Vasileios Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 πολύ πιο απλά θα μπορούσες να καλέσεις 1225 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Γεια σας.Εδω και 2 μηνες που εχω q wind οταν με παιρνουν τηλεφωνο μετα η πιο πριν με ερχονται μηνυματα με την κληση του καλουντος.Και ενα αλλο που εχω παρατηρησει οταν μιλαω και με παιρνει καποιος του λεει η κληση σας προωθειται και σε μενα δεν κανει τον θορυβο οταν εχουμε δευτερη γραμμη.Γενικα παρατηρω καποια δυσλειτουργια με τος κλησεις.Ξερετε που οφειλεται το εχει παρατηρησει κανενας οσα ανεφερα? Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Γεια σας.Εδω και 2 μηνες που εχω q wind οταν με παιρνουν τηλεφωνο μετα η πιο πριν με ερχονται μηνυματα με την κληση του καλουντος.Και ενα αλλο που εχω παρατηρησει οταν μιλαω και με παιρνει καποιος του λεει η κληση σας προωθειται και σε μενα δεν κανει τον θορυβο οταν εχουμε δευτερη γραμμη.Γενικα παρατηρω καποια δυσλειτουργια με τος κλησεις.Ξερετε που οφειλεται το εχει παρατηρησει κανενας οσα ανεφερα? Για το πρώτο δεν καταλαβαίνω τι λες. Για το δεύτερο, είναι λογικό, αρκεί να ενεργοποιήσεις την αναμονή κλήσεων. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Για το πρώτο δεν καταλαβαίνω τι λες. Για το δεύτερο, είναι λογικό, αρκεί να ενεργοποιήσεις την αναμονή κλήσεων. Τι εννοω π.χ θελει να με παρει ο γιωργος τηλ.Δευτερολεπτα πριν με παρει και το σηκωσω μου ερχονται μηνυματα οτι με πηρε πολλες φορες σαν να μην εχω σημα η μερικες φορες το σηκωνω απευθειας και μετα μου ερχονται μηνυματα οτι προσπαθουσε να με παρει. Οσο αναφορα το δευτερο εχω ενεργοποιησει την αναμονη κλησεων αλλα και παλι οταν μιλαω και με παιρνει αλλος τον λει η κληση προωθειται σαν να μην εχω σημα Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Τι εννοω π.χ θελει να με παρει ο γιωργος τηλ.Δευτερολεπτα πριν με παρει και το σηκωσω μου ερχονται μηνυματα οτι με πηρε πολλες φορες σαν να μην εχω σημα η μερικες φορες το σηκωνω απευθειας και μετα μου ερχονται μηνυματα οτι προσπαθουσε να με παρει. Οσο αναφορα το δευτερο εχω ενεργοποιησει την αναμονη κλησεων αλλα και παλι οταν μιλαω και με παιρνει αλλος τον λει η κληση προωθειται σαν να μην εχω σημα Μήπως όντως δεν έχεις σήμα; :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Μήπως όντως δεν έχεις σήμα; :p Εννοειται οτι εχω σημα δεν ξερω τι συμβαινει.Να φανταστεις το ιδιο συμβαινει και στον πατερα μου που το εκανε εδω και 7 μερες q wind Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Εννοειται οτι εχω σημα δεν ξερω τι συμβαινει.Να φανταστεις το ιδιο συμβαινει και στον πατερα μου που το εκανε εδω και 7 μερες q wind Σε ποια περιοχή βρίσκεστε; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Σε ποια περιοχή βρίσκεστε; Βεροια ημαθιας Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Βεροια ημαθιας Ήμουν βέροια τελευταία φορά 1η αυγούστου, κανένα πρόβλημα. Δοκίμασε σε άλλη περιοχή και φυσικά πάρε τηλ και τις βλάβες της wind στο νούμερο χωρίς χρέωση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Ήμουν βέροια τελευταία φορά 1η αυγούστου, κανένα πρόβλημα. Δοκίμασε σε άλλη περιοχή και φυσικά πάρε τηλ και τις βλάβες της wind στο νούμερο χωρίς χρέωση Ευχαριστω θα παρω τηλ να δω αν και ξεχασα να αναφερω εχω το galaxy s7 και κατι παραξενα γραφουν σχετικα με τις κλησεις στον διπλανο νημα .Θα γραψω και εκει να δω απο περιεργεια Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 κατα διαστήματα μπορεί το κινητό να αποσυνδεθεί απο την κεραία ή απλά αυτή που εχει συνδεθεί να ειναι τόσο απομακρυσμένη ωστε να κάνει εναλλαγή με μια πιο κοντά, με αποτέλεσμα στιγμιαία να βγεί εκτός σήματος... εαν εκείνη τη στιγμη σε πάρει κάποιος τηλέφωνο θα ακούσει πως θα ειδοποιηθείς για την κλήση κ θα λάβεις εσυ το μήνυμα. Μου έχει συμβεί και με Q και με Cosmote Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Παιδια ηθελα να ρωτησω για την προσφορα που δινει η Q με 6 ευρω 2 gb πρεπει να βαλεις 6 ευρω για να την ενεργοποιησεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Παιδια ηθελα να ρωτησω για την προσφορα που δινει η Q με 6 ευρω 2 gb πρεπει να βαλεις 6 ευρω για να την ενεργοποιησεις; εε σίγουρα θα πρέπει να έχεις αυτό το υπόλοιπο στο λογαρισμό σου ;) προσφορά σου ήρθε; μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 εε σίγουρα θα πρέπει να έχεις αυτό το υπόλοιπο στο λογαρισμό σου ;) προσφορά σου ήρθε; μια χαρά... Σ όλους μας έχει έρθει νομίζω. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Ναι ειναι προσφορα για ολους,απλα απο οτι μου ειπανε πρεπει να βαλεις 6 ευρω αν και το μηνυμα που στελνουν ειναι καπως παραπλανητικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Παιδια ηθελα να ρωτησω για την προσφορα που δινει η Q με 6 ευρω 2 gb πρεπει να βαλεις 6 ευρω για να την ενεργοποιησεις; Eχει με 1€ 600mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Eχει με 1€ 600mb Τι; Ναι ειναι προσφορα για ολους,απλα απο οτι μου ειπανε πρεπει να βαλεις 6 ευρω αν και το μηνυμα που στελνουν ειναι καπως παραπλανητικο. Ναι νομίζω κάποιος έγραψε πως δίνεις 6€ στο ταμειο και σου δινουν το πακέτο. Δεν γίνεται με το υπόλοιπο των μονάδων σου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Eχει με 1€ 600mb Που υπαρχει αυτο το πακετο; Τι; Ναι νομίζω κάποιος έγραψε πως δίνεις 6€ στο ταμειο και σου δινουν το πακέτο. Δεν γίνεται με το υπόλοιπο των μονάδων σου Ναι ετσι ειναι δυστυχως απλα το μηνυμα που μου ηρθε ειναι καπως παραπλανητικο γιατι δεν λεει βαλε καρτα 6 ευρω και εχεις 2 gb αλλα με 6 ευρω εχεις 2 gb στα καταστηματα της wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Παιδιά να ρωτήσω, η προσφορά για 120' προς σταθερά με 0,30€ με ανανέωση σε κατάστημα Wind/Public ισχύει ακόμα; Γιατί πριν κάτι μήνες που είχα πάει σε ένα κατάστημα Public και τους είχα πει να μου το περάσουν μου είπαν έχει καταργηθεί το bonus αυτό της ανανέωσης και δεν μου το περάσανε. Ισχύει ή μου είπαν παπάτζες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Απ'οτι εχει γραφτει και εδω παλιοτερα,το τελος συναλλαγης και το συνοδευτικο μπονους δεν υπαρχει στην ανανεωση μεσω public. Μεσω καταστηματων wind υπαρχει κανονικα απλα πρεπει να πεις οτι θελεις τα 120' προς σταθερα,γιατι πολλοι υπαλληλοι δεν ρωτανε και μπαινουν τα 120' προς wind/q (σε f2g) ή τα 120 mb (σε q). Περιμενουμε την διευκρινηση για τα 600 mb με 1 ευρω. Προς το παρον σημερα εχει 300 μηνυματα προς wind/q στο countdown με 1 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Α οκ, δεν το ήξερα ότι ισχύει μόνο για καταστήματα Wind πλέον. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Ναι ετσι ειναι δυστυχως απλα το μηνυμα που μου ηρθε ειναι καπως παραπλανητικο γιατι δεν λεει βαλε καρτα 6 ευρω και εχεις 2 gb αλλα με 6 ευρω εχεις 2 gb στα καταστηματα της wind. Είναι ξεκάθαρο, σου λέει με 6€ σ ένα κατάστημα Wind έχεις 2GB. Δεν βάζεις κάρτα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Είναι ξεκάθαρο, σου λέει με 6€ σ ένα κατάστημα Wind έχεις 2GB. Δεν βάζεις κάρτα Ωχ τώρα το είδα και μόλις αγόρασα 1gb f2g :mad: Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Είναι ξεκάθαρο, σου λέει με 6€ σ ένα κατάστημα Wind έχεις 2GB. Δεν βάζεις κάρτα Μόνο από κατάστημα και μόνο σε όσους έχουν λάβει το μνμ; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Λάθος έκανα πριν για τα 600μβ με 1€, 300 sms είναι στο countdown offer, ζητώ συγγνώμη. Παρέλαβα σήμερα το oneplus 3 και είχα το μυαλό μου αλλού. Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 26, 2016 by soleman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts