουν! μόλις έκανα μια με 10€.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 μόλις έκανα μια με 10€.... Α καλά, τα'παιξε το αππ της κιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Α καλά, τα'παιξε το αππ της κιου χαχα....όλοι τα χουν παίξει εκεί πέρα στην μπανταλαχαρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN 100Λ ΠPOΣ OΛOYΣ + 200MB ΓIA 15MEPEΣ!! BAΛE KAPTA 10€ ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 HMEPEΣ KAI KEPΔIΣE TA! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-de μάλλον προσωπική είναι Εισουνα σε φάση δίμηνο η τρίμηνο ? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο δικό μου app, δεν το βλέπω αλλά πάει η δουλειά στα 11€, δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 σε καμία φάση δεν ειμαι,μήνα μήνα..... μόνο εγώ τα βλέπω έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 σε καμία φάση δεν ειμαι,μήνα μήνα..... μόνο εγώ τα βλέπω έτσι? Εννοούσα, αν στο έδωσαν λόγο λήξεως υπόλοιπου, αλλά μου λες όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 (edited) Εννοούσα, αν στο έδωσαν λόγο λήξεως υπόλοιπου, αλλά μου λες όχι. όχι δεν έχει λήξει τίποτα τους τα χώνω και με καλοπιανουν ... απλά Edited July 22, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Πήρε κανείς πρόσφατα το 8€/8G/8μ η μας το φάγανε οριστικά ? Εγώ είχα ενεργοποιήσει την προσφορά και επειδή έχασα μια ανανέωση υπολοίπου δεν ήρθε το GB αυτού του μήνα. Στο παρελθόν που είχε γίνει το ίδιο τους είχα στείλει μνμ στο FB και ενεργοποίησαν ξανά τα GB για τους υπολοίπους μήνες . Τώρα μου έστειλαν μνμ ότι δεν η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί και μου έκαναν δώρο 1Gb για έναν μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Εγώ είχα ενεργοποιήσει την προσφορά και επειδή έχασα μια ανανέωση υπολοίπου δεν ήρθε το GB αυτού του μήνα. Στο παρελθόν που είχε γίνει το ίδιο τους είχα στείλει μνμ στο FB και ενεργοποίησαν ξανά τα GB για τους υπολοίπους μήνες . Τώρα μου έστειλαν μνμ ότι δεν η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί και μου έκαναν δώρο 1Gb για έναν μήνα... Η αρχική ενεργοποιήση, ποιο μήνα ήταν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Η αρχική ενεργοποιήση, ποιο μήνα ήταν ? Αρχές Μαρτίου. Οπότε έπρεπε να έχω data έως τον Νοέμβριο. :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Αρχές Μαρτίου. Οπότε έπρεπε να έχω data έως τον Νοέμβριο. :(:(:( Προσπαθούν δηλαδή να σε ξεφορτωθούν με ένα δωράκι της πλάκας ! Αν δεν μπορούν να σου παρέχουν την υπηρεσία που ΠΛΗΡΩΣΕΣ, είναι υποχρεωμένοι να σου επιστρέψουν τα χρήματα σου. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petinoss Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 13700 δωρεάν Ευχαριστώ πολύ! Δούλεψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Προσπαθούν δηλαδή να σε ξεφορτωθούν με ένα δωράκι της πλάκας ! Αν δεν μπορούν να σου παρέχουν την υπηρεσία που ΠΛΗΡΩΣΕΣ, είναι υποχρεωμένοι να σου επιστρέψουν τα χρήματα σου. Δεν του έδωσαν δωράκι της πλάκας. Του έδωσαν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που του αναλογούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Δεν του έδωσαν δωράκι της πλάκας. Του έδωσαν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που του αναλογούσε. Ακριβώς αυτό που του αναλογούσε για αυτόν τον μήνα. Για τους επόμενους ; Ο άνθρωπος το λέει ξεκάθαρα ότι την προηγούμενη φορά του ενεργοποίησαν την προσφορά και για τους επόμενους μήνες, αλλά αυτή τη φορά του δώσανε δώρο 1gb για 1 μήνα, ενώ θα έπρεπε να του δίνουν 1gb κάθε μήνα μέχρι το Νοέμβριο. Δωράκι της πλάκας είναι ! Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts