geocom Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ναι, μακάρι να ακριβύνει τόσο η Q, να γυρίσετε όλοι στο what's up και να δίνετε 5€ ή 7€, για 300' και μόνο για what's up... Σκόπιμα το 2ο πληθυντικό, γιατί δεν παίζει να πάω σε what's up, για κανένα λόγο.. 600 λεπτά εννοεις.... τελος παντων, αυτο που θελω να πω ειναι οτι εαν η οικονομικη διαφορά φτάσει να είναι ελάχιστη μεταξυ των 2 καρτοκινητών, εννοείται οτι ο κοσμος θα επιλεξει τον εναν απο τους 2 και εννοείται οτι θα επιλεξει το δικτυο με τη καλυτερη καλυψη, δηλαδη τη κοσμοτε. Οποιος εχει αντιθετη αποψη, εχει ανεπαρκη πληροφορηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 600 λεπτά εννοεις.... τελος παντων, αυτο που θελω να πω ειναι οτι εαν η οικονομικη διαφορά φτάσει να είναι ελάχιστη μεταξυ των 2 καρτοκινητών, εννοείται οτι ο κοσμος θα επιλεξει τον εναν απο τους 2 και εννοείται οτι θα επιλεξει το δικτυο με τη καλυτερη καλυψη, δηλαδη τη κοσμοτε. Οποιος εχει αντιθετη αποψη, εχει ανεπαρκη πληροφορηση. Εγώ έχω αντίθετη άποψη γιατί έχω πείσει το 90% των ανθρώπων μου να έρθουν στην wind και έχω φτάσει τα έξοδα μου για επικοινωνία (με πάνω από 1.000 λεπτά το μήνα και 1.000 mb) λιγότερο από 10€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Γίνεσαι κακός, τους χαλάς τις φαντασιώσεις και ακυρώνεις την όποια προσπάθεια μετάδοσης γκρίνιας.....:) Καλα αυξησεις εκανε η εταιρια, τι περιμενεις να τους πουμε και μπραβο; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 600 λεπτά εννοεις.... τελος παντων, αυτο που θελω να πω ειναι οτι εαν η οικονομικη διαφορά φτάσει να είναι ελάχιστη μεταξυ των 2 καρτοκινητών, εννοείται οτι ο κοσμος θα επιλεξει τον εναν απο τους 2 και εννοείται οτι θα επιλεξει το δικτυο με τη καλυτερη καλυψη, δηλαδη τη κοσμοτε. Οποιος εχει αντιθετη αποψη, εχει ανεπαρκη πληροφορηση. 200 κλησεις μαξιμουμ εννοει.... δλδ ουτε 7 κλησεις την ημερα, και αυτες σε WU.... Καλα αυξησεις εκανε η εταιρια, τι περιμενεις να τους πουμε και μπραβο; αυξησεις εκανε, ναι, και μενα δεν μου αρεσουν... εδω που τα λεμε μονο αν ειχα μετοχες θα γελουσα με αυξησεις, αλλα δεν βλεπουμε οτι παρεμεινε το βασικοτερο, χρεωση ανα δευτερολεπτο, και οτι με τα πακετα παλι μπορεις να εχεις πολυ φθηνοτερη επικοινωνια απο οτι με τις αλλες.... θα πρεπει να καταλαβουμε οτι καποια πραγματα ειναι λογικα, οποτε οσο και να μας πειραζουν τα αποδεχομαστε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 600 λεπτά εννοεις.... τελος παντων, αυτο που θελω να πω ειναι οτι εαν η οικονομικη διαφορά φτάσει να είναι ελάχιστη μεταξυ των 2 καρτοκινητών, εννοείται οτι ο κοσμος θα επιλεξει τον εναν απο τους 2 και εννοείται οτι θα επιλεξει το δικτυο με τη καλυτερη καλυψη, δηλαδη τη κοσμοτε. Οποιος εχει αντιθετη αποψη, εχει ανεπαρκη πληροφορηση. Προσωπικά, βλέπω τις χρεώσεις στο what's up και δε νιώθω καλά... :p Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στην τσέπη μου και την κάλυψη του δικτύου, πρώτα την τσέπη μου θα κοιτάξω και μετά πόσο καλή κάλυψη μπορώ να "αγοράσω". Δε σημαίνει ότι, επειδή κάποιος έχει την "καλύτερη" κάλυψη, θα πληρώνω όσο ακριβά θέλει ο κάθε πάροχος. Τέλος, καλό θα ήταν να ξεκολλήσουν μερικοί από what's up και cosmote, μήπως αποφασίσει να κάνει και κάποια καλύτερη χρέωση... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 αυξησεις εκανε, ναι, και μενα δεν μου αρεσουν... εδω που τα λεμε μονο αν ειχα μετοχες θα γελουσα με αυξησεις, αλλα δεν βλεπουμε οτι παρεμεινε το βασικοτερο, χρεωση ανα δευτερολεπτο, και οτι με τα πακετα παλι μπορεις να εχεις πολυ φθηνοτερη επικοινωνια απο οτι με τις αλλες.... θα πρεπει να καταλαβουμε οτι καποια πραγματα ειναι λογικα, οποτε οσο και να μας πειραζουν τα αποδεχομαστε.... Βασικα παλι καλα που δεν εκαναν αυξησεις στα πακετα ή στην ελαχιστη χρεωση γιατι εν μεσω κρισης δεν θα το ελεγες λογικο να κανουν αυξησεις εκει. Το οτι παρεμενει ακομα η φθηνοτερη επικοινωνια ειναι λογικο αφου κανουν τις αυξησεις ολοι μαζι παρεουλα. Μονο το κοινο δελτιο τυπου τους λειπει. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Καμία διαφορά στις χρεώσεις από What's up! Το μόνο που τη σώζει από τις αυξήσεις είναι η χρέωση ανά δευτερόλεπτο, αν καταργήσει κι αυτό τότε δεν νομίζω να υπερβάλλω θα έρθει το τέλος της q. Αναρωτιέμαι τι τις ήθελε τις διαφημίσεις για να κάνει αυξήσεις αργότερα; Δηλαδή κάνεις διαφημίσεις να μαζέψεις κόσμο και μετά κάνεις αυξήσεις; Τι να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Είπαμε οι αυξήσεις ουσιαστικά δεν επηρεάζουν κανέναν "μέσο" χρήστη που δουλεύει με πακέτα. Μονο το SMS για περιστασιακούς χρήστες έχει μικρή επιβάρυνση. Στα 31 μνμ που συνέφερε το απλό μήνυμα και έγινε σήμερα 20σμσ αντί για πακέτο 2€/40σμσ υπάρχει σε σχέση με το παρελθόν επιβάρυνση 0.70€ το πολύ και το μήνα πρακτικά. Σιγά τα ωά. Edited May 17, 2015 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Εγώ έχω αντίθετη άποψη γιατί έχω πείσει το 90% των ανθρώπων μου να έρθουν στην wind και έχω φτάσει τα έξοδα μου για επικοινωνία (με πάνω από 1.000 λεπτά το μήνα και 1.000 mb) λιγότερο από 10€ Η αλήθεια είναι οτι με τα πακέτα (που δεν πειραξαν) και τις διάφορες προσφορές πολύς κόσμος έχει κατεβάσει το κόστος επικοινωνίας του σημαντικά με την Q και το F2G ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλημέρα μου ήρθε μήνυμα ( 500Λ & 50SMS ΠPOΣ OΛA TA EΘNIKA ΔIKTYA ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 4,4€! ΣTEIΛE: 12 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE THN AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΦOPA EΩΣ 27/5) έχει έρθει σε κανένα άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ειχε ερθει και σε εμενα πριν 1 μηνα περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Kαι σε εμένα κατά καιρούς έρχεται... Δεν το προτιμώ βέβαια. Το πακέτο με τα 3ε στα 100' με καλύπτει και το επιπλεόν ποσό για μηνύματα δε το θεωρώ συμφέρον. Σαν προσφορά είναι καλή πάντως και η τιμή αρκετά τίμια! Αυτό που δε μπορώ με τίποτα να χωνέψω, είναι ότι ΚΑΘΕ φορά μετά τις 2-3 τελευταίες ανανεώσεις μου από 10ε, θα μου έρθει μήνυμα την αμέσως επόμενη ημέρα και θα λέει ανανέωσε με 10ε τις επόμενες Χ μέρες και πάρε δώρό Χ λεπτά Υ sms κτλ κτλ...!!! Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 To εχω παρατηρησει και εγω αυτο.Γενικα η q σε οσους βαζουν προγραμματα χρονου και ιντερνετ δεν στελνουν μηνυματα προσφορων Μας εχουν σιγουρους καθε μηνα Σε αυτους που δεν βαζουν καθολου τους βομβαρδιζουν καθε μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 To εχω παρατηρησει και εγω αυτο.Γενικα η q σε οσους βαζουν προγραμματα χρονου και ιντερνετ δεν στελνουν μηνυματα προσφορων Μας εχουν σιγουρους καθε μηνα Σε αυτους που δεν βαζουν καθολου τους βομβαρδιζουν καθε μερα Εγώ καθε μήνα βάζω πακέτο, και μου στέλνει αρκετά sms προσφορών Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Εγώ καθε μήνα βάζω πακέτο, και μου στέλνει αρκετά sms προσφορών Κι εμένα! Απλά αυτό που λέει κάνε ανανέωση από 10ε και πάρε τα τάδε δώρα, έχω παρατηρήσει ότι μου έρχεται ΜΟΝΟ αφού έχω ήδη κάνει μια ανανέωση... Ίσως να είναι και τελείως τυχαίο βέβαια... Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 To εχω παρατηρησει και εγω αυτο.Γενικα η q σε οσους βαζουν προγραμματα χρονου και ιντερνετ δεν στελνουν μηνυματα προσφορων Μας εχουν σιγουρους καθε μηνα Σε αυτους που δεν βαζουν καθολου τους βομβαρδιζουν καθε μερα Ε να σταματησουμε τότε να βάζουμε πακέτα :p Πάντως σε μένα (που βάζω πακέτα)στέλνουν διάφορες προσφορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) Ρε παιδια το εχουμε πει πολλακις, απενεργοποιηστε το απο την εφαρμογη της q. Edited May 25, 2015 by vamvakoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Εγω που το εχω ενεργοποιημενο να λαμβανω μηνυματα προσφορων γιατι δεν λαμβανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Η επιλογή αυτή όπως εχω ξαναγράψει,εχει προβλημα. Απαξ και πειραξεις κατι εκει από την εφαρμογή ή το site τα μηνύματα σταματάνε. Απενεργοποιήται η ενημέρωση και δεν μπορείς να την ενεργοποιήσεις ξανά. Ασχετα με το τι δειχνει ως επιλεγμένο. Δεν φαινεται να κρατάει τις υπάρχουσες αλλαγές. Ήρθε προσφορά σε q σήμερα, 300' προς όλους και 20 sms με 3 ευρω για 30 μέρες. Μήνυμα 11 στο 12410 ως 31/5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Εχω παρει ποσες φορες τηλ στο τηλεφωνικο κεντρο και δεν μπορουν να το λυσουν Αν ειχε καποιος αλλος το ιδιο προβλημα και το ελυσε ας μας γραψει με ποιο τροπο λυθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) πιθανοτατα δεν ξερουν και τι ειναι ακριβως. Εγω μια φορα που ρωτησα,η υπαλληλος αρκέστηκε στο να προωθησει αιτημα απο μερος μου για "επικοινωνια και προσφορα" εκ μερους της εταιρίας. Αν στειλω καποιο email κάποια στιγμή,ίσως φιλοτημηθουν να το δουν πιο σοβαρα,ούτως ή αλλως πρόκειται για bug απ'οτι φαίνεται. edit: η προσφορά που έγραψα πιο πάνω,φαίνεται να είναι "επιλεκτική",για όσους δηλ. έλαβαν το μήνυμα. :( Edited May 26, 2015 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Εμενα σήμερα μου έστειλαν 2 sms: το 1ο: με 3€ 300Λ + 20 sms προς όλα τα εθν. δίκτυα για 30 ημέρες το 2ο: 100Λ + 20 sms πρός όλα τα εθν. δίκτυα αν ανανεώσης με 5€ στις επόμενες 2 ημέρες σε κατ/μα wind (διάρκεια λεπτών & sms 15 ημέρες). Δεν το έχω όμως "κινήσιμο" νούμερο αυτό, μιλάω μόνο με τη γυναίκα μου κι έναν φίλο & ρίχνω μόνο 2€ κάθε μήνα. Η γυναίκα μου όταν βλέπει τέτοιες προσφορές που είναι χρόνια στην q, αφρίζει που δεν της έρχονται κι αυτής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) ποσο ειναι το υπολοιπο στο νουμερο σου? Εμενα το εστειλαν σε νουμερο που μετεφερα προσφατα στην q,και δεν εχω κάνει ανανέωση,εχει μόνο τα 3 ευρω τα αρχικά. Στο κανονικό μου νούμερο που εχω 8,5 ευρώ και ενεργοποιώ και εγω πακέτο των 2 ευρω το μήνα,η προσφορα δεν ειναι διαθεσιμη. Υποπτεύομαι οτι μπορει να βλέπουν συνδυασμό κίνησης και υπολοίπου,και το στέλνουν σε αυτούς που έχουν πιθανότητα να ανανεώσουν πιο σύντομα.Για να ενεργοποιησω το 1ο π.χ. στο νούμερο που μου το εστειλαν,θα πρέπει να κάνω ανανέωση. Ενω στο άλλο νούμερο,με την κίνηση που κάνω,και να μου το έδιναν,θα έβαζα πάλι κάρτα σε 3 μήνες. Edited May 26, 2015 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Έλαβα το παρακάτω αν και δεν έχει λήξει καν το χρηματικό υπόλοιπο. Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΣΑΣ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ. Οτι να'ναι... φαντάζομαι τακτική για να πανικοβάλλουν τίποτα ανίδεους / μεγάλους ανθρώπους. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 πότε έκανες ανανέωση τελευταία φορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts