mol Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Μονο με ίδιες συσκευες, νεες σιμ και κλειδωμα σε 4g μπορρι να δει καποιος αν έχει διαφορά. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barabakos Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Δεν είδα αν έχει αναφερθεί, σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα προσπαθώντας να αλλάξω το υπάρχον APN για να παίξει με wind δεν είχα αποτέλεσμα. Μόλις έσβησα ότι APN υπήρχε και δημιούργησα καινούριο, έπαιξε αμέσως Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 πάντως σχετικά με το 4G σήμα εχω παρατηρήσει πως με τα κινητά δίπλα το ενα στο άλλο, σε αρκετά σημεία το κινητό με την κάρτα Free2Go (Wind) έχει σήμα 4G ενώ της Q έχει 3G. Οπότε τείνω να συμπεράνω πως δίνει προτεραιότητα στα δικά της (Wind). ισχυει,το χουμε ξανασυζητησει πολλες φορες.Δινει προτεραιοτητα στην wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μονο με ίδιες συσκευες, νεες σιμ και κλειδωμα σε 4g μπορρι να δει καποιος αν έχει διαφορά. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Συμφωνώ. Το εχω ομως παρατηρήσει κατ εξακολούθησην , iphone 6 & iphone 7 δίπλα δίπλα, μόνιμα και σε χρήση ιντερνετ το ένα 4G και το άλλο 3G. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Οκ, παρεμφερή τα 2 τους. Ναι, γενικως οπως είπανε, δινει αβατζο στη wind και επειτα q Κατι αντίστοιχο γινεται με κοσμοτε και φρογκ(η εστω γινόταν) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλησπερα. Επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος. Γνωριζει καποιος εαν μπορω να βαλω 4g καρτα σε 3g κινητο? Και εαν ,ποσο κοστιζει η αντικατασταση.....(με το ιδιο νουμερο?)..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μπορείς (φυσικά δεν θα πιάνει 4g),και η αντικατάσταση σύμφωνα με το site της εταιρίας είναι δωρεάν. Για διάφορους λόγους όμως κάποια καταστήματα μπορεί να την χρεώσουν 5 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μπορείς (φυσικά δεν θα πιάνει 4g),και η αντικατάσταση σύμφωνα με το site της εταιρίας είναι δωρεάν. Για διάφορους λόγους όμως κάποια καταστήματα μπορεί να την χρεώσουν 5 ευρώ. Σ'ευχαριστω πολυ. Ειχα ψαξει στο site αλλα δεν το βρηκα.Μαλλον δεν εψαξα καλα..Καλη συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Η αλήθεια είναι ότι το μπάνερ που υπήρχε στην αρχική της q κι εγώ τώρα δεν το βλέπω,το μόνο που βρήκα είναι εδώ https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/periagogi/apolause-4g-serfarisma/ Λέει οτι όλοι οι της καρτοκινητής δικαιούνται δωρεάν αντικατάσταση 4g sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 ΔΩΡΕΆΝ ειναι. ΜΗ πληρώσεις Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Εγινε παιδια.Θα δοκιμασω και....βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Δεν ειναι θεμα δοκιμής ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Παιδια, να ευχαριστησω για την βοηθεια. Με πολυ μεγαλη δυσκολια καταφερα να την αλλαξω,δωρεαν. Και αφου τελικα μου την ειπαν, οτι εκαναν εξαιρεση για μενα...Πολυ τους κακοφανηκε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Ετσι κάνουν για να τσεπώνουν τα 5ευρα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Ετσι κάνουν για να τσεπώνουν τα 5ευρα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Νομιζω οτι το να εκμεταλλευεσαι την αγνοια καποιου,για οικονομικο σου οφελος,καπως λεγεται...Και να'σαι καποιος πουθενας ιδιωτης.....Ολοκληρη εταιρεια. Σε μια ευνομουμενη χωρα,αυτο θα σηκωνε κυρωσεις...Θα μου πεις και σε ποιον τομεα στην χωρα μας δεν γινεται αυτο? Ας'τα να πανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Εμ δε γίνεται... Αυτο ειναι το προβλημα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polfan Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Ετσι κάνουν για να τσεπώνουν τα 5ευρα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Η αλήθεια είναι ότι και σε εμένα με πολλή δυσκολία την άλλαξαν δωρεάν. Επέμεναν, ενώ τους έδειχνα το sms που είχα δεχτεί και το έγραφε ρητά! Μέχρι και ειρωνεία του τύπου: "Να πας στα κεντρικά να στην αλλάξουν" και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες Κουτοπονηριές από κουτσαβάκια που πήραν franchise μαγαζί και θέλουν να κάνουν απόσβεση, με κάθε τρόπο, σε 12 μήνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Νομιζω οτι το να εκμεταλλευεσαι την αγνοια καποιου,για οικονομικο σου οφελος,καπως λεγεται...Και να'σαι καποιος πουθενας ιδιωτης.....Ολοκληρη εταιρεια. Σε μια ευνομουμενη χωρα,αυτο θα σηκωνε κυρωσεις...Θα μου πεις και σε ποιον τομεα στην χωρα μας δεν γινεται αυτο? Ας'τα να πανε... Και όμως η εταιρία την αλλαγή την κάνει δωρεάν.Οι υπάλληλοι όμως το κάνουν γαργάρα και χρεώνουν 5€ για να παίρνουν ποσοστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 το "σκετο" myq.gr από προχτες βγάζει μηνυμα "No valid licence present!". Και τώρα το http://www.myq.gr φαίνεται ότι έχει γυρίσει σε ένα διαγωνισμό 6 χρόνια πίσω. Μάλλον κάτι παίζει με το domain και δεν λειτουργεί το redirect στο https://www.wind.gr/q/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Και όμως η εταιρία την αλλαγή την κάνει δωρεάν.Οι υπάλληλοι όμως το κάνουν γαργάρα και χρεώνουν 5€ για να παίρνουν ποσοστά. Η εταιρία το λέει σαφώς ότι είναι δωρεάν. Τώρα αν πέσεις σε περίπτωση καταστήματος/υπαλλήλου, αλλοίμονο σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Η εταιρία το λέει σαφώς ότι είναι δωρεάν. Τώρα αν πέσεις σε περίπτωση καταστήματος/υπαλλήλου, αλλοίμονο σου... Δε θα έπρεπε όμως να τους βάλει χέρι η Wind; Έτσι ανεξέλεγκτους που τους αφήνει, χάνει πελάτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Το πρόβλημα στο myq.gr αποκαταστάθηκε και δουλεύει σωστά πλέον. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε θα έπρεπε όμως να τους βάλει χέρι η Wind; Έτσι ανεξέλεγκτους που τους αφήνει, χάνει πελάτες... Δυστυχώς περνιεται στο σύστημα ως αντικατάσταση sim και προφανώς η εταιρεία δεν μπορεί να ξέρει και να ελέγχει τα παραμέσα για κάθε περίπτωση. Αναφέρθηκαν περιπτώσεις που,οταν διαμαρτυρήθηκε ο πελάτης αποστελλοντας την απόδειξη πληρωμής των 5 ευρώ για την αντικατάσταση,επεστράφησαν τα 5 ευρώ στο λογαριασμό του πελάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Στου Ευόσμου παντως την εκανα δωρεαν, χωρίς να χρειαστεί να αναφερω κατι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Το πρόβλημα στο myq.gr αποκαταστάθηκε και δουλεύει σωστά πλέον. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς περνιεται στο σύστημα ως αντικατάσταση sim και προφανώς η εταιρεία δεν μπορεί να ξέρει και να ελέγχει τα παραμέσα για κάθε περίπτωση. Αναφέρθηκαν περιπτώσεις που,οταν διαμαρτυρήθηκε ο πελάτης αποστελλοντας την απόδειξη πληρωμής των 5 ευρώ για την αντικατάσταση,επεστράφησαν τα 5 ευρώ στο λογαριασμό του πελάτη. Εγω ειμαι αυτος. Δεν καθησα να μαλώσω με τον υπάλληλο μιας και ακρη δεν θα έβγαζα. Τα πληρωσα και μου τα επέστρεψαν μετα την καταγγελία μου. Οπως μου ειπαν, η πρωτη αλλαγη ειναι δωρεαν. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_kar Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ρε παιδιά πόσο χρεώνει το μήνυμα τώρα η Q?? Δεν μου ανοίγει με τίποτα ο τιμοκατάλογος.. Παράθεση :food: www.chefsunderground.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts