giorgos1966 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) Tιποτα βρε παιδια...Δεν συνδεεται edit: πηρα την Q και μου ειπανε οτι τα εχω ολα σωστα κανει αλλα δεν εχω συνδεση λογω οτι εδω που μενω στην περιοχη μου (Σκοπελο),δεν με καλυπτει το δικτυο.Κριμα. Edited January 7, 2017 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Εστω και με 2g θα επρεπε να μπαινει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Εστω και με 2g θα επρεπε να μπαινει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Έλα ντε...Τι άλλο να κάνω δε ξέρω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Έλα ντε...Τι άλλο να κάνω δε ξέρω. Αν θα γράψεις αναλυτικά βήμα-βήμα θα το βρούμε το λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Αν αλλάξεις κινητή συσκευή (όσες χρειαστεί μέχρι να "πιάσει", μπορεί κ στην 1η άλλη συσκευή) και αντιγράψεις ό,τι στοιχεία (πχ APN κλπ) έχει εκείνη η άλλη συσκευή που θα "πιάσει", ΤΟΤΕ θα το λύσεις κ μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Αν θα γράψεις αναλυτικά βήμα-βήμα θα το βρούμε το λάθος Καλησπερα.Εχω το lg V10 με Qcard. Παω: Ρυθμίσεις > Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας > Ονόματα σημείων πρόσβασης > Επιλέγω “Νέο APN” Όνομα: Q Internet APN: myq MCC: 202 MNC: 09 Τύπος APN: default Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά Κανω αποθηκευση και παω και ανοιγω Περιαγωγη κ μετα Δεδομένα.Στο τελος κανω και μια επανεκινηση. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 βρε παιδια τι του λετε του παιδιου?ιντερνετ με 2G??Να κανει δεκα μερεςνα αλλαξει σελιδα?? Φιλε μην το προσπαθεις αλλο,δεν εχει καλυψη στην περιοχη του,τερμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 βρε παιδια τι του λετε του παιδιου?ιντερνετ με 2G??Να κανει δεκα μερεςνα αλλαξει σελιδα?? Φιλε μην το προσπαθεις αλλο,δεν εχει καλυψη στην περιοχη του,τερμα. Πληρη απογοητευση....κριμα Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Πληρη απογοητευση....κριμα κανε μια τελευταια προσπαθεια και στο τυπος APN μην βαζεις τιποτα, ουτε default, δεν εχει ρυθμιστει γραφει το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 κανε μια τελευταια προσπαθεια και στο τυπος APN μην βαζεις τιποτα, ουτε default, δεν εχει ρυθμιστει γραφει το δικο μου Θα το κάνω κ αυτο Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 το διορθωσα,λαθος το 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 το διορθωσα,λαθος το 9 Μπα τα ίδια φίλε μου.... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 βρε παιδια τι του λετε του παιδιου?ιντερνετ με 2G??Να κανει δεκα μερεςνα αλλαξει σελιδα?? Φιλε μην το προσπαθεις αλλο,δεν εχει καλυψη στην περιοχη του,τερμα. Το θέμα του ειναι οτι δε συνδέεται καθόλου στο ίντερνετ, ασχέτως ταχύτητας Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Το θέμα του ειναι οτι δε συνδέεται καθόλου στο ίντερνετ, ασχέτως ταχύτητας Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Στο APN μεσα κιτα Protocol APN να ειναι IPv4/IPv6 και APN για rouming IPv4/IPv6 Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Στο APN μεσα κιτα Protocol APN να ειναι IPv4/IPv6 και APN για rouming IPv4/IPv6 Ενοεις στο νέο APN που θα φτιάξω;Εκεί είναι μόνο IPv4 και στα 2.Χρειάζεται και το IPv6 να είναι μαζί; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Ενοεις στο νέο APN που θα φτιάξω;Εκεί είναι μόνο IPv4 και στα 2.Χρειάζεται και το IPv6 να είναι μαζί; Οχι. Κανε ελεγχο στο παλιο APN. εγω στο COSMOTE εκι βρικα προβλιμα, δεν ητανε τιποτα, και δεν ειχα internet. Μολισ εβαλα σοστα, επιασα kanonika. Με Ip4 η Ip6 δοκιμασε οτι θελισ. Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 (edited) Οχι. Κανε ελεγχο στο παλιο APN. εγω στο COSMOTE εκι βρικα προβλιμα, δεν ητανε τιποτα, και δεν ειχα internet. Μολισ εβαλα σοστα, επιασα kanonika. Με Ip4 η Ip6 δοκιμασε οτι θελισ. Ούτε κ έτσι συνδέομαι φίλε μου.Τα δοκίμασα όλα.Θα δω σε άλλη περιοχή του νησιου,όταν μπορέσω (λογω χιονιου). Εάν πιανει όπως μου είπε ο τύπος από την Q.Και ερωτω: ειναι δυνατον εν ετη 2017 να μην υπαρχει παντου καλυψη; Edited January 8, 2017 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Ούτε κ έτσι συνδέομαι φίλε μου.Τα δοκίμασα όλα.Θα δω σε άλλη περιοχή του νησιου,όταν μπορέσω (λογω χιονιου). Εάν πιανει όπως μου είπε ο τύπος από την Q.Και ερωτω: ειναι δυνατον εν ετη 2017 να μην υπαρχει παντου καλυψη; Μήπως και δεν το είδες: Αν αλλάξεις κινητή συσκευή (όσες χρειαστεί μέχρι να "πιάσει", μπορεί κ στην 1η άλλη συσκευή) και αντιγράψεις ό,τι στοιχεία (πχ APN κλπ) έχει εκείνη η άλλη συσκευή που θα "πιάσει", ΤΟΤΕ θα το λύσεις κ μόνος σου. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Μήπως και δεν το είδες: Δεν υπάρχει άλλη λύση. Το ειδα το μυνημα φιλε μου.Ναι αλλα πρεπει να βρω συσκευη που να εχει Q card συνδεση.Σωστα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Το ειδα το μυνημα φιλε μου.Ναι αλλα πρεπει να βρω συσκευη που να εχει Q card.Σωστα; Ναι: Άλλη συσκευή (ΟΧΙ μπακατέλα , εννοείται). Με την ίδια sim Q που έχεις να τη βαλεις στο άλλο κινητό (Κανείς άλλος με smartphone να το δανιστείς εκεί που είσαι δεν υπάρχει; Τόσο δύσκολο είναι; ΑΝ δεν έχεις εσύ άλλο smartphone; Θα του το δώσεις πίσω αφού "πιάσει" κ κάτσεις να γράψεις ό,τι έχει η άλλη συσκευή)....:) Και σίγουρα ΑΝ δεν μπορείς να βρεις άλλη συσκευή: Να πας και σε άλλη περιοχή (ΟΧΙ μόνο εκεί που είσαι) να δεις αν συμβαίνει το ίδιο (να μην "μπαίνει" η Q σου), που όπως τα λέτε 2 σελίδες τώρα είναι το πιο πιθανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Ναι: Άλλη συσκευή (ΟΧΙ μπακατέλα , εννοείται). Με την ίδια sim Q που έχεις να τη βαλεις στο άλλο κινητό (Κανείς άλλος με smartphone να το δανιστείς εκεί που είσαι δεν υπάρχει; Τόσο δύσκολο είναι; ΑΝ δεν έχεις εσύ άλλο smartphone; Θα του το δώσεις πίσω αφού "πιάσει" κ κάτσεις να γράψεις ό,τι έχει η άλλη συσκευή)....:) Και σίγουρα ΑΝ δεν μπορείς να βρεις άλλη συσκευή: Να πας και σε άλλη περιοχή (ΟΧΙ μόνο εκεί που είσαι) να δεις αν συμβαίνει το ίδιο (να μην "μπαίνει" η Q σου), που όπως τα λέτε 2 σελίδες τώρα είναι το πιο πιθανό. Α τωρα καταλαβα τι ενοεις. Ωραια θα κοιταξω να δοκιμασω και αυτο.Κοιτα να δεις: εγω μενω Σκοπελο (Γλώσσα). Αυτος απο την Q μου ειπε και αφου το εψαξε λιγο οτι σημα πιανει στο αλλο μισο τμημα του νησιου...Λιγο κουφο μου φαινεται αλλα τελος παντων θα το ελεγξω.:confused: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Α τωρα καταλαβα τι ενοεις. Ωραια θα κοιταξω να δοκιμασω και αυτο.Κοιτα να δεις: εγω μενω Σκοπελο (Γλώσσα). Αυτος απο την Q μου ειπε και αφου το εψαξε λιγο οτι σημα πιανει στο αλλο μισο τμημα του νησιου...Λιγο κουφο μου φαινεται αλλα τελος παντων θα το ελεγξω.:confused: Δλδ εσύ "κατάλαβες" ότι σου'πα να "πας κ απ΄την άλλη μεριά του νησιού"; ΟΚ: Καλή τύχη......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Δλδ εσύ "κατάλαβες" ότι σου'πα να "πας κ απ΄την άλλη μεριά του νησιού"; ΟΚ: Καλή τύχη......:lol: Θα δοκιμασω με αλλη συσκευη και θα δοκιμασω και σε αλλο μερος.Καλο ξημερωμα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 πάντως σχετικά με το 4G σήμα εχω παρατηρήσει πως με τα κινητά δίπλα το ενα στο άλλο, σε αρκετά σημεία το κινητό με την κάρτα Free2Go (Wind) έχει σήμα 4G ενώ της Q έχει 3G. Οπότε τείνω να συμπεράνω πως δίνει προτεραιότητα στα δικά της (Wind). Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Βάζεις δίπλα δίπλα τα ίδια ακριβώς κινητά ή άλλες συσκευές; Επίσης η ένδειξη είναι πραγματική ή φαινομενική; Πολλές φορές δηλαδή δείχνει κάτι το κινητό, αλλά όταν πάς να το χρησιμοποιήσεις τότε γυρνάει σε άλλο. Πολλές φορές μου δείχνει 4G και όταν πάω να χρησιμοποιήσω δίκτυο γυρνάει μόνο του σε 3G, όπως και ανάποδα. Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts