Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ τωρα το προτιμας (φυσικα και εγω γιατι προσωπικα δεν με επηρεαζει), να σε δω ομως τι θα λες οταν θα το κανει 3μηνο και η wind.

πιστευω οτι αντι το 3μηνο η wind επελεξε το 0,30 (μπορει βεβαια να κανω και λαθος). Εαν τελικα επιλεξει και η wind να κανει το 3μηνο ('εαν', οχι 'οταν' που λες), στο f2g δε θα εχει ζημια, αφου ενας νορμαλ χρηστης χρειαζεται minimum 10 ευρω στο 2μηνο. Στο Q θα εχει σουπερ ζημιά, αφου με πακέτα που εχει, καποιος μπορει να κρατησει 4-5 μηνες με ενα 10αρικο.

Ο καιρός θα δείξει και θα κινηθούμε (προσαρμοστούμε) ανάλογα...

Εαν τελικα επιλεξει και η wind να κανει το 3μηνο ('εαν', οχι 'οταν' που λες), στο f2g δε θα εχει ζημια, αφου ενας νορμαλ χρηστης χρειαζεται minimum 10 ευρω στο 2μηνο. Στο Q θα εχει σουπερ ζημιά, αφου με πακέτα που εχει, καποιος μπορει να κρατησει 4-5 μηνες με ενα 10αρικο.

Αν κάποιος έχει Q και βάζει πακέτα δίνει σίγουρα τα 5 ευρώ ανά τρίμηνο οπότε και πάλι δεν επηρεάζεται.

Αμφιβάλω όμως για το αν η Wind μπορεί να ακολουθήσει αυτή την τακτική.Αν είναι να πληρώνει κάποιος υποχρεωτικά 5 ευρώ το τρίμηνο και ας μη τα χρησιμοποιεί το πιθανότερο είναι να πάει σε cosmote για να βολευτούν και οι επαφές του με τα whatsup.

Αν κάποιος έχει Q και βάζει πακέτα δίνει σίγουρα τα 5 ευρώ ανά τρίμηνο οπότε και πάλι δεν επηρεάζεται.

Αμφιβάλω όμως για το αν η Wind μπορεί να ακολουθήσει αυτή την τακτική.Αν είναι να πληρώνει κάποιος υποχρεωτικά 5 ευρώ το τρίμηνο και ας μη τα χρησιμοποιεί το πιθανότερο είναι να πάει σε cosmote για να βολευτούν και οι επαφές του με τα whatsup.

whats up : 7 ευρω 600' μόνο προς whats up ελαχ.χρεωση 3 λεπτα

Q: 2 ευρώ 800' προς ολη τη wind χωρις ελαχ.χρεωση

ο καθενας βλεπει τι τον συμφέρει και πράττει αναλόγως...

Εντάξει το τι συμφέρει γενικά είναι προφανές.Q έχω και εγώ.Αλλά αυτός που τώρα βάζει 5 ευρώ το εξάμηνο δεν κάνει κλήσεις και δεν ενδιαφέρεται για τα πακέτα.

Να στο θέσω λίγο διαφορετικά.Δίνω μόνο 2 ευρώ το μήνα για να έχω internet στην Q.Αν και οι τρεις εταιρείες με αναγκάσουν να βάζω 5 ευρώ το μήνα μπορείς να καταλάβεις που θα κάνω φορητότητα.

πιστευω οτι αντι το 3μηνο η wind επελεξε το 0,30 (μπορει βεβαια να κανω και λαθος). Εαν τελικα επιλεξει και η wind να κανει το 3μηνο ('εαν', οχι 'οταν' που λες), στο f2g δε θα εχει ζημια, αφου ενας νορμαλ χρηστης χρειαζεται minimum 10 ευρω στο 2μηνο. Στο Q θα εχει σουπερ ζημιά, αφου με πακέτα που εχει, καποιος μπορει να κρατησει 4-5 μηνες με ενα 10αρικο.

Καλυτερο ειναι απο το 3μηνη ανανεωση

Δεν συμφερει να παει σε Cosmote,εκτος αμα εχει πολλους WU στις επαφες του.

Ακριβως,οπως βολευεται κανεις.

Εντάξει το τι συμφέρει γενικά είναι προφανές.Q έχω και εγώ.Αλλά αυτός που τώρα βάζει 5 ευρώ το εξάμηνο δεν κάνει κλήσεις και δεν ενδιαφέρεται για τα πακέτα.

Να στο θέσω λίγο διαφορετικά.Δίνω μόνο 2 ευρώ το μήνα για να έχω internet στην Q.Αν και οι τρεις εταιρείες με αναγκάσουν να βάζω 5 ευρώ το μήνα μπορείς να καταλάβεις που θα κάνω φορητότητα.

Σε μια που να τα συνδυαζει οκα...οποτε στην Voda αμα εχεις Cosmote και Q ή Vodafone και Q.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

ειναι οπως το βλεπει ο καθενας. Εγω βλεπω σε ποια εταιρια δινω λιγοτερα. Μόνο σε περίπτωση που η Q το ειχε 1 μηνα και η κοσμοτε 3 μηνες, θα πηγαινα στη κοσμοτε

ειναι οπως το βλεπει ο καθενας. Εγω βλεπω σε ποια εταιρια δινω λιγοτερα. Μόνο σε περίπτωση που η Q το ειχε 1 μηνα και η κοσμοτε 3 μηνες, θα πηγαινα στη κοσμοτε

Και εγω ετσι το βλεπω αλλα αμα ειναι να πηγαινω στο χωριο μου και να παλευω με το Gprs...δεν ξερω.Θα πηγαινα αλλου.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δεν συμφερει να παει σε Cosmote,εκτος αμα εχει πολλους WU στις επαφες του.

Ακριβως,οπως βολευεται κανεις.

Σε μια που να τα συνδυαζει οκα...οποτε στην Voda αμα εχεις Cosmote και Q ή Vodafone και Q.

Σκέφτεστε με βάση την δική σας χρήση:)

Αν όλες οι εταιρείες το πάνε στα 5 ευρώ το μήνα αυτοί που βάζουν για παράδειγμα MONO internet με 2 ευρώ θα κάτσουν στην Q;Γιατί να μην πάνε σε Cosmote και να έχουν τις δεκαπλάσιες ταχύτητες αφού ούτως ή άλλως θα πληρώνουν τα ίδια;

Επίσης αυτός που κάνει ΜΟΝΟ την ελάχιστη ανανέωση δεν ενδιαφέρεται για πακέτα αφού κάνει σπάνια κλήσεις.Άρα η λογική λέει πως θα πάει στον πάροχο που είναι οι περισσότεροι από τον κύκλο του και σε αυτόν που έχει το καλύτερο δίκτυο/εξυπηρέτηση, όχι σε αυτόν που έχει χαμηλές τιμές.

Για αυτό θα είναι δύσκολο για την Wind να ακολουθήσει την τακτική της Cosmote.

Αν όλες οι εταιρείες το πάνε στα 5 ευρώ το μήνα αυτοί που βάζουν για παράδειγμα MONO internet με 2 ευρώ θα κάτσουν στην Q;Γιατί να μην πάνε σε Cosmote και να έχουν τις δεκαπλάσιες ταχύτητες αφού ούτως ή άλλως θα πληρώνουν τα ίδια;

εχεις δει ποσο χρεωνεοι η cosmote τα πακετα? δες τα πρωτα και μετα τα λεμε.... αν βαζεις 5 ευρω τον μηνα δεν μπορεις να αγορασεις πακετο ιντερνετ:lol:

Η Q είναι μακράν η πιο οικονομική μαζί με το F2G. Προσωπικά πρόβλημα με το σήμα δεν έχω οπότε στηρίζω :)

Ενώ αν πάνε στην κοσμοτέ με 2 ευρώ θα αγοράσουν πακέτο νετ. Στάνταρ

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Ενώ αν πάνε στην κοσμοτέ με 2 ευρώ θα αγοράσουν πακέτο νετ. Στάνταρ

Το ξέρω αυτό.:DΔεν διάβασες όμως προσεκτικά σε τι αναφερόμουν σε αυτά που έγραψα πριν και δεν κατάλαβες.Φιλικά.

Το ξέρω αυτό.:DΔεν διάβασες όμως προσεκτικά σε τι αναφερόμουν σε αυτά που έγραψα πριν και δεν κατάλαβες.Φιλικά.

Διάβασα πως δεν διάβασα.

επικεντρώθηκα όμως σε μία ανακρίβεια που γράφεις γι αυτό και η εν λόγω παράθεση.

Φιλικά κι από δω.:D

Androidoθαυμάστρια.

Διάβασα πως δεν διάβασα.

επικεντρώθηκα όμως σε μία ανακρίβεια που γράφεις γι αυτό και η εν λόγω παράθεση.

Φιλικά κι από δω.:D

Αν διάβασες μάλλον δεν πρόσεξες ή ίσως δε το εξηγώ πολύ σωστά:)

Αν κάποιος καταναλώνει 400MB το μήνα τώρα βολεύεται με 2 ευρώ στην Q.Αν θεωρητικά μας υποχρέωναν να κάνουμε μία ανανέωση των 5 ευρώ ανά μήνα αυτός θα μπορούσε να πάει σε cosmote και να αγοράζει το πακέτο των 500MB με ευρώ με πολύ καλύτερες ταχύτητες.Τότε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κόστος θα ήταν και στις δύο περιπτώσει 5 ευρώ το μήνα.

Αν διάβασες μάλλον δεν πρόσεξες ή ίσως δε το εξηγώ πολύ σωστά:)

Αν κάποιος καταναλώνει 400MB το μήνα τώρα βολεύεται με 2 ευρώ στην Q.Αν θεωρητικά μας υποχρέωναν να κάνουμε μία ανανέωση των 5 ευρώ ανά μήνα αυτός θα μπορούσε να πάει σε cosmote και να αγοράζει το πακέτο των 500MB με ευρώ με πολύ καλύτερες ταχύτητες.Τότε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κόστος θα ήταν και στις δύο περιπτώσει 5 ευρώ το μήνα.

το πακέτο των 500 μβ 5 ευρώ δεν κοστίζει στο wu;

άρα πως θα είναι το ίδιο; αφού στη μία μέν θα του μένουν 3 ευρώ και στην άλλη θα τρώει παραπάνω από πριν; ( πριν= 2 ευρώ τα 400μβ)

Androidoθαυμάστρια.

το πακέτο των 500 μβ 5 ευρώ δεν κοστίζει στο wu;

άρα πως θα είναι το ίδιο; αφού στη μία μέν θα του μένουν 3 ευρώ και στην άλλη θα τρώει παραπάνω από πριν; ( πριν= 2 ευρώ τα 400μβ)

Απο την στιγμη ομως που το μονο που χρειαζεσαι ειναι λιγο internet και τιποτα αλλο αυτα τα 3 ευρω που μενουν δε τα χρησιμοποιεις πουθενα και απλα θα μενουν στην καρτα.πρακτικα τα χανεις. Αυτο εννοω.

Πραγματικα οτι να ναι.

παμε απο την αρχη.

καποιος που βαζει 5ευρω τον μηνα θα εχει στην Q το πακετακι ιντερνετ και θα του μενουν ρεστα, παραδειγμα το καλοκαιρι ή σε καποια εκδρομη Σ/Κ να βαλει και αλλο πακετο.

στην Cosmote δεν μπορει να βαλει πακετο, τοσο απλα, θα πρεπει να βαλει παραπανω απο 5 ευρω, οποτε ατοπη η συγκριση.

Βαρέθηκα, δε το συνεχίζω άλλο.Δεν κάνω γενικά σύγκριση πακέτων Q με Cosmote, εξηγώ το λόγο που είναι θεωρητικά δύσκολο για την Wind να πάει το μια ανανέωση/εξάμηνο στο τρίμηνο ή ανά μήνα όπως πάει να κάνει η Cosmote. Edited by tasgr86

Στο Φρογκ με ανανεωση 5 ευρω σου δινει δωρο 500mb και τα χρηματα μενουν διαθεσιμα.

Μετα απο αρκετα χρονια στην Q εφυγα για frog

Bασικη αιτια ηταν το ανυπαρκτο ιντερνετ

Edited by Alekos871

Πρακτικά στο q χανεις 2 ευρω και στο κοσμοτε χανεις 5.

Με βαση τη λογικη σου, και στους 2 χανουμε 5 ευρω. Εαν το δουμε ετσι, στο q μπορουμε να εχουμε 800mb με 4 ευρω, ενω στη κοσμοτε 500 με 5 ευρω. Αρα παλι συμφέρει η q. Το θεμα ομως ειναι οτι στη q βαζεις ενα 5ευρω, ενω στη κοσμοτε θελει τουλαχιστον 6 ευρω, λογω φορου κινητης. Αρα, συνολικά στη κοσμοτε δίνεις 1 ευρώ περισσότερο για να έχεις 300mb λιγότερα. Και ολα αυτα στο σεναριο που και οι 2 το πανε 1 μηνα ανανεωση. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε η q εχει 6μηνο ενω η κοσμοτε 3μηνο.

Πραγματικα οτι να ναι.

παμε απο την αρχη.

καποιος που βαζει 5ευρω τον μηνα θα εχει στην Q το πακετακι ιντερνετ και θα του μενουν ρεστα, παραδειγμα το καλοκαιρι ή σε καποια εκδρομη Σ/Κ να βαλει και αλλο πακετο.

στην Cosmote δεν μπορει να βαλει πακετο, τοσο απλα, θα πρεπει να βαλει παραπανω απο 5 ευρω, οποτε ατοπη η συγκριση.

Αυτό ακριβώς έλεγα κι εγώ.

Στο Φρογκ με ανανεωση 5 ευρω σου δινει δωρο 500mb και τα χρηματα μενουν διαθεσιμα.

Μετα απο αρκετα χρονια στην Q εφυγα για frog

Bασικη αιτια ηταν το ανυπαρκτο ιντερνετ

Μα και στην Q έχεις 500μβ με 5ευρη ανανέωση.

Το δίκτυο είναι άλλο καπέλο,που όντως σε κάποιες περιοχές είναι ζώα μου αργά. Στη δική μου περιοχή ας πούμε πάει σχετικά πολύ καλά.

Androidoθαυμάστρια.

Πρακτικά στο q χανεις 2 ευρω και στο κοσμοτε χανεις 5.

Με βαση τη λογικη σου, και στους 2 χανουμε 5 ευρω. Εαν το δουμε ετσι, στο q μπορουμε να εχουμε 800mb με 4 ευρω, ενω στη κοσμοτε 500 με 5 ευρω. Αρα παλι συμφέρει η q. Το θεμα ομως ειναι οτι στη q βαζεις ενα 5ευρω, ενω στη κοσμοτε θελει τουλαχιστον 6 ευρω, λογω φορου κινητης. Αρα, συνολικά στη κοσμοτε δίνεις 1 ευρώ περισσότερο για να έχεις 300mb λιγότερα. Και ολα αυτα στο σεναριο που και οι 2 το πανε 1 μηνα ανανεωση. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε η q εχει 6μηνο ενω η κοσμοτε 3μηνο.

Ακριβώς αυτό ήθελα να δείξω από το πρώτο μου post.Ότι είναι δύσκολο για την Wind να ακολουθήσει την Cosmote στο τρίμηνο ή θεωρητικά αργότερα στον μήνα.Θα δείξει όμως στην πράξη.

Ακριβώς αυτό ήθελα να δείξω από το πρώτο μου post.Ότι είναι δύσκολο για την Wind να ακολουθήσει την Cosmote στο τρίμηνο ή θεωρητικά αργότερα στον μήνα.Θα δείξει όμως στην πράξη.

αυτο που εγραψα αποδεικνύει οτι ακομη και οι 2 να εχουν 3μηνο ή 1 μηνα, η Q θα εχει παλι πλεονέκτημα....

αυτο που εγραψα αποδεικνύει οτι ακομη και οι 2 να εχουν 3μηνο ή 1 μηνα, η Q θα εχει παλι πλεονέκτημα....

Στην περιπτωση που καποιος χρησιμοποιει περισσοτερα απο 400mb. Διαφορετικα θα συμφερε η cosmote λογο ταχυτητας.

• This topic was unpinned, featured and pinned