akis8607 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 (edited) Κατσε βρε, καθε μηνα θα σε πληρωνουν;:lol: Γιατι ολοι αλλοι πληρωνουμε. :p ειχα μια ελπιδα οτι μπορει να ισχυε για 2-3 μηνες...:D παντως ειδα στον τιμοκαταλογο εδω http://www.wind.gr/gr/q/about-q/timokatalogos/ λεει Βασικές Χρεώσεις-Χρέωση Ανά Δευτερόλεπτο από το Πρώτο Δευτερόλεπτο αλλα διπλα λεει 1 + δευτερολεπτο μηπως χρεωνεται 1 λεπτο και μετα ανα δευτερολεπτο? Edited February 15, 2014 by akis8607 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Οι βασικές χρεώσεις είναι ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο , αλλά είναι τόσο ακριβές , ώστε να μην μας ενδιαφέρουν . Σε 6 δευτερόλεπτα έχεις πληρώσει περισσότερο από ότι κάνει ένα λεπτό από την υπηρεσία 3 ευρώ = 80 λεπτά προς όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Συνηθιζεται ο πωλητης να αναλαμβανει την προμηθεια του paypal 3,4%+0,35 αλλα δυστυχως εχω συναντησει περιπτωσεις (πχ. σε καποια φαρμακεια) οπου ζητουν ο πελατης να πληρωσει την προμηθεια. To PayPal δεν ζητάει προμήθεια από τον αγοραστή. Τώρα αν ο πωλητής έχει διαφορετική τιμολόγηση, είναι άλλο θέμα. Το ίδιο το PayPal διαφημίζει ότι δεν χρεώνει έχτρα. Μόνο ο πωλητής πληρώνει κατά την μεταφορά του ποσού στην τράπεζα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 (edited) To PayPal δεν ζητάει προμήθεια από τον αγοραστή. Τώρα αν ο πωλητής έχει διαφορετική τιμολόγηση, είναι άλλο θέμα. Το ίδιο το PayPal διαφημίζει ότι δεν χρεώνει έχτρα. Μόνο ο πωλητής πληρώνει κατά την μεταφορά του ποσού στην τράπεζα του. Η προμηθεια πληρωνεται κανονικα απο τον πωλητη εκτος και αν ο πωλητης σου μιλαει για προσαυξηση του ποσου για πληρωμη μεσω paypal οπου εκει στην ουσια περναει την προμηθεια σε εσενα. Δεν αναφερω παραδειγματα για να μην τους κανω διαφημιση. Δεν εγραψα οτι το paypal ζηταει προμηθεια απο τον αγοραστη. Απλα σε αυτες τις περιπτωσεις, στην περναει εμμεσα ο πωλητης. Edited February 15, 2014 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Η προμηθεια πληρωνεται κανονικα απο τον πωλητη εκτος και αν ο πωλητης σου μιλαει για προσαυξηση του ποσου για πληρωμη μεσω paypal οπου εκει στην ουσια περναει την προμηθεια σε εσενα. Δεν εγραψα οτι το paypal ζηταει προμηθεια απο τον αγοραστη. Είμαστε εκτός θέματος, αλλά προμήθεια δεν πληρώνει ο πωλητής κατά την συναλλαγή. Δλδ αν λάβει χρήματα και πληρώσει κάποιον άλλον, δεν υπάρχει προμήθεια. Προμήθεια υπάρχει μόνο όταν γίνει μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό. Επί του θέματος, όταν πληρώνουμε ονλαιν στην Q, δεν επιβαρυνομαστε με προμήθεια. Μην το συνεχίζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 (edited) Είμαστε εκτός θέματος, αλλά προμήθεια δεν πληρώνει ο πωλητής κατά την συναλλαγή. Δλδ αν λάβει χρήματα και πληρώσει κάποιον άλλον, δεν υπάρχει προμήθεια. Προμήθεια υπάρχει μόνο όταν γίνει μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό. Επί του θέματος, όταν πληρώνουμε ονλαιν στην Q, δεν επιβαρυνομαστε με προμήθεια. Μην το συνεχίζουμε. Δεν ειχα σκοπο να το συνεχισω αλλα δεν ειναι καλο να μενουν ετσι αναληθη πραγματα γιατι μπορει να το διαβασει καποιος αλλος χρηστης και να μπερδευτει. Την προμηθεια την πληρωνει ο πωλητης για την συναλλαγη. Για μεταφορα χρηματων σε τραπεζικο λογαριασμο ειναι δωρεαν (τουλαχιστον απο την πλευρα του paypal). Edited February 15, 2014 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Δεν ειχα σκοπο να το συνεχισω αλλα δεν ειναι καλο να μενουν ετσι αναληθη πραγματα γιατι μπορει να το διαβασει καποιος αλλος χρηστης και να μπερδευτει. Την προμηθεια την πληρωνει ο πωλητης για την συναλλαγη. Για μεταφορα χρηματων σε τραπεζικο λογαριασμο ειναι δωρεαν. Η προμήθεια χρεώνεται κατά το transaction όταν πληρώνει ο αγοραστής για το προϊόν /υπηρεσία σύμφωνα με την σελίδα του PayPal https://www.paypal.com/webapps/mpp/paypal-fees Από κει και πέρα το τι θα κάνει ο πωλητής τα χρήματα που πήρε είναι άλλο θέμα. Αν σας έχουν τύχει παραδείγματα που δεν χρεωθήκατε όταν σας έστειλε κανένας γνωστός είναι επειδή μετά από ένα όριο αρχίζει και χρεώνει το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Η προμήθεια χρεώνεται κατά το transaction όταν πληρώνει ο αγοραστής για το προϊόν /υπηρεσία σύμφωνα με την σελίδα του PayPal https://www.paypal.com/webapps/mpp/paypal-fees Από κει και πέρα το τι θα κάνει ο πωλητής τα χρήματα που πήρε είναι άλλο θέμα. Γιατι καλε εγραψα κατι διαφορετικο και κανεις quote το δικο μου μηνυμα; :p Το ιδιο λεμε. Βαλε καλυτερα αυτο το link γιατι σε αυτο που εβαλες δεν φαινεται. ;) https://www.paypal.com/gr/fees Αν σας έχουν τύχει παραδείγματα που δεν χρεωθήκατε όταν σας έστειλε κανένας γνωστός είναι επειδή μετά από ένα όριο αρχίζει και χρεώνει το paypal. βασικα αυτες οι περιπτωσεις ειναι γιατι θα ειχε ηδη χρηματα ο γνωστος μας στο paypal account του και θα εστειλε απο αυτα και οχι μεσω της καρτας του. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Επί του θέματος, όταν πληρώνουμε ονλαιν στην Q, δεν επιβαρυνομαστε με προμήθεια. Μην το συνεχίζουμε. Κρατούμε αυτό. :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Γιατι καλε εγραψα κατι διαφορετικο και κανεις quote το δικο μου μηνυμα; :p Το ιδιο λεμε. Βαλε καλυτερα αυτο το link γιατι σε αυτο που εβαλες δεν φαινεται. ;) https://www.paypal.com/gr/fees βασικα αυτες οι περιπτωσεις ειναι γιατι θα ειχε ηδη χρηματα ο γνωστος μας στο paypal account του και θα εστειλε απο αυτα και οχι μεσω της καρτας του. Ναι βρε με σένα συμφωνούσα απλά ξέχασα να πω ότι έχεις δίκιο :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 τελικα ολα οκ με τη φορητοτητα!!! παρολο που ειχε μπει τελικα φραγη στη whats up. αυτα προς ενημερωση... ειδα οτι μου εβαλαν λογω φορητοτητας 3 ευρω καρτα ειναι για μια φορα ή θα μου ξαναβαλουν? Άρα επιβεβαίωσες τα όσα ανέφερα και εγω! Πως και με φραγή μπορείς να κάνεις φορητότα! Καλώς όρισες ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιό είναι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να έχουμε στο υπόλοιπο χρημάτων στο Q, για να ισχύουν τα αγορασμένα πακέτα που έχουμε; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιό είναι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να έχουμε στο υπόλοιπο χρημάτων στο Q, για να ισχύουν τα αγορασμένα πακέτα που έχουμε; Ευχαριστώ προκαταβολικά. 0,01€ χρειαζεται Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 εχω βαλη την εφαρμογη της q και καθε φορα θελη τους κωδικους οπως επισης και το widgets που εχω στην επιφανια δεν ενημερώνετε θελη συνδεση λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 To πακέτο των 120+120 ΜΒ όταν ενεργοποιηθεί μία φορά μετά ανανεώνεται αυτόματα; Θυμάμαι παλαιότερα ότι το έκανε αντίθετα με το πακέτο των 500 + 100 ΜΒ που δεν το κάνει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 εχω βαλει την εφαρμογη της q και καθε φορα θελη τους κωδικους οπως επισης και το widgets που εχω στην επιφανια δεν ενημερώνετε θελει συνδεση λεει Σωστά λέει, αν έχει σύνδεση μπαίνει αυτόματα, αν δεν έχει δεν μπαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Πριν λίγο ήρθε sms «Ανανεώσατε απότους πρώτους μέσα από το myq.gr! Σας ευχαριστούμε & σας κάνουμε δώρο 1 ώρα ομιλίας προς όλους για 7 ημέρες! Θα λάβετε SMS κατά την απόδωση» και τώρα μου ήρθε το SMS απόδοσης του δώρου. Ποιά άλλη εταιρία κάνει τέτοια; Πολύ ευχάριστη έκπληξη! Μπράβο στους ανθρώπους της Q που συνεχώς κάνουν προσφορές και δωράκια στους συνδρομιτές :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 ο διπλασιασμος καρτας για ανανεωσεις απο 20ευρω κ ανω ισχυει ακομη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 ο διπλασιασμος καρτας για ανανεωσεις απο 20ευρω κ ανω ισχυει ακομη? Όχι πλέον. Περιμένουμε για το Πάσχα ( ίσως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arximidis Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλησπερα κι απο μενα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Προσφατα εβαλα και γω Q και μου βγαζει το δικτυο roaming. Εχω βαλει και το δικτυο να επιτρεπει roaming data charges αλλα μολις ανοιγω το data connection δεν μπαινει στο internet ουτε 3G ουτε τιποτα. Ξερει κανεις τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Αν έχεις σμαρτφον κάνε επανεκκίνηση αφήνοντας το roaming και δεδομένα ανοικτά. Αν έχεις δικαρτο βάλε την Q πρώτη σιμ. Πιστεύω ότι έχεις πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arximidis Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Οντως εχω δικαρτο smartphone jiayu g4 για την ακριβεια. Εχω την Q πρωτη σιμ και εκανα επανεκκινηση με data ανοιχτα, αλλα τιποτα. Καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ρύθμισε το APN : myq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arximidis Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ευχαριστω πολυ φιλε μου, λυθηκε το προβλημα. Φορτωνει αρκετα αργα αλλα μαλλον γιατι ειμαι επαρχια. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 έβαλα κάρτα,μου την διπλασίασε μιας και ημουν μέσα στα χρονικά περιθώρια του διπλασιασμού σε ένα μήνυμα που ήρθε προχτες αλλά το υπόλοιπο μου στο site φαίνεται χωρίς τον διπλασιασμό.. Πως θα ενημερώνομαι για το υπόλοιπο του υπόλοιπου του διπλασιασμού; *Ξέρω πως έχει αναφερθεί ξανά αλλά δεν θυμάμαι την απάντηση και δεν το βρήκα κι ας έψαξα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts