akalos Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 (edited) Ρε παιδιά τι πακέτο data έχει η q; Μόνο 1gb με 4.90; Σκέφτομαι να φέρω έναν αριθμό frog Ναι,σαν βασικο.... Συν ΣΚ και βραδυνό Από κει πέρα τα countdown συν προσφορές στο 12410 η 12000 Εξαρτάται..... Edit:και στην πρώτη ανανέωση του μήνα 1GB δώρο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited February 6, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Εχει και το summer data 10gb με 10 € αλλά δεν μπορώ να σου πω μέχρι πότε θα το έχει. Γιατί,τώρα μπορεί να το ενεργοποιήσει κάποιος αυτό? ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit:και στην πρώτη ανανέωση του μήνα 1GB δώρο Να συμπληρώσω...στην πρώτη online ανανέωση (απο 10€ φυσικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Σήμερα ήρθε σαν μωβ δωράκι 15GB πάλι, με 10€.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 εκτος λειτουργιας η online ανανεωση της q εκτελουνται εργασιες συντηρησης λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Νεο coundown offer 3€ combo ccountdown 120' προς ολους και 300mb Η χρεωση ειναι ανα δευτερολεπτο ? Σιγουρα χρεωση ανα δευτερολεπτο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 https://www.wind.gr/gr/q/paketa/countdown-offers/ το γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Σιγουρα χρεωση ανα δευτερολεπτο ??? Ναι. Το έχω ενεργοποιήσει, και το τσεκαρα μετά την πρώτη κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 (edited) https://www.wind.gr/gr/q/paketa/countdown-offers/ το γραφει Ευχαριστω πολυ.Δεν μπορω να το βαλω γιαι δεν μπορω να ανανεωσω online .(Ειναι off) EDIT Ολα ok .H online ανανεωση επανηλθε .Μεχρι τις 5μμ ισχυει η προσφορα. Edited February 6, 2019 by pow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 (edited) Τα λεφτά του τα αξίζει, αρκεί να χρειάζεσαι αυτά που σου δίνει. τι να πω τωρα που έχω εδω και μια εβδομαδα μηνυμα για 200 λεπτα και 1gb για ενα μηνα με 3,02 ευρω?Προφανώς όχι με ελάχιστη χρέωση δευτερολέπτου αλλά και πάλι...ουδεμία σχέση.Μηνυμα που μου ερχεται σχεδον σε μόνιμη βάση.... Edited February 7, 2019 by Don_VitoCorleone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 τι να πω τωρα που έχω εδω και μια εβδομαδα μηνυμα για 200 λεπτα και 1gb για ενα μηνα με 3,02 ευρω?Προφανώς όχι με ελάχιστη χρέωση δευτερολέπτου αλλά και πάλι...ουδεμία σχέση.Μηνυμα που μου ερχεται σχεδον σε μόνιμη βάση.... Βλέπεις τι σε συμφέρει και το αγοράζεις. Εγώ αγόρασα 3γιγα με 3€ και το μετάνιωσα (ξανά) αφού πάλι σερνεται. Πρεπει να το παρω αποφαση οτι σε θεμα ίντερνετ η wind σταμάτησε την ανάπτυξη. Είναι το παλαιότερο μου νούμερο και περιπου 1 φορά το 6μηνο δοκιμασω εαν το ίντερνετ καλυτερευσε, τελικά τίποτα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Βλέπεις τι σε συμφέρει και το αγοράζεις. Εγώ αγόρασα 3γιγα με 3€ και το μετάνιωσα (ξανά) αφού πάλι σερνεται. Πρεπει να το παρω αποφαση οτι σε θεμα ίντερνετ η wind σταμάτησε την ανάπτυξη. Είναι το παλαιότερο μου νούμερο και περιπου 1 φορά το 6μηνο δοκιμασω εαν το ίντερνετ καλυτερευσε, τελικά τίποτα όμως. καλα κανεις , αλλα ειναι καθαρα θεμα περιοχης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 καλα κανεις , αλλα ειναι καθαρα θεμα περιοχης. Συμφωνώ, αλλά δε γίνεται να λένε ότι αναπτύσουν το δικτυο 4G και εδω και 2 χρονια στο ιδιο μερος στην ιδια πόλη να με έχει σχεδόν πάντα edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Σήμερα ήρθε σαν μωβ δωράκι 15GB πάλι, με 10€.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Και μένα ήρθε το ίδιο.Επίσης μου ήρθε αυτό με τα 12 ευρώ.Και οι 2 προσφορές λήγουν 5 Μαρτίου. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Να διορθώσω εδώ ότι την προηγούμενη φορά είχε δύο μήνες διάρκεια,τώρα για 30 ημέρες Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Σε μένα έχει έρθει μωβ με 400' και 1 γιγα με 5€ για 30 ημέρες (και σε μήνυμα 47 στο 12410) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Εμένα ηρθε 15 γιγα για 60 ημ. με 10€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Εμένα μου ήρθε πάλι το μωβ δωράκι για 100 μηνύματα προς όλους και 100 μηνύματα προς Wind/Q με 3€. Το πιο άχρηστο για μένα μιας και μηνύματα στέλνω κάνα δυο τον χρόνο! Μακάρι να μου έστελνε κι εμένα GB... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Εγώ έχω δύο μωβ τώρα 200Λ ΠPOΣ EΛΛAΔA & EYPΩΠH & 7GB & 1500Λ ΠPOΣ WIND/Q ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 12€! ΣTEIΛE 7 ΣTO 12410 H ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣTO MYQ https://tinyurl.com/ybgojyqq EΩΣ KAI 5/3! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-de Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Παίζει κι εδω 2ο με 3 γιγα για 30 μερες με 5€. Πολυ γενναιοδωρία πέφτει... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και σε αλλο νούμερο παίζει 2 γιγα με 3€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Δεν έχω πάρει ποτέ μωβ δωράκι Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Προχθές πήρα μια καρτουλα Q μιας και που έχω συμβόλαιο σπιτιού στην Wind, και δεν με αφήνει να κάνω ανανέωση online Γνωρίζει κανείς γιατί ή θα πρέπει να μπλέξω με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Συμβαίνει σε πολλούς να μην αφήνει να κάνουν την πρώτη ανανέωση online αν δεν έχουν κάνει πρώτα μία ανανέωση σε κατάστημα ή 16 ψηφίο κωδικό από μηχανάκι,περίπτερο κλπ. Αν εχεις messager ρωτα @qkiniti μπας και φιλοτημηθούν και την ανοίξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Συμβαίνει σε πολλούς να μην αφήνει να κάνουν την πρώτη ανανέωση online αν δεν έχουν κάνει πρώτα μία ανανέωση σε κατάστημα ή 16 ψηφίο κωδικό από μηχανάκι,περίπτερο κλπ. Αν εχεις messager ρωτα @qkiniti μπας και φιλοτημηθούν και την ανοίξουν... Σε ευχαριστώ πολύ Θα τους στείλω ένα μήνυμα και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 (edited) Δεν έχω πάρει ποτέ μωβ δωράκι Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο Μέχρι τώρα..... Βέβαια το ζητούμενο είναι ναι σου δώσει κάτι που πραγματικά χρειάζεσαι εκείνη τη στιγμή,διαφορετικά είναι άχρηστη η προσφορά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited February 8, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Δεν έχω πάρει ποτέ μωβ δωράκι Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πηγαινε στις ρυθμίσεις επικοινωνίας και τσεκαρε την 1η επιλογη (επικοινωνία απο wind "ναι") και απο τριτους "οχι" απο κατω. Επι της ουσιας αν παιρνεις μηνύματα προσφορών από το 12410 ειναι το ιδιο πραγμα γενικώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts