Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα ενεργοποιησει και γω τα 8gb/8€.

Δε θυμαμαι ποτε ακριβος ενεργοποιησα αλλα σιγουρα δε περασε 8μηνο.

Σημερα εληγε ο μηνας και επρεπε να επαναφορτωθει με 1GB.

Μου ηρθε πρωι πρωι μηνυμα οτι χρεωθηκα 1.20€ για την ημερησια υπηρεσια μεχρι 50mb ενω φορτωθηκε και το 1Gb.

Αν ειναι δυνατον με την κλεψια τους πια. Ελεος. Εφυγα απο τη Vodafone πριν δυο χρονια γιατι δε μιλαω πολθ και ειχε κατι 3ευρα πακετα η Q που καθε εξαμηνο ανεβαιναν και 1 ευρω και φτασαμε στα 8.5.

Αλλα να μας κλεβουν και απο πανω και καλα λαθος στο συστημα που δε μπορουν να φτιαξουν, να αλλαζουμε Apn και ταρζανιες γιατι δε μπορουν να το φτιαξουν. Σιγουρα θα φυγω. Και ας πληρωνω περισσοτερα. Χιλιες φορες απο το να με κλεβουν με το γαντι...

Εννοείς ότι ΧΡΕΩΘΗΚΕΣ αυτή την μιση- 1 ώρα που μεσολαβεί για να μπει το μηνιαίο 1G ?

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εννοείς ότι ΧΡΕΩΘΗΚΕΣ αυτή την μιση- 1 ώρα που μεσολαβεί για να μπει το μηνιαίο 1G ?

Το 1G μπήκε τελικά η ΟΧΙ ?

Επίσης η Κιου/wind είναι η μοναδική που σου ακυρώνει όλα τα αγορασμένα πακέτα μόλις το υπόλοιπο χρημάτων σου πάει στο μηδέν,.

Απλα δεν ισχύει

AOSiP PIE>REDMI NOTE 5 PRO

[/color]

Επίσης η Κιου/wind είναι η μοναδική που σου ακυρώνει όλα τα αγορασμένα πακέτα μόλις το υπόλοιπο χρημάτων σου πάει στο μηδέν, ή λήξει το 2μηνο. Και βέβαια μη ξεχνάμε το απίστευτο χαράτσι 0,30e σε κάθε ανανέωση που πάλι μόνο αυτή η εταιρία χρεώνει...

Κανείς ΛΑΘΟΣ, μόνο όταν λήξει το δίμηνο!

Edited by GREGORYMO
Διωρθωση

Νομιζα οτι δεν παιζουν και τα λεπτά, τελικά ισχυει μόνο για το ίντερνετ. Παντως οι αλλες εταιρίες δε σου κοβουν τα αγορασμενα πακέτα στην περίοδο αναμεσα στο 2μηνο και το 3μηνο.

Μου ήρθε ένα μυνημα μόνο για σένα 1500 πρως όλους 2 γιγα κ 50 σμς με 10ευρω στην q σας ήρθε κάτι?

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου ήρθε ένα μυνημα μόνο για σένα 1500 πρως όλους 2 γιγα κ 50 σμς με 10ευρω στην q σας ήρθε κάτι?

Κ διάρκεια 30 μέρες!

Με τον κινέζο που έχω, επέτρεψε μου να είμαι επιφυλακτικός :)

Μας φοβίζει ο Κινέζος αλλά τους Αμερικανούς τους εμπιστευόμαστε. ...... Αλλά το θεωρώ επιεικως αστείο να φοβάσαι εν έτει 2019 να κάνεις συναλλαγή μέσω PayPal από το κινητό σου έστω και κινέζικο.

Προσωπικά πιστεύω οτι το κινητό είναι πιο ασφαλές.

Για εμένα το πρόβλημα δεν είναι ο Κινέζος ή η όποια άλλη "καταγωγή" αλλά το μέσο που χρησιμοποιούμε. Με λίγα λόγια θεωρώ πολύ πιο ευάλωτα (και λιγότερο πιθανό να εντοπίσουμε τυχόν "δυσλειτουργίες") τα κινητά σε σύγκριση με ένα pc ή laptop.:!:

Ξέρει κανείς τι παίζει με την περιαγωγή;

Μια μου βγάζει το r και δουλεύει μόνο με ενεργή περιαγωγή για δεδομένα και μια, όπως τώρα, δεν το βγάζει και δουλεύει με κλειστή περιαγωγή δεδομένων

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ίσως να μπερδεύεται το κινητό σου γιατί οι SIM έχουν δίκτυο Q-TELCOM και προτιμώμενο δίκτυο το WIND GR, ενώ η Wind για κάποιο λόγο στις καινούριες κεραίες της έχει και ένα κενό μετά το GR. Τι κάρτα SIM έχεις;

Πότε μπορεί κάποιος να ανανεώσει μέσα στο μήνα ώστε να μην χάσει τα μπόνους της 10+ ευρης φόρτισης; Ακριβώς στις 30 ημέρες; Ή και πιο πριν;
Ι need a six month vacation, twice a year.

Πότε μπορεί κάποιος να ανανεώσει μέσα στο μήνα ώστε να μην χάσει τα μπόνους της 10+ ευρης φόρτισης; Ακριβώς στις 30 ημέρες; Ή και πιο πριν;

Το bonus έχει διάρκεια 30 μέρες ό,τι και να κάνεις.

Countdown: 1 gb με 2€ για 30 μέρες και από 6€ ανανεωση online,διαθέσιμα ως τις 5.

Καλησπέρα!!!

Θέλει η γυναίκα μου από cosmote συμβόλαιο να έρθει στην q τι πρέπει να κανει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Καλησπέρα!!!

Θέλει η γυναίκα μου από cosmote συμβόλαιο να έρθει στην q τι πρέπει να κανει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Θέλω να κρατήσω τον αριθμό μου....

https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia/

Σε ευχαριστω πολυ φιλε!!!
Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Η κάρτα μου είναι από τις πρώτες 4g, το θέμα είναι ότι το ξεκίνησε ξαφνικά, αν το σήμα γυρίσει σε 3g βγάζει το σύμβολο της περιαγωγής και χάνει τα δεδομένα του, μόλις γυρίσει σε 4g ξαναφεύγει το R και έχει πάλι δεδομένα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ίσως είναι αυτό με το όνομα δικτυου, αν και ξέρω ότι πάει με τον κωδικό του κάθε δικτύου και όχι το όνομα εμφάνισης. Δοκίμασε μια αντικατάσταση κάρτας, ίσως να έχουν διορθώσει το θέμα στις καινούριες μπλε.

500 λεπτα προς ολους και 1.5 GB για 30 ημερες με 7.5 ευρω.

Στειλε 96 στο 12410 εως 25/6

3GB με 3€ και 6ευρη στο countdown για 30 ημέρες

Μια χαρά

Να είσαι καλά φίλε μου. Με έσωσες. Τα έβαλα στην δικιά μου και γλυτωσα κρεβατομουρμουρα.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Να είσαι καλά φίλε μου. Με έσωσες. Τα έβαλα στην δικιά μου και γλυτωσα κρεβατομουρμουρα.

Αφού γλυτώνεις με 3€.... άρχοντας

• This topic was unpinned, featured and pinned